Tilbyder en pris for telefonen på nettet, men vil kun give det halve i virkeligheden. En meget unfair vurdering af telefonen er min mening. Hvis man ikke aksepterer prisen bliver man mælket for... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg bestilte i søndags en Iphone 7 som fødselsdagsgave til min datter om torsdagen (i dag). Jeg havde skrevet mit tlf. nr ved vejnummeret men blev ringet op tirsdag af Thomas (?) fra IStore som s... Vis mer
Selskapet har svart
Super service! Bestilte mobil torsdag aften og hentede den allerede om lørdagen. Det bestilte cover var i restordre men blev eftersendt uden beregning så jeg havde det følgende tirsdag. Det monter... Vis mer
Selskapet har svart
Overskriften dækker over en ikke eksisterende kommunikation fra iStore. Vi købte en iPhone med lovet levering indenfor 10 dage. Den kom 19 dage og fire telefonopkald fra os senere. Selve tlf er fin no... Vis mer
Salg af iPhones, iPads og kvalitets tilbehør.
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Fuldstændig fantastisk service uden lige! God kommunikation over e-mail ang. en reklamation, som viste sig at kunne klares hjemmefra 😅 Men da havde jeg sendt den afsted med posten. Thomas fra Istore fik dog stoppet den, men teknikerne havde haft fat i den. Den blev sendt retur OG der blev skiftet panser glas kvit og frit! 👍

Svar fra iStore Danmark
Jeg har som andre også købt en iphone hos istore og var helt overrasket over den billige pris, men den kom meget hurtig og den virker som den skal, så det er nok ikke sidste gang jeg køber :-)

Svar fra iStore Danmark
De skal have fire stjerner selvom det gik galt og vi fik forkert farve på mobil. Trods sommerferie og underbemanding fik de rettet relativ hurtigt op. Det er på løsning af problemer man skal måles - og det blev til en god oplevelse.

Svar fra iStore Danmark
Jeg har lige købt en Iphone 8 hos iStore. Den kom hurtigt ,med de ekstra ting vi havde tilkøbt. Prisen var en del under konkurrenternes.

Svar fra iStore Danmark
helt fantastisk service, de er super venlige. Og man får hurtigt svar
Tak Thomas fra Istore!

Svar fra iStore Danmark
Levering af iphone tog 14 DAGE. Telefonen var defekt, og jeg returnerede den inden én uge. Nu venter jeg på 5. Uge på at iStore refunderer de ca. 4.500 kr. På trods af adskillige forsøg både telefonisk og via mail, er det ikke lykkedes mig at få oplyst, hvornår BELØBET REFUNDERES.
I har nu svaret, at firmaet holdt sommerferie. Det havde været smart med et autosvar. I har forsøgt at ringe til mig og har endnu ikke besvaret de mails, jeg har sendt vedr. Refundering af de godt 4.500 kr. Jeg har krav på. Jeg er ikke interesseret i en dialog, men et svar. Hvornår kan jeg regne med at se mine penge igen?

Super service!
Det monterede Panzerglas slap let i det ene hjørne og der blev fremsendt et nyt uden beregning.
Lynhurtige svar på mails!
Kan kun anbefale iStore.

Svar fra iStore Danmark
Skulle købe en iPhone Xs. Var en smule skeptisk, da prisen var meget lav kontra El Giganten, Power etc.
Jeg kontaktede iStore og fik en høflig, venlig og en professionel medarbejder i telefonen. Jeg spurgte om de havde telefonen på lager og det havde de. De lagde telefonen "til side" til mig og jeg hentede den senere på dagen.
Der var en god og hyggelig atmosfære i butikken. Og jeg fik mit produkt 1500kr billigere end i andre butikker. FULDSTÆNDIG samme produkt.
iStore tak for at have sparet mig en masse penge og den gode betjening. Virkelig en fornøjelse at købe hos jer.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer!

Svar fra iStore Danmark
Jeg er mere end tilfreds med istore.dk !
Jeg overvejede at sælge telefoner til dem, men var lidt nervøs over produceren og betingelserne med betaling op til 10 dage.
Jeg skrev derfor til deres kundeservice , og fik svar på alle mine spørgsmål og tog chancen og sendte ind.
Allerede dagen efter havde de modtaget mine telefoner , og udbetaling var sat til som lovet.
Allerede på 3 dage fik jeg mine penge, og jeg kam varmt anbefale istore både hvis man vil sælge men også købe!
Hvis du er det mindste l tvivl, så skriv eller ring endelig!
Istore.dk er proffesionelle og overholder alle aftaler til punkt og prikke...

Svar fra iStore Danmark
Absolut 5 ud af 5 stjerner, og ville give flere hvis jeg kunne!
Har igennem tiden handlet en del hos Istore, og det har hver gang været en fornøjelse!
Hr både købt nogle telefoner derfra uden de mindste problemer, og også solgt en hel del telefoner. Må ærligt indrømme at der ikke er et sted der giver så godt for telefonerne som istore gør, for mig er det flere penge mellem hænderne, så jeg kunne ikke være gladere.
Kan varmt anbefales!

Svar fra iStore Danmark
Jeg er yderst tilfreds med mit køb, kan varmt anbefale iStore.dk

Svar fra iStore Danmark
En meget unfair vurdering af telefonen er min mening.
Hvis man ikke aksepterer prisen bliver man mælket for 250 kr, hvis man vil have sin telefon tilbage.
Deres kundeservice var venlig men.....
Mit råd er find et andet sted at sælge mobil
IStore har så klaget over at min anmeldelse var mangelfuld, men mon ikke det handler om at få fjernet negative anmeldelser 👎

Svar fra iStore Danmark
Danmarks bedste service: 2 gange har jeg haft problemer med kablet til den Iphone, jeg havde købt hos IStore og har sendt mail om dette. De svarede hurtigt og yderst høfligt tilbage og sendte nye kabler til mig uden forbehold. Jeg vil til enhver tid anbefale andre at handle hos IStore👍

Svar fra iStore Danmark
Rigtig god service...svare hurtigt tilbage.
Har bestilt en brugt iphone 5 og den virker perfekt og ser helt ny ud.
Bh
Kenn

Svar fra iStore Danmark
Er yderst tilfreds med min iPhone og den tilhørende service. Var i kontakt med deres kundeservice inden mit køb, kompetent og høflig service.
Varme anbefalinger til venner og familie, Per.

Svar fra iStore Danmark
Positive ting ved oplevelsen hos iStore.dk:
- Hurtig levering. Jeg modtog min telefon dagen efter bestilling. Endda på en lørdag.
- Min sag blev personligt håndteret over weekenden.
- Jeg fik hurtigt mine penge retur.
Irriterende ting ved oplevelsen hos iStore.dk:
- Min købte telefon virkede ikke ved modtagelse. Skærmens taster lod sig ikke registrere.
- Processen var fyldt med misforståelser. Telefonen blev i første omgang sendt til reparation, hvilket føltes utrolig utilfredsstillende. Jeg endte dog med at få mine penge refunderet, efter jeg skrev en anmeldelse herinde, som satte sindene i kog.
- Den personlige henvendelse var ansvarsfralæggende, da iStore cementerer, at de blot er mellemled. Alle fejl skyldtes altså deres leverandør.
- Jeg mangler fortsat en telefon.

Svar fra iStore Danmark
Jeg købte en Tlf hvor der desværre var fejl på.. men fik fin vejledning og fik sendt den ind og har den 5 dage efter. Og stor ros til Thomas som er meget god til sure kunder der selv har dummet sig😂 Stor ros herfra

Svar fra iStore Danmark
Hurtig, smidig og meget proffesionelt brugtkøb af min iphone. Dygtigt og serviceminded personale, der bla også checker din id og retmæssigt ejerskab
Varm anbefaling

Svar fra iStore Danmark
Fleksibel og hurtig service - levering af ny IPhone fra dag til dag til konkurrencedygtig pris.

Svar fra iStore Danmark
Har brugt dem en 3 gange til at sælge mine brugte telefoner, og det kører bare. Go' service, ingen problemer. Kan klart anbefale.

Svar fra iStore Danmark
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.