IDEAL OF SWEDEN Anmeldelser

4 300

1,9

Har bestilt flere deksler og kortholdere, det har gått 14 dager og varene er fortsatt ikke sendt. Angrer på at jeg ikke sjekket Trustpilot, antok at firmaet er svensk og dermed til å stole på, men det... Vis mer

Jeg kjøpte en vare som viste seg å være mangelfull. Jeg reklamerte og fikk et gavekort da de ikke hadde tilsvarende vare på lager. Jeg måtte likevel betale for frakt for nye varen, selv om jeg kjøpte... Vis mer

nettsiden er pen og enkel å navigere, men dekslene (kjøpt til standard iphone 13 og magsafe) føles ikke gode i hånda. bildene av dekslene gir inntrykk av at kantene rundt er avrundede, men de er nest... Vis mer

Kjøpte et deksel merket MagSafe, men den var ikke MagSafe kompatibel. Kontakter kundeservice som forteller at dekselet er for tykt, altså en feil fra deres side. Etter flere Mail fram og tilbake i 3 m... Vis mer

1. Bolig og hage

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Kjøp trendy deksler og eksklusive telefon-lommebøker hos iDeal Of Sweden. Unikt svensk design inspirert av de nyeste motetrendene. Kvalitet, design og funksjon.

Under middels

4k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

(4 300)

12 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Kan ikke stole på levering til angitt tid

Bestilte varer nesten 3 uker siden. Skulle motta disse etter 3-4 dager. Ikke fått disse ennå. Ingen beskjed fra selskapet om forsinket levering. Sporing har vist at varene skulle leveres 2.5 uker siden.

11. oktober 2023

Ekstremt høy returavgift på 69 kr per…

Ekstremt høy returavgift på 69 kr per bestilling. Ga beskjed kort tid etter bestilling om at jeg ønsket å angre (fordi jeg fikk et bedre tilbud), og fikk beskjed om at pakken allerede hadde blitt håndtert og sendt. Man bestiller også produkter på fullpris og får rabattkode rett etter bestilling.

23. september 2023

Sender ikke varer som lovet!!!

Har ventet i over 3 uker på min ordre som egentlig kun skulle ta et par dager!! Chatbotten er ubrukelig og sier den skal sende inn meldingen din til kundeservice hvor du etter 24t skal få svar på Mail, dette skjer heller ikke! Kommer aldri til å handle her igjen, kjempe elendig og svindel vil jeg si!!! Når man betaler flere 100kr for varer som aldri dukker opp så er det svindel ja! DÅRLIG!! Anbefaler ingen å kjøpe noe herifra

19. juli 2023

Elendige produkter og kynisk kundebehandling

Kjøpte bla en magnetisk Qi-lader i bursdagsgave til min datter. Dette viste seg å være et fullstendig ubrukelig produkt som ikke holder mål. Den starter av og til å lade, og da lader den i ca 1 minutt før den slutter å lade. Forsøkt på forskjellige kompatible mobiler, med og uten deksel, men fungerer ikke. Reklamasjon har vært et mareritt, der man som svar får en generisk mail om alt man skal prøve ut og gjøre, og til slutt dokumentere med video at laderen ikke fungerer. Da dette var gjort, kom det etter flere dager et svar om at videoene ikke var gode nok, og hvor man påpeker at det ser ut som mobilen ikke ligger helt sentrert, og at deksel må tas av. Dette til tross for at dekselet er Ideal of Sweden sitt eget deksel, som står oppført som kompatibelt med Qi-laderen. Dessuten viste ikke videoen at støpselet stod i stikkontakten... Dette er klassisk uthalingsteknikk i håp om at kundene skal gi opp. Lurer man mange nok på denne måten ved å selge åpenbare søppelprodukter som man så nekter å godta reklamasjon på, tjener man dessverre penger i den digitale verden. Jeg innser at dette firmaet aldri kommer til å tilbakebetale pengene jeg har brukt på et produkt som kan gå rett i søppelet, men jeg kommer til å gjøre det jeg kan for å advare andre om å kjøpe produktene deres. Styr langt unna!!

10. juli 2023

Jeg er svært skuffet over produktets…

Jeg er svært skuffet over produktets kvalitet og holdbarhet, da det har vist seg å være betydelige mangler etter bare kort tids bruk - 2 uker. Det gjelder blant annet misfarging av metall greia på snoren og bøyning på dekselen ved ladekontakten.

4. juli 2023

Dårlig kvalitet

Første gang jeg skulle prøve et mobildeksel fra dem, kjøpte et som kostet 499,-, de skriver ett års garanti - mitt begynte å flasse i sidene etter bare 3-4 mnd. De sier garantien ikke gjelder - tilbød kun 20% ved kjøp av nytt- jeg har hatt mange telefoner og deksel da jeg er godt voksen - ingen av de har blitt slitt, enda de har vært mye billigere også:-/ Kjøper ikke ideal deksel flere ganger!

29. juni 2023

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice! Svarer ikke på messenger, er ikke mulig å sende Mail, varene kom ikke som lovet, prøvde da å avbestille - helt umulig!
Komplett ubrukelig chatterobot!
Handler fra en .no nettbutikk så bør i det minste chatteroboten snakke norsk…
Aldri mer!

27. juni 2023

Dårlig kvalitet

Dårlig kvalitet, hadde hatt dekselet noen dager før det begynte å løsne i kantene. Mistet tlf i gulvet en gang og det sprakk i hjørnet

26. juni 2023

Fine produkter men svært lang leveringstid

Første og siste gang jeg bestiller fra nettbutikken deres. Fine produkter men dessverre virker det som de ikke har kontroll på leveringen. Fikk sporingsnummer fra helthjem og estimert leveringstid på et par dager. Har nå ventet i over to uker og da jeg spurte kundeservice fikk jeg beskjed om at Posten hadde tatt over pakken og at de ikke tilbyr sporing. Noe som selvsagt ikke stemmer. Elendig for en nettbutikk i 2023.

13. april 2023

Dårlige varer

Butikken i seg selv er god, lett å finne frem og navigere på siden, lett å finne riktig vare til riktig mobilmodell, sender varen raskt, men kvalieten på produktene?...

Jeg kjøpte et lommeboketui, det gikk én dag før hele var sprukket og det så ut som at den var 5 år gammel og godt brukt. Fikk en ny en som trøstepremie, men den er AKKURAT like dårlig. Det gikk én dag så gikk den i oppløsning den også :O ikke verdt pengene.

21. november 2022

Problemfritt og enkelt

Problemfri og enkel bestilling. Kontaktet kundeservice for å høre om bestillingen min var på vei. De var vennlige, hjelpsomme og raske til å svare. Produktet var også super fint. Har ingenting negativt å si om disse 😊

1. mars 2023

Siste handel herfra

Først, de bruker Helthjem. Det er jo en tragedie i seg selv.
Varene tok to uker å få, sendt uten tracking. Så ingen visste hvor varene mine var. Etterlyste, og de kunne ikke gi meg noen svar. Helthjem visste heller ikke. Når dem kom var dem pakket kun inn i en plastpose, ingen polstring. Trådløslader funket ikke når den kom. Sikkert fått seg et slag eller to på veien. Men å drive med reklamasjon med denne butikken har jeg skjønt er en tapt sak, da jeg ikke har et annet kamera å filme at den ikke lader når telefonen ligger på den.
Dette var siste gang jeg handlet her.

2. januar 2023

Ufattelig dårlig levering

Har handlet fra Ideal of Sweden før, og vært fornøyd med produkt og levering.
Men denne gangen har gjort at jeg kommer ikke til å handle mer hos de. Venter enda på en pakke jeg bestilte for 40 dager siden.
Kundeservice mangler et nummer slik at man kan ringe et ekte menneske. Å snakke med de via mail er en tidskrevende prosess, da det tar flere dager før man får noe respons.
Etter flere dager å vente på svar fikk jeg til slutt sendt en ny pakke, her får jeg en ubrukelig sporingslink. Kontakter kunderservice igjen etter 10 dager uten å ha sett noe til pakken. Her sier de at det finnes ikke sporing.. Hvorfor sende en sporingslink da? Skulle også trodd de kunne sende pakken med ekspress når man allerede hadde ventet en månede på en pakke som aldri ble sendt fra dem.

8. november 2022

Gavekort er kun en mottatt Mail med…

Gavekort er kun en mottatt Mail med kode som skal skrives ut, jeg synes ikke det er greit å gi som gave når all Mail tekst må følge med til mottaker.
Ønsker å heve kjøpet for gavekort kjøpt på nett , det er ikke mulig ifølge Mail fra de i dag.

18. desember 2022

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Vanskelige å få tak i. Står ikke noe telefonnummer man kan ringe heller. Kun en robotchat som ikke gir svar på det man vil ha svar på. Sender man de en Mail står det at man skal få svar innen 1-2 dager, dette stemmer heller ikke. Man får ikke tak i dem. Returnerte et deksel og har bilde av pakken og kvitteringen jeg returnerte, men fortsatt skal jeg betale 450 kroner for noe jeg ikke har? Utrolig dårlig kundeservice når man ikke engang kommer igjennom til dem.

14. desember 2022

Bestilte en ladekabel på 2 meter

Bestilte en ladekabel på 2 meter. Den ville ikke fungere i det hele tatt. Kontakta kundeservice med en gang jeg fikk laderen. De nekter å hjelpe meg fordi jeg ikke får til å filme at telefonen ikke lader samtidig som ledninga er inni telefonen. Jeg sendte de video av skjermopptak der man samtidig ser at kabelen står i å at telefonen ikke vil lade. Jeg bor alene, har ikke noen venner/familie som kan komme innom å hjelpe meg å jeg har ikke noen flere telefoner/kamera å filme med. Makan til dårlig kundeservice har jeg aldri vært borti før. Det blir iallefall siste gangen jeg kjøper noe derifra.

7. desember 2022

De har en utrolig elendig kundeservice…

De har en utrolig elendig kundeservice på tekniske problemer.
Jeg har nå kommunisert et teknisk problem som handler om at det er et script på deres nettsider som ikke fungerer.
Svarene jeg hittil har mottatt er det samme som jeg allerede har gjort, noe jeg har fortalt de flere ganger på rad nå...🙄
Jeg har bedt om at de sender over den informasjonen jeg har gitt de til en teknisk avdeling, men den tror jeg faktisk ikke eksisterer... eller så nekter de å ha noe som helst med kunder å gjøre.
Jeg er mildt sagt møkklei av å gjenta meg selv flere ganger, de må være fullstendig idioter de som sitter på helpdesk, eller så får jeg svar fra en eller annen robotchat.
Mitt råd er å styre langt unna, noe så useriøst er det svært lenge siden jeg har vært borti.
Er forøvrig glad for at de produktene jeg har kjøpt fra de har fungert ok, ser at det er flere som sliter med å nå frem til de i forhold til klager.

22. november 2022