Jeroen.nl is een overzichtelijke en vooral ook gratis site waar je heel veel info en advies kunt vinden over alles wat met energie te maken heeft. Jeroen zelf geeft via zijn FAQ op de site al hee... Vis mer
Se hva andre synes
Ik kom hier regelmatig om dynamische energieleveranciers te vergelijken en om de stroomprijzen per kwartier te bekijken. Wat ik er zo sterk aan vind is dat het echt onafhankelijk is: geen verkooppra... Vis mer
Selskapet har svart
Jeroen.nl is de site met de beste en meest onafhankelijke informatie in Nederland. Bij commerciele vergelijkingssites zit er vaak een verdienmodel achter. Maak een acciunt aan, vul je gegevens in en... Vis mer
Selskapet har svart
Jeroen levert inzicht. In de eerste plaats kun je op zijn website onafhankelijke informatie opdoen over energie. Vervolgens helpt de stroomanalyse om het algemene verhaal te vertalen naar jouw si... Vis mer
Informasjon om virksomheten
- Miljø og fornybare naturressurser
- Energileverandør
- Prissammenligningsside
- Anmeldelsesside
- Samarbeidsplattform på nett
Skrevet av virksomheten
Bewustwording creëren rondom het gebruik van stroom. Dat is de missie van Jeroen. Met eerlijke onafhankelijke informatie zonder commerciële poespas.
Kontaktopplysninger
Nederland
- jeroen.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Onafhankelijke en toegankelijke informatie voor energie-beslissers
Door hoge kosten van teruglevering zocht ik meer informatie over dynamische energie contracten. Op deze site vind je vrijwel al je vragen op tal van energie thema's op onafhankelijke wijze beantwoordt! En, hoe is het mogelijk in deze tijd, eventueel resterende vragen worden per omgaande persoonlijk beantwoord. De site biedt een schat aan waardevolle informatie over bijvoorbeeld de opbouw van de dynamische energieprijs, negatieve energie prijzen, lange termijn ontwikkeling van energieprijzen, per jaar en per seizoen of weekdag, evaluatie van aanbieders. Top!!! AAA+++

Snelle en adequate hulp
Ik kwam onder de indruk van Jeroen’s expertise toen hij te gast was bij de Groene Nerds podcast over dynamisch energiecontract. Direct stelde ik Jeroen een paar vragen over een goede aanpak voor specifiek mijn thuissituatie. Binnen 1 uur had ik heel veel meer inzicht en suggesties waar ik mee verder kan! TOP!

Informatieve site
Informatieve site, nuttige inzichten en erg prettig in de communicatie.

Nuttige en eerlijke informatie
Ik kan de positieve ervaringen van anderen volledig onderschrijven. Via de ook zeer informatieve youtube filmpjes van Ketel Klets (Rick) kwam ik op deze nuttige website terecht. Voor iemand zonder commerciële belangen een mooie bron voor mensen die zich verder willen inlezen in de energie wereld. Hopelijk zien we binnenkort ook nog een update van inkoopvergoedingen bij de stroomleveranciers verschijnen. Top!

Mooie en informatieve site
Mooie en informatieve site. Jeroen reageerde snel op een incident met een koppeling en dat ondanks dat hij op vakantie was.

Top site!
Jeroen heeft niet alleen een super informatieve site, maar is ook uitermate goed benaderbaar en beantwoordt vragen per ommegaande. Als je geinteresseerd bent in duurzaamheid, energie contracten, data en analyses leuk vindt, moet je zeer zeker een account nemen. Ik had een vraag over een door Jeroen ontwikkelde applicatie en dezelfde dag is de applicatie daarop aangepast . Echt super!

Jeroen geeft goede tips.
Jeroen geeft goede tips. De meeste doe ik al . Maar ook ik kan verbeteren. Mijn display hangt nu in de wookamer. Ik ga kijken of die in de keuken kan komen.

Eindelijk transparante informatie
Ik was op zoek naar informatie over dynamische tarieven, reken voorbeelden etc. Door de informatie op Jeroen.nl kreeg ik er grip op, ook de analyse van mijn data van afgelopen jaar en door de transparante prijsvergelijking heb ik een keuze gemaakt voor een nieuw contract. Ik ben benieuwd wat Jeroen in de toekomst nog gaat brengen

Svar fra Jeroen.nl
De informatie van Jeroen.nl is top!
De informatie van Jeroen.nl is top! Zelf heb ik gebruik gemaakt van de informatie en data om met mijn P1-meter data van het afgelopen jaar te berekenen of dynamisch contract voordeliger zou zijn bij mijn gewoontes. De historische data en informatie over de prijsopbouw van dynamische contracten is daarbij zeer waardevol!

Svar fra Jeroen.nl
Duidelijke en veelzijdige informatie op…
Duidelijke en veelzijdige informatie op nagenoeg alle gebied van energie verbruik.
reageerde zelfs tijdens zijn vakantie terwijl de automatische mail om pas na 1 september te reageren

Goed advies !
Goed advies !
Keurig in de reactie !
Dankzij hem wijzigingen doorgevoerd die efficientie verhogen en kosten drukken.

Svar fra Jeroen.nl
Heel prettig dat een onafhankelijk…
Heel prettig dat een onafhankelijk iemand een goed overzicht geeft in de best complexe wereld van energielevering en opwekking. En van tegengestelde informatie.
En ook heel fijn dat je Jeroen via Whatsapp vragen kunt stellen. Top!

Svar fra Jeroen.nl
Duidelijke en transparante info…
Duidelijke en transparante info ensnelle reactie bij vragen!

Goed advies
Fijn om even via WhatsApp kennis te ontvangen wat ik niet goed op internet kon vinden.
Uitgebreid advies!

Svar fra Jeroen.nl
Jeroen.nl is een fantastisch…
Jeroen.nl is een fantastisch informatieve website. Ook reageert hij via whatsapp op vragen. Echt geweldig.

Jeroen(.nl) is geweldig
Jeroen(.nl) is geweldig. Enorm veel en goede info op website. Heeft me erg goed geholpen met het begrijpen van het ‘gemiddelde of gewogen’ tarief bij dynamische contracten. Tevens wees hij me op erg handzame tools op z’n website.
Gr PieterGr

Svar fra Jeroen.nl
Goede informatie en goede service
De site van Jeroen geeft uitgebreide informatie over oa dynamische energie contracten en alles wat er bij komt kijken. Ik had problemen met een analyse op een excel file. Dit werd direct opgepakt door Jeroen. Mijn complimenten

Svar fra Jeroen.nl
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.