iStore Danmark Anmeldelser 105

2,8

Tilbyder en pris for telefonen på nettet, men vil kun give det halve i virkeligheden. En meget unfair vurdering af telefonen er min mening. Hvis man ikke aksepterer prisen bliver man mælket for... Vis mer

Jeg bestilte i søndags en Iphone 7 som fødselsdagsgave til min datter om torsdagen (i dag). Jeg havde skrevet mit tlf. nr ved vejnummeret men blev ringet op tirsdag af Thomas (?) fra IStore som s... Vis mer

Super service! Bestilte mobil torsdag aften og hentede den allerede om lørdagen. Det bestilte cover var i restordre men blev eftersendt uden beregning så jeg havde det følgende tirsdag. Det monter... Vis mer

Overskriften dækker over en ikke eksisterende kommunikation fra iStore. Vi købte en iPhone med lovet levering indenfor 10 dage. Den kom 19 dage og fire telefonopkald fra os senere. Selve tlf er fin no... Vis mer

1. Mobiltelefonforhandler

Salg af iPhones, iPads og kvalitets tilbehør.

2,8

Middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Der stod også istore

Der stod også istore eller noget så nu får I den også. Ved ikke om det er den rigtige
5 stjerner. Bravo👏🏾.
I skiftede skærmen på min iPhone 11 Pro. Det er sgu i orden. Første gang jeg smadrer min mobil og så er det sgu dagen efter jeg har købt ny. Min kæreste gik hen med den til jer i Valby og så færdig efter 1 time. Det er i iorden👌🏽

5. mai 2021

Hej Mikkel.

Det er vores samarbejdspartner iRepair, de sælger iPhones i butikken via os. Samt de håndterer evt. garanti-/reklamations-sager der kommer via os, desuden håndterer de en masse erhvervskunder og time reparationer som f.eks. din.

Det er et fantastisk servicecenter, det er netop derfor vi har valgt dem som fast værksted for iStore.dk

Jeg skal nok give informere videre, om at du har haft en 5-stjernet oplevelse.

God dag Mikkel. :-)

Helt fantastisk hurtig service

Helt fantastisk hurtig service, jeg bestilte en iPhone 8 igår og modtog den allerede idag. Jeg kan varmt anbefale Istore !

4. mai 2021

Hej Maria.

Først og fremmest tak din varme anbefaling. 1000 TAK!

Det varmer når vi kan se, at vores daglige indsats kan mærkes.

Jeg ønsker dig en dejlig dag Maria. :-)

Helt igennem fin oplevelse

Helt igennem fin oplevelse. God overskuelig hjemmeside, nemt at bestille. Bestilte en ny iPhone fredag og modtog den i dag (tirsdag). Betalte med mobilepay, men beløbet blev først trukket ved afsendelse af pakken i går. Jeg vil gerne anbefale iStore.

16. mars 2021

Hej Lemo.

1000 TAK - For den fine anmeldelse, dejligt at se at du har været tilfreds hele processen igennem, vi sætter stor pris på din anbefaling.

Jeg ønsker dig en skøn dag Lemo :-)

Mvh. iStore Kundeservice

Jeg bestilte en telefon fra iStore fik hurtigt besked om at telefonen var på vej og derefter at den nu kunne afhentes i pakkeshoppen. Imellemtiden begyndte telefonen, som den nye skulle erstatte, at virke, hvorfor jeg kontakte iStore for at høre hvordan vi gør med returneringen. Normalt ville jeg skulle betale for fragt retur, men her tilbød de mig gratis returnering af telefonen. Hele vejen igennem har jeg fået god service fra dem og er slet ikke i tvivl om at jeg vender tilbage, næste gang vi mangler en telefon.

9. mars 2021

Hej Maja.

Af hjertet tak for din anmeldelse, dejligt at se ud fra din anmeldelse at vi har kunne være behjælpelige, og du har kunne mærke vores passion for god og hurtig kundeservice.

Jeg ønsker dig en fantastisk dag Maja :-)

Rigtig Godt.

Rigtig Godt.

Dorte

7. mars 2021

Hej Dorte.

1000 TAK - Jeg er glad for at du er tilfreds med dit køb og oplevelse.

Jeg ønsker dig en dejlig dag Dorte :-)

Svindel og brugte telefoner

Min makker og jer køber to nye telefoner hos jer på jeres hjemmeside - altså to NYE telefoner.

Da vi skal tage den ene i brug, sidder der et brugt sim kort det i, - ingen brugsanvisning
- ingen nøgle til at få simkortet ud
- kassen er ikke i folie, der
- ingen dansk stik til stikkontakten, dette bliver udleveret frit ved siden af i en pose
- batterikapaciteten ikke tilsvarende en ny telefon!!

Vi har kontaktet istore. De kommer med en masse forskellige forklaringer, datoer som ikke passer og forældet og gamle opkøb fra USA!

Det eneste istore vil gøre er, at give os et panserglas!

Køb ALDRIG telefon eller elektronik hos istore. Det er gammelt og brugt udstyr - og når de bliver konfronteret, vil de ikke stå ved deres salg, danske garantier og købeloven!

9. januar 2021

Hej Henrik

Som vi har prøvet at forklare dig via Mail, er din købte telefon helt ny. Første gang en iPhones tages i brug registerets det hos Apple hvor deres 1 årige garanti stater, dette er en digital registrering som man ikke kan ændres på nogen måde.

Vi har sendt dig dokumentation på dette hvor du kan slå det op, samt givet dig telefon nummer til Apple support hvor du kan få dette bekræftet at din telefon var helt ny og er aktiveret første gang af dig - efter du har modtaget den. Men det er ret svært at føre en samtale med dig pr. mail, da det eneste svar vi får er at vi er løgner og svindlere, samt en masse andre grimme ord.

Vi står 100% inde for de varer vi sælger, og køber telefoner fra forskelle autoriseret forhandler i forskellige lande, hvor varerne er tilgængelige og til de bedste priser. Det er ikke alle steder hvor de bliver leveret med en EU oplader, hvor vi selvfølgelig vedlægger en original EU oplader i ordren - som i dit tilfælde.

Ang. din købte iPhone 7 var der både folie på kasse, og på telefonen.

Det er rigtigt at der var et ny simkort fra Verizon, som er det teleselskab telefonen er købt fra, men telefonen har aldrig været taget i brug.

Vi havde også med glæde byttet telefonen til en anden, men i stedet for at sende den retur til os, vælger du at tage telefonen i brug og forlanger vi sender dig endnu en ny telefon - efter du har aktiveret og brugt telefonen over en uge.

Dette afviser vi efter vi har undersøgt sagen både med vores leverandør og slået den op via. Apple, da telefonen som nævnt er aktiveret og taget i brug for første gang af dig tilbyder vi dig derefter at kompenserer dig med et panserglas, for den manglende simkort nål, hvilket du afviser.

Som nævnt flere gange bedes du kontakte Apple support som kan bekræfte at din telefon var ny og ikke aktiveret, ved din modtagelse.

Rigtig god service

Rigtig god service! Hurtige og imødekommende.
Jeg havde desværre bestilt forkert farve på mobil. Pengene retur uden problemer. Kan anbefale dem på det varmeste.

19. november 2020

Hej Kristina.

1000 TAK - Jeg er glad for at vi har kunne være behjælpelige, og du har kunne mærke vores passion for god og hurtig kundeservice.

Jeg ønsker dig en fantastisk uge Kristina :-)

Proaktiv og venlig betjening

Jeg havde skrevet mit tlf. nr ved vejnummeret men blev ringet op tirsdag af Thomas (?) fra IStore som sørgede for af telefonen var fremme dagen efter inklusive en lille reminder om fødselsdagen :)

Alt i alt var det en meget fin købsoplevelse med god service.

13. august 2020

Hej Anders.

Først og fremmest tak for de fine ord. TAK! :-)

Det varmer når vi kan se at vores passion for god kundeservice kan mærkes, og bliver modtaget med glæde.

Vi ønsker din datter en fantastisk fødselsdag, og håber at hun bliver glad for hendes flotte gave.

God sommer til jer. :-)

Mvh. iStore Kundeservice

Sælg ikke din aflagte telefon til…

Sælg ikke din aflagte telefon til iStore!! (opdateret efter Istores svar - "alt andet ville ikke være fair")
Efter en utilfredsstillende vurdering af min iPhone, fik jeg sendt telefonen tilbage, hvilket fungerede helt fint. I hvert fald lige indtil jeg åbnede den originale indpakning, jeg havde sendt min telefon i. Min iPhone havde pludselig en bule bagpå, hvilket ifølge iStore var forårsaget af mig selv. Jeg har haft cover på hele telefonens levetid - og den var i super fin stand udover at “home” knappen var en smule defekt, samt batteriet var en anelse dårligere end ved købet. Jeg havde testet alt ved den telefon, for at lave den rette vurdering, og der var sjovt nok heller ingen argumentation omhandlende en bule bagpå. Så om en på værkstedet har tabt den og frygtet konsekvenserne eller hvad der er sket, ved jeg ikke. Men pludselig stod jeg med en IPhone der var svær at sælge til samme pris som forinden. Måske andre af deres services virker, men at sælge sin aflagte telefon til dem, skal man ikke gøre. De forsøger at snyde en med vurderingen og laver ovenikøbet fatale fejl.

Ja sagen er næsten 4 år gammel, men jeg har haft en anmeldelse herinde siden det skete for 1250 dage siden, som åbenbart (hmm mistænkeligt) er blevet slettet. Så derfor har jeg nu lavet en ny. Naturligvis har jeg skrevet med Istore igen her i 2020, men i stedet for at fokusere på bulen i min telefon og en forklaring, erstatning, selverkendelse eller BEVIS, snakkes der indirekte om hvor hårdt corona er mod forretningen og om der ikke på baggrund af det kan tages lidt hensyn til iStore og dets ry (bl.a. her på trustpilot). Endnu engang dårlig service og mærkeligt at bringe coronakrisen ind som et argument for, om jeg ikke godt vil slette anmeldelsen. Det er ikke mit ansvar hvordan deres virksomhed klarer coronakrisen. Til gengæld er det jeres ansvar, hvordan min telefon har fået en bule.

10. august 2020

Hej Mads.

Først og fremmest tak for dit indspark, og din vurdring af virksomheden og vores processer.

Du får lige et modsvar, blot så besøgende kan få vores side af historien, alt andet ville ikke være fair.

Jeg kan se at din sag er helt tilbage fra 10.03.2017, altså 1.250 dage til dato...

I din sag fremgår det at du ønskede at sælge en iPhone 5S til os, i standen "Slidt" ifølge din egen vurdering, til 400 DKK, altså ikke en stand eller værdi Servicecentret iRepair har vurderet. Efter Servicecenteret iRepair har modtaget og testet din iPhone, fik du følgende besked:

"Vi har nu testet din enhed. Enheden går desværre ikke under standen “Slidt”

Vi har testet enheden flere gange med forskellige nye batterier. Enheden har desværre en fejl hvor den bruger meget mere strøm end normalt. Denne fejl er elektronisk og kan ikke repareres.

Enheden går derfor under stand ”Defekt” og vi kan tilbyde 150 kr for den.

Kan du acceptere dette tilbud?"

Du takker tilbage i 2017 nej til tilbudet og ønsker din iPhone sendt retur.

Som beskrevet i salgsbetingelserne, så koster det 250 DKK hvis et tilbud ikke accepteres, for at dække tur-/retur-fragt, samt håndtering af din sag, lige fra administrativt arbejde til det tekniske arbejde vi har hyret Servicecenteret iRepair til at stå for, på vegne af os.

Men da vi lever af god service og glade og tilfredse kunder, valgte vi dengang at betale denne udgift for dig, så du slap kvit og frit. Nu 1.250 dage senere får vi så denne anmeldelse, med rødder tilbage fra 2017, over halvvejs inde i 2020.

Du skriver yderliger i din anmeldelse:

"Den var i super flot stand udover at “home” knappen var en smule defekt" / En Home knap er enten defekt eller funktionsdygtig, din var defekt, samt den havde en bulet ramme, selvom der er uenighed herom værksted og kunde imellem. Da værkstedet hverken taber eller vinder penge alt efter deres vurdering, da de får et fast beløb for de services de yder for iStore.dk, så tager vi deres vurdering seriøst og for gode varer...

"Batteriet var en anelse dårlige end ved købet" / Din iPhone havde en kritisk elektronisk fejl, der drænede batteriet...

Sagen blev afsluttet herfra tilbage i 2017 - vi har derfor ikke yderligere at tilføje fremadrettet.

Jeg sender en masse positiv energi din vej Mads. :-)

Super god service.

Super god service. Venlig og imødekommende. Hurtig svar på mail. God tålmodighed :-) ved mange spørgsmål. Leveringen allerede dagen efter. Kan varmt anbefales.

23. juni 2020

Hej Sussie.

Tusind tak for de flotte ord, din anbefaling varmer utrolig meget i vores lille team.

Det er intet mindre end fantastisk at hører at du er glad og tilfreds, med den service vi har ydet.

Jeg ønsker dig en solrig sommer Sussie. :-)

Mvh. iStore Kundeservice

Fantastisk kundeservice og levering…

Fantastisk kundeservice og levering indenfor 2 dage, som lovet. Kan varmt anbefales.

19. juni 2020

Hej Susanne.

Af hjertet tak for din anbefaling, vi er glade for at du tog dig tid til at skrive om din oplevelse.

Jeg ønsker din en dejlig sommer. :-)

Super service

Super service - meget behjælpelige i Kundeservice (Thomas) :-)

17. juni 2020

Hej Kasper.

1000 TAK - Din anmeldelse satte lige gevaldig skub i humøret her på kontoret! Jeg er glad for at vi har kunne være behjælpelige, og du har kunne mærke vores passion for god og hurtig kundeservice.

Jeg ønsker dig en fantastisk sommer Kasper. :-)

Mvh. iStore Kundeservice

Jeg har haft en ualmindelig dårlig…

Jeg har haft en ualmindelig dårlig oplevelse med IStore, som omvurderede min Iphone 6 plus fra min egen vurdering som "god stand" til "slidt". Telefonen var fuldt fungerende, ingen smadrede glas eller andet, men selvfølgelig med almindelige brugsspor med 3,5 år på bagen. IStores egen vurdering af en slidt telefon: "Enheden må godt have en ødelagt skærm, et beskadiget bag cover, en defekt tænd/sluk knap, volume knap, eller mute funktion. Enheden må også godt have defekt højtaler, mikrofon, vibrator samt batteri." Min telefon havde ingen af delene, og efter min mening faldt den slet ikke ind i den kategori. Jeg var derfor utilfreds med vurderingen, og bad om en fornyet vurdering. Det var der ikke tale om, så jeg bad om at få sendt min telefon tilbage. Ja, det kunne jeg godt, men betal kr. 250. For hvad, tænker jeg? Telefonen var fuldstændig funktionsdygtig - det tager vel ikke mange minutter at kontrollere. Hvis man har en serviceforretning, yder man vel en eller anden form for service? Det må dog være bedre at samle på tilfredse kunder end utilfredse kunder. Det skal siges, at denne hændelse skete, lige da Coronavirussen satte ind i Danmark. Ikke et forsvar for IStore, men for min beslutning om, at jeg til sidst valgte at lade Istore beholde min telefon for et symbolsk beløb. Jeg har virkelig forsøgt at lave en aftale med dem, hvor vi kunne være tilfredse begge parter, men uden held. Jeg tænkte, at tiden kunne bruges bedre end til at parlamentere mere med IStore, men det ændrer ikke på, at jeg føler mig godt og grundigt bondefanget og ikke kan anbefale IStore

23. mai 2020

Hej Jane.

Tak for dit indspark.

Vi har ikke givet dig et tilbud, problemet startede da du valgte en forkert vurdering af salget af din iPhone til os alt for højt. Da du har valgt at sælge din enhed til os online, er det udelukkende din vurdering iht. de 4 stande der er mulige at vælge på iStore.dk. Du har valgt standen "god stand" og i denne stand guide står der: Enheden må ikke have fejl på diverse dele (som skal være originale), samt den hverken må have plamager, mærker, hak eller dybe ridser i bag coveret, rammen eller skærmen (hvilket din enhed havde, som du selv bekræfter i din anmeldelse).

Derfor fik du et tilbud til at gå ned i den korrekte stand, "slidt stand". Det er korrekt at prisen gik fra 900 DKK til 500 DKK, men den har aldrig været 900 DKK værd for os af den simple årsag at den ikke passer ind i den valgte stand.

Tilbudet lød dog på 350 DKK, da du ikke havde sendt tilbehør (kabel og adaptor), hvilket også står i vores betingelser. Du har tidligere i en mail informeret os om, at dette havde du ikke læst.

Min konklusion af forløbet er, at råde dig til at læse betingelserne i fremtiden, da denne sag selvsagt kunne være undgået for alle parter.

Der står tydelig beskrevet i vores salgsbetingelser som skal accepteres inden et salg til os, at accepterer du ikke et nyt tilbud fra os koster det 250 DKK i håndteringsgebyr der både dækker håndtering af sagen og porto. I og med at vi har været nødsaget til at sende dig et nyt tilbud på "slidt stand" og du ikke ønsker at sælge til os, koster det derved 250 DKK som accepteret ved dit salg.

Jeg beklager at du har haft en dårlig oplevelse, men jeg kan ikke se at vi har gjort noget galt. Du skal være velkommen til at holde på din ret og forklaring, men det ændre ikke på at det ikke er os der har valgt den nævnte høje prisvurdering, men dig selv.

Dejligt oplevelse

Virkelig god service!! Hurtig levering, endda på en lørdag, hurtig svar på mail, rar kundeservice og virkelig hurtig ekspedit samt gode priser! Valgte at købe min nye telefon her efter jeg oprindeligt havde købt min telefon andet sted, men ventet forgæves 3 uger grundet situationen i hele landet, 2 dage og min telefon var fremme og jeg synes det er så mega god stil. Har ikke andet end stor ros. Tusind tak for en fantastisk service!

7. mars 2020

Hej Amalie.

1000 TAK - Din anmeldelse satte lige gevaldig skub i vores mandag morgen, her på kontoret! Jeg er glad for at vi har kunne være behjælpelige, og du har kunne mærke vores passion for god kundeservice.

Jeg ønsker dig en fantastisk mandag Amalie. :-)

Købte en istandsat iPhone 6s

Købte en istandsat iPhone 6s. Den kom som spritny i indpakning med folie og det hele. Meget tilfreds

12. februar 2020

Hej Søren.

Først og fremmest tak for vores mailkorrespendance tidligere i dag, er glad for at jeg kunne besvarer dine spørgsmål tilfredsstillende. Du skal have tusinde tak for din flotte anmeldelse, det satte et godt skub i onsdags-humøret her sidst på dagen!

Du må have en fantastisk onsdag Søren. :-)

Kan ikke anbefalede

Jeg fik endeligt min IPhone 6S efter 5 dage, hvor der ellers stod det kun vil tage 1-2 dage. Da jeg så åbner den op og får sat mit lader i, så gider den ikke at tænde😡😡 Vi lader den i 3 timer med forskellige oplader, og den blinker kun nogle gange og går ud igen.

Jeg synes godt nok det er for dårligt. Nu må jeg hellere sende den retur og købe en i Elgiganten.😡😡

15. januar 2020

Hej Nicklas.

Først og fremmest tak fordi at du deler din oplevelse, til trods for den ikke er god - Hvilket vi selvfølgelig beklager.

Jeg kan ikke finde dig i vores system, og kan derfor ikke kikke nærmere på din ordre, for at følge op på om PostNord evt. har haft en forsinkelse på forsendelsen.

Fejl kan desværre forkomme, når det omhandler elektronik. Enheden skal selvsagt retur til os, så vi kan refundere dit køb, samt vi kan få den send retur til vores leverandør som en reklamation.

Til trods for din dårlige oplevelse, ønsker jeg dig en dejlig torsdag. :-)

Kan anbefales!

Kan anbefales!! Hurtig levering af den bestilte vare og rigtig god kundeservice. Da der manglede et kabel i æsken, skrev jeg til kundeservice, som svarede hurtigt og eftersendte kablet - super venlige og hjælpsomme.

10. desember 2019

Hej Kasper.

Sikke en dejlig anbefaling, det varmer altid. TUSIND TAK!

Normalt medfølger det lille "lightning mellemstik" ikke i æsken, men som en ekstra service fik vi eftersendt et til dig. Vi er glade for at du sætter pris på vores lille julegave, da der skal være plads til lidt forkælelse i ny og næ - specielt her i December.

Jeg ønsker dig en glædelig jul Kasper, samt et godt nytår. :-)

Dårlig håndtering af reklamation

Jeg havde sendt min Iphone 8 til reklamation da den ikke kunne tænde. Jeg hører intet fra Istore om at den er modtaget eller noget. Jeg ringer derfor selv ind efter ca. et par uger hvor jeg får at vide at den ikke er omfattet af garantien fordi en anden reparatør har haft den åbnet, men har ikke kunnet lave den. Jeg får derfor et tilbud på 5000kr. til at få ombyttet telefonen, trods det at logic boardet er defekt. Jeg synes 5000kr. er en meget høj pris da telefonen jo er defekt.

18. november 2019

Hej Frederikke.

Ikke alle sager ender lykkeligt, så fint at du deler din oplevelse til trods for den ikke er god.

Først og fremmest vil jeg gerne starte med at beklage på vegne af Servicecenteret iRepair, at du ikke er blevet informeret at de har modtaget din reklamation med posten. Dette sker normalt automatisk, så der må beklageligvis være sket en fejl i systemet.

Som der står tydligt beskrevet på iStore.dk:

"Vælger du at anvende et andet servicecenter, vil iStore.dk ikke gå ind og dække eventuelle omkostninger. Garantien på enheden vil samtidig frafalde da vi ikke kan stå inde for servicecenteret, samt det ikke er igennem dem, men iStore.dk du har din garanti og reklamationsret på enheden."

I og med at du har anvendt et uautoriseret værksted, der har behandlet telefonen uhensigtsmæssigt og derved gjort at enheden nu ikke kan laves, dækker garantien du har igennem iStore.dk selvsagt ikke. I min optik burde din 1-stjernet anmeldelse stiles til det værksted du har benyttet, og ikke til os.

Jeg giver dig ret i at prisen er høj, men det er nu engang prisen.

Mit bedste råd i fremtid vil være, altid at kontakte forhandleren inden man tager en beslutning selv.

Jeg ser derfor ikke denne 1-stjerne anmeldelse retfærdig, men hvis det er hvad du ønsker at give os på bagrund af forløbet - Så må vi tage os til takke med det.

Anbefales med stort ANBEFALES

Anbefales helt sikkert. Troværdig og høj kvalitet.

Fantastisk oplevelse at handle hos og med iStore. Alt gik super smooth og kundeservice var uovertruffen god og ansvarsbevidst.

Flot leveringssikkerhed, venlighed og hurtig respons fra kundeservice.

Fik varen dagen efter og alt er i den skønneste orden.

Tak til iStore det har været en fornøjelse fra start til slut.

25. oktober 2019

Hej BV.

1000 TAK - Din anmeldelse satte lige gevaldig skub i fredagshumøret her på kontoret!

Jeg ønsker dig en fantastisk weekend BV. :-)

Mvh. iStore Kundeservice

Ingen kontakt til og fra Kundeservice

Har i dag indenfor tlf. tid kl. 10-12 forsøgt at kontakt til kundeservice, uden held. Jeg ventede i lang tid tålmodigt i flere omgange. Er ej heller blevet ringet op. Det var vigtigt i dag at få afklaring på, om en Iphone 8 kunne nå frem til min datters fødselsdag om en uge.

17. oktober 2019

Hej Morten.

Som du sikkert kender fra din egen hverdag, er der dage der er mere travle end andre... I dag har vi haft kunder i telefonen i hele telefontiden, samt en masse ordre der skulle pakkes, hvilket selvsagt kun er positivt. Beklager selvfølgelig at vi ikke har kunne nå at betjene alle kunder inden fyraften kl.15, og beklager at du var en af dem vi ikke nået at få fulgt op på telefonisk.

Men nu vi er i dialog her på Trustpilot får du selvfølgelig svar på dit spørgsmål, ang. iPhone 8. Vi har ingen iPhone 8 på lager i skrivende stund, netop derfor hedder leveringstiden "forventet leveringstid 2-5 hverdage", da vi skal have dem hjem fra vores leverandør først. Hvis de var på lager ville lagerstatus hedde "på lager 1-2 hverdage", og så havde vi sagtens kunne nå at få telefonen frem til din datters fødselsdag. Men i og med det er en forventet leveringstid, vil jeg ikke ligge hovedet på blokken.

Jeg ønsker dig en god dag, samt din datter en dejlig fødselsdag i næste uge. :-)