Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Har reklameret bilvask,send billeder hvor man kan tydeligt se at bilen er ikke blevet tørret.Bilen var fyldt med dråber på størrelse med 2 kr 5 kr. Kundeservice svarer at jeg kan næste gang købe dy... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Lyver så det basker! Man får mail med rabatter og så fordi man betaler med sit "ur/mobil" med det betalingskort men har registeret I appen, så går rabatten ikke igennem 🤦‍♂️ det er jo fuldstændig... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

👎👎👎👎👎👎👎👎 Riktigt okunniga kundservice som har svårt att förstå mig eller de vill inte hjälpa. Jag har haft kontakt med två omgångar med 3 minuter mellan samtalen och båda samtalen vi... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Når man ikke modtager kvittering efter køb pga automatfejl, skal man "ansøge" INGO om, at få en kvittering til regnskabet på hjemmesiden - EN KRIG af tidsforbrug - HVIS man ikke tog foto af automaten,... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bensinstasjon
  2. Bilverksted
  3. Bilutstyrsbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Nu ændrer vi navn til INGO, men det meste bliver ved med at være, som det plejer. Fremfor alt de lave priser. Det lyder måske som en stor forandring, men faktum er, at den eneste forskel mellem JET og INGO er navnet og udseendet. Alt andet bliver ved med at være, som det plejer – samme flinke mennesker, der sidder klar i kundeservice, og samme flinke mennesker som sørger for tankstationerne og sikrer, at vi altid kan tilbyde vores kunder så lave priser som muligt. Velkommen til INGO!

Kontaktopplysninger

1,5

Dårlig

TrustScore 1.5 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

1,5

28 anmeldelser i de siste 12 månedene

Da INGO smadrede min nye Audi

Jeg kørte min spritnye bil til dens første bilvask ved INGO, men da den kommer ud igen ligner den noget, som har været oppe at slås med en tiger. Fuldstændig ridset op og ned af begge sider.

Jeg klager med billeddokumentation blot for 3 uger efter at høre INGO påstå, at de skader ikke kan lade sig gøre i deres bilvask. Repræsentanten som ringer mig op, forsøger endda i flere omgange at antyde at det må være sket på anden vis, for det kan ikke være sket i deres bilvask.
Jeg kører nu rundt i beviset for, at det kan det godt.

Fejl kan ske, men så bør man som firma også tage det på sig fremfor at fraskrive sig ethvert ansvar.

Forhåbentlig kan delingen af min oplevelse redde andre fra at få vasket deres bil af INGO's tiger

16. mars 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ringe app, tager kun fysisk kort

Prøvede app'en for første gang i dag. Udover den tog lang tid at oprette sig i, kunne jeg ikke aktivere kortet. Der var ikke nogen hjælp at hente, der hvor der står "manglende aktivering" i app'en. En linje om, at kortet skal fysisk i automaten for overhovedet at kunne blive registreret og måle tankning mhb. på evt. rabat, vil nok ikke være for meget? Men virkeligt underligt, at kortet skal bruges fysisk. Jeg har ikke mistet noget ved at prøve at bruge app'en, men den ryger ud igen. Det er for besværligt :(

4. mars 2024

Dårlig bilvask

Vasket min bil for 115 kr. og den er på ingen måde vasket ordentlig.
Det er stadig så beskidt, at jeg kørte hjem og vasket den i hånden efterfølgende.

1. mars 2024

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse
Automaten stjæler min 500 Kr. seddel og det er langsommeligt at få den tilbage.
Hvis i ikke få jeres automater til at virke så luk. Kundeservice får man bare at vide at det tager lang tid.
Finder et andet sted at handle, man vil gerne have kunder i butikken og når i har modtaget pengene så er kundeservice ikke eksisterende. 3 X ØV
Med en 1,6 ud af 5 Tror jeg at i skulle prøve at kikke lidt på jeres firmaet.

10. februar 2024

NEVER GO TO THIS STORE

They kicked me out of the store, because I bring my bag with me. What a pathetic way of serving your customers 👎🏼

20. januar 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Skulle tanke på vej hjem fra arbejde

Skulle tanke på vej hjem fra arbejde. Kort automaten spytter ikke mit Visa kort ud igen og ringer derfor til deres kundeservice som fortæller at deres it afd. vil genstarte automaten. Efter mere end 20. min. ventetid i 4 graders frost, for jeg at vide, at maskinen er genstartet og at jeg ville kunne få mit kort ud efter 10-15 min. Der sker intet, hvorfor jeg ringer igen. Får at vide, at der er en "inspektør" i nærheden og vil kigge forbi hurtigt. Bliver ringet op af kundeservice der siger, at "inspektøren havde været dér, men der var ikke nogen. Løgn løgn og atter løgn. Der kom ingen fra INGO. Efter næsten en times ventetid, måtte jeg spærre mit Visa dankort og nu skal jeg så vente i 3 uger på et nyt. Virkelig ekstrem dårlig service. Tanker aldrig hos INGO igen.

16. januar 2024

køb basisvask og betal toppris på 150kr

kørte lørdag aften kl 20.30 i deres vaskehal i Frederikshavn.. og betalte med trådløs kort., bestilte vask til 59kr og kørte i vaskehallen.. da så kvitteringen kom på telefonen.. ja så kostede vasken 149kr... og man er bare hjælpeløs da ingen kan gøre noget... aldrig mere Ingo.. fup og bedrag.

2. desember 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Meget dårlig skiltning!! Tager højere pris end annonceret

Meget dårlig skiltning! Blev snydt for 40 kr ved tankning.
De skilter med 95 til 14,69, og det troede jeg at jeg fik.
Så kan jeg se på kvitteringen, at der står upgrade til 15,18...
Jeg ringer straks til Ingo men får at vide at jeg skal lave en online anmeldelse.
Hvilket jeg gør, og får at vide at det er mig eget ansvar at se efter om jeg er blevet upgradet. Det behøver de ikke skilte med!!!!!@$$

18. september 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Appen bør få førstehjælp!

Appen bør få førstehjælp!
Den er og har altid været umulig at locke ind på? Melder konstant fejl og sender nye koder til tlf. hver gang?
Bruger gladeligt tankstation men teknikken halter temmeligt meget.

16. september 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kan ikke bruge nyt kort eller komme…

Kan ikke bruge nyt kort eller komme igennem til kundeservice.
Ingos App og website er fuldstændig håbløs. Jeg fik endelig noteret mit nye kort på min profil og kortet står nu som "Afventer aktivering".
Da det er umuligt at finde ud af hvad det bestyder via deres FAQ, forsøgte jeg at ringe til kundeservice. Efter 30 minutters venten trykkede jeg 0 for at blive ringet op. Det skete aldrig.
At man derudover ikke kan bruge appen til at starte en bilvask mv, tvinger en eventuel kunde til at have et fysisk kort .... Det har jeg så nu, men kan ikke bruge det ....

14. september 2023

TANK ET ANDET STED!

TANK ET ANDET STED!
At reservere 1000 kr for en tankning er fuldstændig sindssygt når de fleste biler ikke engang har tank kapacitet til at tanke for 1000 kr. Og yderligt sender de en mail til folk om at de selv kan ændre det i deres ingo app for at udstå som et godt firma…
Fy for F..K et firma. Det er så Hamrende dårlig stil og udnyttende markedsføring, HOLD JER VÆK!!!

4. september 2023
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ok oplevelse

Ok oplevelse.

Jeg havde skiftet kort på ingo appen, men af en eller anden grund ville den ikke registrere kortet. Efter gentagne forsøg stod der, at kortet skulle aktiveres på appen. Da jeg ringede ind fik jeg at vide, at det krævede jeg tankede for at kortet blev aktiveret. Efter to tankninger var kortet stadig ikke aktiveret. Ringede igen og en kvindelig medarbejder sagde hun ville oprette en sag på det. Efter 4 dage hvor kortet stadig ikke var aktiveret, ringede jeg igen. Denne gang blev det aktiveret med det samme. Synes det er ærgerligt, at det skulle tage så mange opringninger og dage at løse det. Det blev dog trods alt løst og de var høflige hver gang jeg ringede, derfor 4 stjerner. Håber på det kan gå nemmere, hvis nogen står i samme situation. Desuden står der ikke nogen vejledninger på ingo.dk omkring aktivering af kort.

17. august 2023

Dårlig kundeservice!

Jeg er har faktisk altid været tilfreds kunde hos Ingo og har jævntligt kun tanket hos dem. Sidst jeg tankede valgte de så at reservere 2000,- - det er dælme mange penge for sådan en som mig. Kundeservice er en total mangelvare hos INGO, de ligger ansvaret over på bankerne - de kan ikke gøre noget og kaster den videre til INGO. Jeg sidder som lus mellem to negle og kan ikke gøre en skid. Der er stadig reserveret 2000,- og ingen gider at tage ansvar.

1. august 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har lige brugt Ingo i Fredericia

Har lige brugt Ingo i Fredericia. Dejligt at se at man på en ubemandet tank kan bruge rigtige kontanter. Super
Har heller ikke problemer med Ingo reservere beløb. Bruger man et rigtigt Kredit kort eksempelvis Visa Kredit er der ingen problemer men hvis man bruger Visa Debit eller Master Debit som er et betalingskort skal der jo en sikkerhed for at Ingo får deres penge.

23. juni 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

mega dårligt brændstof efter at have…

mega dårligt brændstof efter at have været kunde hos dem i mange år synes jeg ikke at ingo upgrade benzinen beskytter din motor for det gøre det ikke så jeg valgte at skifte til shell v power og jeg kunne straks mærke en kæmpe forskel med min motor min motor bruger ikke olie mer ej larmer den ikke mer som før hellere betale 120 kr mer hos shell v power for det er pengene værd ingo burde tage sig sammen og forbedere deres brændstoffer det er præcis derfor at jeg straks anbefaler folk ikke at tanke hos ingo fordi benzinen beskytter ikke din motor alt er bare fup og løgn for at tiltrække kunder ikke andet

3. mai 2023

Rykker

Min regning kom ikke som den plejer til tiden, men så kom den på mail d 3/4-23 den bliver betalt samme dag. D 11/4-23 kommer der en regning med posten fra dem med rykker gebyr på. Jeg ringer og snakker med og de siger " det kan de godt se" så de anuller den, men nu får jeg så en ny regning med et rykker gebyr på. Nu den betalt og korte blev opsagt / lukket d 1 april 2023. Aldrig Aldrig mere ingo.

17. april 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv