Isbjörn of Sweden Anmeldelser

4,6

Enkelt å bestille fra nettsiden, og enkel retur. Dårlig at det ikke går an å få byttet størrelse. Hvis man får feil størrelse så må man sende tilbake bestillingen og betale returfrakt for så å bestill... Vis mer

Enkel bestilling og rask levering. Veldig fornøyd med kvaliteten på varen jeg fikk, men det var også en av grunnene til at jeg valgte å handle fra Isbjørn.

Flotte og gode produkter. Mitt barn foretrekker Isbjörn of Sweden i vinterbekledning fremfor alt annet. Og vi har testet en del. Samtidig rask levering.

Har vart veldig nøyd med vinterdress Penguin isbjørn. Og nå ny vinterdress snowlion vinterdress. Laget miljøvennlig av helt resirkulert stoff ☆☆☆☆☆

1. Barneklesbutikk
  2. Butikk med treningstøy
  3. Butikk for yttertøy
  4. Forhandler av badetøy

Om Isbjörn of Sweden

Children are outdoors a lot. We want to give them the best conditions of beeing outdoors all year round, regardless weather conditions and age. With clothing that breathes, warms, and transports excess heat, we provide kids with premium and sustainable, long-lasting outdoor wear. With a timless Scandinavian design we dress tomorrows adventures!

We offer clothing from Baby to Teen sizes (56-170/176cm), including base layers, mid-layers, UV-protective clothing, hiking garments, shell and padded outerwear plus accessories like hats and gloves .

ISBJÖRN, meaning "polar bear" in Swedish, draws its name from one of nature's most resilient creatures—a symbol of strength, adaptability, a fearless spirit that navigates the harshest environments with grace. Inspired by this remarkable animal, ISBJÖRN of Sweden was founded in 2005 with a vision to create high-performance outdoor clothing for children, ensuring they stay warm, dry, and comfortable, regardless of the weather conditions they encounter.

What sets ISBJÖRN apart from the competition is our unwavering dedication to sustainability. We understand that the future of our planet rests in our hands, andas such, we have made it our mission to minimize our environmental impact at every step of our production process. From carefully selecting eco-friendly materials to employing ethical manufacturing practices. ISBJÖRN is a responsible brand that actively works towards a more sustainable future.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 86 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Alle anmeldelser

183 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Jeg må si at jeg er skikkelig skuffet…

Jeg må si at jeg er skikkelig skuffet over at jeg valgte og handle på nettsiden hos Isbjörn of Sweden.I dag er det 1 uke siden jeg bestilte en pakke hos de,og jeg har enda ikke motatt noen som helst informasjon om at pakken er blitt sendt.Dette er for dårlig synes jeg..Hadde jeg vist dette,så hadde jeg heller handlet i en fysisk butikk.Kunne ihvertfall gitt beskjed om hvorfor ting tar sånn tid...Første gangen jeg handler her,men det blir nok også den siste.

6. mars 2023
Logoen til Isbjörn of Sweden

Svar fra Isbjörn of Sweden

Hej Monja, Tack snälla för att du väljer Isbjörn! Vi beklagar så att du fått och får vänta på din leverans. Vårt lager försöker få ut alla leveranser så fort dom kan, dessvärre så har det varit högt tryck och det har tagit längre tid än önskat, vilket vi är så ledsna för. Så olyckligt att Trustpilot mailet gått ut innan också. Återkom hemskt gärna till oss på info@isbjornofsweden.com med ditt ordernummer så skall vi försöka hjälpa på bästa sätt. Tack snälla på förhand! Allt gott! Isbjörn of Sweden Team

God pris

God pris, god beskrivelse av størrelse, veldig fornøyd med hvor raskt varene også kom

13. februar 2023
Vis anmeldelser på alle språk. (966 anmeldelser)