Jeroen.nl is een overzichtelijke en vooral ook gratis site waar je heel veel info en advies kunt vinden over alles wat met energie te maken heeft. Jeroen zelf geeft via zijn FAQ op de site al hee... Vis mer
Se hva andre synes
Ik kom hier regelmatig om dynamische energieleveranciers te vergelijken en om de stroomprijzen per kwartier te bekijken. Wat ik er zo sterk aan vind is dat het echt onafhankelijk is: geen verkooppra... Vis mer
Selskapet har svart
Jeroen.nl is de site met de beste en meest onafhankelijke informatie in Nederland. Bij commerciele vergelijkingssites zit er vaak een verdienmodel achter. Maak een acciunt aan, vul je gegevens in en... Vis mer
Selskapet har svart
Jeroen levert inzicht. In de eerste plaats kun je op zijn website onafhankelijke informatie opdoen over energie. Vervolgens helpt de stroomanalyse om het algemene verhaal te vertalen naar jouw si... Vis mer
Informasjon om virksomheten
- Miljø og fornybare naturressurser
- Energileverandør
- Prissammenligningsside
- Anmeldelsesside
- Samarbeidsplattform på nett
Skrevet av virksomheten
Bewustwording creëren rondom het gebruik van stroom. Dat is de missie van Jeroen. Met eerlijke onafhankelijke informatie zonder commerciële poespas.
Kontaktopplysninger
Nederland
- jeroen.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Dynamisch contract afslui5en
Doordat ik de site heb bezocht en gelezen, gekeken wat ik bij een dynamisch contract ongeveer per maand zou moeten betalen in mijn situatie. Ik meld mij aan voor een energiecontract en ik accepteer een bedrag van €15 per maand. Komt er een voorstel,terug van meer dan €100. Dit durf ik nu te weigeren en anders maar een andere leverancier.

Svar fra Jeroen.nl
Innovatief, bezig met bewustwording goed omgaan met energie en duurzame energie
lees dit:
jeroen nl energie opslaan water zwembad
gewoon zoeken naar oplossingen, trial en error, met slimme mensen die het net als Jeroen als een uidaging zien in deze wereld te onderzoeken en daardoor meer mogelijk te maken.
Jeroen.nl is een goede site, met veel meer informatie dan alle energieleveranciers. Echt bezig met bewustwording, om anderen goed de weg te wijzen om handig met (duurzame) energie om te gaan.

Svar fra Jeroen.nl
Een website met duidelijke informatie .
Een website met duidelijke informatie .
Jeroen.nl is absoluut een aanrader als je meer wilt weten over alles wat te maken heeft met de energietransitie.
Heb je vragen dan krijg je altijd een snelle respons. Goed overzicht met beoordeling van dynamische energie leveranciers en hun positieve en negatieve kanten.
Niet alle produktvergelijkingen met waardeoordeel.

Svar fra Jeroen.nl
Snelle goed onderbouwde reactie.denkt…
Snelle goed onderbouwde reactie.denkt goed mee en is realistisch met onderzoek

onafhankelijke info
de website van Jeroen.nl geeft veel info over het duurzaam maken van huis en omgeving zonder dat daar zakelijke, dus per definitie geen onafhankelijke, belangen achter zitten.

Svar fra Jeroen.nl
Mooie site met goede en bruikbare informatie.
Echt een overzichtelijke website met duidelijke informatie.
Heb je vragen dan krijg je van deze energieke vriendelijke enthousiasteling altijd een snelle respons.

Svar fra Jeroen.nl
Zeer aan te raden om deze informatieve…
Zeer aan te raden om deze informatieve website te bezoeken wanneer je overweegt een andere stroom leverancier te kiezen die precies past op jouw specifieke behoeften. Ook zeer goede gedetailleerde informatie voor iedereen die overweegt een eigen zwembad te bouwen. Jeroen reageert onverwacht snel op reacties of vragen via email.

Svar fra Jeroen.nl
Ik wordt ongevraagd gespammt.
Ik wordt ongevraagd gespammt.
Je kunt niet eens afmelden

Svar fra Jeroen.nl
Handige tip en weetjes over energie…
Handige tip en weetjes over energie besparen of nuttig inzetten van een thuisbatterij. Beide aspecten spelen bij mij thuis ook dus dat schept een band.
Bij problemen op de site staat Jeroen direct voor je klaar.

Svar fra Jeroen.nl
De site met goede informatie mbt energie
Ik kwam op de site bij het zoeken naar een goede leverancier voor dynamische energie. Hierin bied Jeroen mooi overzicht.
Daarna tevens ontdekt hoeveel meer goede informatie er te vinden is.

Svar fra Jeroen.nl
informatie die je kan gebruiken
Ik heb op de site van Jeroen.nl veel goede informatie gevonden over energie en de prijzen. thuis batterij en zonnepanelen. informatie die je bewust maakt bij aanschaf van energie gebonden materialen.

Jeroen.nl net ontdekt
Jeroen.nl net ontdekt, maar ben nu al enthousiast
Energiek, goede info en terzake doend! Heerlijk om te lezen. Erg goed.
Speelt een heel klein beetje mee dat mijn zoon ook Jeroen heet.

Svar fra Jeroen.nl
Ik leer veel van de informatie die…
Ik leer veel van de informatie die gegeven wordt. Ook de historische reeksen zijn informatief.
Toen ik een vraag had kon ik die mailen en kreeg na een paar uur het antwoord. Kortom een aanbeveling waard.

Svar fra Jeroen.nl
Leer wat een dynamisch contract inhoud!
Ik ben me aan vast het inlezen wat tzt een dynamisch energiecontract in ons geval voor voordelen geeft.
Ik kon een account aanmaken en daardoor vast leren begrijpen waar ik op moet letten als ik naar een Dynamisch contract moet uitkijken. Jeroen.nl is nieuw voor me maar wat me direct opviel dat alle vragen die je zou kunnen hebben bij het zoeken naar een dynamisch contract goed wordt uitgelegd en dat je wordt gemotifeerd om te letten op je energie door Jeroen is iets wat goed bij ons past. Dus ben blij met Jeroen en hoop hier veel van te leren!

Een hele snelle reactie
Een hele snelle reactie! Deskundig en onderbouwde feiten. Minstens € 0,05 per kWh besparing met de analyse en het advies. Chapeau Jeroen!

Razendsnelle reactie
Jeroen reageerde razendsnel en helemaal to the point op een vraag van mij. Dat was naast de enorme hoeveelheid die hij al op zijn website heeft staan. Top!

Objectief
Mooie overzichtelijke website met duidelijke informatie. Geen opgeklopte verhalen maar objectieve benadering.
Reageert snel en uitgebreid op vragen.
Top.

Deskundig advies!
Top! Goed benaderbaar en deskundig advies! Aanrader

Svar fra Jeroen.nl
Jeroen.nl voor alles over energie.
Prima site voor alles wat met energie besparen te maken heeft. En dynamische energieprijzen.

Een ojective blik
Neutrale en kundige beschouwer van batterijen voor thuis. Gelooft er in, maar gelooft ook niet in sprookjes.
De markt is nog zo nieuw dat er dringend behoefte is aan een neutrale blik. Ga zo door Jeroen.

Svar fra Jeroen.nl
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.