VARNING! Jag satte en stjärna bara för jag måste egentligen så vill jag sätta ett jätte- eller boxningshanske, detta är det största scam jag varit med om. Blivit tvärlurad av detta företag, sida... Vis mer
Selskapet har svart
Det är en värdelös tjänst ! Det går inte att ringa någon och fråga saker kring objekten , verkar som ett helt oseriöst företag , ett seriöst företag kan man ta kontakt med vilket det inte går på något... Vis mer
Selskapet har svart
Jag har varit supernöjd..stort urval av bostäder som gav mig en riktigt bra överblick och gjorde det enkelt att jämföra olika alternativ. Allt fungerade utan problem, och jag kunde snabbt filtrera... Vis mer
Selskapet har svart
Tjänsten har gjort vårt sökande enklare efter en bostad på helt annan ort än vi är bosatta på nu. Uppdateringar och kontakter fungerar bra vilket för att man kan hitta nya objekt snabbt och följa upp... Vis mer
På Hyrenbostad.se får du varje månad tillgång till tusentals nya hyresbostäder. Vi har flest hyresbostäder per besökare jämfört med andra hyressidor, vilket betyder fler val för dig. Vi förser sökande dagligen med lediga hyresbostäder i Stockholm, Göteborg, Malmö samt i resten av Sverige och Köpenhamn.
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mycket nöjd! Enkel och snabb tjänst, där man lätt kan söka efter nya bostäder. Uppdateras väldigt fort också. Rekommenderas.
After paying for subscription, I found out that you cannot connect to landlords directly from this service. It grabs info from websites that are totally free, but to contact the actual landlord you have to go to that other site, register there, fill out necessary info and then you may contact them. Also, it does a poor job of gathering correct info where sometimes it is not clear what is up for rent. For example: in the ad it says "4 rooms for 2,397 kr per month; 112 m²" etc., Only if you go the external site it collects the info from will it be clear that it's not 2,397kr/mo for the 4 room apartment. There are 4 individual rooms, 8m² each, and rent for each room is 2,397kr/mo and size of the entire apt. is 112m². They intentionally make ads sound like deals you will never find anywhere else. In reality, it is just so that you subscribe to their service to contact the owner - which is not even possible from their site. In other words, their subscription service is total ripoff. Although, the search service they provide is good and you don't need a subscription to search. Once you find something you like, you can easily search for that property in other renowned sites and contact the owner directly.
Blev medlem för jag hittade ett hus som uthyres. Fanns inga kontakt uppgifter utan blev omdirigerad till en annan sida som jag behövde bli medlem på ytterligare. Helt meningslös sida kostar gör den också för nått man inte får nått för
Bra hemsida med många boende alternativ att välja på
Enkel hemsida som man lätt kan söka efter nya bostäder. Uppdateras väldigt fort också! Nöjd.
Best page when you are looking for a place to stay :)!
Jätte bra tjänst som hjälpte mig att hitta seriösa hyresvärdar och en bostad snabbt. Rekommenderar starkt
Hyrenbostad var jättebra. Jag fick kontakt med eventuella hyresvärdar som ledde till att jag kunde gå på visning och få möjligheten att hitta bostad. Väldig snabbt och enkelt och enbart seriösa hyresvärdar. Tummen upp.
Bra uppdateringar av bostäder som är lediga och inte blivit uthyrda.
Det har varit ovärderligt för mig att få hjälpen av Hyrenbostad med att strukturera mitt letande av bostad. Förslagen jag fått har hjälpt mig hitta vilken bostad som passar mig bäst, utifrån storlek, behov och ekonomi och ort!
I can't believe the experience I got from hyrenbostad.se, I was really awesome, therefore, I strongly recommend this site for property and accommodation/room search.
Jag är inte en person som vanligtvis klagar eller skriver omdömen.
Valde en premieperiod som det var 50% rabatt på. Under den tiden jag letat och hittat något som kan vara för mig, så slussas jag till externa annonser som har egna kösystem som man dessutom måste betala för att stå i.
Min uppfattning var att hemsidan hade egna annonser - känner inte att denna hemsida är för de som är i behov av lägenhet utan mer en samling av olika aktörer på marknaden som hyr ut bostäder och lägenheter - som du sedan måste registrera dig igen på och betala för att stå i ett kösystem.
De enda som kändes bra var att det var billig premieperiod ( som har en ångerrätt på 14 dagar) och visar vart på kartan bostaden befinner sig. Utöver det var hemsidan i sig missvisande gentemot mina förväntningar.
du kan hellre betala samma belopp och stå på två kösystem på andra hemsidor. Hoppas andra har haft en annan uppfattning.
Skönt med en sida där annonser från olika sidor är samlade på ett och samma ställe så slipper man leta på flera olika hemsidor.
Fake website, Please don't pay for this. They are just cheating peoples. Once your payment done it will redirect to Blocket or other free websites. You can create your account on blocket or any other website which is absolutely free of cost and you can find same houses which you can see through Hyrenbostad.
Jag hittade ett rum i den kommun jag ville. Känner mej nöjd.
Bästa sidan! Hade gett upp förrän jag hittade denna sidan, hittade förstahandskontrakt på 10 dagar!
Bra att få många hyresvärdar samlat på en sida!
Tack för hjälpen, jag har fått bostad via er sida :)
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.