iBoxspring Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ondanks dat we het een risico vonden een bed bestellen via internet zijn wij aangenaam verrast over de snelle levering. De kwaliteit maar vooral de prettige en deskundige zorg afvoeren oude bed (heel... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vanmiddag is mijn boxspring bezorgd en geinstalleerd door 2 keurige nette en vriendelijke bezorgers! Oude bed meegenomen en ook de verpakking! Dank voor de goede service! Weet zeker dat ik vanavond he... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben diverse keren aangegeven dat het bed te zacht slaapt en we waren niet tevreden. Vanuit de organisatie is er van alles aan gedaan, nieuwe matrassen een nieuwe topper werd er kosteloos gele... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Waardeloos bedrijf Nog geen 1 ster waard - 10 sterren zou beter zijn Kreeg een app dat ze het verkeerde bed hadden ingeladen en kreeg de garantie dat ze dit bed neer zouden zetten en later omg... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Soveromsmøbler

Skrevet av virksomheten

Bent u van plan om een nieuwe boxspring te kopen? Dan bent u bij iBoxspring.nl aan het juiste adres. iBoxspring is gespecialiseerd in Elektrische Boxsprings. Doordat u bij rechtstreeks bij de bron koopt kan iBoxspring.nl hoogwaardige boxsprings leveren voor de beste prijs. Alle boxsprings worden gratis geleverd én gemonteerd in Nederland én België.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 85 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

139 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Contact en service heeeeellll slecht!!!

1,5 jaar na aankoop ging de motor stuk.
Contact gezocht via mail aangezien bellen hopeloos is en ze zijn simpel weg niet bereikbaar!!!!
Email terug gehad dat ze een service verzoek gingen uitzetten, dat was 1 augustus 2025. Nu vandaag 28 september nog steeds niets gehoord!!!! Heel erg slechte service.

28. september 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Afspraken worden nagekomen en er is ook flexibiliteit bij de leverancier!

Het bestel proces ging goed. Ik heb de levering zelf 2x moeten opschorten door omstandigheden, hier werd netjes op gereageerd en heeft het bedrijf netjes op ingespeeld!

Ook bij aflevering thuis is het heel netjes en vakkundig geleverd. Helaas door mijn smalle trapgat zelf het boven moeten krijgen ivm te groot risico op schade, echter dit zelf voor lief genomen en makkelijk in elkaar te zetten.

Verder is het een fantastisch bed, heb afgelopen jaren niet zo lekker meer geslapen als nu, kom ook niet meer met rugpijn uit mijn bed!

Voor dit bedrag is het voor mij een uitstekende keuze geweest om aan te schaffen en raad het zeker veel mensen aan!

25. september 2025

Echte aanrader

Het bestellen ging heel makkelijk.
Een hele snelle levering
en vakkundige mensen die het kwamen installeren met heel goede uitleg .

En het bed ziet er super uit en slaapt erg lekker.

8. juli 2025

Begin er nooit aan

Wat gaat er goed laten we daar maar mee beginnen ja geld ontvangen daar zijn ze goed in en dan maanden wachten op service wat nooit gebeurd

24. september 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Het bestellen ging vlotjes op de site…

Het bestellen ging vlotjes op de site de boxspring werd eerder bezorgd dan dat ik aangegeven had wat helemaal fijn was en snel bezorgd. de boxspring haden de mannen snel in mekaar gezet maar stofzuigen en het bed goed zetten moest ik zelf doen maar verders mooie boxspring.

24. september 2025

Wat een prima ervaring

Wij hebben uiteraard gekeken wat andere gebruikers van hun aankoop vonden; omdat deze heel positief waren hebben wij onze boxspring besteld. We werden heel snel op de hoogte gebracht van de levertijd en dit werd ook gehaald. De levering en installatie waren prima en snel; we hebben tot nu toe heerlijk geslapen en zijn heel tevreden!

23. september 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Slechte kwaliteit én nog slechtere servise

Slechte kwaliteit én nog slechtere service! De boxspring van Iboxsprong begon al na korte tijd door te zakken. In oktober vorig jaar heb ik dit gemeld. Ik moest foto’s sturen, wat ik netjes heb gedaan, maar daarna nooit meer iets gehoord.

Sindsdien meerdere keren gemaild, gebeld en voicemails achtergelaten: totaal geen reactie. Het bedrijf negeert je gewoon zodra er een probleem is. Bovendien zijn ze niet aangesloten bij de Geschillencommissie, dus als klant sta je helemaal machteloos.

Absoluut onbetrouwbaar bedrijf koop hier geen boxspring!

22. oktober 2024

25 juni bed ontvangen en geïnstalleerd

25 juni bed ontvangen en geïnstalleerd. Nadat ze weg waren zag ik beschadigingen. Daar melding van gemaakt inclusief foto’s. Werd gevraagd of ik €100,00 korting wilde of vervangende onderdelen. Gekozen voor het laatste. Vervolgens niks meer gehoord. Nog paar keer contact gezocht en 1x gehoor gekregen waar werd medegedeeld dat er iets fout was gegaan. Nogmaals gevraagd om foto’s die toegestuurd en vervolgens niks meer gehoord. Bellen geen zin want ze staan je niet te woord. Heb ze nu tot 30 september tijd gegeven via voicemail en anders advocaat er achteraan.100 dagen proef slapen kan in deze geen belemmering zijn want klacht is binnen een uur na levering al gemeld. Misschien degene waar probleem ook nog niet is opgelost dit ook doen. Gezamenlijk sta je sterk.

25. juni 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Garanties zijn niks waard, koop hier niet

Eerste boxspring die werd bezorgd sprong de motor de eerste avond kapot. Het matras was erg hard. Er werd gezegd dat we een tijd moesten proberen. Na een paar maanden kreeg ik rugpijn. Dus kreeg ik een nieuw matras. Deze was echter ook te hard (volgens mij precies dezelfde) dus wilde ik retourneren zoals zou kunnen volgens hun voorwaarden. Nou, dat kon dus niet, want ik had niet lang genoeg op hun bed geslapen. Daarna nooit meer reactie op mails gehad. Zwaar ontevreden het bed weggegooid en ergens anders een nieuwe gekocht. Ook hebben ze constant nepaanbiedingen en altijd "tijdelijk" gratis bezorging en montage om klanten onder druk te zetten. Ik adviseer hier absoluut niet te kopen!

19. september 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Slecht bed,kuilen in matrassen en geen contact te krijgen!

Nadat alles keurig geleverd was, constateerde wij dat 1 matras lager ligt dan de andere. Matras niet in orde, diepe kuil!
Direct gemeld, we moesten foto's sturen voor bewijs. Dit gedaan....echter hierna geen enkele contact meer kunnen krijgen. Mails, contact verzoeken, bellen naar klantenservice, via Facebook...geen enkele contact. Dus super slechte service...garantie waarmee ze reclame maken, maken ze niet waar. Bed is nu 4 maanden oud. Geen nieuw matras...en in het andere matras begint nu ook een kuil te ontstaan. Mijn advies, geen bed bij dit bedrijf kopen. Super slecht en geen contact mogelijk!!!!

11. september 2025

Wat een waardeloos bedrijf.....bestelling #8904

Wat een waardeloos bedrijf.
Wij hebben een bed aangekocht met het advies wat voor matrassen wij moesten nemen.
Nu dijn wij dus niet tevreden en maar onze klacht wordt niet serieus genomen.
De weinige keren dat er een terugkoppeling komt van iboxspring wordt er iets beloofd maar niet nageleefd.
Ik heb nu al zeker 15 mails gestuurd met 2 maal een terugkoppeling dat ze contact op gingen nemen met de leverancier.
Deze moest foto's hebben van de matrassen die echt waardeloos zijn maar tot op heden weer geen reactie.
Ik ben bang dat we veel geld hebben weggegooid bij de aanschaf van deze electrische boxspring.
Bed is 19 maart 2025 en tot op heden zijn we al bezig om tot een oplossing te komen.

19. mars 2025

Geen goeie service

Het bed is bezorgd op 28 april. Er is te veel betaald bij de bezorging van het bed, maar volgens de bezorger moest het bedrag betaald worden en dan zouden we contact opnemen met de klantenservice en dan zou het goed komen.( niet dus). Ook is het hoofdbord kapot, kwam er achter net nadat de bezorger weg was, en slaapt het bed voor geen meter. Nu zijn we al sinds 28 april bezig om contact te leggen met iboxsping maar ze reageren niet op e-mail, niet op het contactformulier en als we bellen staat er altijd een bandje aan dat ze het zo druk hebben en je later moet bellen, maakt niet uit op welke dag of welk moment je belt. Al met al raden wij dit bedrijf dus NIET aan want de service is echt ruk. Zijn al maanden bezig om contact te leggen. Het is dat er 1 ster gegeven moet worden maar als het aan mij lag kregen ze geen ster!

28. april 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv