Selskapet har svart
Fantastisk god mad af veltilberedte råvarer. Søde tjenere der vidste hvad de havde med at gøre. Kokken er talentfuld og tilbereder fantastisk mad Absolut anbefalelsesværdigt!!!
Selskapet har svart
INDRETNING Borde/stole/loft er i træ-nuancer, der sammen med dæmpet belysning giver en rolig og hyggelig atmosfære. MAD Vi bestilte 2 x pizze og 1 burger + drikkevarer. Pizzabund perfek... Vis mer
Selskapet har svart
Ja Tak Spisehus er virkelig et besøg værd! I dag fik vi deres nye Weekend buffet, som virkelig kan anbefales! Der var både gode danske traditionelle retter og andre spændende middelhavsretter. De... Vis mer
Selskapet har svart
JA TAK - SPISEHUS er et hyggeligt spisested for folk der gerne vil have noget godt at spise eller blot hygge sig med en kop kaffe.
Eya Jensens Gade 54, 8240, Risskov, Danmark
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Ja tak spisehus
Pizzaerne var helt opløst grundet al for meget olie så den var blevet blød, rigtig dårlig kundeservice når vi ringer og siger at det kan de ikke står til ansvar for, når det tydeligvis er dem der har ansvaret

Svar fra Ja tak spisehus
Generel god oplevelse, og særligt gode pizzaer - men jeg købte en burger, der absolut ikke var prisen værd.. Våd bund på bollen, tør overbolle, slatten salat, og en tør skorpe på en kold bøf. Derudover var pomfritternd kolde, tørre og en del af dem var nærmest «våde» af olie når man tyggede dem.. Desværre meget skuffende burgeroplevelse, ellers kun gode anbefalinger herfra.

Svar fra Ja tak spisehus
Jeg har lige hentet take away fra Ja Tak Spisehus – både burger og pizza – og selvom jeg havde ca. 8 minutters kørsel hjem, var maden stadig varm og lækker, da jeg kom frem. Smagen var virkelig god, og portionerne helt i top. Kan kun sige: her henter jeg helt sikkert igen! ⭐⭐⭐⭐⭐

Svar fra Ja tak spisehus
Vi kommer jævnligt på ja tak spisehus & maden er så god! Dejligt sted, flot indrettet. I dag var en ny tjener, min mand, min søn & jeg var hendes første kunder (tror jeg) & hun var virkelig god! Så sød & rar.

Svar fra Ja tak spisehus
Altid fantastisk betjening og super lækker mad ⭐️

Svar fra Ja tak spisehus
Vi kan kun anbefale Ja tak Spisehus. Vi var 6 personer, og var alle enige om at det var en super oplevelse. Virkelig gode pizzaer og lækre burgere, indtaget i en meget hyggelig atmosfære med super betjening. Vi kommer helt sikkert igen.
INDRETNING
MAD
Vi bestilte 2 x pizze og 1 burger + drikkevarer.
Pizzabund perfekt bagt med en både sprød og luftig kant. Burger og fritter sad også lige i skabet.
Det var store mad-portioner, så vi havde desværre ikke plads i maven til dessert.
BETJENING
Opmærksom og oprigtig venlig betjening.
Jeg kan godt forstå, at Ja tak spisehus har forholdsvis mange takeaway-bestillinger, så lokale beboere kan nyde god mad til en fin pris.
Godt gået - vi kommer igen!

Svar fra Ja tak spisehus
Super hyggeligt sted med varm atmosfære.
Betjeningen var i top og maden virkelig god.
Vi havde bestilt bord til 5 personer. Til forret delte vi en pizza, som nok er den bedste pizza vi har fået til dato. Sprød bund og meget velsmagende.
Der blev serveret 4 appetitlige burgere og en gang dagens fisk, som smagte fantastisk.
Priserne er i orden taget i betragtning, at der er servering.
God vin.
Det er absolut ikke sidste gang vi kommer der.

God mad og god service.
Ja tak spisehus er et virkelig lækkert sted at spise. Jeg har besøgt dem flere gange og har været tilfreds alle gange.

Røveri på højlys dag!
Bestilte to gange italiensk charcuteri til to personer med kokkens udvalgte sager til den nette sum af 318 kr.
Gad godt møde denne kok og spørge om vedkommende synes det er i orden at smide lidt pålægsrester, fire tørre osteskorper, to små tomater, lidt svampe, blomster, et salatblad, to oliven og en lille klat af noget der kunne minde om pesto på et bræt, og synes at kalde det charcuteri til fire personer?
Det var simpelthen så pinlig en omgang der blev leveret. Jeg har aldrig oplevet lignende.
Det er sgu ikke i orden det her, JA TAK Spisehus.
JA TAK Snydehus, ville passe meget bedre til produktet de leverer😊
Jeg ville virkelig skamme mig, hvis jeg snød folk på denne måde.

Svar fra Ja tak spisehus
Meget ubehagelig oplevelse og dårlig behandling af unge medarbejdere.

Svar fra Ja tak spisehus
Mega hyggeligt sted, god atmosfære super service venligt personale .
Maden er i top , i dag prøvede deres nye weekend buffet , det var virkeligt lækkert meget varieret smagte fantastisk .
Kan varmt anbefales .

Svar fra Ja tak spisehus
Ja Tak Spisehus er virkelig et besøg værd!
I dag fik vi deres nye Weekend buffet, som virkelig kan anbefales!
Det var så lækkert og det var tydeligt at smage, at det hele var lavet med gode råvarer!
Desuden er det en rigtig hyggelig restaurant med supergod service:-)

Jeg prøvede buffeten til 169 kr
Og smagte ting som jeg aldrig har prøvet før
- kuku shabzi = grøntsagstærte
- kashk’e bademjun = grillede og hakket auberginer
- Lubiya polo = safronris med oksekød
- khoreshte hjemme = gryderet
Det er dejligt krydret så det smager spændende med valnødder middelhavsurter men det er ikke for stærkt.
Børnene var glade for at der var pizza og pommes frites og kyllinge frikadeller
Der var også tarteletter og kartoffel lasagne og det var en god atmosfære på restauranten med et service minded personale sød betjening og ingen høj musik. Jeg vil helt sikkert anbefale det til andre.
Jeg så andre som valgte Ala carte menu og det så også lækkert ud.

Svar fra Ja tak spisehus
Rigtig god mad, og sød personale! Service og kvalitet var i top, og et rigtig hyggeligt sted.
I recently dined at Ja Tak Spisehus, and it was an exeptional experience from start to finish. The food was delightful and the staff were attentive and very friendly, making us feel welcomed and well taken care of.

Bedste JA TAK Burger!
Jeg fik den bedste burger! Kødet var helt perfekt stegt og smagte fantastisk. Hver eneste bid var lækker, og jeg glæder mig allerede til at komme igen. Kan klart anbefales til alle burgerfans!

Svar fra Ja tak spisehus
Havde en virkelig dejlig aften med rigtig god mad og service i en skøn og hyggelig atmosfære.
Jeg kommer helt bestemt igen.

Svar fra Ja tak spisehus
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.