VARNING! Jag satte en stjärna bara för jag måste egentligen så vill jag sätta ett jätte- eller boxningshanske, detta är det största scam jag varit med om. Blivit tvärlurad av detta företag, sida... Vis mer
Selskapet har svart
Det är en värdelös tjänst ! Det går inte att ringa någon och fråga saker kring objekten , verkar som ett helt oseriöst företag , ett seriöst företag kan man ta kontakt med vilket det inte går på något... Vis mer
Selskapet har svart
Jag har varit supernöjd..stort urval av bostäder som gav mig en riktigt bra överblick och gjorde det enkelt att jämföra olika alternativ. Allt fungerade utan problem, och jag kunde snabbt filtrera... Vis mer
Selskapet har svart
Tjänsten har gjort vårt sökande enklare efter en bostad på helt annan ort än vi är bosatta på nu. Uppdateringar och kontakter fungerar bra vilket för att man kan hitta nya objekt snabbt och följa upp... Vis mer
På Hyrenbostad.se får du varje månad tillgång till tusentals nya hyresbostäder. Vi har flest hyresbostäder per besökare jämfört med andra hyressidor, vilket betyder fler val för dig. Vi förser sökande dagligen med lediga hyresbostäder i Stockholm, Göteborg, Malmö samt i resten av Sverige och Köpenhamn.
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mycket bra uthyrningswebbplats, den kommer att skicka mig flera hus som uppfyller mina behov varje vecka.

Svar fra Hyrenbostad
Bra sida att leta lägenheter samt hus att hyra.
Man får bra och tydlig information samt möjlighet att kunna kontakta hyresvärdar via mail.

Svar fra Hyrenbostad
Bra och smidig tjänst som hjälpte mig hitta en lägenhet inom några dagar.

Svar fra Hyrenbostad
Easy to use, highly recommended if you're looking for renting

Svar fra Hyrenbostad
En enkel hemsida där jag lätt kunde registrera mig som kund. Att söka lägenhet, se annonser hos respektive fastighetsbolag, få mejlförslag på bostadsobjekt och till sist ett avslut med undertecknat kontrakt tog mig endast fyra dagar. Tack för hjälpen!😃

Svar fra Hyrenbostad
Det gick snabbt att hitta en bostad.
Lite synd att länkarna ofta skickar en till andra sidor dock.

Svar fra Hyrenbostad
Sidan är lätt att manövrera på. Bra återkoppling via Mail när ny lägenhet efter valda kriterier dyker upp.

Svar fra Hyrenbostad
The site is very easy to understand and instructions are good. House listing is also good, though it direct to different sites its helpful. And email notifications with good matching is the best thing I like about this site.

Svar fra Hyrenbostad
Hyrenbostad made the process to find a place to live easier, since it has an English platform that helped me look for the perfect option.

Svar fra Hyrenbostad
Sidan är väldigt lätt navigerad. Man kan enkelt filtrerar sina sökningar. Och om man spara dem får man en notis på mejl om det dyker upp en bostad som matchar.

Svar fra Hyrenbostad
DO NOT waste you time on this website.
Do not even do the cheap trial period. It is a complete waste of time and effort, you will NOT find a place to live
Go on Blocket, Facebook instead. They are free and MUCH more reliable.
They will take your money and give you nothing back.

Svar fra Hyrenbostad
Fick notiser när det lades ut boenden som stämde in på mina kriterier och kunde inom ett par dagar hitta ett som jag fick!
Använde bara sidan ett par dagar så för mig var provperioden absolut värd det!

Svar fra Hyrenbostad
Hittade boende till sonen som ska gå gymnasium i Eskilstuna. Fick många tips flera gånger/dag och många alternativ. Till slut bestämde vi oss för ett av dem.
Rekommenderar verkligen att testa en provpetiod!
Mamma Annelie i Dalarna

Svar fra Hyrenbostad
No use, waste of money. This website copy ads from other websites including from free website Blocket. Then they charge for it. A kind of scam. I wish to give zero star. Never ever recommend, instead I warn everyone not to waste your money.
Hittade flera lämpliga lägenheter, valde en och mailade hyresvärden. Efter en timme fick jag svar att jag får den! Trots att det var midsommarafton. Mycket nöjd!
I found this website very helpful, as it can provide a broad range of options, also connects you to other websites when you have a subscription.
Vi hittade vår drömlägenhet via hyrenbostad. Det gick snabbt och smidigt. Rekommenderar sidan!
I found a room within three days of subscription in hyrenbostad. It is very helpful and sometimes also provides contact numbers to directly reach the house owners.
Blufföretag som försöker få dig att betala och sedan visar det sig att annonsen inte är deras egen utan extern men de tar betalt för att visa den. Det är alltså ett annat företag som är bostadens annonsör.
Skräpföretag! Skapa ingen inloggning, ha inget med dom att göra!!!!!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.