Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

IBoxpring is een regelrechte aanrader! Bij de levering kregen de monteurs 2 bed delen niet door het trappengat. Bij melding hiervan werd toegezegd dat een "dochter" bedrijf dit binnen 2 dagen op zou... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een top service. Besteld en betaald en keurig bezorgd. In elkaar gezet door de monteurs en alles netjes achtergelaten. Ligt heerlijk en na een verhuizing en tig-verhuisdozen uit te pakken weet ik... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bed besteld. Snel geleverd. Alleen helaas de verkeerde kleur ontvangen. De bezorgers per ongeluk last minute verkeerde kleur meegegeven. Kan gebeuren. Werd netjes gebeld met de mededeling dat ik gewoo... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Het het liefst geef ik min 5 sterren maar dat is helaas geen optie. In november 2025 bestelling geplaatst en betaalt voor 2 nachtkastjes. Tot op heden is het nog niet gelukt om de j... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Soveromsmøbler

Skrevet av virksomheten

Ben je van plan om een nieuwe boxspring te kopen? Dan ben je bij iBoxspring aan het juiste adres! Alle boxsprings worden met zorg ontwikkeld en geproduceerd. Wij leveren én monteren alle boxsprings gratis in Nederland en België.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 13 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Bovenverwachting goed!!

De boxspring & service was bovenverwachting! De levering verliep ontzettend snel en tijdens het kiezen van het bed kreeg ik supergoede begeleiding. Er werd echt de tijd genomen om mee te denken en mij te helpen bij het vinden van de beste boxspring voor mijn wensen.
Nu het bed geleverd is, ben ik zó blij! Het ligt heerlijk, voelt stevig maar toch comfortabel, en je merkt meteen dat het van hoge kwaliteit is. Ook de afwerking ziet er prachtig uit.
Ik kan dit bedrijf echt aan iedereen aanbevelen!

3. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Weet je wat service is? Iboxspring laat je zien

Je hebt service en je hebt uistekende service..

Maar iboxspring doet een schepje extra...

Ik twijfelde eerst maar nu weet ik 101% dat ik altijd mijn bedden bij hun koop. Ze denken met je mee en geven juiste advies.

Dank aan alle medewerkers van Iboxspring

Vooral Luca's and BIG BIG BIG thanks aan Maarten<3

2. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Oude klacht door nieuw team goed opgelost.

Vandaag is onze klacht van mei/juni opgelost!
Maarten van Iboxspring houdt woord.
Onze klachten liep allang, en de klantenservice was niet meer bereikbaar.
Maar er is nu een nieuw team, dat de oude klachten die door een slecht ander, nu vervangen, team, oppakt en ook daadwerkelijk naar belofte afhandeld.
Wij zijn gecompenseerd in onze klachten en deze is nu naar tevredenheid opgelost.
Maarten blij en wij nog blijer
Ga zo door!

Mijn oude, zeer negatieve, review kan ik niet terug vinden vandaar deze nieuwe review.

Mvg Esther

1. desember 2025

Update!!! Iboxspring

Update!!!!
Ongelooflijk hoe snel een nieuw team/management (?!) alles uiteindelijk naar tevredenheid kan oplossen na een half jaar klachten en geen antwoord! Na de zoveelste mail/app/brief werd deze keer direct gereageerd door Maarten, die beloofde alles op te lossen wat er eerder misging. Uiteraard was ik sceptisch na alle eerdere loze beloftes, maar Maarten heeft binnen een week alles perfect opgelost! 🙋🏼‍♀️wij zijn team Maarten🫶🏼
Ik geloof nu weer in het bedrijf Iboxspring!
Nogmaals 1000x dank Maarten!

6. mai 2025

Super boxspring!

Ik had niet gedacht dat deze boxspring met bijpassende topper zo lekker zou liggen, in het verleden een hernia door een slechte matras, maar eerlijk is eerlijk, geen klachten meer

6. november 2025

Uitstekend.

Uitstekend.
De levering ging prima, je zag precies waar ze waren en wanneer het geleverd werd, toppie. De bezorgers/de mensen die het ook in elkaar zetten, top mensen.
En waar het ook om gaat, het bed, slaapt uitstekend en de opbergbakken zijn al vol :-)

16. oktober 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Afwachten

Afwachten of ze het goed oppakken anders wederom een review gebaseerd op ervaringen

1. november 2025

Beste Franky,

Dank voor uw bericht. Dat er in het recente verleden zaken mis zijn gegaan is zeker waar. Zo zijn we achteraf achter een hoop berichten gekomen die niet waren opgepakt. Dit is inmiddels echter wel gebeurd en alle cases zijn in behandeling.

Uw bericht over reviews klopt echter niet. Alle reviews zijn van echte klanten van ons. Ik wil u zelfs een gratis boxspring aanbieden als u ook maar 1 neppe review kan vinden.

Kunt u contact met ons opnemen via WhatsApp: +31614713949 , dan kunnen we uw klacht direct in behandeling nemen als we dat nog niet gedaan hebben. Uiteraard zullen we het netjes oplossen.

Team iBoxspring.nl

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Probleem eindelijk opgelost

Al een hele poos bezig geweest om contact te krijgen. Geen reactie terug. Frustratie van mijn kant. Vorige week zag ik dat contact via app kon. Dit gedaan,kreeg gelijk reactie van Maarten. Hij verontschuldigde zich voor wat er fout is gegaan en zei dat hij het op ging lossen. Hij heeft woord gehouden. Binnen een week werd de beloofde topper bezorgd. Top gedaan.
Iboxspring zou van mij onvoldoende sterrren door hoe hún afspraken niet na zijn gekomen. Maar door het laatste contact met Maarten geef ik ze toch 3 sterren. Hoop dat ze deze manier van met klanten omgaan doorzetten.

13. november 2025

Svar fra iBoxspring

Beste Dimphy, dank voor uw review! Fijn om te horen dat het probleem (eindelijk) is opgelost. Veel slaapplezier toegewenst!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ongelofelijk slecht

Ongelofelijk slecht. Niet te bereiken. Wij hebben een boxspring hier gekocht en deze werd geleverd door een extern bedrijf. Hier is schade aan onze muren gemaakt, en wilde we dus contact hebben met iboxspring. Bellen, mailen en nog meer bellen, maar nooit meer iets vernomen! Super slecht dus.

17. februar 2025

Beste Lieke,

Team iBoxspring.nl

Erg tevreden

Vonden het spannend om zo een bed te bestellen online maar de prijs gaf de doorslag en zijn erg verrast door de goede communicatie,bezorging en kwaliteit van het bed.Alles was perfect
Wij zijn erg tevreden,

16. november 2025

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden. Het contact met Iboxspring verliep soepel. Naderhand is er nog een kleine verandering goed opgelost.
Het bed slaapt heerlijk. De service was uitstekend.
De prijs was ook prima!

9. september 2025

Top…

Eigenlijk alles vanaf bestellen tot levering. Ze nemen echt alles mee. Vriendelijke bezorgers.

31. oktober 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv