VARNING! Jag satte en stjärna bara för jag måste egentligen så vill jag sätta ett jätte- eller boxningshanske, detta är det största scam jag varit med om. Blivit tvärlurad av detta företag, sida... Vis mer
Selskapet har svart
Det är en värdelös tjänst ! Det går inte att ringa någon och fråga saker kring objekten , verkar som ett helt oseriöst företag , ett seriöst företag kan man ta kontakt med vilket det inte går på något... Vis mer
Selskapet har svart
Jag har varit supernöjd..stort urval av bostäder som gav mig en riktigt bra överblick och gjorde det enkelt att jämföra olika alternativ. Allt fungerade utan problem, och jag kunde snabbt filtrera... Vis mer
Selskapet har svart
Tjänsten har gjort vårt sökande enklare efter en bostad på helt annan ort än vi är bosatta på nu. Uppdateringar och kontakter fungerar bra vilket för att man kan hitta nya objekt snabbt och följa upp... Vis mer
På Hyrenbostad.se får du varje månad tillgång till tusentals nya hyresbostäder. Vi har flest hyresbostäder per besökare jämfört med andra hyressidor, vilket betyder fler val för dig. Vi förser sökande dagligen med lediga hyresbostäder i Stockholm, Göteborg, Malmö samt i resten av Sverige och Köpenhamn.
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Great website for apartment searching in Sweden! The filters are useful and easy to change so you can really narrow down the results. Hyrenbostad compiles results from many different sites so you don't have to do the work. The properties I found here were relevant, I was easily able to read more information and find the landlords contact information. Would definitely recommend as a good place to start your search!
Enkel outline på annonserna, bra info och smidig länk till hyresvärden på annonsen.
Hittade snabbt flera bostäder som var tillgängliga och passade mina önskemål. Skrev kontrakt med en hyresvärd efter några dagar!
Bra sida!
I really like this hyrenbostad website...where we have number of choices to choose from...we get reminders so that we can select according to our requirements
Snabbt, enkelt å okomplicerat! Passade mina behov å livssituation.
Jag hittade en bostad via hemsidan. Skönt att ha alla hyresvärdar samlade på ett ställe 😊Tack för hjälpen!
Smidigt och enkelt att söka bostad via Hyrenbostad.se. Allt samlat på ett ställe och bra med länkar till den externa hyresvärden. Istället för att själv vara tvungen att gå igenom alla hyresvärdars utbud. Tog inte många veckor innan vi hittade en lägenhet som passade oss.
Mycket bra utbud kortfattat och klar information över lag. Kan verkligen rekommendera detta. Mvh Lena Huldt Moberg
Lätt att använda och bra sökfunktion. Tråkigt att man blev omdirigerad till betaltjänster ofta och att informationen inte var rätt på många annonser (förmodligen för att det är svårt att lägg ut annonser rätt).
It was really helpful in hyrenbostad.se to find my new accomodation in Halmstad in a single day. Thanks once again. the website is really user friendly with lot of ads.
They don't have any accommodation, all they do is make you pay to see links to other website that are either free anyway or make you pay their own fee. They also don't let you cancel immediately, they make you wait in the hopes you forget so they can charge you full price.
Hoppfull att hitta bostad genom registrering, dock hittade jag boende via att lägga upp en annons på facebook istället. Besvikelse över att många gånger bli omdirigerad till sidor där ytterligare betalning krävts för att erhålla kontaktuppgifter, eller information om att kösystem gällde. Trodde sidan enbart länkade till privata hyresvärdar. Dock hjälpsamt att hitta stort utbud av boenden, även om det inte blev via hyrenbostad som jag hittade något.
BETALTJÄNSTEN LEDER BARA TILL ANDRA ANNONSER. FUNKAR EJ!
Hur kan ni lura folk genom att tipsa folk om lediga lägenheter och ta
betalt för tjänsten att se vilja som är hyresvärd om det är ett företag (
ej privatperson) då hyresvärdarna har kö system med poäng/ år 10-12 års kö
på samma lägenheter som ni lägger ut på er sida???
Bra ställe med olika lägenher och lätt att hitta på.
This website was really helpful in listing available apartments that were not shown on other websites, really good in notifying when new places were posted also. Really easy to contact landlords also.
I was looking for accommodation in Leksand and found this website, I paid 39 SEK for subscription to get the contacts of apartment landlord which I liked, but the only thing I get is a link to a free website which you can find just in google.. And even there I couldn’t get contacts, because Swedish personal number is necessary. Also, you have to carefully read subscription terms, because in a large text somewhere between is written full subscription price ~375 SEK, which will be taken automatically from your card after the trial and every 28 days, until you unsubscribe manually.
Bra sida med flest bostäder samlade på samma ställe, enkel att navigera på.
Jag fick många bra tips via mejl och hittade en bostad på kort tid tack vare bostadssajten.
Jag fann ett rum efter bara en vecka. Rummet ar litet, men är nära centrum och i ett säkert område. Jag tror inte att jag hade kunnat finna något liknande utan hjälp från Hyrenbostadnu.!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.