Styr unna. Kjøpte et tråløst steketermometer (Probe) som streiket etter å ha brukt det tre ganger. Prøvde å reklamere, men kom ikke frem. På nettsiden står det at garantitiden kun er 30 dager, så lig... Vis mer
Kjøp aldri fra denne siden. Styr unna denne dritt siden joom. Jeg bestilte en vare på 780 kroner, trakk penger fra min konto og jeg ikke fikk en ordre bekreftelse og ikke varen nå ca en måned.
Jeg kjøper Koreanske produkter gjennom Joom - har bestilt flere ganger og produktene leveres etter 3-4 uker. God oppdatering på sporing av forsendelsene i appen. Kun en gang har jeg ikke fått levert e... Vis mer
Easy-to-use app with quality goods and low prices!
USA
- joom.com
Har svart på 19 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Svindel!
Svindel!
Bestilte 8 pakker med barberblader til ca kr 900. Fikk levert 1 pakke med 8 barberblader. De sier de ikke kan levere resten men tilbyr å refundere 87,5% (antagelig bare fordi jeg brukte Klarna) De fortsetter allikevel å annonsere disse 8 pakkene og tjener vel fett på alle de som tror de har misforstått og ikke gidder å klage.
5/9-25. De svarer at de bare er en markedsplass og at jeg har fått et tilbud om refusjon.
Jeg forholder meg til den jeg handler av, de kan ikke skylde på noen jeg ikke vet hvem er. Og ja, det er riktig at jeg etter en stund fikk tilbud om refusjon for de varene jeg ikke fikk, men Klarna krever meg fortsatt for 100% og sier at jeg ikke har fått medhold i klage. Jeg bruker nå MASSE tid på å krangle med dem🥵

Ikke bruk tjenestene deres
Ikke bruk tjenestene deres. Levering av varer tar veldig lang tid. Ingen informasjon om levering av varer. Retur av varer er veldig komplisert. Ekstra kostnader legges til for frakt av varene.
Ingen svarer på spørsmålene dine. Ingen kundeservice.

Svar fra Joom
Ser du etter kvalitet og mote så ville…
Ser du etter kvalitet og mote så ville anbefalt Joom på det sterkeste

Svindel
Bestilte vitaminer til kr 232.( Inkludert frakt )
Tok en mnd før de kom fram .. Da fikk jeg postoppkrav fra posten på kr. 329..Betalte dette for å få ut pakka . Når krever itillegg Klarna kr 232 !! Svindel

Svar fra Joom
Påstår at pakken er levert…
Påstår at pakken er levert utleveringsstedet. Nonsens. Har ikke mottatt pakke. 00370724763124498623

Dette er dårlige greier
Dette er dårlige greier. Leveringen blir stadig utsatt. Får meldinger om dette, men leveringstiden blir lengre og lengre fram i tid. Min konklusjon: ikke handle i denne nettbutikken!

Svar fra Joom
Fornøyd - kort levering og god kvalitet
Jeg bestilte en buet effilieringssaks til hund for 690kr da varen var umulig å oppdrive i Norge. I etterkant av bestillingen leste jeg alle anmeldelser her inne og ble naturligvis betenkt. Ville jeg noen gang få saksen og var pengene tapt? Jeg kontaktet kundeservice via appen og fikk oversendt sporingslink. Varen ble levert av Helthjem en uke før estimert levering og kvaliteten på saksen var god. Alt i alt en god kundeopplevelse.

Svar fra Joom
Siste gang jeg bestiller fra Joom
Ventet en evighet på varen og når den endelig ankommer Norge blir den sendt til en helt annen adresse. De gir også inntrykk av at de har varen på lager og at det bare tar noen dager før de leverer. Dette er ikke sant, varen kommer fra Kina.

Svar fra Joom
Dårlig ordning og veldig bakvendt å få…
Dårlig ordning og veldig bakvendt å få byttet/ returnert varer.

HOLD UNNA
HOLD UNNA!
Jeg bestilte en vare i mars som aldri kom. Jeg fikk senere en e-post der de forklarte at de hadde et problem med forsendelsen. I den siste e-posten informerte de meg om at de ville refundere pengene mine innen 1. mai … Ii dag den 27. mai har fortsatt ikke mottatt refusjonen min.

LIGG UNNA
LIGG UNNA:
Bestilte skjorte i str 5 XL men var knapt str L
Ingen retur adresse og ingen Chat som nettstedet henviser til. SVINDEL.
Fått svar fra Joom. "Størrelse kan avvike noe fra europeiske Størrelser" når 5 xl er lik large, så er det mere enn noe.
DET FINNES IKKE CHAT I Appen.

Svar fra Joom
Hold deg unna.Har fått varen som er…
Hold deg unna.For å returnere varen betalte jeg 400kr.Det er katastrofalt.Hold deg unna.

Svar fra Joom
Merket ikke sendelsen, måtte fortolle
Bestilte en pakke krydder for 100 kroner, men de merket den ikke med noe som gjorde at Posten måtte kontakte meg for kvittering og fortolle det. Det kostet 300 kroner, så alt i alt 400 for en pakke krydder, fantastisk.
Tok for øvrig 2 fulle måneder å få produktet òg.

Får ikke varen min
Får ikke varen min! Bestilte en CAT hettegenser, men varen er ikke kommet! Sto at den var levert, men den er IKKE levert. Får melding av JOOM at jeg må si i fra, MEN HVOR I SVARTE GJOR MAN DET DA???? Det går jo ikke! Jøss for noe søppel og svindel dette er!!!!!

Dekaler bobil
Bestilte dekaler til min bobil, regnet med at det var som avbildet, det er det ikke, du må klippe ut hver enkel stripe. Til opplysning ikke kjøp dette da du må ha eksperthjelp til mange tusen kroner, mine gikk rett i søpla. Aldri mer Joom

Aldri mer
Aldri mer. Fikk ikke bestilt og betalt vare. Hold dere unna dette jukset.

Opplyser om svindel
Først vil jeg takke for denne siden, gjør det mer synerlig at nettselskap som Joom svindler vanlige folk. Etter jeg fortalte historien min på store og små nettstsyeder, har jeg fått enorm respons av personer som har blitt lurt av Joom. Men som de sier de kommer ingen vei med og ta kontakt, noe jeg kan kvitere på.. Dette er og svare bare alt annet enn det saken handler om, da gir flik opp. Jeg har ikke tenkt til det, mange sier nok det men jeg mener det. Bare og se at en ikke er av len om dette gjør noe. De ber da mye om beklagelse her inne så skal de prøve og løse det. Dette er løgn, bare for og prøve og bedre omdømme her inne. Tar du kontakt samme dritten, så det er helt unødvendig og ta kontak, dette er bare en måte og se bra ut, som de helt klart ikke er. Handler mye på nette, da mener jeg mye. Men aldri møtt oppførselen til Joom. Og for dem skal jeg noen de alltid ser Det er ikke mye penger for meg, enda mindre for dem. Men det er prinsippet, en forklaring til dere. Prinsip er noe Joom ikke vet hva er, så ha de unnskyldt for det 👍 Jobber ikke lenger jeg, så jeg skal bruke all min tid og avsløre deres svindel, det jeg kan bevise selvfølgelig, ja og jeg er den svake part her så den største bevisbyrden ligger hos Joom. Men føler jeg snakker for mange som ikke orker mer. Jeg orker jeg lover 👍 Dette burde Joom lese, på de få dagene siden jeg la ut dette her har de spurt meg om forklaring en bunke ganger, men svarer ikke tilbake. Noen tror de er så mye smartere enn andre. Flere forklaringer tror de kan finne noe og ta deg på. Men det er så enkelt, når en forholder seg til sannheten blir det ikke feil 😂 De skriver bare svada og det har de gjort hele tiden😡

Skostrekker-bom :(
Kjøpte skostrekkere fra Joom og regnet selvfølgelig med at det var snakkom et par, for jeg har to ben og to støvler som trenger utvidelse, men den gang jeg. Litt komisk egentlig!!

Elendig
Elendig. Bestilte 20 stk tannbørstehoder fikk bare 4 stk.