In mijn mercedes e klasse w211het dynavin 10 inch scherm laten plaatsen Hele mooie navigatie en loepzuiver beeld. Montage was ook snel en vakkundig. Mensen zijn vriendelijk en je kan wel 100 keer bell... Vis mer
Se hva andre synes
Dynavin N7 hier gekocht: AANRADER! Super vriendelijk, duidelijke uitleg, keurig ingebouwd. Wil je meer weten ook dat kan after sales is prima op orde bij dit bedrijf. Kortom hardwerkende mensen met... Vis mer
Na veel speurwerk bij Inbouwnavigatie een systeem gekocht voor onze bmw x5 Telefonisch prima geïnformeerd en daarna de bestelling geplaatst. Inbouw was zoals beloofd plug n play echter bleef er 1... Vis mer
autoradio navigatie peugeot 5008 gekocht en zeer tevreden. de radio moest vervangen worden door de dealer blauwendaal omdat deze kort na aanschaf van de auto defect raakte. de dealer heeft een inbouw... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Dynavin, uw partner in zorgeloos reizen. Autoradio navigatie inbouw systemen voor alle automerken
Kontaktopplysninger
Oberonweg 262, 3208pg, Spijkenisse, Nederland
- 0181674004
- verkoop@inbouwnavigatie.com
- inbouwnavigatie.com
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Installatie 2 nieuwe systemen
Ik heb 2 navigatie systemen besteld voor mijn wagenpark. Super geholpen aan de telefoon en afgesproken dat de systemen aan huis ingebouwd zouden worden. Door vakanties kon het pas eind februari gebeuren. Geen probleem.
Helaas bleek er toch nog een communicatie probleempje te zijn en zouden de installaties niet op de afgesproken datum kunnen gebeuren.
Nadat ik via chat met het bedrijf contact opgenomen had werd er alsnog een team geregeld die later in de middag(dezelfde vrijdag!!) alsnog de installaties zouden doen.
Inderdaad twee uur later ter auto’s voorzien van een nieuwe werkende installatie
Top service dus
Inmiddels aan het “spelen” met de navigatie en mogelijkheden. Hier nog geen eindoordeel maar de eerste indrukken zijn prima.
Dus goede service met aardige mensen. Aanrader
Product prima klantcontact ver beneden peil
Product prima, begeleiding bij installatie en communicatie met medewerkers bepaald niet klantvriendelijk….
De term onbeschoft is van toepassing.
Ik heb een product gekocht van meer dan 500 euro dan verwacht ik op zijn minst normaal te woord te worden gestaan.
(Installatie inmiddels gelukt, maar meer ondanks dan dankzij dit bedrijf)
Update: op basis van deze review heb ik binnen een halve dag een mail en telefoontje ontvangen met de boodschap dat de garantie wordt opgeschort op basis van bovenstaande oneerlijke review en dat ik me hiermee schuldig maak aan strafbare feiten…. Dit telefoongesprek heb ik inderdaad verbroken zoals hieronder wordt weergegeven.

Svar fra Dynavin Benelux
Ik zocht een update voor mijn 12 jaar…
Ik zocht een update voor mijn 12 jaar oude Mercedes B180 en nou die heb ik gekregen! Na een telefoontje voor info gelijk langsgegaan en systeem ingebouwd, een dik uur verder en klaar!
Zo blij mee! Bedankt! Ook voor de service!
Nog steeds geen werkende camera achter
Nog steeds geen werkende camera achter. Ze leggen de fout bij mij, de klant neer. Ik zou het verkeerd aansluiten. Heel slechte service. Ik zou hier nooit meer kopen en ook anderen niet adviseren om dat te doen .
Zo bij wie leggen jullie de fout weer neer. Bij de klant. Ik heb foto’s opgestuurd. Ik heb het aangesloten zoals gezegd. Jullie beweerde zelfs, dat ik de camera ergens anders had gekocht en dat het daarom niet werkte. Nou hij was gewoon bij jullie gekocht. Ik heb van alle kanten meegewerkt. Er wordt gewoon geen service verleend. Kijk maar naar de reactie

Autoradio met navigatie
Ik ben een tijd op zoek geweest naar een goede autoradio met navigatie. Via internet kwam ik bij dit bedrijf uit. Ik ben s'middags naar het bedrijf gegaan om een radio uit te zoeken. Die zelfde middag is de radio ingebouwd naar alle tevredenheid. Dit bedrijf geef je prima advies en service. Als ik ooit een nieuwe radio moet aanschaffen kom ik zeker terug.
Ik had problemen na installatie van…
Ik had problemen na installatie van CarPlay.contact genomen met bedrijf, meneer Lucky heeft mij op beste verindelij manier goed geholpen.ik ben zeer tevreden.
Erg tevreden maar alleen de…
Erg tevreden maar alleen de stuurwielbediening voor mijn vw polo 2017 is niet optimaal bericht gestuurd en ze zeiden dat ze eraan gingen werken. Heel positief. En afwachten maar. Verders een goed werkende radio en erg goed geluid en dab ontvangst
Dynavin autoradio voor de Mercedes Vito…
Dynavin autoradio voor de Mercedes Vito gekocht en laten monteren. Vakmensen die kennis hebben van hun werkt. Werking en pasvorm is fantastisch. Echt een aanrader
Dit was de derde keer dat ik een…
Dit was de derde keer dat ik een bestelling plaatste online bij inbouwnavigatieDe betaling online verliep vlotjes alsook de wel zeer snelle levering . De prijs van het produkt was natuurlijk doorslaggevend dus beste doe zo voort ik kom zeker weer terug. Montage was makkelijk.
Verwijdert alle negatieve reviews
Let op bedrijf verwijdert alle negatieve reviews ouder dan 1 jaar en laat alleen de positieve staan.
Is mij ook overkomen!
Triest bedrijf.
4 jaar geleden multimedia systeem gekocht. Afgelopen jaar zijn steeds meer apps onbruikbaar geworden omdat het systeem niet zelf te updaten is.
Hiervoor moet je bij hun €80 betalen en op de locatie langskomen.
Oftewel je betaald €500 voor een multimedia systeem dat na 2,5 a 3 jaar steeds minder bruikbaar is tenzij je steeds geld blijft betalen voor systeem updates.
Komen ze aan met dat dit is voor de navigatie kaarten.
Ik hoef geen kaarten ik wil gewoon mijn apps zoal spotify en Tunein kunnen blijven gebruiken zonder dat het geld kost elke x jaar.
Na meerdere mails touwtrekken een review op Trustpilot gezet.
Hier een drijg mail op ontvangen dat ik nu uit coulance het systeem 1 keer kon laten updaten, waarna ze de kaarten weer zouden verwijderen, met als eis dat ik mijn review verwijder van Trustpilot.
Hier niet op ingegaan want de toon van de mail was gewoon veruit onbeschoft en daarbij heeft mijn review betrekking op het nalaten dat ze bij aankoop vermelden dat het systeem updaten geld blijft kosten, ook als je geen Navigatie kaarten wil.
Inmiddels hebben ze wel hun woord gehouden en mijn Trustpilot mail verwijdert. Zo is het idd niet moeilijk om alleen de positieve reviews over te laten.
Onbeschoft, niet betrouwbaar, materiaal waar je de hoofdprijs voor betaald omdat het na 2,5 jaar al niet meer 100% werkt en na 4 jaar voor 95% niet meer.

Svar fra Dynavin Benelux
Ik heb een navigatie systeem gekocht…
Ik heb een navigatie systeem gekocht voor mijn mercedes glc en zelf geplaatst met succes. De carplay werkt super en de aansluitingen waren prima zelf te doen. Ik ben prima geholpen door de vriendelijke mensen van inbouwnavigatie dynavin . de aftersales is ook dikke prima
Topservice ben zeer tevreden over mijn…
Topservice ben zeer tevreden over mijn aankoop voor mijn bedrijfs auto’s .Navigatie werkt naar behoren en de klantenservice is top
Super geholpen,
Super geholpen,
Vandaag prima geholpen bij een update storing door Lucky. Alles werkt weer prima, top
Vandaag een nieuwe navigatie met…
Vandaag een nieuwe navigatie met achteruitrij camera inlaten maken goede service en snel geholpen topzaak echt een aanrader
Dynavin radio voor mijn Ford Mustang…
Dynavin radio voor mijn Ford Mustang 2014 gekocht en zelf geïnstalleerd; Het was even een puzzel hoe de originele stekkers van de auto op het systeem aan te sluiten maar na een toegestuurde foto werd het me duidelijk! Ik ben telefonisch vriendelijk en duidelijk te woord gestaan en zelfs meerdere keren bellen was geen probleem, top! Ik ben zeer tevreden over het Dynavin systeem, achteruitrijd camera en DAB+ werkt super en ook alle bedieningen van de auto + de bediening op het stuur werken. Ik had geen betere keuze kunnen maken. Mijn dank is groot.
Gerrit ter Maat.
Voor de 2 x wederom SUPER TEVREDEN
Voor de 2 x. Een Compleet navigatiesysteem gekocht bij DYNAVIN-inbouw-navigatie Naar volle tevredenheid Een hoogwaardig kwaliteitsproduct met een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding Het inbouwen ging beide keren Super snel goed en netjes Alls werkte meteen prima ik zou zeggen DYNAVIN-inbouw-navigatie DOEN waar voor je geld
Mijn Apple CarPlay werkte niet…
Mijn Apple CarPlay werkte niet telefonisch contact gehad en gisteren een nieuw scherm gekregen werkt nu super als nog bedankt 🙏🙏
absolute aanrader!
Deze zaak is een absolute aanrader met heel aardig en vakkundig personeel! Ik was op zoek naar een vervangend entertainment-systeem voor mijn KIA Picanto. Hier gevonden: het Dynavin-systeem is beter en (veel) goedkoper dan het origineel!
Nogmaals bedankt Dynavin/inbouwnavigatie.com!
Navigatie in laten bouwen in een…
Navigatie in laten bouwen in een Mercedes Glc. fantastisch systeem past goed werkt goed Heb het systeem nu ruim 3 maanden in gebruik en ben zeer tevreden.After sales is prima en ze hebben een top monteur. Zeker een aanrader !
Verschrikkelijke service, all talk no walk
Ik heb hier 2 hoofsteun android schermen gekocht met 'universele hoofdsteun houders'. Dat bleek dus niet het geval, deze paste niet in mijn auto. Terug gegaan, krijg ik 'oh het is een zakelijke aankoop, nee dat gaat niet.'. Wat natuurlijk onzin is als onder valse voorwendselen iets verkocht wordt. Maar goed, ze zou het uit gaan zoeken maar om allerlei smoesjes ging hier maanden overheen, langs gegaan, 'ja ik ben er mee bezig'. Aangegeven dat ik ook best een tegoedbon aanneem voor de winkel, maar geen gehoor meer en nu is mevrouw niet meer bereikbaar. Mijn advies, koop hier niks, alleen maar gedoe mee. Service kennen ze hier totaal niet, praatjes en smoesjes wel!
Update: mevrouw komt met allemaal smoesjes en zelfs emails worden gemanipuleerd en terug gedateerd tot wanneer ik nog geen klant was. Dit voelt echt zo fout, telkens is er weer wat anders. Emails worden niet doorgestuurd maar plaatjes gemaakt en aangepast dus pas op!

Svar fra Dynavin Benelux
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.