iBoxspring Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ondanks dat we het een risico vonden een bed bestellen via internet zijn wij aangenaam verrast over de snelle levering. De kwaliteit maar vooral de prettige en deskundige zorg afvoeren oude bed (heel... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vanmiddag is mijn boxspring bezorgd en geinstalleerd door 2 keurige nette en vriendelijke bezorgers! Oude bed meegenomen en ook de verpakking! Dank voor de goede service! Weet zeker dat ik vanavond he... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben diverse keren aangegeven dat het bed te zacht slaapt en we waren niet tevreden. Vanuit de organisatie is er van alles aan gedaan, nieuwe matrassen een nieuwe topper werd er kosteloos gele... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Waardeloos bedrijf Nog geen 1 ster waard - 10 sterren zou beter zijn Kreeg een app dat ze het verkeerde bed hadden ingeladen en kreeg de garantie dat ze dit bed neer zouden zetten en later omg... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Soveromsmøbler

Skrevet av virksomheten

Bent u van plan om een nieuwe boxspring te kopen? Dan bent u bij iBoxspring.nl aan het juiste adres. iBoxspring is gespecialiseerd in Elektrische Boxsprings. Doordat u bij rechtstreeks bij de bron koopt kan iBoxspring.nl hoogwaardige boxsprings leveren voor de beste prijs. Alle boxsprings worden gratis geleverd én gemonteerd in Nederland én België.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 85 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

139 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Probleem eindelijk opgelost

Al een hele poos bezig geweest om contact te krijgen. Geen reactie terug. Frustratie van mijn kant. Vorige week zag ik dat contact via app kon. Dit gedaan,kreeg gelijk reactie van Maarten. Hij verontschuldigde zich voor wat er fout is gegaan en zei dat hij het op ging lossen. Hij heeft woord gehouden. Binnen een week werd de beloofde topper bezorgd. Top gedaan.
Iboxspring zou van mij onvoldoende sterrren door hoe hún afspraken niet na zijn gekomen. Maar door het laatste contact met Maarten geef ik ze toch 3 sterren. Hoop dat ze deze manier van met klanten omgaan doorzetten.

13. november 2025
Logoen til iBoxspring

Svar fra iBoxspring

Beste Dimphy, dank voor uw review! Fijn om te horen dat het probleem (eindelijk) is opgelost. Veel slaapplezier toegewenst!

Ongelofelijk slecht

Ongelofelijk slecht. Niet te bereiken. Wij hebben een boxspring hier gekocht en deze werd geleverd door een extern bedrijf. Hier is schade aan onze muren gemaakt, en wilde we dus contact hebben met iboxspring. Bellen, mailen en nog meer bellen, maar nooit meer iets vernomen! Super slecht dus.

17. februar 2025
Logoen til iBoxspring

Svar fra iBoxspring

Beste Lieke,

Dank voor uw bericht. Dat er in het recente verleden zaken mis zijn gegaan is zeker waar. Zo zijn we achteraf achter een hoop berichten gekomen die niet waren opgepakt. Dit is inmiddels echter wel gebeurd en alle cases zijn in behandeling.

Kunt u contact met ons opnemen via WhatsApp: +31614713949 , dan kunnen we uw klacht direct in behandeling nemen als we dat nog niet gedaan hebben. Uiteraard zullen we het netjes oplossen.

Team iBoxspring.nl

Erg tevreden

Vonden het spannend om zo een bed te bestellen online maar de prijs gaf de doorslag en zijn erg verrast door de goede communicatie,bezorging en kwaliteit van het bed.Alles was perfect
Wij zijn erg tevreden,

16. november 2025

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden. Het contact met Iboxspring verliep soepel. Naderhand is er nog een kleine verandering goed opgelost.
Het bed slaapt heerlijk. De service was uitstekend.
De prijs was ook prima!

9. september 2025

Top…

Eigenlijk alles vanaf bestellen tot levering. Ze nemen echt alles mee. Vriendelijke bezorgers.

31. oktober 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Vlotte levering

Vlotte levering, en een mooi goed liggend bed. maar, de zelfde dag van levering werkte het voeteneind niet.
je hoort de motor wel. het bed gaat niet omhoog.
direct gemeld. er kwam geen reactie, niet via mail, chat en telefoon (te druk of gesloten) ik reageerde ook op berichten op Facebook. deze werden bijna direct verwijderd. later werd ik geblokkeerd en krijg niets meer van iBoxspring te zien. een slechte service. uiteindelijk een brief gestuurd maar ook hierop geen reactie.

11. november 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Lekker bedje

Geen probleem met levering wat kapot was is gelijk gemaakt. Bed leggen heerlijk

10. november 2025

Perfect

Perfect! Ik heb vorig jaar een bed besteld bij Iboxspring, ik ben heel tevreden, en de klantenservice Stephanie was ook heel behulpzaam!

Montage en alles was top. Vanwege ziekte heb ik nu pas mijn review kunnen achterlaten!

10. november 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Klantenservice totaal onbereikbaar let op!

Bestelling geplaatst en aanbetaling €250,00 betaald. We hadden nog een paar vragen maar zowel per mail als telefonisch niet bereikbaar. Antwoord apparaat ingesproken niks. Vervolgens via trustpilot gelezen dat deze klacht veel voorkomt. Wel contact inmiddels met bezorg firma. Aangegeven dat bed later geleverd moet worden, levertijd zou pas 12-12-2025 zijn, werd ineens eind oktober! Ook doorgegeven dat Ibox moeilijk bereikbaar is. Dit was ook al bij firma bekend en zij zouden doorgeven dat wij teruggebeld willen worden.

Inmiddels hebben wij gemaild dat, door geen bereikbaarheid Ibox en slechte reviews af te zien van koop binnen 14 dagen bedenktijd, indien zij niet reageren op onze mails en telefoontjes.

Nou totaal geen reactie! Van het weekend Ibox per mail en herroepings formulier laten weten dat wij de €250,00 retour willen en van de koop af zien. Zijn benieuwd anders schakelen wij advocaat in DIT KAN ECHT NIET!

Als het al zo gaat dan moet je er niet aan denken als je bed wat mankeert want blijkbaar is de klantenservice van Ibox totaal spoorloos en daardoor zeer klant onvriendelijk!
Word vervolgd ik laat weten hoe dit afloopt!

14. oktober 2025

Waardeloze service #8735

Na talloze beloftes en niet nagekomen afspraken is de boxspring ombouw nog steeds niet omgeruild sinds 6 mei 2025 naar de bestelde (19 januari 2025) crèmekleurig! Ze hebben (tijdelijk) grijs geleverd, zogenaamd in overleg met mij, wat absoluut NIET afgesproken was. Helaas had ik de volledige betaling al gedaan
Of je nu belt, mailt, chat....geen reactie meer. Waardeloos bedrijf!
Tijd gegeven tot eind van de maand, daarna volgen juridische stappen!

6. mai 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bestel hier helemaal niks!!!!

Mijn moeder besteld hier een boxspring,netjes aanbetaling gedaan. Deze zou geleverd worden in de ochtend. Hiervoor moest hun oude bed voor 10uur s'ochtends weg.
Wat blijkt nu, er is nooit geen bed geleverd, geen telefoontje geen bericht. Helemaal niks!
Nu twee dagen later nog geen bed en het bedrijf is niet te bereiken, hoe kun je zo omgaan met twee mensen op leeftijd. Ik vind het onbeschoft en associaal.Koop hier niks!

8. oktober 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wat gaat niet mis bij dit bedrijf…

Wat gaat niet mis bij dit bedrijf eigenlijk alles we zijn al vanaf maart bezig om een ander bed te krijgen het is verkeerd gemaakt de monteur had dit geconstateerd de motor is uitmekaar geklapt hierdoor de motor ligt nu naast het bed we kunnen blijven bellen mailen ibox laat niets meer horen conclusie 1.700 euro kwijt en een bed voor de schroothoop nooit kopen daar bedrijf zijn gewoon oplichters

5. mars 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Oplossing worden niet na gekomen

Bed gekocht dat liep allemaal soepel totdat de hoes van ons matras een scheur in zat. Ze zouden een nieuwe opsturen maar helaas na 36 emails en aantal keer bellen nog steeds niks. Hele slechte zaak.

3. oktober 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv