Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Har i aften været til morsom middag- gullasch og grin. Dejligt og godt koncept, som vi tidligere har deltaget i. Men men, maden i aften var under lavmålet. Det smagte ikke af noget som helst.... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super søde servitricer og lækker mad Blev modtaget af en smilende ung dame, som viste os hen til vores bord. Hun spurgte om vi vil have noget vand eller isvand. God service! Hovedretten blev ser... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

I går aftes (mandag den 18.08.2025) besøgte vi, 10 personer, Havrum for at fejre en familiefødselsdag. Vi er meget skuffede over oplevelsen. Vi havde bestilt bord til kl. 18 og ankom ’til tiden’. 8... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi holdte vores datters barnedåb på Havrum sidste år i det flotteste lokale med udsigt udover Aarhus bugten. Vi var super tilfredse med både mad og nærværnede betjening. Maden er mange gange efterfølg... Vis mer

Kontaktopplysninger

3,7

Middels

TrustScore 3.5 av 5

Har svart på 87 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Har i aften været til morsom middag-…

Har i aften været til morsom middag- gullasch og grin.
Dejligt og godt koncept, som vi tidligere har deltaget i.
Men men, maden i aften var under lavmålet. Det smagte ikke af noget som helst. Der er helt sikkert plads til forbedring.
Har spist på Havrum mange gange, og aldrig oplevet så ringe en servering. Så tænker og håber det var en en gangs foreteelse.
Stand up var en god oplevelse, så det løfter helhedsoplevelsen trods alt.

4. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mine børn og børnebørn var med på…

Mine børn og børnebørn var med på Havrum den 8. November 2025 til fejring af min fødselsdag.

Vi havde bestil tre retter.

Alt var en smag af guld

Hvis dette er standarden vil jeg anbefale alle at spise i restaurant Havrum

Tak til personalet

Mvh Helge

7. november 2025

Kære Helge,

Tusind tak for din varme og flotte anmeldelse.
Det glæder os at høre, at både du, dine børn og børnebørn havde en rigtig god oplevelse hos os på Havrum i forbindelse med din fødselsdag.

Vi er meget glade for, at I nød de tre serveringer – og at de faldt så godt i jeres smag. Det betyder meget for hele teamet at få sådan en tilbagemelding.

Tak fordi du vil anbefale os videre. Det sætter vi stor pris på.

Vi håber at få fornøjelsen af at byde dig og din familie velkommen igen.

Virkelig god oplevelse

Vi besøgte i dag jeres restaurant. Skønneste og hyggelige omgivelser og meget fin betjening. Maden var veltilberedt, og vil meget gerne fremhæve at der var styr på allergener. Når man har en allergi er det en tillidssag, og her gjorde I det så godt, jeg var tryg. Tak🙏🏻det er bestemt ikke en selvfølge når vi kommer på restaurant. Vi kommer helt sikkert igen.

8. november 2025

Kære Kamilla,

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele jeres oplevelse hos os.
Det glæder os meget at høre, at I nød både omgivelserne, betjeningen og maden.

En særlig tak for dine ord om håndtering af allergener. Vi ved, hvor vigtigt det er, at man som gæst kan føle sig tryg, når der er allergier at tage hensyn til – og det betyder meget for os, at du oplevede netop den tryghed under jeres besøg.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen næste gang.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Alt alt for lang ventetid og ikke styr på tingene

Den 27/9-25 var vi til min svigerfars fødselsdag 9 personer vi ankom kl 18.30 hvor vi havde bestilt bor til. Maden var forudbestilt hjemmefra. Efter 40 min måtte vi selv be om drikkevare kortet og efter 30 time yderligere måtte vi rykke for drikkevarerne da de endelig kom havde de ikke den hvidvin vi havde bestilt og nogle af drikkevarerne manglede også og vi måtte igen selv rykke for dem og nævne hvad vi manglede selv om de var skrevet ned ved bestilling. Vi måtte også rykke efter forretten. Brødet der blev serveret til var meget tynde skiver og tørt. Forret ok. Ok ventetid på hovedretten og fin portion lækkert mørt kød men alt på tallerknen var koldt på nær pomfritterne der blev serveret ved siden af de var varme. Ok ventetid på dessert og lækker dessert. Hver gang der skulle hentes tallerkner efter maden blev de samlet ind på en underlig måde bare sat oven i hinanden men det er måske sådan man gør nu om dage…?
M.h.t ventetid på drikkevarer og mad var det ikke kun os der ventede det så ud til at det var et gennem gående problem ved alle borde.

27. september 2025

Kære Annette,

Først og fremmest vil vi gerne takke jer for, at I valgte at fejre en særlig anledning hos os den 27. september, og for at I har taget jer tid til at dele jeres oplevelse.

Vi er oprigtigt kede af at høre, at jeres aften hos os ikke levede op til forventningerne. Det beklager vi dybt. Ventetiden på drikkevarer og mad, de manglende og forkerte bestillinger samt den kolde hovedret er langt fra den standard og oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Vi forstår fuldt ud, at det må have været frustrerende – især når man samles til en vigtig familiebegivenhed – og vi er kede af, at vi ikke formåede at skabe den trygge og behagelige ramme, som vi ellers tilstræber.

Vi tager jeres feedback meget seriøst og har allerede delt den med vores team, så vi kan lære af oplevelsen og forbedre både vores service og arbejdsgange fremadrettet.

Vi vil meget gerne i kontakt med jer for at finde en passende kompensation. I er derfor velkomne til at skrive til os på info@havrum.dk , så følger vi op derfra.

Vi håber, at vi får muligheden for at byde jer velkommen igen og give jer den oplevelse, I burde have haft fra starten.

Virkelig dejligt sted

Virkelig dejligt sted! Maden var lækker og veltillavet, stemningen var afslappet og hyggelig, og priserne var absolut rimelige. Som prikken over i’et var der en skøn udsigt, som gjorde oplevelsen endnu bedre. Kan varmt anbefales!

5. september 2025

Kære Marie,

Tusind tak for de fine ord – det betyder meget for os! Vi håber at se jer igen snart.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jeg kommer igen!

Nu er det tredje gang jeg har været på Havrum.
Dejligt personale, søde og imødekommende, dejlig frisklavet mad og skønne omgivelser hvis man er til lystbåde havne.

19. august 2025

Hej Jens,

Tak for den fine anmeldelse og de rosende ord - Dem værdsætter vi utroligt højt.

Vi elsker glade gæster på Havrum og især når de bliver ved med at komme tilbage.

Vi glæder os til at byde dig velkommen retur på Havrum snart igen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Første besøg på Havrum og det bliver…

Første besøg på Havrum og det bliver ikke det sidste! Virkelig lækker mad, sødt personale og fantastisk udsigt.
Vi kommer igen :-)

20. august 2025

Hej Ane,

Tak for din fine anmeldelse. Vi elsker glade gæster på Havrum og vi er glade for at I har nydt jeres besøg hos os.

Vi ser bestemt frem til at se jer igen i Restauranten.

Dejligt spisested

Meget imødekommende personale og dejlig placering midt i den flotte Egå Marina. Maden levede op til de fine rammer - det var veltilberedte lækkerier til absolut spiselige priser. Havrum kan kun anbefales!

21. august 2025

Hej,

Tak for de fine ord - Vi værdsætter bestemt også vores beliggenhed og udsigt hver evig eneste dag. Vi er ligeledes glade for at maden faldt lige i jeres smag.
Vi håber at se jer snart i restauranten igen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Skønt stjerneskud og go service

19. august 2025

Hej Peter,

Tak for din fine anmeldelse - Vi er også helt vilde med vores stjerneskud ;O)

Vi håber snart at se jer i restauranten igen.

Skuffende oplevelse!

8 personer bestilte forret, alle 10 bestilte hovedret og 1 bestilte dessert. Vi måtte vente meget længe på maden, og da forretten blev serveret manglede der 1 kuvert. Hovedretten fik vi først kl. 20:30, dvs. 2½ time efter ankomst, og her manglede der også 1 kuvert, som vi måtte spørge efter og tjeneren var nødt til at spørge hvad vi havde bestilt og herefter gik der så yderligere tid før denne kuvert kom. Tallerkenerne var ikke forvarmet og hovedretten
nærmede sig kold, da vi fik den.

Hej Torben,

Tak for jeres henvendelse – og ikke mindst for at gøre os opmærksomme på jeres oplevelse hos os. Vi er oprigtigt kede af, at jeres besøg ikke levede op til forventningerne.

Det er naturligvis ikke tilfredsstillende med lang ventetid, manglende kuverter og mad, der ikke var ordentligt varm. Det beklager vi selvfølgeligt meget. Vi har taget jeres feedback til os og følger op internt, så vi kan sikre en bedre oplevelse fremover. Vi kan bedst lide glade gæster hos Havrum.

I er velkomne til at kontakte os direkte på info@havrum.dk, så vi kan finde en passende kompensation, som løsning.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dårlig service og lunken mad.

Vi har tidligere haft rigtig gode oplevelser på Restaurant Havrum, og jeg gav dem for 2 måneder siden 5 stjerner. Vi har også besøgt stedet flere gange siden, men desværre har vi oplevet, at servicen gradvist er blevet dårligere.

Ved vores seneste besøg i dag ankom vi kl. 18.30 og satte os udenfor. Efter 45 minutter havde vi stadig ikke set en tjener. Først da jeg gik ind og spurgte, fik jeg at vide, at der snart ville komme en, og at maden ville være klar 15-20 minutter efter bestilling. I virkeligheden gik der 35 minutter, før vi fik serveret maden, mens drikkevarerne først kom efter 20 minutters ventetid. Nabobordet fortalte, at de havde ventet i hele to timer!

Da maden endelig blev serveret (dagens fisk), var den lunken, portionerne mindre end tidligere, brødkurven manglede – og jeg måtte selv rejse mig for at hente salt og peber. Normalt bliver vi også tilbudt en kande med vand til maden, men det skete ikke denne gang. Vi har lagt mærke til, at det samme manglede de to gange, vi er blevet betjent af den høje, unge mandlige tjener, hvis attitude desuden kunne trænge til lidt mere imødekommenhed.

Hej Janne,

Tak for din ærlige feedback. Vi er oprigtigt kede af, at jeres seneste besøg ikke levede op til de tidligere gode oplevelser hos os.

Det er helt forståeligt, at både ventetid, lunken mad og manglende opmærksomhed fra personalet har skuffet – og det beklager vi dybt. Det er ikke det niveau, vi ønsker at levere, og vi tager dine kommentarer meget seriøst.

Vi følger op internt for at sikre bedre og mere stabil service fremover. Som en undskyldning vil vi meget gerne tilbyde jer en kompensation – kontakt os gerne direkte info@havrum.dk, så finder vi en passende løsning.

Vi håber, I vil give os muligheden for at rette op og byde jer ordentligt velkommen igen.

Hejsa

Hejsa, jeg har været inde på havrum jeg har været her mange gange med gode oplevelser men idag ventede jeg 30 minutter for drikke 1 time for foræt og 2 for hovedræt og en af de mandlige tjenere var så ubehøjvlet og flabet!

Opdatering vi fik et gavekort på 1000kr og gratis mad og suchiefen var så sød men det tog 2 en havl time

Så skifter til 3/5

Hej Metrix,

Tak for din anmeldelse og vi beklager desværre igen at travlheden overmandede os i går. Vi sætter god mad og service meget højt, og i går levede vi ikke op til hele vores værdigsæt. Det tager vi op til revurdering, så vi kan blive endnu bedre i fremtiden.

Vi er rigtig glade for at høre at du er blevet kompenseret og vi håber at vi ses snart igen i restauranten.

Udsigten og vejret

Udsigten og aften luften fejlede ikke noget - men elendig mad.

Bestilte fish & chips og et stjerneskud.

Fish & chips - fiskene havde fået så meget at de var sorte i kanterne - uspiseligt. Fisken blev båret ud og kom ind igen med en ny fisk på toppen som kun var lidt brændt i siderne og tjeneren var væk inden hun kunne nå at se på fisken og få vores reaktion.
Helt vildt at kokken har så lidt indsigt og hvordan retten ser ud inden pågældende sender retten ind i restauranten. Øvrigt manglede den grillede citron.

Stjerneskud / et totalt dårligt kapitel.
Burde være på ristet surdejsbrød. Brødet havde aldrig set en ristning.
Brødet var væltet om med rejer og salater og lidt laks. OG så 2 kolde og bløde fiskefileter som hverken var frisk dampet eller frisk stegte.
Jeg henvendte mig til betjeningen som bad hende gå i køkkenet og forhøre sig om, om det var meningen det var kvaliteten til 260 kr. ?
Hun vendte ikke tilbage og jeg rejste mig igen og spurgte hvad kokken havde sagt ?
Hun fortæller mig, at det ikke var meningen og at køkkenet ville lave en ny. Det ville jo have været rart at vide. Jeg sagde at det var okay hvis jeg fik nystegte fiskefilet og et stykke ristet surdejsbrød og dampet fisk. Det lovede hun at det kom.
Så fik jeg en ny tallerken. Fiskefilet var friskstegt. Den dampede fisk var kold og ikke frisk dampet og brødet var et aflangt stykke sandwich brød som hverken var ristet eller frisk - det var blødt, vådt og ulækkert !!
Nu blev jeg squ sur og spids. Gik op med tallerknen igen - denne gang med det bløde stykke sandwich brød øverst og spurgte om de mente dette var ordentlig kvalitet?
Så gik jeg tilbage til min plads og var virkelig sur.
Så gik der ca. 10 minutter mens jeg spiste resterne af min mors chips og afventede hun blev færdig så vi kunne gå.
Så kom tjeneren fileme med en ny portion stjerneskud - 3. Gang !!!
Dertil svarede jeg nej tak - jeg skulle ikke have en ny portion.
Når ikke man kan finde ud af noget så enkelt som et stjerne skud til 260 kr 2 gange - så kan man sikkert heller ikke 3. Gang.
Og ej heller ikke har blik for udseende hverken på fiskefilet som har fået formeget eller slet ikke frisk stegt men kold. Og den dampede ligeledes kold.
Jeg forklarede at jeg ikke skulle have det og heller ikke ville betale for det.
Den arme pige undskyldte og kunne vist godt forstå jeg ikke var tilfreds.
Jeg betalte for fish & chips og 2 glas hvidvin - hvilket jeg faktisk fortrød - jeg burde have haft vinen gratis.
Behøver jeg at sige at jeg aldrig mere kommer på Havrum.
Sådan noget møj !!!!

24. juli 2025

Hej Lizzi,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse hos os. Vi er oprigtigt kede af at læse, at dit besøg på Havrum ikke levede op til dine forventninger – hverken i forhold til maden eller oplevelsen omkring den.

Det er helt klart, at der er sket flere fejl i forløbet, som på ingen måde er i tråd med det niveau af kvalitet og service, vi ønsker at levere. Vi tager dine kommentarer meget alvorligt, og vi har allerede delt din feedback med både køkkenet og serveringspersonalet, så vi kan lære af forløbet og sikre, at lignende situationer ikke gentager sig.

Skulle du på et tidspunkt overveje at give os en ny chance, vil vi meget gerne byde dig velkommen og vise dig, hvad Havrum faktisk kan – og bør – stå for. Kontakt os venligst på info@havrum.dk, så finder vi en passende løsning.

Endnu en gang tak for din feedback.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk lækker frokost - tak .-)

Jeg mødtes med en veninde til frokost i dag, i strålende solskin. Blev omgående mødt af en venlig servitrice, og vist til et dejligt placeret bord på terrassen.

Maden var en udsøgt fornøjelse, åh, deres koldtrøgede laks er til at slå ihjel for, og alle de gode anbefalinger, vi havde hørt om deres stjerneskud, holdt i den grad stik - så lækkert :-)

Betjeningen er meget sød og venlig - så en virkelig skøn sommerdag blev fuldendt med det dejlige besøg på Havrum :-)

18. juli 2025

Hej Trine,

Tusinde tak for din fine anmeldelse - Vi er glade for at høre at I havde en rigtig god oplevelse hos os.

Vi er rigtig glade for at både maden, stemningen og betjeningen levede op til jeres forventninger. Både den koldrøgede laks og stjerneskuddet er også nogle af vores egne favoritter, så det glæder os ekstra meget, at de fald i jeres smag.

Vi håber, I snart kigger forbi Restauranten igen - Dørene står altid åbne.

Super søde servitricer og lækker mad

Super søde servitricer og lækker mad
Hovedretten blev serveret på varme tallerkener - kæmpe plus.
Man kunne smage, at der var kræset om retterne.
Meget rimelig ventetid mellem retterne.
Fornuftige priser.
Det eneste lille minus var at der godt kunne have været et par små kogte kartofler til dagens fisk. Ellers var alt i orden.

6. juli 2025

Hej Lone,

Tak for dine fine ord - Vi er vilde med glade gæster og gode oplevelser på Havrum.

Vi tager selvfølgelig altid vores gæsters ord med i overvejelsen både ris og ros, så tak for din mening, den er hermed noteret.

Vi håber at vi ses snart igen i Restauranten.

Lækker location, men..

Lækker location.
Men dårlig service, vi ventede længe på vores hovedret og jeg havde bestilt en Aperol spritz, som jeg rykkede for 2 gange, da de endelig kom med den var vi på vej til at skulle gå, så vi takkede nej til den.
Ikke helt den oplevelse vi havde håbet på desværre.

21. juni 2025

Hej Mette,

Vi er også meget glade for vores beliggende og vi nyder den hver evig eneste dag.

Vi beklager at I måtte vente, men nogen gange rammer vi desværre ind i ekstra travlhed og forsøger at minimere ventetiden mest muligt.

Vi beklager ligeledes at I har måtte vente ekstra på jeres drikkevare, det er ikke normalen heldigvis.

Vi håber I vil give os en ny chance og at vi ses i restauranten snart igen.

Team Havrum.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har lige nydt to ribeye med pommes…

Vi har lige nydt to ribeye med pommes fristes og bearnaice sauce. Det smagte herligt, og som bonus kom der 1 l kold vand på bordet uden beregning, udover de bestilte drikkevarer 🥰👍

18. juni 2025

Hej,

Tak for de fine ord - Vi er glade for at I nød jeres besøg hos os og at maden faldt i jeres smag.

Vi håber snart at se jer igen i restauranten.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Min kone og jeg havde planlagt en…

Min kone og jeg havde planlagt en familie-/vennekomsammen, der ville være både voksne og småbørn tilstede! - Vort valg faldt på restaurant Havrum, lokalet passede til antal personer, 36 voksne og 4 børnebørn i alderen 1 - 7år, i nærheden var krabbebro, stor legeplads mm!
Alt hvad vi havde aftalt, menu, event og borddækning var forberedt, og arrangementet med servering osv forløb lige efter vore forventninger, også at der var taget højde for 1 vegetar og 2 allergikere 🙏
Tusind tak til Havrum og personale!
Connie og Erik

24. mai 2025

Hej Connie og Erik,

Tak for de fine ord - Det glæder os at I har haft en god dag og at I netop havde valgt os til jeres sammenkomst.

Vi håber snart at se jer i restauranten igen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Glasskår i maden og uprofessionel håndtering

Jeg inviterede min datter og min kæreste til fødselsdagsbrunch på Havrum. Vi bor i området og havde glædet os til at prøve jeres, for os, nye restaurant med den smukke beliggenhed. Desværre blev oplevelsen alt andet end festlig, og jeg føler mig nødsaget til at dele, hvad der skete.
Rod i bestillingen og håndtering af allergener.
Vi var et lille selskab med nogle særlige hensyn: én vegetar og én med multiple fødevareallergier. Det er noget, vi tidligere har oplevet, at andre restauranter håndterer professionelt. Hos Havrum gik det desværre galt fra starten. Retter manglede uden forklaring, nogen fik en slags ost andre 2 slags, allergikeren fik ikke, det på menuen nævnte kød, (selvom han ikke er vegetar), og teen var nærmest udrikkelig, fordi den havde trukket alt for længe. Det nævnte her, er kun et udpluk af det, der gik galt. Vi valgte dog at tage det med godt humør – fødselsdagen skulle jo fejres.
Glasskår i munden – en chokerende oplevelse
Under måltidet tog jeg en skefuld af retten ”skyr med granola og friske bær” – som i øvrigt manglede friske bær – og pludselig tyggede jeg på noget hårdt. Jeg spyttede det straks ud i servietten og kunne se, at det var små, skarpe glasskår. Jeg gik ud og skyllede munden og kunne ved tilbagekomsten konstatere, at glasset, som retten var serveret i, var revnet og manglede et tydeligt stykke af den tykke kant.
Vi kontaktede personalet, som straks tilkaldte Amanda (den ene af de 2 ejere). Hun reagerede meget professionelt: undskyldte, sagde bl.a at den slags aldrig må ske. Hun tog mit navn og kontaktoplysninger, og forsikrede mig om, at vi skulle holde kontakt og hun gerne ville have min version af oplevelsen, samt at jeg selvfølgelig skulle tage til tandlæge hurtigst muligt på Havrums regning. Hun sagde også, at vi kunne forlade stedet uden at betale. Jeg oplevede, at hun og det tilstedeværende øvrige personale tog situationen alvorligt, var empatiske/ spurgte ind til mit velbefindende, hvilket jeg satte pris på – jeg var både chokeret og havde ondt i kæbe og tænder.
Efterspillet – skift i tone og ansvar
Vi forlod restauranten kort efter, uden at have spist nævneværdigt, da alle mistede appetitten. Derefter blev sagen overtaget af den anden ejer, Per, og her ændrede tonen sig desværre markant. I stedet for den empatiske tilgang Amanda havde udvist, oplevede jeg nu en mailkorrespondance, hvor Per betvivler hændelsen og antyder, at der ikke er beviser. Det på trods af, at det ødelagte glas blev afleveret til personalet, og glassplinter kunne ses både i min serviet og på min hånd.

Per nævner desuden, at han har gennemgået deres videoovervågning. Det rejser spørgsmål om, hvordan stedet egentlig overvåger gæsterne – og om det også indebærer lydoptagelse. Det føles meget grænseoverskridende, at jeg som gæst tilsyneladende skal dokumenteres for at blive taget alvorligt i en så konkret og alvorlig sag.
Derudover bliver tandlægeregningen kun delvist dækket, da Per vurderer, at jeg jo nok får et tilskud fra Danmark. Der er ingen interesse for, hvordan jeg har det, og tonen er alt andet end imødekommende. Det føles, som om ansvaret tørres af og forpligtelsen forsøges nedskrevet til et minimum.
Afslutning
Det her handler ikke om et gratis måltid – vi gik uden at have spist det meste. Det handler om sikkerhed, ansvar og professionel gæstebehandling, når noget går alvorligt galt. Jeg har ikke tidligere haft noget negativt at sige om jer, og jeg har ingen interesse i at skade jer – men det her forløb har rystet mig, og jeg ønsker at advare andre. Jeg håber, I tager denne henvendelse alvorligt og overvejer, hvordan I fremover kan håndtere lignende situationer med mere empati og ansvarlighed. Jeg har en klar formodning om, at Per nu, som svar her, igen vil forsøge at skabe tvivl om, hvorvidt det overhovedet er sket og jeg ikke har mulighed for at kommentere dette. Det er den måde trustpilot fungere. Men det er så op til læseren, at vurdere.

10. mai 2025

Svar fra Havrum

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Vi anerkender, at situationen har været ubehagelig for dig, og vi beklager den oplevelse, du har haft. I forlængelse heraf har vi fra start tilbudt at dække dokumenterede udgifter til tandlæge og forsøgt at håndtere sagen så professionelt og ordentligt som muligt.

Vi bestræber os altid på en saglig og respektfuld dialog – også når der er uenighed. Tak for din tilbagemelding, som vi tager til efterretning.

Team Havrum

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv