Se hva andre synes
Besteld , keurig geleverd , product was niet meer nodig en direct teruggestuurd. Kosten 30 euro , in mindering gebracht op de teruggave . Voor een paar draadloze oortjes . Nu blijkt achteraf dat in... Vis mer
Informasjon om virksomheten
- Elektronikkbutikk
- Butikk med tilbehør til mobiltelefoner
- Mobiltelefonforhandler
- Elektronikkfirma
- Hi-fi-butikk
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Superieur geluid van JBL. Draadloze speakers, hoofdtelefoons, soundbars en meer. ✓Gratis verzending! ✓2 jaar garantie! ✓Gratis retour binnen 30 dagen!
Kontaktopplysninger
They don’t under the warranty and they dishonest
Bought jbl endurance three and the case stop charging bought new charger fruitless best buy said contact customer service it’s still under warranty contacted them them foreigners are a verse people to deal that you can’t get nowhere. They act like they have no understanding they are horrible horrible. I even sent them a copy of the receipt. They refused to replace it. I ended up buying another one at Best Buy that I got Best Buy so it goes out Best Buy replace it then I told Best Buy about their customer service so they need to call them to speak with them because they sell their products
Slechte kwaliteit endurance peak 4 en slechte service
Ik heb de endurance peak 4 besteld en alleen nog maar problemen gehad. EEn van de oortjes laadde niet meer op. Voordat ik ze weer werkend terug had duurde het wel 3 weken. Na een paar weken doet weer een oortje het niet. Zelfde probleem. Hij laadt niet meer op WEer contact opgenomen met de klantenservice. Nu wacht ik al weer een week op antwoord. Ze moeten een werkbon opvragen of zo. En ik hoor maar niets en ik heb dus weer geen werkende oortjes. Zal wel weer heel lang gaan duren. Zeer slecht en zeer langzame reacties. Ik koop hier nooit meer iets. Ik vind dat ze me gewoon het geld moeten teruggeven maar dat doen ze dus ook niet. Maar een fatsoenlijk werkend product leveren ook niet
Geeneens 2 jaar oud en nu al kapot
Minder als 2 jaar een dure jbl headset gekocht met zwenkbare oorkappen. Materiaal is zo pureus dat 1 oorkap gewoon is afgebroken. Klacht ingediend. Geen customer service maar customer annoyance. Je wordt totaal niet serieus genomen. Nooit meer jbl voor mij
JBL koptelefoon besteld in 2021
JBL koptelefoon besteld in 2021, wat een top aankoop is dit geweest. Om heel eerlijk te zijn wil ik graag nieuwe kopen, maar omdat deze het nog steeds doet na alles wat mijn koptelefoon heeft mee gemaakt wacht ik nog even.
Hij is;
10000x op de grond gevallen.
50x klem komen te zitten mijn tas met allerlij zwaren objecten erin.
En als kers op de taart heb ik hem op het dak van mijn auto laten liggen, met 60km per uur is deze eraf gevallen. Terug gereden en hij doet het nog steeds perfect. Dit is niet normaal, ik hoop dat hij binnenkort toch echt kapot gaat zodat ik eindelijk een nieuwe JBL koptelefoon kan kopen. Bedankt JBL!
i made a few order and have been banned…
i made a few order and have been banned from placing anymore for no reason!!!! - customer service is terrible
Geen levering zonder Qr code of cijfercode…
Vandaag zou de levering van de JBL Tune 780NC en gratis headset stand plaatsvinden (Kosten €98,99). De Dhl bezorger gaf aan het pakketje niet af te mogen geven zonder Qr-code of cijfercode. Deze heb ik niet ontvangen dus contact opgenomen met de Jbl klantenservice. Via de chat werd aangegeven dat er alleen een Qr code werd afgegeven voor producten boven de €100,-. De, overigens vriendelijke, medewerker kon mij niet behulpzaam zijn. Ook telefonisch kon een medewerker mij niet van dienst zijn en er werd een melding gemaakt aan het team van specialisten, binnen 2 dagen krijgik een reactie. De coulante Dhl bezorger kwam later weer aan de deur, maar heeft het pakketje, wat begrijpelijk is, weer meegenomen.
Aangegeven dat de levering morgen ook niet hoeft plaats te vinden aangezien ik niet weet if ik überhaupt een code krijg.
Niet echt efficiënt. Annuleren kon via Jbl op dit moment ook niet meer.
Ik bestel nu bij bol.com een koptelefoon. Dan ontvang ik het morgen zonder obstakels en problemen! Erg teleurstellend voor een grote naam als JBL …
JBL stage 320 online besteld
JBL stage 320 online besteld en deze is twee dagen daarna al geleverd. Bestelproces ging prima en de levering ook. Ik ben tevreden. Werkt prima. Kreeg ook nog een mail met tips e.d. wat ook erg prettig was. Jammer dat een reserve accu aan de dure kant is, anders had ik er deze ook nog bij besteld. Toch 5 sterren omdat ik het gemiddelde gezien de reacties er bij dan toch aan de lage kant vind :-)
Kosten retour , anders dan normaal
Voor een paar draadloze oortjes . Nu blijkt achteraf dat in de e-mail het bedrag zonder btw is maar op je rekening wordt wel het juiste bedrag teruggestort
Jbl scamm
Worst company ever ordered a jbl710 for 495€on sales they cancel it and told me to order again without sales for 720€.and when i asked why they cancel they told me they didnt have a driver to deliver .so when they have sales they dont deliver dont order its a scam
Uitstekende ervaring
Omdat ik hier alleen maar slechte reviews lees over jbl.nl wil ik graag melden dat mijn bestelling keurig en snel is verzonden. Alles zag er netjes uit, alleen was ik de koptelefoon helaas niet wat ik zocht. Ook het retourneren van het product verliep probleemloos. Wellicht klimmen mensen alleen in de pen als iets NIET goed gaat..? In elk geval geef ik tien punten voor deze website.
Meerdere producten
Meerdere producten gehad van JBL, steeds weer geprobeerd, maar binnen een jaar begeeft de batterij het of steeds sneller leeg, of wil niet meer opladen. De Flip 3, de Flip 4, 2 verschillende soorten hoofdtelefoons, nu weer oortjes, allemaal hetzelfde verhaal. Never nooit meer JBL, jammer, zet maar betere kwaliteit voor die
prijs op de markt.
zoek het maar uit
Heel kort en bondige reactie. Jammer voor u maar we doen niets. Ik heb drie sets oordoppen van JBL, maar dat zijn er drie teveel! Elke keer wat mee aan de hand. En ze doen er niets mee: zoek het maar uit
Goede customer support
Ik heb veel reviews gelezen dat jbl slechte customer support had. Was bij mij echt niet zo. Ik werd heel snel geholpen en goed geholpen.
Jbl boombox 4 besteld
Jbl boombox 4 besteld. Nieuw! Geen refurbished. Zit er een gat in de onderkant waar blijkbaar iets in hoort te zitten. Zit er niet. Apparaat moet vrijdag wel mee want het is een kado. Dan probeer je tot een oplossing te komen maar ze doen bij JBL weinig moeite om tot een oplossing te komen. Mederwerker weet niet wat er in dat gat hoort te zitten. Terugsturen en repareren betekent vaak beschadigingen. Heb ik geen zin in bij zo’n duur product. En volgens mij heb ik niet eens een nieuwe gekregen maar een boombox 4 die al bij iemand anders is geweest. Verpakking is kapot en papier is gescheurd. Triest!!
Teleurstellend slechte kwaliteit
Kocht voor de kleinkinderen peperdure koptelefoon. Bij het eerste gebruik sneuvelde de (superdunne, slappe) audiokabel. Bedrijf geeft niet thuis, valt niet onder garantie. Waardeloze Chinese meukkabel.
De producten van JBL zijn top maar hun…
De producten van JBL zijn top maar hun klantenservice verre van dat niveau. Je kunt beter nooit bij JBL zelf bestellen, ze hebben een waardeloze klantenservice. Ik had 2 JBL Charge speakers besteld en kreeg een melding dat ze beide onder hetzelfde tracking nummer op dezelfde dag verzonden waren. Er was er echter maar 1 geleverd. Dat was duidelijk geen fout van de pakketdienst maar van JBL zelf. Als je belt of mailt wordt er gezegd dat ze een onderzoek gaan instellen en je 2 weken moet wachten. Geld terug krijgen is geen sprake van. Je moet je rechtsbijstand inschakelen voor hulp. Ze hebben alleen een zeer onvriendelijke Belgische klantenservice die op een onaardige toon je aanvallend te woord staat. Voor een product dat je betaald hebt en niet geleverd is. Uiteindelijk hebben ze ontdekt dat hij nooit verzonden was en alsnog verzonden. Maar ze laten niets van zich horen, geen excuses, niets. Bizar bedrijf. Vraag me af of hun Amerikaanse moederbedrijf hiervan op de hoogte is.
JBL 300 soundbar
JBL 300 soundbar.
Qua geluid is het nieteens een slecht apparaat maar van de een op de andere dag kan ik de IOS app alleen nog maar gebruiken als ik mijn "precieze" locatie deel. Dat is al een no-go voor mij.
Dan kijk ik naar het internet verkeer dat deze soundbar genereerd: >120,000 sessies op 1 dag. Het is een bizarre hoeveelheid verkeer naar allerlei servers, veelal van Google. En dan probeert de soundbar ook nog mijn DNS server te omzeilen.
Support: "zo werkt het nu eenmaal"
Goede Jbl voor feestjes
Ik heb de Jbl xtreme 4 voor mijn verjaardag gekregen en hij is gewoon goed. Maar een minpuntje: de prijs. 242 euro.
Better reewad this before you make mistake
I'm lying there, and my headphones are freezing and unpausing five times every 10 seconds. I have two JBL headphones: the 460NC Live and the 670NC Live. JBL is the worst headphone company I know (in this price range). Their headphones are pathetic. What good is it if they sound good if everyone complains about the same thing in the negative comments? And I'm a fool to buy a big speaker from them. I'll never buy anything from that crappy company again. You dont have to move, headphones gona do it by itself.... Pathetic...
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.