Inspire2teach Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Enthousiaste cursusleidster die veel praktijkvoorbeelden geeft vanuit haar eigen ervaring en praktijk. Leuke tips voor in de klas of voor jezelf. Had wel graag nog meer theorie willen leren over bij... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De training 'meer dan mindsets' mogen volgen via de Symbio Academie. In drie middagen heeft Mariska ons op een inspirerende, humorvolle manier meegenomen in de werking van ons brein. Met mooie voorbee... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Utdanningssenter

Skrevet av virksomheten

Inspire2teach verzorgt trainingen en lezingen voor het onderwijs op het gebied van Mindsets, Mindfulness, Motivatie en Mentale veerkracht.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Praktische handvatten

Tijdens een relatief korte workshop heb ik van Mariska het nodige geleerd over perfectionisme bij jongeren en wat dat met hen doet. De praktische oefening die we deden over een leerling die een blackout krijgt tijdens een toets, kwam een paar dagen later super van pas, toen ik te maken kreeg met precies die situatie.
Mariska is heel erg enthousiast, weet haar kennis goed over te brengen en geeft echt praktische handvatten om mee aan de gang te gaan.

4. februar 2025

Svar fra Inspire2teach

Nou, dat is nog eens leuk om te ontvangen! Dank voor de moeite. Dit is veel waard.

Meer dan Mindsets: Tools voor meer gelijkwaardigheid in ons onderwijssysteem

Deze training is een cadeautje aan jezelf met vele extra's! Mariska zet je op een humoristische wijze aan het denken en geeft direct bruikbare tools om de leerlingen als unieke individuen, elk met hun eigen talenten te zien. Door de oefeningen, praktijkvoorbeelden en praktische tips leer je zelf te ervaren waar leerlingen mee te maken krijgen en tegen aan lopen. Zo krijg je meer begrip voor hen en kan je ze beter helpen om zichzelf te zijn en te blijven. Van resultaatgericht naar procesgericht.
Ook toepasbaar op jezelf! ;)

23. november 2023

enthusiasm

The enthusiasm and powerful talk of Mariska Bosch helps a lot to try mindsets in the class...and at home

16. november 2023

Inspirerend

Niet geforceerd, maar pure workshop en daardoor zo duidelijk hoe beter om te gaan met mindset; van jezelf en het begeleiden van kinderen. Zo veel meegekregen dat waardevol is; quotes, eyeopeners (delen met kinderen) en veel geleerd over mijn eigen mindset. Ik zou zo nog een keer aansluiten. Wat een inspirerende vrouw!

23. november 2023

For You!

De lessen zijn afwisselend en mooi gelardeerd met dagelijkse gebeurtenissen.

20. april 2023

Svar fra Inspire2teach

Bedankt voor je originele recensie. ;)

Set your mind

Ik vond de interactie prettig, met elkaar en met Mariska. Het was fijn te horen wat andere leerkrachten doen en inbrengen.
Het heeft me weer scherp gemaakt op een aantal punten. Namelijk feedback geven op het proces en niet het resultaat. Ook goed om te horen dat een vaste mindset niet altijd slecht hoeft te zijn.
En vooral goed inzetten op strategie!!

11. april 2023

Svar fra Inspire2teach

Bedankt voor je positieve en mooie recensie, maar vergeet niet. Feedback op het resultaat, daar is niet mis mee. Maar vergeet vooral ook niet het proces. Eerst feedback op het proces, waardoor je dit resultaat krijgt. ;)

workshop Florente

Leuke, leerzame en afwisselende workshop, gelijk toepasbaar in de praktijk! Dank je wel!

17. april 2023

Svar fra Inspire2teach

Kijk, daar doen we het voor!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Allereerst is haar eigen enthousiasme…

Allereerst is haar eigen enthousiasme erg aanstekelijk. Ze gaf steeds praktijkvoorbeelden dat ze koppelde aan theorie en andersom. Een map met duidelijke info was ook erg welkom. Af en toe werd er ook een rondje gedaan om zelf te reflecteren. Kortom, leerzaam, leuk en nodigt uit om er zelf mee aan de slag te gaan!

23. mars 2023

Svar fra Inspire2teach

Ach, dat is nog eens een leuke recensie! Bedankt voor de moeite en wat fijn dat je zelf ook enthousiast bent geworden.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onwijs inspirerende, goede cursus!

De cursus Meer dan Mindsets was ontzettend inspirerend, interessant en zat goed in elkaar.
Er was een hele prettige balans tussen tools en informatie voor in de praktijk (in het onderwijs) en je eigen persoonlijke ontwikkeling; in zo'n korte tijd heb ik al een fijn verschil kunnen ervaren in mijn eigen mindset. Verder ook veel praktische tips die je meteen de volgende dag in kunt zetten.
Echt een aanrader dus!

23. november 2022

Inspirerende cursus

Leuke tips voor in de klas of voor jezelf.
Had wel graag nog meer theorie willen leren over bijvoorbeeld de werking van het brein, maar misschien was 3 cursusmomenten daar te beperkt voor. In ieder geval een waardevolle ervaring rijker!

25. november 2022

Svar fra Inspire2teach

Beste Annemarie, bedankt voor je waardevolle recensie en inderdaad. Er had nog veel meer in de cursus gekund. Maar ik neem jouw feedback mee. Wellicht kan ik meer in de cursus voegen als mensen thuis theorie kunnen doorlezen. In elk geval neem ik jouw feedback mee! Het inspireert.

groei in mindset ervaren

Heerlijke nuchtere en plezierige trainingen gevolgd bij Mariska. Vol inspiratie en humor weer mogen ervaren hoe het proces van leren werkt. Aanrader!

23. november 2022

Svar fra Inspire2teach

Bedankt Gerben! Wat fijn dat je de moeite neemt om een positieve recensie te schrijven.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb genoten van de workshop…

Ik heb genoten van de workshop Mindfulness van Mariska. Met haar humor weet ze je enorm te inspireren en enthousiasmeren. Ook erge leuke tips gehad om dagelijks in praktijk te brengen. Aanrader!

20. september 2022

Svar fra Inspire2teach

Wat een fijne recensie! Bedankt voor het delen.

Training Kenniskring Samenwerkingsverband Twente Oost PO

Met 31 graden een training verzorgen in de middag aan het einde van het schooljaar is met recht een uitdaging! Maar met energie, vakkennis en humor heb je de grote groep met HB specialisten weten te inspireren en er een zeer zinvolle middag van gemaakt. Namens Susan & Sandy nogmaals hartelijk dank en we spreken elkaar vast weer snel.

30. juni 2022

Great inspiration

Great inspiration. Nice materials and workable exercises. Great examples for a classroom situation.

9. juni 2022

Geweldig, Engelse docent reageert natuurlijk in het Engels. I like! haha

Wat een energie!

Mariska weet als geen ander hoe ze mensen kan prikkelen met haar humor, energie en inzet. Ze geeft interactieve praktische workshops binnen onze training zelfregulerend leren en scholen/ docenten zijn altijd heel tevreden en enthousiast. En dat begrijpen wij wel.

12. mai 2022

Svar fra Inspire2teach

Jeetje Petra, wat een fijn bericht. Bedankt daarvoor! Voor docenten: kijk eens op www.strategievoorleren.nl
Ik ben trots dat ik voor die club met enige regelmaat een lezing of training mag verzorgen.

Informatie en entertainment!

Informatie en entertainment!
Prettige spreekster die de studiedag interessant maakt en van een lichte noot voorziet.
Bleek ook na afloop een intelligente en betrokken persoon.

11. mai 2022

Svar fra Inspire2teach

Wat een ontzettend fijne recensie zeg! Fijn dat ik je wakker kon houden op de maandagochtend, haha!

Lekker tempo.

Lekker tempo.
Door de verrassende variaties bleef geboeid en heb je mij in ieder geval weer even aan het denken gezet.

12. april 2022

Svar fra Inspire2teach

Bedankt voor je positieve reactie en 5 sterren! Wat fijn. Ik hoop dat het niet alleen bij denken blijft, maar die indruk kreeg ik niet van je tijdens de lezing. Dus dat komt vast goed.

Mindfull in het onderwijs

Leuk! Voor het onderwijs kun je er zeker dingen voor in de klas uithalen!

11. april 2022

Svar fra Inspire2teach

Mooi zo. Ik houd het graag praktisch. Anders blijft het bij alleen een leuke middag.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv