Hultens Anmeldelser

2 451

4,0

Kan dessverre ikke anbefale å kjøpe noe fra Hultens. De reklamerer for 2-4 dagers leveringstid. Har nå ventet i 22 dager fra bestilling til levering på mitt produkt, selv om det var på lager. Liten ev... Vis mer

For å sikre oss leveranse etter påske bestilte vi tidlig på året med avtalt leveringstid! ALT funket veldig bra med god kontakt med kundeservice. MEN, dessverre ble sofa sterkt skadet under transpor... Vis mer

Jeg måtte betale moms på varen jeg kjøpte , 2 ganger. 🥴 Etter å ha sendt en e post, for å påpeke dette, fikk jeg tilbakemelding om at jeg ville få tibakebetalt momsen jeg hadde betalt for mye. Unød... Vis mer

God hjemmeside med stort produktutvalg. Enkelt å finne frem og hyggelige priser. Er spent på leveransen. Om den kommer som oppført på hjemmesiden.

1. Møbelbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

På Hulténs handlar du möbler, utemöbler, grillar och inredning från bl.a Brafab, Cane-Line, Grythyttan, Artwood med fler. Möbler för livsnjutaren!

Bra

2k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 60 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Alle anmeldelser

(2 451)

94 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Har hatt hytte/sommarstuga i Sverige i…

Har hatt hytte/sommarstuga i Sverige i 12 år og har klart meg utmerket uten svensk personnummer. Når jeg prøver å bestille nytt hammocktak til min hytteadresse i Strømstad hos Hultens synes dette umulig uten svensk personnummer. Merverdig !

11. juli 2021

Hej Tormod,

Vi använder oss av Klarna för alla våra transaktioner, oavsett betalningsmetod och de kräver tyvärr ett svenskt personnummer. Det är alltså inte vi som kräver detta och ingen information som kommer oss tillhanda.
Om man har problem att beställa via hemsidan eller inte innehar svenskt personnummer är man välkommen att kontakta oss för en manuell beställning på support@hultens.se.

Mvh,
Hulténs

Det gjordes en kreditkoll fast vi…

Det gjordes en kreditkoll fast vi betalade med kort !!

3. mai 2020

Hej Lena,

Tack för ditt omdöme.
Det är vår betalpartner Klarna som hanterar alla våra betalningar.
Återkom gärna till support@hultens.se så kan vi kolla med Klarna varför de har tagit en kreditupplysning fast du betalade med kort.

Bästa hälsningar,
Hulténs

Svarer ikke på mail

27. mars 2020

Hej Alf Inge,

Tack för ditt omdöme.
Jag beklagar ifall du inte har fått svar på ett mail.
Vi försöker att svara alla våra kunder inom 24 timmar. Men i detta fallet verkar vi tyvärr inte ha nått upp till de målet, det beklagar vi.

Är det något vi kan hjälpa dig med nu så är du varmt välkommen att kontakta oss via mail: support@hultens.se eller via telefon 046-25 02 52.

Bästa hälsningar,
Hulténs möbler

Vis anmeldelser på alle språk. (2 451 anmeldelser)