Innova Energie Anmeldelser

5 284
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Innova denkt mee. Ik kreeg een brief van Liander dat ze mijn stroom gingen afsluiten omdat ik geen energiecontract had. Dat had ik wel, maar het leek in de verhuizing te zijn misgegaan. De klantenserv... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sima Solak is ontzettend goed in haar werk. Ze is zeer professioneel, behulpzaam en tegelijkertijd bijzonder vriendelijk. Ze neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen en zorgt ervoor dat je je al... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De vrouw waar ik mee sprak, was deskundig. Had op nagenoeg alle vragen een passend antwoord. Top, nadien het gevraagde doorgelezen en bevatte, in cijfers, al het gevraagde. Bedankt hiervoor een dikke... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Keurige zeer vriendelijke dame. Duidelijk uitgelegd hoe het contract en maand termijn is opgebouwd. Er wordt netjes gevraagd of je interesse hebt in telefonisch informatie tijdens je contract termi... Vis mer

Informasjon om virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 89 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(5 284)

1 416 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Liever 0 sterren gegeven aan dit…

Liever 0 sterren gegeven aan dit klantonvriendelijke bedrijf. Net als zoveel andere kreeg ik een factuur om een gedeelte van mijn loyaliteit bonus terug te storten omdat ik (blijkbaar) te zuinig ben omgegaan met gas. Te gek voor woorden. Voor ik mijn contract afsloot heb ik via hun site een berekening gemaakt. Dus beste mensen ga niet in zee met deze oplichters.

13. juli 2025

Beste Annet Vastenhout,

Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent.

We begrijpen dat het vervelend en verwarrend kan zijn om na het beëindigen van uw contract een aanvullende factuur te ontvangen, zeker wanneer uw werkelijke verbruik lager was dan vooraf ingeschat.

Graag leggen we kort uit waarom u deze factuur heeft gekregen. In de Actievoorwaarden van de Loyaliteitsbonus staat dat de hoogte van de bonus wordt gebaseerd op het door u opgegeven verbruik. Als het daadwerkelijke verbruik hiervan afwijkt, mag de bonus evenredig worden aangepast op de jaar- of eindnota. Wanneer dit verschil pas na de eindafrekening duidelijk wordt, kan dit via een aanvullende factuur worden gecorrigeerd.

De correctie werkt eenvoudig: we berekenen het percentage waarmee uw werkelijke verbruik lager was dan uw opgegeven verbruik, en datzelfde percentage wordt toegepast op de ontvangen loyaliteitsbonus. Het te veel uitgekeerde deel wordt dan teruggevorderd.

Omdat er in uw review helaas te weinig informatie staat om uw situatie te controleren, kijken we dit graag persoonlijk voor u na. U kunt ons op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur bereiken.

Snel en duidelijk

Snel geholpen.
Goede informatie gegeven op heldere wijze.
Prettige bejegening

Beste Dirk van der Eerden,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te horen dat u het contact met onze klantenservice als positief heeft ervaren.
Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heldere en adequate uitleg door zeer…

Heldere en adequate uitleg door zeer vriendelijke medewerker

Beste Jos,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview!

Fijn om te lezen dat u een heldere en adequate uitleg heeft gekregen en vriendelijk bent geholpen door onze medewerker.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben heel fijn geholpen en de dame…

Ik ben heel fijn geholpen en de dame gaf mij op juiste en correcte manier antwoord op mijn vragen.

Beste Hans,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview!

Fijn om te lezen dat u prettig bent geholpen en dat onze collega uw vragen duidelijk en correct heeft beantwoord.

tevreden

snelle klantenservice

Beste Lindsay,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview!

Fijn om te lezen dat u tevreden bent en onze klantenservice als snel heeft ervaren.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een eerlijk en oprecht bedrijf…

Wat een eerlijk en oprecht bedrijf vragen over een thuis accu en mijn lopende contract nog 3 jaar. Boete bedrag en waarom van het gas af en handel met accu elektrische tijd. Ik kreeg duidelijk opties met bedragen enz. Ze weten bij ennova waar ze het over hebben. ook al zeg ik mijn contracten op. warmte pomp en accu ik weet waar ik aan toe ben en dat is mooi met deze lastige materie zo goed bedankt voor de duidelijkheid ennova.

Beste Charles Van Der Burg,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Wij zijn erg blij dat u uw mening met ons deelt en dat u een positieve ervaring heeft.

Hele aardige medewerker

Hele aardige medewerker. Heeft alles netjes , snel en correct afgehandeld.

Beste klant,

Hartelijk dank voor het delen van uw mening!
Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om hier een review over te plaatsen.

Klantenservice on point

Altijd makkelijk en snel te bereiken, heb nooit telefonish in de wachtrij gestaan. Mijn vraag werd goed en duidelijk uitgelegd

Beste Eline van der Drift,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 5 sterren!

Wij zijn erg blij om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Snel geholpen en duidelijk antwoord

Beste David Cats,

Super geholpen…

Legde duidelijk uit hoe en wat ik gevraagd had

Beste Martin,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Geen lange wachttijden aan de telefoon

Geen lange wachttijden aan de telefoon. Direct goed en vriendelijk geholpen.

Beste Gonny Hollander,

Hartelijk dank voor de positieve review en de 5 sterren!

Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om een review te plaatsen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ben erg te vrede over innova Energie.

Ben erg tevrede over innova Energie.

Beste Patricia De Haan,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel iemand aan de lijn en goed en…

Snel iemand aan de lijn en goed en deskundig geholpen

Beste Kees,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Wij zijn blij te vernemen dat u het contact met onze klantenservice als zeer kundig ervaart!
Indien wij iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Vriendelijke medewerkster

Vriendelijke en rustige medewerkster.
Denk mee, is begripvol en duidelijk.
Fijn gesprek, dank!

Beste Sandra,

Geen klachten

Geen klachten

Beste Suze Macquine,

Ilona klantvriendelijk en professioneel

Ilona is een aardige vrouw. Legt het goed uit en is helder, klantvriendelijk en duidelijk.

Beste Marc Liebregts,

Hartelijk dank voor het delen van uw mening!

Vriendelijk

Vriendelijk, duidelijk, snel!

Beste Tanya,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Innova is niet fair

Helaas blijkt dat Innova aanvullende actievoorwaarden hanteert voor de loyaliteitsbonus. Deze voorwaarden worden pas duidelijk nadat het contract is afgesloten en lijken bovendien uitsluitend in het voordeel van Innova uit te pakken. Daarom raad ik af om met Innova in zee te gaan.

2. juli 2026

Beste Thomas Dautzenberg,

Hartelijk dank voor uw review.

Omdat er in uw review helaas te weinig informatie staat om uw situatie te controleren, kijken we dit graag persoonlijk voor u na. U kunt ons op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur bereiken op 070 301 66 10.

heel vriendelijke dame

heel vriendelijke dame, die weet waar ze het over heeft. zeer vakkundig, goed geholpen door gulden sahin

1. juli 2026

Beste mark,

Hartelijk dank voor de positieve review en de 5 sterren!

Aardig contact

Aardig contact met medewerkster, gaf veel en juiste informatie!

1. juli 2026

Beste Klant,

Team Innova Energie

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv