Wij zijn wekenlang bezig geweest samen met de zeer kundige en klantgerichte adviseur Florian Dornhöfer. Het was een ingewikkeld ontwerp met een schuine achterwand en elementen in verschillende maten.... Vis mer
Selskapet har svart
We hadden een aantal wat moeilijke vragen waarop erg snel werd gereageerd met voorstellen van nieuwe tekeningen. De levering van de samples voor het bepalen van de kleuren ging snel. We hebben allee... Vis mer
Selskapet har svart
Let op! bedrijf achter deze site heeft een faillissementsaanvraag gedaan. Dit heeft voor mij tot extra kosten geleid van EUR 266. Im Zuge dessen müssen wir Sie darüber informieren, dass die deinSch... Vis mer
Selskapet har svart
Lieferung wie abgesprochen und sehr versorgt. Mehrmals emails empfangen uber updates. Die qualitat des kastes is gut wir haben uns nicht genug eingelesen in das materiaal also immer finger sichtbar we... Vis mer
Selskapet har svart
Je configureert je individuele meubels op maat gemakkelijk online - 100% volgens je eigen wensen - en wij produceren in Duitsland volledig volgens jouw ideeën.
Industriestr. 2, 53359, Rheinbach, Tyskland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 85 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Schrank von guter Qualität und hübsch. Die Anleitung für den Zusammenbau könnte verbessert werden.

Goed materiaal
Gemakkelijk in elkaar te zetten
Goed materiaal, handig, goeie service achteraf! Via mail perfect en duidelijk verder geholpen.
Een zeer mooie kast besteld. Goede kwaliteit. Vriendelijke afhandeling en bezorging. Al met al heel tevreden!
Wij zijn zeer tevreden met de geleverde kast op maat.
We zijn vriendelijk te woord gestaan en de levering was keurig op tijd geleverd.
Well satisfied. Great quality. Delivery time as stated.
Email gekregen dat het bedrijf failliet is. Ik moet ineens zelf 344 euro verzendkosten betalen en bijna 300 euro aan externe onderdelen anders krijg ik mijn kast niet. En ik heb alles al betaald. Dus dubbelop :-(.
Bedrijf is niet te bereiken via de telefoon. NL en DE.
Update: ik heb het bedrijf bereikt nu. Ik ga de extra kosten betalen en hopen dat het goed komt.
Update aug 23:
Alles is goed aangekomen. Alles netjes bezorgd en goed verpakt.
De kast is geweldig. We zijn erg tevreden.
Hij past precies was redelijk makkelijk in elkaar te zetten en van goede kwaliteit.
Hopelijk komt het snel goed met dit bedrijf. Zou graag willen weten of de doorstart gelukt is.

Svar fra jouwMaatkast.nl
Vandaag een email gekregen dat het moederbedrijf in Duitsland het faillissement heeft aangevraagd. Je bestelt dus best elders!

Svar fra jouwMaatkast.nl
Im Zuge dessen müssen wir Sie darüber informieren, dass die deinSchrank.de-Gruppe aufgrund einer kurzfristig zurückgezogenen Finanzierungszusage formell einen Insolvenzantrag stellen musste. Die sehr renommierte Kanzlei White & Case begleitet uns derzeit in der Fortführung der Geschäftstätigkeit, so dass Sie auch in Zukunft maßgefertigte Möbel von deinSchrank.de kaufen können

Svar fra jouwMaatkast.nl
Na de erbarmelijke 'oplossing' van Jouwmaatkast.nl die alweer niet tijdig reageert, voel ik mij genoodzaakt om opnieuw een negatieve review met bijkomende informatie te posten en zo andere klanten te waarschuwen. Tjah...
Na een fabricagefout bij onze extra bovenkant waardoor een push to open systeem niet werkte, deden wij verschillende pogingen om contact op te nemen met Jouwmaatkast.nl (telefonisch, e-mail, hun website). Hierbij deed zich een patroon voor van ons negeren, totdat we een negatieve review posten. Achteraf wijdt Jouwmaatkast.nl dit aan ziekte van het weinige Nederlandstalig personeel en serverproblemen. Een mail waar drie maanden niet op gereageerd werd, zou dan weer aan een verkeerde routing liggen. Jammer dat ze wel overal een antwoord kunnen op vinden, maar geen oplossing.
Nadat we er dan toch in slaagden contact op te nemen, werd de extra bovenkant opnieuw in productie genomen en gisteren hebben wij deze in alle ongenoegen mogen ontvangen. Natuurlijk is het nu maar één onderdeel van de kast en niet meer de hele kast, dus denk maar niet dat Jouwmaatkast.nl teveel gaat uitgeven aan een dure meubelentransportservice die voorzichtig met je verzending omgaat. Neen, dat is gewoon DHL + Bpost. Een 'fragiel'-sticker om toch maar een poging te ondernemen de leveranciers te waarschuwen? Neen hoor, niet nodig. Het zal wel voldoende zijn om het onderdeel enkel en alleen in wat karton te verpakken, zonder enige andere vorm van effectief functionele bescherming zoals ismo of (bubbeltjes)plastiek.
Nu volgt de ontknoping: dit is dus niet genoeg...
Wij ontvingen een nieuwe extra bovenkant met een ernstige en uiterst zichtbare beschadiging aan één van de hoeken. Deze is allesbehalve recht en het hout brokkelt ervan af. Het is zo de moeite dat ik besloot om mijn profielfoto er hier van te maken.
Om het verhaal compleet te maken, werden de twee nieuwe push to open systemen die ons beloofd waren, evenals niet meegeleverd. Deze hebben wij echter nodig omdat wij deze niet kunnen recupereren van het vorig onderdeel.
Besluit: een nieuwe negatieve ervaring verdient een nieuwe negatieve review.
Het verhaal is vanaf nu ook publiekelijk te volgen op Test-Aankoop. Helaas kan ik de link hier niet posten. Maar Google gerust "test-aankoop Jouwmaatkast faalt om kast te herstellen".

Svar fra jouwMaatkast.nl
Op 5 december 2022 bestelden wij een dressoir. Deze werd 10 weken later geleverd op 13 februari 2023.
Na enkele avonden hiervoor de tijd genomen te hebben, slaagden we erin de kast te installeren, ondanks de zeer beknopte handleiding waarbij je nog veel zelf dient uit te dokteren.
Wij bestelden een dressoir van 3 meter breed. Deze bestaat uit twee aparte kasten die aan elkaar gemonteerd moeten worden. Wij hadden reeds in negatieve reviews gelezen dat dit mogelijk is, dus waren wel op de hoogte van dit risico. Doch geniet dit zeker niet onze voorkeur, zeker omdat de kast 1.1 meter hoog is, waardoor je dus duidelijk aan de bovenkant de twee aparte delen kan zien. Het zou toch aangenaam zijn om deze informatie te delen op de website of bij de bestelling, want momenteel is dit nergens te vinden.
Uiteindelijk kunnen wij het wel nog tolereren dat de kast uit twee delen bestaat. Echter, na de installatie merkten wij twee problemen op.
Er ontbraken drie verbindingsbehuizingen in onze extra bodem, waardoor we de twee bodems niet strak aan elkaar kunnen trekken. In principe zou dit eenvoudig op te lossen zijn door ons deze gewoon na te sturen.
Een moeilijker op te lossen probleem ondervinden wij met het push to open systeem van één van onze vier kastdeuren. Ondanks dat wij deze allevier op dezelfde manier hebben gemonteerd en er eigenlijk ook maar één manier is om deze te monteren (de twee voorgeboorde gaten bepalen de gaten in het push to open systeem vast en er is maar één richting waarin het systeem het sluiten van de kast niet belemmert) bevindt één push to open systeem zich een paar millimeter naar achter dan de andere drie push to open systemen. Enerzijds is dit esthetisch allesbehalve mooi, anderzijds is het systeem hierdoor ook gewoon niet functioneel. Het is niet mogelijk om de staaf van het systeem naar buiten te draaien tot een lengte waarbij deze tegen de kastdeur komt.
Ik heb hiervoor een week geleden naar het Belgisch nummer van jouwmaatkast.nl gebeld, daar pakte al niemand meer op binnen hun vermelde werkuren. Omdat hun automatisch antwoord in het Engels en Duits was, dacht ik dan maar naar hun Nederlands nummer te bellen om meer kans te hebben iemand aan de lijn te krijgen die Nederlands spreekt (ik kan goed Engels maar ben nu ook niet bekend met de Engelse benaming van elk onderdeel). Daar kreeg ik dan iemand aan de lijn die noch Nederlands, noch Engels spreekt, enkel Duits. Er werd me dan in gebrekkig Engels gevraagd mijn nummer op te geven opdat iemand die Nederlands sprak mij ging terugbellen, maar nu een week later is dit nog steeds niet gebeurd. Gemaild met foto's van de problemen naar het opgegeven e-mailadres voor contact, maar daar krijg ik ook geen reactie op. Via de website een probleem vermeld met de kast, maar evenals daar geen reactie op.
Resultaat: ik ben genoodzaakt om op iedere mogelijke locatie een negatieve review achter te laten, om toch maar hun aandacht te trekken. Dan kan er zo te zien wel snel in het Nederlands gereageerd worden. Indien we hiermee nog steeds geen aanvaardbare reactie mee uitlokken, zullen de volgende stappen Test-Aankoop zijn, daarna Europese Consumentenorganisatie en indien nog steeds niet succesvol, een bindende juridische procedure, hetgeen wij toch liever willen vermijden. Maar het gaat hier toch over een kast van meer dan 2000 euro. Goedkoop is dit zeker niet, dus zomaar zullen wij dit niet laten vallen.
Momenteel gebruiken we de kast niet zolang deze niet functioneel is en we mogelijks nog iets aan de montage moeten wijzigen. Bovenop de 10 weken die we moeten wachten hebben, moeten we dus nu nog extra wachten tot jouwmaatkast.nl onze problemen oplost.
We hopen nog steeds dat jouwmaatkast.nl snel een oplossing kan voorzien voor onze problemen, opdat wij dan wel al bij al tevreden zouden kunnen zijn van de kast.

Svar fra jouwMaatkast.nl
Kast besteld onder schuine wand voor 3400 euro, eerst nog vragen mbt maatvoering en vandaag een mail met excuses dat de kast geen 3400 kost maar 6800!!! Uit coulance kunnen ze hem mij bieden voor 5250.
Reden voor de nieuwe prijs is dat ze hoogglans niet meer kunnen leveren voor de eerder genoemde prijs. Ik vraag geen bladgoud, maar gewoon lak! Hele dure lak!??

Svar fra jouwMaatkast.nl
Vreselijk bedrijf, ik bestel een kast op maat en die bestaat uit meerdere stukken. Klantenservice zegt, ja jammer dan we hebben geen langere planken, nu heb je ergens een zaagsnede op 2/3e van de kast.
Handleiding ontbreekt, kleuren zijn flets, antraciet is bij hen blauw en de klantenservice is vreselijk traag.
We kunnen de kastdeurtjes voor je spuiten zeggen ze, 2 stuks kost maar 430 euro op een kast van 1200 euro.
Oplichters en blijf hier ver ver ver weg
-update-
Uw klantendienst gaf mij aan dat ik de deurtjes kon laten spuiten voor 427 euro en dat jullie nu eenmaal geen langere planken gebruiken en ik dus maar moet accepteren dat er een belachelijke kier midden in mijn bovenblad zit.
Antraciet is ook een kleur en geen interpretatie van een kleur, je kunt gewoon antraciet googlen en dan weet je hoe antraciet eruit ziet. Wat jullie leveren is echter blauw en geen antraciet.
Er is dus geen oplossing geboden en zeker niet voor het grootste probleem dat de "maatkast" gewoon uit 2 delen bestaat.
--- update ---
Zie je wat ik bedoel, jullie praten weer volledig over het feit heen dat de kast uit 2 delen bestaat ipv een maatwerk kast is. Ik heb dus gewoon 2 kasten gehad die je aan elkaar moet schroeven en jullie gaan er niet eens op in. Waardeloos!!!

Svar fra jouwMaatkast.nl
We hebben een maatkast besteld voor in de keuken. De website werkt duidelijk en eenvoudig. Voor de zekerheid contact gezocht, telefonisch, en kregen direct hulp van iemand van het bedrijf. In het Nederlands/ Duits, contact verliep heel makkelijk.
Het maken van de kast duurde 4 weken, was ook zo aangegeven. E-mail contact over levering is duidelijk. Bezorging netjes, zorgvuldige bezorger. Zeer duidelijke handleiding in het Nederlands. Makkelijker dan Ikea…
Al met al heel erg tevreden.
5 sterren.
Maatkast voor in trapkast besteld, omdat het op maat en uit Duitsland komt, begrijp ik dat het niet direct geleverd kan worden. netjes aangeleverd, goed verpakt en nette bezorgers. via e-mail prima op de hoogte gehouden. Achteraf wilde ik nog twee extra plankjes, ook die zijn per post bezorgd. Al met al niet duur voor een maatproduct.
Ik heb kast op maat gekocht van €1.400,00 met schuifdeuren. Deze schuifdeuren vallen vanzelf uit de rails en deze constructie is zeer zwak en slecht uitgevoerd en levensgevaarlijk voor kinderen die een deur openen. Deze zware deuren vallen dan uit de rails en bovenop hen. Echt onbegrijpelijk voor een Duits fabrikaat. Ik het al 4 dagen tijd geïnvesteerd in het bouwen, verstevigen en vervangen van deuren. Maar geef het nu op. Ik wil mijn geld terug en wil deze kast nooit meer zien.
Vorig jaar december kast geleverd gekregen van jouwmaatkast. De levering was goed geregeld 2 aardige mannen hebben alles netjes naar binnen neer gezet.
Tijdens de montage bleek dat sommige punten zo strak afgesteld zijn dat als ze de scharnieren zouden aandraaien zoals moet de deurtjes zouden afbreken. Nu al zeker 6 maanden bezig om contact te krijgen hierover. Elke keer van het kastje naar de muur worden gestuurd en blijven beweren dat wij zelf de handleiding niet goed hebben gevolgd.
Heel erg spijtig van deze slechte nazorg in deze klacht, wij zullen hier nooit meer iets kopen!
Afmeting klopt niet. Service is bagger. Montage handleiding afwezig.
Kwalitatief is materiaal erg goed!
Alles compleet.
Alleen onduidelijkheid over levering.
Ik ben er tevreden!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.