Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Anhänger am 16.11.2025 bestellt. Direkt bezahlt und nichts erhalten. Telefonnummer ist nicht vergeben und auf E-Mails antwortet keiner. Haben nun den letzten Versuch unternommen Kontakt aufzunehm... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Die vijf sterren geef ik vooral aan de afdeling Customer Service. Mijn zending was nogal vertraagd door die storing bij PostNL. Ik wist dat natuurlijk niet dus informeerde eerst per mail, waarna ik ee... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel en compleet! De bestelling kwam snel binnen en alles zat erin zoals verwacht mocht worden. Verder heb ik zelf per ongeluk een product weggegooid en toen ik de klantenservice mailde kreeg ik ee... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Prima apparaat, scheert fantastisch Lekker hanteerbaar en goede accu en oplaad systeem. Opzetstuk 3 mm prachtig! De 6mm, 9mm en 12mm wel wat langere stukken plastic punten eraan, wat lastiger is om j... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Elektronikkbutikk
  2. Forhandler av barbererprodukter
  3. Frisør

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Bij Tondeuse Shop waarderen wij alle feedback, zowel positief als negatief, van onze klanten zodat wij de beste service kunnen aanbieden. Daarnaast maak je kans om jouw aankoopbedrag terug te winnen door een service- en productbeoordeling achter te laten!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Anhänger am 16.11.2025 bestellt

Haben nun den letzten Versuch unternommen Kontakt aufzunehmen.

Ansonsten werden wir hoffentlich über unseren Anwalt das Geld zurück erhalten

23. januar 2026

Sehr geehrte MG,

Dank für Ihre Nachricht. Leider konnten wir in unserem System keine Informationen zu Ihnen finden. Haben Sie vielleicht eine Bestellnummer von uns?

Wir sind jederzeit telefonisch für Sie erreichbar und beantworten alle E-Mails. Welche E-Mail-Adresse haben Sie verwendet? Könnte es sein, dass Sie uns mit dem Hersteller Wahl verwechseln?

Wir würden uns freuen, von Ihnen zu hören, damit wir das Problem für Sie lösen können, falls Sie tatsächlich bei uns bestellt haben.

Sie erreichen uns unter klantenservice@tondeuse.shop oder +31 88 88 000 88.

Könnten Sie bitte Ihre Bewertung ändern? Ich bin sicher, Sie verwechseln uns mit einem anderen Unternehmen.

Bezahlt und nichts erhalten

Ich habe am 10. Januar einen Anhänger bestellt und habe direkt überwiesen. Ich habe weder eine Überweisungsbestätigung bekommen noch eine Rückmeldung vom Support. Auch keine Antwort auf meine Stornierung. Das ist absolut unseriös und ich werde es zur Anzeige bringen müssen.

23. januar 2026

Sehr geehrte Linda,

Sie sprechen von einem „Anhänger“, aber wir verkaufen keine. Vielleicht sind Sie mit unserem Unternehmen unzufrieden? Wir verkaufen ausschließlich Haarschneidemaschinen, Trimmer und das dazugehörige Zubehör.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Am 16.11.2025 einen Garden Trailer 230…

Am 16.11.2025 einen Garden Trailer 230 gekauft für 626,90 €. Super Preis.

Leider haben wir keine Informationen, wann der Anhänger geliefert wird. Wir haben keine Rückmeldung erhalten. Telefonisch nicht erreichbar und E-Mails werden auch nicht beantwortet.

Leider in Vorkasse getreten.

2. desember 2025

Sehr geehrte Axel,

Sie beziehen sich auf einen „Garden Trailer 230“, den wir jedoch nicht anbieten. Wir verkaufen ausschließlich Haarschneidemaschinen, Trimmer und das entsprechende Zubehör.

Achtung Betrüger- NICHTS KAUFEN

1. desember 2025

Sehr geehrte MK,

Accu’s/batterijen kunnen niet retour

Let op! Als je een accu/batterij besteld en deze is anders dan gewenst, kun je niet retourneren. Belachelijk! Bij de aankoop (en op de digitale factuur) staat dit nergens vermeld! Heeeel misleidend. Het staat blijkbaar “ergens” op de site. Met kleine letters na doorklikken. Volgens de wet mag je online aankopen (ongeacht wat een aanbieder eenzijdig bepaalt) binnen 14 dagen retour aanmelden. Hier is het laatste woord nog niet over gezegd….PAS OP mensen!!

17. februar 2025

Goedemorgen meneer Oele,
Wij vinden het jammer om te vernemen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. We hebben al emailcontact gehad, maar willen toch ook graag nog reageren op uw review. De accu die u graag had willen ontvangen wordt helaas al enige jaren niet meer geproduceerd, deze accu is vervangen voor een variant die u dient te solderen. Wij hebben dit bij het product op onze website ook netjes vermeld op 2 plaatsen, het is natuurlijk jammer dat u hier overheen heeft gelezen. Ook staat bij het product op onze website vermeld dat wij accu's niet retournemen. Wij snappen dat niet iedereen de algemene voorwaardes goed leest, daarom hebben we dit ook extra vermeld bij het product. Dit staat overigens na de zin over het solderen, dus wij vermoeden dat u ook hier overheen heeft gelezen. Wij vinden het dan ook jammer dat u ons beoordeeld om iets waar u overheen heeft gelezen. Wij bieden via deze weg nogmaals onze excuus voor het ongemak en wensen u een fijne dag toe.

Geweldig apparaat

Geweldig apparaat, ongelofelijk stil ik kan niet genoeg zeggen hoe blij ik ben met deze tondeuse.
Ook nog eens snel geleverd en veilig vervoerd.

6. november 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv