Joom Anmeldelser 16 086

2,6

Styr unna. Kjøpte et tråløst steketermometer (Probe) som streiket etter å ha brukt det tre ganger. Prøvde å reklamere, men kom ikke frem. På nettsiden står det at garantitiden kun er 30 dager, så lig... Vis mer

Jeg bestilte en buet effilieringssaks til hund for 690kr da varen var umulig å oppdrive i Norge. I etterkant av bestillingen leste jeg alle anmeldelser her inne og ble naturligvis betenkt. Ville jeg n... Vis mer

Kjøp aldri fra denne siden. Styr unna denne dritt siden joom. Jeg bestilte en vare på 780 kroner, trakk penger fra min konto og jeg ikke fikk en ordre bekreftelse og ikke varen nå ca en måned.

1. Forretningstjenester

Easy-to-use app with quality goods and low prices!

2,6

Under middels

16k anmeldelser

Har svart på 19 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Jeg sjekket Joom mot VOEC lista for…

Jeg sjekket Joom mot VOEC lista for Norge. Og de var der, så da skulle jeg ikke få toll. Så kommer varene, i to forsendelser! Og begge vil ha toll. 420 kr i toll for en vare til 286 kr. Den andre varen koster 176 kr, og jeg vet ikke hvor mye toll det blir der. Ikke noe hjelp å få fra kundeservice hos Joom heller mht at de var VOEC medlemmer. Blir nok min siste bestilling, selv om tidligere bestillinger gikk fint. Det har tydeligvis skjedd noe her.

28. oktober 2025

svindel

Jeg mottok produktet, men det virker ikke.
Jeg kontaktet kundeservice og ba om å returnere det, men de har ikke godkjent det ennå.
Ikke kjøp noe som helst fra denne appen – svindel!

27. oktober 2025

Umulig å få kontakt med etter feilsendt vare

Sendte meg størrelse L i stedet for M. Umulig å få kontakt med kundeservice for retur. I følge veiledning, skal jeg på nettsiden gå inn på "Mine bestillinger". Deretter velge bestillingen jeg ønsker å sende tilbake og klikke på Joom support team-knappen til høyre. Problemet er at det ikke finnes noen slik knapp og ikke finner jeg annen kontaktinfo. I følge emballasjen skal det være størrelse M, men på jakken er det skrotet delvis over L med tusj. Jeg installerte så appen for android, i håp om at det skal fungere. Der kommer ikke bestillingen opp, selv om jeg har logget inn via samme facebook profil. Oppgir ordrenummer som skal gi tilgang til bestillingen i appen. Mottar e-post med lenke for å gjenopprette tilgang. Heller ikke det nytter. Sitter nå igjen med en vare som er ubrukelig for meg og har kastet bort penger da det er umulig å returnere for refusjon eller bytte til riktig størrelse.

21. oktober 2025

Juks!!!

Juks!!!
Jeg bestilte en ertig Skjorte. Og jeg har gledet meg innmari. Desto større ble skuffelsen da skjorten viste seg å være syntetisk. Mens i beskrivelsen står det BOMULL...

Noe lignende skjedde for noen år siden, også angående en vare fra Kina. "Turn off" Man mister tillitt. Og får ikke lyst å handle på slike steder igjen.

Og det er tydelig at når skurkene går til forsvar så skriver de akkurat det samme til alle som skriver om hvordan de ble utnyttet og bedratt. De skriver at de ikke har mottatt noen henvendelse om dette. LØGN. løgn, løgn!!!

11. september 2025

Ubrukelig

Ubrukelig. Klarer ikke holde seg til leveringstid. Nettsiden er helt klarer ikke å vise varen min. Får bare opp at det har skjedd en problem. Prøver å oppdatere men lar ikke meg. Ingen for hjelpe annet enn walmart chat gpt

17. september 2025

Manglende leveranse

Bestillte noe småtteri som leverandøren hevder ble levert 0409. Pakken er IKKE kommet meg i hende pr.d.d.
Dette er miserabel kundebehandling, som JOON selvfølgelig ikke vedkjenner seg.
Har oppgitt sporingsnummer, men det hjelper ikke.
Hva gjør man videre ?. Klara er heller ikke lett å ha med å gjøre i dette tilfellet. Krever bla.opplysninger om transportør som jeg ikke finner.

12. september 2025

Leverer ikke varene

Leverer ikke varene, bruker lang tid på å informere om at de ikke kan levere varer de selv annonserer til salgs. tom og hul beklagelse. Hadde det vært varer til meg hadde det vært en ting men her er det snakk om et barn som gledet seg til gaven og ikke får denne til bursdagen. Flaut!

5. september 2025

Hei Thomas!

Vi beklager oppriktig at bestillingen din ble kansellert fordi selgeren ikke rakk å sende varene i tide. Vi forstår godt hvor skuffende dette må være, spesielt når det gjelder en gave til et barn. Refusjonen er allerede behandlet, og vi håper at du vil gi oss en ny sjanse i fremtiden.

Aldri meir handel med Joom. Dei finner ikke min ordre.Har fått en dårlig Gps og betalt forlengs gjennom Klarna

Kjøpte 7 " gps virket bare på en liten tur. Så blei den veldig varm og lukte brent . Bra det skjedde på på dag tid. og ikke om natten da det var i bobil.
Prøver diverse kontakt sider for Joom eller Klarna ,men greier ikke å få kontakt. Virker veldig useriøst.
Finner heller ikke mine order på min side hos joom.
mvh Naustenget

Eneste tilbake meldingen fra Joom var at dei ikkje finner min ordre. Sjøl om eg handlet gjennom Klarna . Fikk heller ikkje hjelp fra KLARNA på problemet mitt med mint kjøp. Sendt flere eposter til Joom og Ringt også et par ganger til Klarna uten resultat . Så en ting er sikkert ALDRI MEIR JOOM OG HANDEL VIA KLARNA
Naustenget.

24. august 2025

God ettermiddag!
I henhold til informasjonen som ble gitt, kunne vi dessverre ikke finne bestillingen din.
Vennligst rapporter problemet Til Joom kundeservice.
Du kan kontakte kundeservice via Støttesenteret på nettstedet (https://www.joom.com/en/faq ) ved å klikke på" Still Et Spørsmål " - knappen eller live via mobilapplikasjonen.
Alle dine kjøp på Joom er dekket av garantien. Du kan be om refusjon hvis du mottar et produkt av dårlig kvalitet (ødelagt) eller hvis produktet ikke er i samsvar med beskrivelsen.

Fine sko,rask levering

Fine sko,rask levering

25. august 2025

Svar fra Joom

Hei! Tusen takk for din tilbakemelding! Vi er glade for at du er fornøyd med skoene og leveringen.

Kjøpte Qialino «ekte skinn» deksel til…

Kjøpte Qialino «ekte skinn» deksel til IPhone som kostet over 500kr. Nå etter 3 uker er det gått fullstendig i oppløsning, og det er bare å konstanterer at det er elendig kvalitet!!! Burde kostet kr 29,90……

Anbefaler IKKE å kjøpe produkter av denne leverandøren.

12. august 2025

Kjære bruker,

Det er trist at en slik situasjon har oppstått.

Vi anbefaler at du tar kontakt med vår kundeservice, og ser hva de kan gjøre for deg i dette tilfellet. Du kan kontakte dem via chatten i appen.

Fake smiskis!

Sikkert ok om du skal ha noe som ikke trenger å være ekte. Men de smiskiene jeg bestillte var fake…

11. august 2025

Kjære bruker,

Det er synd at opplevelsen din på Joom er negativ.

Vi anbefaler at du kontakter vår kundeservice for å løse slike problemer. Du kan kontakte dem vi chatten i Joom-appen.

Joom

Ble dobbelt så dyrt etter toll og avgifter

Varene jeg bestilte var priset greit helt til jeg fikk de i posten og fikk i tillegg toll og avgifter som doblet prisen på kjøpet. Blir ikke flere bestillinger derfra for min del =(

6. august 2025

Kjære bruker,

Det er synd at opplevelsen din på Joom er negativ.

I slike tilfeller undersøker vi om kostnaden av toll kan refunderes i Joom-poeng. Vennligst ta kontakt med vår kundeservice for mer informasjon.

Håper at situasjonen vil løse seg.

Joom

Manglende leveranser og ingen kundeservice

Bestilte varer medio juni, fikk halvparten etter hvert. Ingen kundeservice å kontakte.
Blir spennende å se om det er mulig å få penger tilbake, noe du først kan forsøke etter nesten 3 mnd og da i et kort vindu.
Kommer aldri til å handle der igje!.

7. august 2025

Kjære bruker,

Det er synd å lese din negative anmeldelse.

Vennligst ta kontakt med vår kundeservice i chatten i Joom-appen for å få hjelp med saken.

Det er mulig å få en refusjon hvis varen ikke kommer når leveringsgarantien starter.

Veldig fornøyd

Jeg kjøper Koreanske produkter gjennom Joom - har bestilt flere ganger og produktene leveres etter 3-4 uker. God oppdatering på sporing av forsendelsene i appen. Kun en gang har jeg ikke fått levert en bestilling- den ble rotet bort av Helthjem her lokalt. Fikk pengene refundert innen 5 dager. Alt i alt veldig fornøyd.

15. juli 2025

Kjære bruker,

Tusen takk for at du delte din positiv opplevelse med oss. Vi er glade at du liker shoppingen og kundeservice på Joom.

Vi håper at Joom skal bringe deg bare glede i fremtiden.

Ha en fin dag videre!

Joom

Bestilte en fjernstyrings enhet for 3…

Bestilte en fjernstyrings enhet for 3 uker siden , varen er betalt. Har fått to e mail på at varen er levert… den er ikke levert til meg ??

Kundeservice har ikke svart. Kjøpet ble gjort etter annonse på Facebook. Anser penger som tapt. Vær forsiktig ved kjøp !!

2. juli 2025

Kjære bruker,

Det er synd at en slik situasjon har oppstått.

Vennligst ta kontakt med vår kundeservice via chatten i Joom-appen for å få hjelp med denne saken.

Hvis du ikke får bestillingen når leveringsgarantien starter, så kan du få en refusjon.