Geweldige service! Had een bonwaarde van 400 euro, en hiervoor zou ik 320 krijgen maar bij een versnelde betaling 16 euro minder, maar in goed overleg kreeg ik toch nog een versnelde betaling voor 6... Vis mer
Se hva andre synes
Ik had een cadeaubon voordelig gekocht via de site. Door storingen bleek geen saldo op mijn aangekochte cadeaubon dus even een mail gedaan met dit bericht en er werd snel gereageerd. De eigenaar he... Vis mer
One4all cadeaubon gekocht via de site. Code bleek ongeldig, contact gehad met de klantenservice van one4all. De kaart bleek al gebruikt voordat ik deze had gekocht. Contact gehad met de klantense... Vis mer
Uitstekende service, wegens storing ging er iets niet helemaal goed, maar daar zat de eigenaar echter gelijk bovenop. Hij bleef in contact, korte lijntjes omtrend updates en daarnaast ook nog eens hee... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Inwisselexpert.nl is hét platform voor het inwisselen van ongebruikte cadeaubonnen. Heb je een cadeaubon liggen die je nooit gaat gebruiken? Bij Inwisselexpert zetten we die om in echt geld — snel, veilig en voor de beste prijs. Hoe het werkt Het proces is eenvoudig: geef de waarde van je bon op, voer je boncode in en vul je IBAN-nummer in. Wij verifiëren de bon en betalen je direct uit. Gemiddeld staat het geld binnen 1 uur op je rekening. Geen gedoe, geen verborgen kosten. Wat wij bieden Wij kopen meer dan 50 populaire merken op, waaronder Bol.com, Zalando, H&M, VVV, Apple, Coolblue en nog veel meer. Je ontvangt tot 85% van de originele bonwaarde — direct op je bankrekening via een gewone overboeking. Veilig en betrouwbaar Jouw gegevens zijn bij ons in veilige handen. We gebruiken AES-256 encryptie voor al je persoonlijke informatie en boncodes. Inwisselexpert is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK: 76695808) en werkt volledig transparant. ExpertPoints loyaliteitsprogramma Elke inwisseling levert je ExpertPoints op. Hoe meer je inwisselt, hoe hoger je niveau en hoe beter je uitbetalingspercentage. Zo belonen wij trouwe klanten automatisch. Heb je vragen? Ons team staat klaar via info@inwisselexpert.nl.
Kontaktopplysninger
Lichttoren 32, 5611BJ, Eindhoven, Nederland
- +040 304 1584
- info@inwisselexpert.nl
- inwisselexpert.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 69 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Hele goeie ervaring met de…
Hele goeie ervaring met de klantenservice! Zeker aanrader.
Behulpzaam en namen erna zelf contact met me op om iets op te lossen.
Erg tevreden.
Inwisselen cadeaubon
Goede service, gebruik gemaakt van het inwisselen van een cadeaubon en binnen 5 minuten het geld al ontvangen, super snel!
3 keer nu een bon gekocht en 3 keer…
Na contact netjes opgelost.
Veel bonnen met veel opties.
Betrouwbaar en reageert snel!
Snelle service
Door een technisch foutje mijn cadeaukaart niet ontvangen. Ik heb toen een whatsapp berichtje gestuurd en binnen een paar minuten was het opgelost en had ik de cadeaukaart in mijn inbox.
Snelle service
Snelle service, duidelijke antwoorden. Aan te raden!
Ik vind hun top.
Ik vind hun top.
Betalen snel uit.
Goeie service.
Xx
Bon ontvangen
Vrijdag na 17.00 een bon besteld. Deze ontving ik niet in mijn mail. Service was goed bereikbaar! Zij losten het direct op en de bon ontvangen👍
Snel en fijne service
Fijne website, mooie prijs, snel uitbetaald!
Alles dik in orde! Bon snel verwerkt en keurig uitbetaald.
I exchanged my giftcard thru this…
I exchanged my giftcard thru this website and I got my money in 30 minutes, fast reliable and save. 5/5
Goede en snelle service /…
Goede en snelle service / uitbetalingen.
Klantenservice reageerde binnen 5 min op me berichtje met een terugkoppeling en verwerking van de aanvraag.
Top, een echte aanrader beter dan wissel.nl
Mooie korting op een cadeaubon
Mooie korting op een cadeaubon. Hoogste die ik kon vinden. Helaas niet meteen de bon op de mail. De website is nog in ontwikkeling. Maar netjes gereageerd op mail en WhatsApp. Meteen opgelost en alsnog de betaalde bon in de mail.
Makkelijk en snel al geregeld
Top ervaring!!
Snel geregeld! Beantwoorden netjes al je vragen en handelen de cadeaukaarten snel af! Ik zeg doen!
Een betere site bestaat niet!!!!
Een betere site bestaat niet!
Wat een geweldige service. Iedereen moet deze site gebruiken!

Svar fra Inwisselexpert
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.