3,9

Bra

Flinke tjenere

Flinke tjenere , men skuffende mad
Vi fik en peber bøf og en ribeye og begge bøffer var fyldt med sener og næsten halvdelen kunne ikke tygges. Ikke ok. Vi sagde det til tjeneren som sagde hun ville sige det videre. Men jeg kunne se at bordet ved siden af mig senere fik serveret samme slags ikke tyggevenlig bøf og de ville klage. De nye kartofler skulle have været kogt 2 min mere. God kaffe - men vil ikke komme der mere

23. mai 2025

En oplevelse - jeg godt kunne have været foruden!

En oplevelse - jeg godt kunne have været foruden.
Sans Souci har fået nye ejere siden sidste besøg. Det var ikke en forbedring. Sur og tvær modtagelse af en tjener, som ikke ændrede attitude uder hele opholdet.
Fik dejligt køligt vand i en 3/4 l karaffel - ad libitum, til 30 kr pr person. God alkoholfri øl 33 cl til 55 kr.
Men maden. Karrysild lidt spciel, men flot sild uden smag af karry og ikke noget af det ellers annoncerede tilbehør så som æggesalat. Sprød friteret fisk med gode rejer - vil stadig foretrække smørstegt, så fisken og ikke frituren smager igennem.
To gange hønsesalat. Det værste jeg nogensinde har set eller smagt. Min kones indeholdt 2 store stk hønsekød ca. 2x3x2 cm, mange kolde champignon, mens jeg fandt 2 små stykker høns ca 1,5x0,5 cm, men til gengæld en masse iskolde champignon. Begge stykker skjult under et bjerg af tror vi revet ost uden smag samt en halv bakke karse. Oven på var lagt et stykke ubestemmeligt knasende produkt med en tilsat smag af bacon, men ikke noget selleri, valnød eller æble, som skrevet på kortet.
Som sagt en oplevelse, som jeg aldrig nogensinde vil gentage.

23. oktober 2024

Utrolig lækkert smørrebrød

Utrolig lækkert smørrebrød. Smukt og smagfuldt. Dygtig tjener og hyggeligt lokale bevaret i original stil. Og så dejligt, at man ikke skulle pålægges at vælge drikkepenge, når man betalte.

20. august 2024

Hvad kan man forvente af et stk

Hvad kan man forvente af et stk. smørrebrød til 150kr?
Min forventning var høj, fordi jeg for år tilbage, havde fået velsmagende smørrebrød.
Vi bestilte et stk. med rørt tatar og et stk med krabbesalat. Rugbrødet var højere end den grå tatar, der var lagt oven på, og som iøvrigt ikke smagte godt.
Krabbesalaten var forklædt som en bold, der var lagt på et stk. rugbrød.
Der kom, til vores glæde velsmagende surdejshævet brød og rørt smør på Bordet.
Da vi var næsten færdige med at spise,kom tjeneren for at spørge, om vi ønskede at bestille mere. Da det ikke var tilfældet, blev bordet ryddet for alt undtagen salt og peber.
Der er rigtig mange restauranter i nærområdet hvor både mad og betjening er i højsædet, begge dele mangler hos Sans Soutine

13. april 2024

Sans Souci har lige det, der skal til

Vi besøgte Sans Souci i går, og sikke en aften. Lækker mad, god og venlig betjening og en meget hyggelig, intim restaurant, hvor man med det samme føler sig godt tilpas. På bordet fik vi: Kammuslingtatar, hummerravoli, hvide asparges med fjordrejer, skindstegt fisk med muslingesauce, cote de bouef og creme brulee, og hver eneste ret var tilberedt og smagfuld. Hummerravolien fik min mand til at sukke af lykke, kammuslingen havde den fineste smag af tomat, kødet var lækkert og stegt præcis, som det skal, og retten med fisk var fantastisk for slet ikke at tale om creme bruleen, der var, som den skal være - fløjsblød, smagfuld og med det skønne knæk på toppen. Vinkortet er stort og med meget lækre vine. Så er du til en god bourgogne eller anden lækker vin, går du ikke forgæves her. Fantastisk oplevelse! Det er bestemt ikke sidste gang, vi besøger jeres hyggelige restaurant.

25. april 2023

Spiser her ikke igen

Vi var en gruppe på 6 der valgte at spise her en fredag aften, vi bestilte mad og en flaske hvidvin til deling til vores forret, det gik rigtig fint og maden var god.
Da hovedretten kom bestilte vi en flaske rødvin men da det ikke var alle der ønskede det, bad vi om vinkortet igen, det kom, men tjeneren kom aldrig igen og viste sig slet ikke i lokalet så vi kunne bestille det vi gerne ville have, så vi spiste vores hovedret uden drikkevarer, syntes ikke det kan passe man skal ud og lede efter tjeneren for at få lov at købe noget.
Vi bestilte Irish coffee til dessert + alm. kaffe, den alm. kaffe kom dog ikke.
Da vi ville betale måtte vi alligevel overgive os og lede efter tjeneren.
Da vi senere skulle dele regningen, var vi blevet opkrævet for en flaske vin til 500,- vi aldrig havde bestilt.
Det løste sig dog næste dag, og vi fik penge tilbage.
Men jeg gider bare ikke komme igen når der er så mange gode spisesteder i KBH der bare fungere.

9. september 2020

Spiste Qou au vin her til aften

Spiste Qou au vin her til aften. Super lækkert, velsmagende og mørt. Kan klart anbefales - jeg er normalt ikke vild med 'sammenkogt' men den her er lavet og serveret så perfekt.
Derudover fik vi en fantastisk betjening, som altid. Super hyggelig aften, selvom der var 'fuldt hus' - vi ses

10. januar 2020

Fik en virkelig middelmådig frokost på…

Fik en virkelig middelmådig frokost på denne restaurant - med en regning, der var alt for høj iht. kvaliteten af maden. Hørte fra andre gæster, at restauranten har et rotteproblem - så vi finder helt sikkert et andet sted at spise fremover!

18. november 2019

tjener, stram op!

Fremragende mad, elendig betjening. Besøgte stedet en lørdag aften fordi vi havde fået et gavekort. Vi kommer nok ikke igen. Eneste grund til der ikke er 2 stjerner er at køkkenet ikke har noget med denne anmeldelse at gøre. Lidt små portioner dog.
Det er en stor skam at mad SÅ god blev serveret af en (alt for) kæk tjenere med dårlig skurvogns humor. Når man køber flasker til omkring 1000kr på tjenerens anbefaling, bliver jeg virkelig sur over at når han så skal sige noget om vinen lige smækker hele håndfladen på mundingen efter at have åbnet den: "ja altså, DEN her m*therfucker......." for derefter at hælde op.. Vinen var udmærket, men når du kan finde ud af at servere min risotto uden at smide hele hånden i den, hvorfor skal den så i min vin?
Og jeg har bestemt heller ikke brug for at høre upassende udfald om kollegaen sådan lidt hen-over-alle-bordene-lige-så-kollegaen-MEN-OGSÅ-ALLE-GÆSTERNE-kan-høre-det... Selv om det er gak og løjer... Og stop dog for hel.... banderiet! -jeg mangler ord, det er simpelthen så utjekket.... Kære tjenere: Tag dog noget stolthed i jeres arbejde, det er jo ikke teaterkælderen vel? En uhøjtidelig stemning kommer ikke af kække kommentarer og slasket udadvendthed. Stram op!
Køkkenet: hvis i har den fjerneste mulighed for det, så server jeres mad selv, det er sådan en fornøjelse som gæst. Også selv om det bare er en enkelt ret. I får i hvert fald en tak med herfra.
Med venlig hilsen
Thomas

14. oktober 2018

slem oplevelse

Frokosttid: Bedte om 1 cola og 1 dansk vand - det sidste var en karaffel til 55kr. Hvorfor når man beder om en dansk vand? Desuden 1 fiskefilet i miniatureudgave og 1 stykke kedeligt tørt rugbrød med 5 (fem) tyndskårne andebryst begravet i et ton peberrodssalat - for ligesom at dække over den manglende and. Og det kunne forstås hvis prisen var 55 eller 60 kr - ja, måske 70 kr kunne til nød gå. Men det var 118 kr per styk. Uf... slemt. Sans Souci kan absolut ikke anbefales.

15. desember 2016

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis