Anhänger am 16.11.2025 bestellt. Direkt bezahlt und nichts erhalten. Telefonnummer ist nicht vergeben und auf E-Mails antwortet keiner. Haben nun den letzten Versuch unternommen Kontakt aufzunehm... Vis mer
Die vijf sterren geef ik vooral aan de afdeling Customer Service. Mijn zending was nogal vertraagd door die storing bij PostNL. Ik wist dat natuurlijk niet dus informeerde eerst per mail, waarna ik ee... Vis mer
Snel en compleet! De bestelling kwam snel binnen en alles zat erin zoals verwacht mocht worden. Verder heb ik zelf per ongeluk een product weggegooid en toen ik de klantenservice mailde kreeg ik ee... Vis mer
Prima apparaat, scheert fantastisch Lekker hanteerbaar en goede accu en oplaad systeem. Opzetstuk 3 mm prachtig! De 6mm, 9mm en 12mm wel wat langere stukken plastic punten eraan, wat lastiger is om j... Vis mer
Bij Tondeuse Shop waarderen wij alle feedback, zowel positief als negatief, van onze klanten zodat wij de beste service kunnen aanbieden. Daarnaast maak je kans om jouw aankoopbedrag terug te winnen door een service- en productbeoordeling achter te laten!
KATERNSTRAAT 31G, 1321 NC, ALMERE, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Haben nun den letzten Versuch unternommen Kontakt aufzunehmen.
Ansonsten werden wir hoffentlich über unseren Anwalt das Geld zurück erhalten

Svar fra TONDEUSE.SHOP
Ich habe am 10. Januar einen Anhänger bestellt und habe direkt überwiesen. Ich habe weder eine Überweisungsbestätigung bekommen noch eine Rückmeldung vom Support. Auch keine Antwort auf meine Stornierung. Das ist absolut unseriös und ich werde es zur Anzeige bringen müssen.

Svar fra TONDEUSE.SHOP
Am 16.11.2025 einen Garden Trailer 230 gekauft für 626,90 €. Super Preis.
Leider haben wir keine Informationen, wann der Anhänger geliefert wird. Wir haben keine Rückmeldung erhalten. Telefonisch nicht erreichbar und E-Mails werden auch nicht beantwortet.
Leider in Vorkasse getreten.

Svar fra TONDEUSE.SHOP
Bestelling netjes verpakt en op tijd geleverd..
Goede communicatie naar klant toe.
Let op! Als je een accu/batterij besteld en deze is anders dan gewenst, kun je niet retourneren. Belachelijk! Bij de aankoop (en op de digitale factuur) staat dit nergens vermeld! Heeeel misleidend. Het staat blijkbaar “ergens” op de site. Met kleine letters na doorklikken. Volgens de wet mag je online aankopen (ongeacht wat een aanbieder eenzijdig bepaalt) binnen 14 dagen retour aanmelden. Hier is het laatste woord nog niet over gezegd….PAS OP mensen!!

Svar fra TONDEUSE.SHOP
Quality and advise is the most important to me. I would recommend this shop.
Zeer goed en degelijk product.
Goed verpakt top niks meer aan doen.
Sehr gut bin absolut zufrieden
Versand war sehr schnell
Top immer wieder👍🏻
Foede website, snel verstuurd. Alles naar wens.
Snelle en goede service maar ook goede produkt ondersteuning
Geweldig apparaat, ongelofelijk stil ik kan niet genoeg zeggen hoe blij ik ben met deze tondeuse.
Ook nog eens snel geleverd en veilig vervoerd.
Product is good, price was to high, bol.com was cheaper, no delivery costs.
Gemakkelijk onderdelen vinden en snel bezorgd
Snelle en correcte levering.
Tondeuse werkt super
I placed an order and it hasn't arrived yet. 3 days have passed since the indicated date.