Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Det är en värdelös tjänst ! Det går inte att ringa någon och fråga saker kring objekten , verkar som ett helt oseriöst företag , ett seriöst företag kan man ta kontakt med vilket det inte går på något... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Helt omöjligt att få tag på kundtjänst, det blir bara rundgång i formulären när jag ska kontakta dem. De vill inte bli kontaktade! Jag lyckas inte radera mitt konto.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag har varit supernöjd..stort urval av bostäder som gav mig en riktigt bra överblick och gjorde det enkelt att jämföra olika alternativ. Allt fungerade utan problem, och jag kunde snabbt filtrera... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Tjänsten har gjort vårt sökande enklare efter en bostad på helt annan ort än vi är bosatta på nu. Uppdateringar och kontakter fungerar bra vilket för att man kan hitta nya objekt snabbt och följa upp... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bolig og hage

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

På Hyrenbostad.se får du varje månad tillgång till tusentals nya hyresbostäder. Vi har flest hyresbostäder per besökare jämfört med andra hyressidor, vilket betyder fler val för dig. Vi förser sökande dagligen med lediga hyresbostäder i Stockholm, Göteborg, Malmö samt i resten av Sverige och Köpenhamn.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Inte nöjd med kundservicen.

21. august 2024

Hej Oleana 💚

Tack för att du tar dig tid att dela din upplevelse. Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med vår kundservice 🙏

Vi strävar alltid efter att ge snabb, tydlig och hjälpsam service till alla som kontaktar oss, och vi vill gärna förstå vad som gick fel i ditt fall. Din feedback är väldigt viktig för oss och hjälper oss att bli bättre.

Om du vill berätta lite mer om din upplevelse, är du varmt välkommen att mejla oss på trustpilot@hyrenbostad.se, så ser vi till att följa upp och hjälpa dig på bästa sätt.

Tack igen för att du hörde av dig. Vi hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse framöver 💚

Bluffföretag.

Bluffföretag.. låt inte dig själv att luras!
Jag blev medlem och betalade en avgift för att kunna lämna en intresseanmälan på en lgh men de nekar eftersom jag inte har sparade pengar hos dem och det måste jag göra först för att kunna göra en intresseanmälan?? Wtfff??!
Så inget händer efter att du blivit medlem mer än att det dras pengar från ditt betalkort!

26. juli 2024

Hej Peace 💚

Tack för att du delar din upplevelse – vi förstår verkligen att du känner dig besviken och förvirrad över situationen 🙏

Vi vill gärna undersöka det närmare så att du får full klarhet i vad som har hänt. Skriv gärna till oss på trustpilot@hyrenbostad.se, så hjälper vi dig personligen.

Tack igen för att du hörde av dig – vi tar alltid sådana här situationer på största allvar och vill göra allt vi kan för att du ska känna dig trygg 💚

Bli inte medlem

Bli inte medlem! De länkar bara vidare till andra bostadsförmedlare. Dessutom är annonserna inte uppdaterade. Så det som ledigt ut, är inte ledigt hos ursprungsannonsören. Jvla råttor. Inte heller går det att kontakta Hyrenbostad.

10. april 2024
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Kom ej in på sidan for betalningen

Kom ej in på sidan for betalningen. Kan inte heller komma fram till kontackter .

11. oktober 2023

Hej Kurt 💚

Tack snälla för ditt fina betyg och för att du tar dig tid att skriva till oss, även om du haft problem med att komma in på sidan 🙏

Det låter som att något tekniskt har gått fel vid betalningen, och det vill vi självklart hjälpa dig att lösa så snabbt som möjligt. Du kan gärna mejla oss direkt på trustpilot@hyrenbostad.se, så ser vi till att du får tillgång till ditt konto och att allt fungerar som det ska.

Vi uppskattar verkligen att du ändå gav oss 5 stjärnor – det betyder mycket för oss! 🌸💚

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Effektivt och lätt verktyg för att leta…

Effektivt och lätt verktyg för att leta bostad.

12. desember 2022

Hej Nova 💚

Stort tack för ditt fina omdöme. V roligt att höra att du tycker att Hyrenbostad.se är ett effektivt och lätt verktyg för att leta bostad 🙏😊

Vi arbetar varje dag för att göra det så enkelt som möjligt att hitta lediga lägenheter och hus över hela Sverige. Därför betyder din feedback mycket för oss och motiverar oss att fortsätta utveckla tjänsten så att ännu fler snabbt kan hitta sitt nya hem 🌸

Vi önskar dig stort lycka till med bostadssökandet och hoppas att du hittar precis det du letar efter.

Omedelbar utdelning

Fick ett bostadserbjudande i nästan samma ögonblick som/när jag fyllde i min första intresseanmälan om en ledig bostad (som jag antog). Det var en lyckokänsla som heter duga. Tack Hyrenbostad.se för det. Evigt tacksam E

2. september 2022

Hej Ernad 💚

Tack så mycket för att du delar din upplevelse med oss. Vilken glädje att läsa! 🙏

Det är fantastiskt att höra att du fick ett bostadserbjudande så snabbt efter din första intresseanmälan. Vi strävar alltid efter att göra processen enkel, trygg och effektiv för våra användare, och det känns väldigt fint att veta att det fungerade precis som vi hoppas.

Vi önskar dig stort lycka till i din nya bostad och hoppas att du kommer trivas riktigt bra. Tack för ditt förtroende och för att du valde Hyrenbostad.se 💚

Helpful site, no scam

This site scans other rental sites and presents houses found. They don't have anything that you cannot find elsewhere. On the other hand, by checking hyrenbostad you don't have to go through dozens of other sites. I used it for 2 weeks and paid just 2 euros, although I found a house in another site. Cancellation is pretty easy and they don't charge if you cancel.

26. august 2022

Hi Asimakis 💚

Thank you so much for your kind and honest review, we truly appreciate you taking the time to share your experience 🙏

We’re happy to hear that you found Hyrenbostad.se to be a helpful tool for finding rental homes and that everything worked smoothly with payment and cancellation. Our goal is to make the search easier by gathering listings from many different sources in one place, so it means a lot to know that this worked well for you.

We wish you all the best in your new home and thank you for choosing to use our service 💚

Kind regards

Enkelt och smidigt.

Allt fungerade smidigt hela vägen från information om lediga objekt till kontakt med hyresvärdar. Det slutade med att jag inom en vecka hade både hittade en ny bostad och skrev kontrakt.

27. juli 2022

Hej Anna 💚

Tack för din fantastiska recension, det gör oss verkligen glada att läsa 🙏

Så roligt att höra att allt fungerade enkelt och smidigt från start till mål och att du dessutom hittade en ny bostad och skrev kontrakt inom en vecka. Precis så vill vi att Hyrenbostad.se ska fungera – som ett tryggt och effektivt verktyg som gör bostadssökandet både snabbt och enkelt.

Vi önskar dig stort lycka till i ditt nya hem och hoppas att du kommer trivas riktigt bra 💚

Fick en lgh efter endast 6 dagar

Fick en lgh centralt i Laholm efter exakt 6 dagar. Riktigt bra sida
Rekommenderas verkligen

9. juli 2022

Hej Tommy 💚

Stort tack för din fina recension, det gläder oss verkligen att läsa 🙏

Vad fantastiskt att höra att du hittade en lägenhet centralt i Laholm redan efter sex dagar. Precis så vill vi att Hyrenbostad.se ska fungera – snabbt, smidigt och med så bra resultat som möjligt för alla som söker bostad.

Tack för din varma rekommendation, det betyder mycket för oss. Vi önskar dig all lycka i ditt nya hem och hoppas att du kommer trivas riktigt bra 💚

Vurdert til 5 av 5 stjerner

I found the apartment through this…

I found the apartment through this website. It pools several apartment-offering website into one, and it make the life easier.

12. mai 2022

Hi Ahmad 💚

Thank you so much for your kind review, we’re really happy to hear that you found your apartment through Hyrenbostad.se 🙏

Our goal is exactly what you describe – to make it easier for people to find a home by gathering listings from several different rental websites in one convenient place. It’s wonderful to know that this helped make your search simpler and more efficient.

We wish you all the best in your new home and truly appreciate that you took the time to share your experience 💚

Kind regards

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Klart och tydligt beskrivning av…

Klart och tydligt beskrivning av objektet mycket bra bilder tillräckligt med innehållet

11. mai 2022

Hej Sven-Gunnar 💚

Tack för din fina recension, det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd 🙏

Vi lägger stor vikt vid att varje bostadsannons ska vara tydlig, informativ och innehålla bra bilder så att det blir lättare att få en rättvis bild av bostaden redan innan kontakt med hyresvärden. Därför betyder din feedback mycket för oss och visar att vårt arbete gör skillnad 🌿

Vi önskar dig varmt lycka till med ditt bostadssökande och hoppas att du hittar precis det hem du letar efter 😊

Bra och utförlig information

Bra och utförlig information, mail när nya bostäder lades ut. Mycket nöjd!

3. mai 2022

Hej Petra 💚

Stort tack för din fina recension, det gör oss verkligen glada att läsa 😊

Vad härligt att höra att du uppskattar både informationen och våra mejlutskick när nya bostäder publiceras. Vi arbetar hela tiden för att göra det enkelt, tydligt och effektivt att hitta lediga bostäder – så din positiva återkoppling betyder mycket för oss 🙏

Vi önskar dig varmt lycka till med ditt bostadssökande och hoppas att du hittar (eller redan har hittat) ditt nya hem 💚

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mycket bra sida där man får en fin…

Mycket bra sida där man får en fin överblick över vilka bostäder det finns till uthyrning.

27. mars 2022

Hej Viktoria 💚

Tack för din fina recension, vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd 😊

Vad roligt att du tycker att Hyrenbostad.se ger en bra överblick över tillgängliga bostäder. Vårt mål är just att samla allt på ett och samma ställe så att det blir enklare och snabbare att hitta sitt nästa hem 🙏

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse och önskar dig varmt lycka till med bostadssökandet 💚

Mycket bra uthyrningswebbplats

Mycket bra uthyrningswebbplats, den kommer att skicka mig flera hus som uppfyller mina behov varje vecka.

20. mars 2022

Hej Yi 💚

Tack för din fina recension, det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd 😊

Vad roligt att du tycker att Hyrenbostad.se är en bra uthyrningswebbplats och att våra utskick hjälper dig att hitta bostäder som matchar dina behov varje vecka. Vi arbetar ständigt med att förbättra sökningen och bevakningarna så att det ska bli ännu enklare att hitta rätt hem 🙏

Vi önskar dig lycka till med ditt bostadssökande och hoppas att du snart hittar precis det du letar efter 💚

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv