Innova denkt mee. Ik kreeg een brief van Liander dat ze mijn stroom gingen afsluiten omdat ik geen energiecontract had. Dat had ik wel, maar het leek in de verhuizing te zijn misgegaan. De klantenserv... Vis mer
Selskapet har svart
De vrouw waar ik mee sprak, was deskundig. Had op nagenoeg alle vragen een passend antwoord. Top, nadien het gevraagde doorgelezen en bevatte, in cijfers, al het gevraagde. Bedankt hiervoor een dikke... Vis mer
Selskapet har svart
Sima Solak is ontzettend goed in haar werk. Ze is zeer professioneel, behulpzaam en tegelijkertijd bijzonder vriendelijk. Ze neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen en zorgt ervoor dat je je al... Vis mer
Selskapet har svart
Geduldig luisteren naar de wijzigingen in het energieverbruik van de klant en daarop een op maat verzorgde offerte leveren. Dit alles in een bijzonder snel tempo. De medewerkster was zeer deskundig en... Vis mer
Oude Middenweg 85, 2491 AC, Den Haag, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 89 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Aardig contact met medewerkster, gaf veel en juiste informatie!

Svar fra Innova Energie
Zeer vriendelijke, hulpbereide en kundige medewerkster die mij te woord stond.

Svar fra Innova Energie
De medewerkster is duidelijk en vriendelijk. Maar de info van Innova vooral naar nieuwe klant is slecht.
ik ben per 1 juli nieuwe klant maar heb tot heden geen info ontvangen.

Svar fra Innova Energie
Er wordt bij Innova heel erg veel met tarieven en welkomstpremie geschoven. Per dag wijzigen die bijna. De ene dag krijg je bij 3 jarig contract nog € 675,- volgende dag is dat € 525,- erg vreemd dus wel. Ik heb mijn voorlopige contract beëindigd en heb voor een andere energie maatschappij gekozen.

Svar fra Innova Energie
Zoals altijd, vriendelijk, duidelijk en helder betreffend antwoorden op vragen. Beschaafd en al jaren meer dan tevreden.

Svar fra Innova Energie
De medewerker heeft mij vriendelijk en duidelijk geholpen. Alles verliep vlot en mijn vragen werden goed beantwoord.

Svar fra Innova Energie
Ik was prima geholpen door een zeer vriendelijke medewerkster, blij mee!

Svar fra Innova Energie
Duidelijk geholpen door vriendelijke mevrouw

Svar fra Innova Energie
Fijn geholpen aan de telefoon

Svar fra Innova Energie
Keurig en netjes geholpen door de dame aan de lijn.

Vriendelijke behulpzame mevrouw . Uitstekend geholpen

Svar fra Innova Energie
Vriendelijke medewerker, neemt de tijd en prettige stem.

Svar fra Innova Energie
Prima afhandeling na opzegging van had contract. Vriendelijke dame en erg behulpzaam.

Svar fra Innova Energie
Perfect bereikbaar. Geen wachttijd. Werd vriendelijk, snel en zakelijk geholpen.

Svar fra Innova Energie
Hele plezierige communicatie en rustige klantgerichte houding van Nurhan Hasancebi. Probleem opgelost. Well done.

Svar fra Innova Energie
Laatste aanvulling. Ik kreeg deze mail. Lees hem en besluit dan of je ooit klant wil worden bij Innova. Ze willen geen geschillencommissie erbij want dan gaan ze iedereen moeten terugbetalen.
----
Hartelijk dank voor uw e-mail.
Wij stellen voor om uit coulance een creditnota op te maken voor het betreffende bedrag van € xxxxx. Graag ontvangen wij uw bevestiging dat u akkoord gaat met deze oplossing en dat u geen verdere stappen richting de Geschillencommissie of andere instanties zult ondernemen.
Wij vertrouwen erop dat deze oplossing de kwestie op een prettige en correcte wijze afhandelt en hopen hiermee uw zorgen volledig weg te nemen.
Na ontvangst van uw akkoord zullen wij direct overgaan tot het uitvoeren van deze actie.
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
-----
Aanvulling na reactie Innova op deze review:
Ergens verscholen in de algemene voorwaarden staat dat er een korting mogelijk is. Maar dat wordt niet gemeld bij afsluiten of bij de veelgestelde vragen op de site! Verstopt op een plek waar ze zeker weten dat een nieuwe klant het niet leest, daar staat het. Ik heb mijn volledige contract uitgediend en toch moet ik nu de bonus deels terugbetalen. Onderstaande reactie is duidelijk. Doe er als potentiele klant je voordeel mee! Innova denkt boven de wet te staan. Meldig ACM is gedaan. Ook Radar getipt. Als klanten samen opstaan worden ze hopelijk een keer gestopt.
-- hieronder originele review --
Oplichters, anders kan ik het niet noemen!
Bij afsluiten beloven ze je een loyaliteitsbonus. Die krijg je ook na afloop van je contract. Echter een maand later, als je alles al betaald hebt en al lang en breed bij een andere aanbieder zit, krijg je een naheffing om een deel van je bonus terug te betalen omdat je minder gas hebt gebruikt. Hoezo dan opeens?
Ik persoonlijk heb inderdaad 10% minder gas gebruikt maar 90% meer elektra (door een elektrische auto). Echter alleen het mindere gasverbruik heeft invloed op de bonus. De extra elektra werkt niet positief mee terwijl ze veel meer aan mij verdient hebben dan ik bij aanvang contract heb opgegeven. Sowieso kun je alleen een mindering krijgen: bij meer verbruik krijg je er niks bij. Altijd in het nadeel van de klant.
De voorwaarden zijn ergens opgenomen in de kleine lettertjes, maar worden absoluut niet duidelijk weergegeven bij afsluiten! Je moet alle pagina's goed doornemen!
Tenslotte: ze schijven het bedrag gewoon af van je rekening, ook als ze geen automatische incasso meer hebben!

Svar fra Innova Energie
medewerker heeft snel en deskundig ijn vraag beantwoordt

Svar fra Innova Energie
Een jaar geleden overgestapt naar Innova Energie. Alles keurig geregeld en tevreden klant tot en met aan het einde. Eindnota tijdig en ook de betaling terug na 3 weken. Compliment. Kan je voor deze leverancier kiezen? Naar mijn mening wel. Zijn er verbeterpunten? Ja zeker. Contact met klantenservice via email verloopt traag of er komt geen antwoord. Wacht nu nog op een antwoord. Bellen gaat beter, geen lange wachttijden en vriendelijke medewerkers. Ook daar een uitzondering toen de medewerker mij verweet de uitleg niet te willen begrijpen, terwijl ik het oprecht niet begreep! Wat innova ook doet is, als het contract al is beëindigd de vooruitbetaling over de maand waarin je al een nieuwe leverancier hebt, toch nog wordt geïnd. Ervaarde ik als bijzonder en kan volgens mij simpel anders. Betaling terug dan wel weer sneller dan de meeste andere energie leveranciers.

Svar fra Innova Energie
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.