Vandaag met de Audi A5 coupé vanuit België naar Spijkenisse, om deze te laten voorzien van Android/Apple Carplay. Upgrade 2026. Communicatie, advies alles TOP. Inbouwservice heel mooi en goed ingebouw... Vis mer
Se hva andre synes
Dynavin N7 hier gekocht: AANRADER! Super vriendelijk, duidelijke uitleg, keurig ingebouwd. Wil je meer weten ook dat kan after sales is prima op orde bij dit bedrijf. Kortom hardwerkende mensen met... Vis mer
Na veel speurwerk bij Inbouwnavigatie een systeem gekocht voor onze bmw x5 Telefonisch prima geïnformeerd en daarna de bestelling geplaatst. Inbouw was zoals beloofd plug n play echter bleef er 1... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Dynavin, uw partner in zorgeloos reizen. Autoradio navigatie inbouw systemen voor alle automerken
Kontaktopplysninger
Oberonweg 262, 3208pg, Spijkenisse, Nederland
- 0181674004
- verkoop@inbouwnavigatie.com
- inbouwnavigatie.com
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Verschrikkelijke service, all talk no walk
Ik heb hier 2 hoofsteun android schermen gekocht met 'universele hoofdsteun houders'. Dat bleek dus niet het geval, deze paste niet in mijn auto. Terug gegaan, krijg ik 'oh het is een zakelijke aankoop, nee dat gaat niet.'. Wat natuurlijk onzin is als onder valse voorwendselen iets verkocht wordt. Maar goed, ze zou het uit gaan zoeken maar om allerlei smoesjes ging hier maanden overheen, langs gegaan, 'ja ik ben er mee bezig'. Aangegeven dat ik ook best een tegoedbon aanneem voor de winkel, maar geen gehoor meer en nu is mevrouw niet meer bereikbaar. Mijn advies, koop hier niks, alleen maar gedoe mee. Service kennen ze hier totaal niet, praatjes en smoesjes wel!
Update: mevrouw komt met allemaal smoesjes en zelfs emails worden gemanipuleerd en terug gedateerd tot wanneer ik nog geen klant was. Dit voelt echt zo fout, telkens is er weer wat anders. Emails worden niet doorgestuurd maar plaatjes gemaakt en aangepast dus pas op!

Svar fra Dynavin Benelux
Top bedrijf!
Vanmorgen gebeld voor informatie over een navigatiesysteem voor mijn Mercedes Vito. Kon gelijk langskomen in hun showroom om naar de verschillende modellen te komen kijken.
Zeer vakkundig en netjes geholpen en binnen een uur ingebouwd door een tevens vakkundig inbouwbedrijf waar ze mee samenwerken!
Echt een topbedrijf! Kom er zeker weer terug!
Mijn scherm werd onder het rijden zwart, appje gestuurd werd vlot op gereageerd, kastje bleek kapot kreeg direct een nieuwe dus geen gezeur over opsturen voor garantie maar gewoon snel verholpen
Dynavin heer Lucky heeft me super…
Dynavin heer Lucky heeft me super geholpen met de tips die ik nodig had voor mijn supermooie nieuwe screen voor in de Toyota CHR. Wereld van verschil qua de standaard kwaliteit die Toyota in de chr heeft geplaatst en wat Dynavin als vervanging heeft.
Uitstekende service.
Snelle levering, fantastisch produkt en werkt goed. Inbouw was eenvoudig. Naderhand keurig geholpen bij een retourzending van een teveel besteld onderdeel. Vriendelijk bedrijf.
Mooie hoofdsteun schermen(tv)
Zag hun advertentie eerst op marktplaats en vervolgens contact opgenomen en daarnaartoe geweest.
Hele vriendelijke mensen en gaven mij goed advies wat bij mijn auto (Mercedes GLE 23’) paste. Ik ging voor de 13,5 inch Android scherm (DYNAVIN).
Heb ze nu geplaatst en staat heel mooi en ben er zeer tevreden mee en zeker de kids.
Goede service en mooie prijs verhouding voor goede kwaliteit schermen.
Raad een ieder aan om je schermen hier te halen.
Goede service mooi product zeer blij mee
Goede service mooi product zeer blij mee past perfect
Inbouwnavigatie laten inbouwen in mijn…
Inbouwnavigatie laten inbouwen in mijn Golf.
Prima geregeld, goede kwaliteit radio/navigatie.
Ook prima afterservice!
Mercedes GLC - Android 12 systeem incl. inbouw
Bij Inbouwnavigatie.com voor mijn Mercedes GLC een Android 12 scherm/systeem gekocht en op hun advies in Rotterdam bij H.S. Automotive laten inbouwen. Tevens werd een achteruitrijcamera geleverd. Die is ook in Rotterdam ingebouwd. Zeer tevreden met het resultaat. Duidelijk merkbaar dat men hier echt weet waar het om gaat met dit soort systemen. Ook de inbouw is werkelijk 100% naar mijn zin. Alles werkt perfect. Ik had nog een paar vragen aan inbouwnavigatie.com omtrent het gebruik van het systeem en installatie van een APP. Ik voelde mij een beetje bezwaard - want zij zijn natuurlijk geen helpdesk - maar mijn vragen werden direct en met geduld beantwoord. Top dit! Gewoon een aanrader voor iedereen die ontzorgd wil worden. En dan zijn de prijzen ook nog eens zeer concurrerend!
Very Impressed
Great for my Audi A1, the car play is amazing and service even better.
Goed geholpen!
Carplay systeem gekocht en in laten bouwen door een partij waar ze mee samen werken, alles prima tot ik storing op mijn scherm kreeg.
Gebeld en ben netjes geholpen, na wat testen hebben ze het scherm laten vervangen. Nu werkt alles weer goed! Nogmaals dank voor de service!
top!
Super vriendelijk,goede service.
Ze helpen je goed en nemen de tijd!
Helemaal goed
Helemaal goed, systeem met carplay laten inbouwen in onze toyota c-hr via inbouwnavigatie, alles lag netjes klaar bij de garage die het erin gezet hebben (leuke gast!) Heb 'm pas dag één, maar tot nu toe fantastisch!
Top bedrijf
Top bedrijf ! Had de verkeerde besteld dus heb gelijk contact opgenomen met inbouwnavigatie en kreeg gelijk reactie, erg vriendelijk en binnen 5 minuten was het geregeld. Zeker een aanrader !
Op 12 september kocht ik bij…
Op 12 september kocht ik bij inbouwnavigatie in Spijkenisse ; een 10.1 inch scherm en een android module Type TS10 , 6+64G en een GROM module voor 950 Euro . De inbouw in mijn volvo xc90 zou gedaan worden door H.S. automotive in Rdam Zuid op 19 september alles lag klaar daar en is alles ingebouwd , echter iedere dag bij het opstarten van het sijsteem liep de boel muurvast. Ik heb 3 modules voor garantie gehad maar het maakte allemaal niet uit , ze bleven vastlopen ! Uiteindelijk bleek dat de inbouwer de permanente plus aan de paarse " stuurapparaat " draad had vastgemaakt waar de stroom afgaat na 10 sec. nadat je de contactsleutel eruit haalt, terwijl dit een permanente plus moest zijn ! waarschijnlijk de draad van de binnenverlichting. Toen ik zelf , omdat het inbouwstation er geen raad meer mee wist ! deze draad aan een goede permanente PLUS draad had bevestigd die te vinden was bij de dashboardkastverlichting werkte alles vlekkenloos . Het heeft even moeite gekost maar uiteindelijk ben ik zeer tevreden over het eindresultaat. Het werkt snel allemaal en ziet er mooi en modern uit ! ............................Update 09-24 het hele scherm is inmiddels ongevoelig voor aanraking geworden , ik denk omdat het scherm totaal ongeschikt is voor in een auto die in de felle zon staat. Het wordt te heet en vervolgens gaat het kapot. Ik heb zelf op de Ali een nieuw scherm besteld voor 60% goedkoper en vervang het zelf wel want het viel niet onder de garantie
Wat een geweldig winkel!
Wat een geweldig winkel!! Van de week een radio besteld.. vandaag binnen gekregen en meteen aangesloten!! Ik liep tegen een paar problemen op (die geheel aan mij lagen) even een whatsapp bericht en meteen geholpen!! Echt een super aanrader voor iedereen die een nieuwe autoradio wilt!! Ow en dan vergeet ik bijna het super advies!! Ze weten waar ze over praten!! Echt geweldig!!
De communicatie liep in het begin…
De communicatie liep in het begin stroef maar uiteindelijk toch goed gekomen.
De stuurwiel bediening werkte niet op de Suzuki swift van 2016 en na advies van hun zelf de radio helemaal gereset.
Daarna werkte er niets meer (navigatie en dab).
Na een mindere recentie van mijn kant hebben ze contact met mij opgenomen om tot een oplossing te komen.
En die kwam er, ze hebben een usb stick opgestuurd met de programma's die ik op de radio had gekocht en mij geholpen met het installeren van de software.
Voor de stuurwiel bediening moest ik langskomen wat moeilijk was van mijn kant i.v.m. onregelmatig werk dus dit hebben ze geprobeert om op afstand te regelen.
Ik heb netjes een filmpje gehad met wat ik moest doen met welke kabels, en de stuurwiel bediening werkt weer.
Dus mijn vrouw is weer happy en ik ben happy.
Dus 5 sterren krijgen ze van mij omdat ze me alsnog goed hebben geholpen.
Goed en snel en vakkundig geholpen bij…
Goed en snel en vakkundig geholpen bij het maken van mijn keuze!
Een aanrader voor car audio en navigatie!
Top service inbouwnavigatie.com
In mijn mercedes e klasse w211het dynavin 10 inch scherm laten plaatsen Hele mooie navigatie en loepzuiver beeld. Montage was ook snel en vakkundig. Mensen zijn vriendelijk en je kan wel 100 keer bellen met vragen je wordt altijd vriendelijk ter woord gestaan.Wat mij betreft 10 sterren voor team Inbouwnavigatie
Oprecht goed en persoonlijke service…
Oprecht goed en persoonlijke service gehad hetgeen is ongekend bij de grote ketens.
De installatie van het navigatiesysteem in mijn BMW E60 is perfect afgehandeld.
Proficiat!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.