For å sikre oss leveranse etter påske bestilte vi tidlig på året med avtalt leveringstid! ALT funket veldig bra med god kontakt med kundeservice. MEN, dessverre ble sofa sterkt skadet under transpor... Vis mer

God hjemmeside med stort produktutvalg. Enkelt å finne frem og hyggelige priser. Er spent på leveransen. Om den kommer som oppført på hjemmesiden.

Jeg måtte betale moms på varen jeg kjøpte , 2 ganger. 🥴 Etter å ha sendt en e post, for å påpeke dette, fikk jeg tilbakemelding om at jeg ville få tibakebetalt momsen jeg hadde betalt for mye. Unød... Vis mer

1. Møbelbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

På Hulténs handlar du möbler, utemöbler, grillar och inredning från bl.a Brafab, Cane-Line, Grythyttan, Artwood med fler. Möbler för livsnjutaren!

4,2

Bra

2k anmeldelser

Har svart på 93 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Tidlig bestilling - god leveranse

MEN, dessverre ble sofa sterkt skadet under transport. Umiddelbart sa kundeservice at de la ut ny ordre og den er nå levert. TAKK for bra leveranse og god pris!

6. mai 2026

God hjemmeside med stort produktutvalg

20. april 2026

Hej,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du upplever vår hemsida som bra, med ett stort utbud och smidiga priser. Vi uppskattar verkligen din feedback.

Vi håller tummarna för att leveransen kommer fram precis som planerat, och finns självklart här om du skulle ha några frågor under tiden.

Ha en fin dag!

Imøtekommende kundeservice og rask…

Imøtekommende kundeservice og rask levering

27. mars 2026

Svar fra Hultens

Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med både vår kundservice och leveransen.

Varmt välkommen tillbaka!

Har ikke fått varen og får ikke kontakt…

Har ikke fått varen og får ikke kontakt med kundeservice.

2. desember 2025

Hej,

Tack för att du kontaktade oss. Vi beklagar att du inte har fått din vara och att det har varit svårt att nå vår kundtjänst. För att vi ska kunna hjälpa dig vidare ber vi dig kontakta vår kundtjänst på Support@hultens.se , så ser vi till att lösa situationen så snabbt som möjligt.

Kvalitet på varen stod til…

Kvalitet på varen stod til forventningene. Bra nettbutikk og rask levering!

21. november 2025

Hej,
Tack för din feedback! Vad roligt att höra att produkten levde upp till dina förväntningar och att du är nöjd med vår webbshop och leveransen.

Bra pris

Bra pris. God og rask levering

15. oktober 2025

Svar fra Hultens

Tack så mycket för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både priset och leveransen. Varmt välkommen tillbaka!

Supert😃

Rask levering, fin pris og flotte varer😃

26. september 2025

Hej!
Stort tack för ditt fina omdöme.
Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveransen, priset och varorna.
Önskar dig en fin dag!

Jeg bestilte et bord og to stoler i…

Jeg bestilte et bord og to stoler i juli 2025. Da varen endelig kom, manglet foten til bordet. Jeg sendte de en mail og informerte de om det. Da jeg omsider fikk svar, kunne de ikke levere foten, men skulle ta kontakt med leverandør. Dette har jeg purret på, men hører ingenting. Hva slags kundeservice er dette????
Jeg har sendt de en mail og sagt at jeg annuller hele kjøpet og ber de sende en bil som kan ta varene med seg igjen, og at de skal kreditere meg for beløpet jeg har lagt ut. Hører fortsatt ingenting fra de.
For en utrolig dårlig service. Styr unna!!!!

21. juli 2025

Hej,

Vi kan se att du redan har en aktiv dialog med vår kundtjänst som just nu tittar närmare på en lösning för det som inträffat med din order. Vi vill verkligen beklaga det som har hänt och förstår att situationen kan ha varit både frustrerande och besvärlig för dig.

Vår ambition är alltid att hitta den bästa möjliga lösningen och vi hoppas att vi snart kan få detta på plats tillsammans med dig.

Om du under tiden har fler frågor eller funderingar är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss på support@hultens.se
, så hjälper vi dig vidare i ärendet.

SVINDEL OG BEDRAG

SVINDEL OG BEDRAG

Jeg sier dette for 2 gang her inne. STYR UNNA. Hagestolputene jeg skrev om sist har ennå ikke kommet. Det er 2 mnd siden jeg bestilte dem. De ble første gang sendt i retur tilbake til adr til Hultens i Sverige siden det fra Hultens side var skrevet feil adresse på forsendingen. Jeg pratet selv med Bring så feilen ligger hos Hultens og IKKE hos Bring Norge! når jeg nå i skrivende stund fikk tak i dem på tlf så sier de at de ikke aner hva som har skjedd, og at Bring heller ikke aner hvor disse stolputene befinner seg. Jeg har nå gitt opp og bedt om å få pengene mine i retur fra Klarna. Da gjenstår det bare å se om disse pengene faktisk kommer inn på konto eller om dette er REN svindel fra deres side. Folk bestiller varer, forventer at man til slutt gir opp ( noe jeg nå har gjort) og pengene ser man aldri igjen. Så for alle som leser dette......Ikke legg penger igjen hos dette firmaet.

26. juli 2024

Enormt dårlig kundeservice!

Enormt dårlig kundeservice!
Har vært i dialog med Hultens om en reklamasjon og retur på fargeforskjell på puter. De er umulige å få tak i, svarer ikke på e-post og når man endelig kommer frem på telefon og får snakket med den, så henviser de for andre gang til nettsiden og en link som ikke virker. Makan! Komplett useriøst firma som spekulerer i at man skal gå lei og gi opp.

24. juni 2024

Fantastisk kundeservice da det viste…

Fantastisk kundeservice da det viste seg at bestillingen min var blitt borte på veien.

22. november 2023

Hejsan,
Tack för ditt fina omdöme.

Så himla härligt att höra att du är så nöjd med din upplevelse hos oss. vi hoppas att du kommer att få massor av glädje från din nya vara.

Vi önskar dig varmt välkommen åter och en gott nytt år!

Fin dyna

Fin dyna, bra kvalitet.

20. august 2023

Hejsan!
Vad roligt att höra att du är nöjd med din dyna! vi hoppas verkligen att du kommer få många härliga stunder ihop med den.

Varmt välkommen åter.

Svar fra Hultens

Hej. Vad roligt att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Vi hoppas att ni får mycket glädje av er nya pall.
Varmt välkommen åter.

Sende med DHL = kjempedyrt og tar laaang tid!

Kun mulig å sende med DHL, tar ikke Norsk merverdiavgift. Jeg fikk en faktura fra DHL på 710,- for fortolling! Mva skulle vært på drøyt 250,-! Etter over en måned har pakken enda ikke kommet fram, men ligger hos DHL. DHL er kjent for å ta GROVT betalt for fortolling.

Handler ikke her mer!

Tips til Hultens: registrer dere for norsk MVA og få flere fraktalternativer - det er garantert flere alternativer.
Bra dere svarer. Gir en stjerne ekstra for initiativ. Lykke til!👍

15. juli 2023

Hi,
Thank you for your feedback, we take this with us and are constantly working to improve.

If you have any concern about the package please contact our customer service via email or phone and we will be happy to help you search for your package. Mail: support@hultens.no or 046-23 30 90

Regarding the shipping, we currently only have DHL as an alternative. This is because we are a Swedish company that is in the process of launching and growing in Norway.

Wish you a nice day!

Feil pris

Prisen står oppgitt inkl mva og jeg blir i tillegg fakturert for mva ved fortolling. Får heller ingen tilbakemelding på mine gjentatte henvendelser til Hultens om dette

6. juli 2023

Hej,
Tack för din feedback, detta tar vi med oss då vi ständigt jobbar på att utvecklas som företag.
Vi kan se att det finns en aktiv dialog mellan dig och vår kundtjänst som jobbar med ärendet.
Finns det fler frågor samt funderingar, vänligen återkom i mejlkonversationen med vår kundtjänst.
Önskar dig en underbar dag!

Moms betaling.

Jeg måtte betale moms på varen jeg kjøpte , 2 ganger. 🥴
Unødvendig mye styr rundt dette.....

25. juni 2023

Hej,
Vänligen kontakta vår kundtjänst på Support@hultens.se så hjälper dem dig vidare i ärendet.
Önskar dig en fin dag!

Jeg har ventet over en måned på varene…

Jeg har ventet over en måned på varene mine. Hultens oppga ikke nødvendig informasjon til DHL og dermed har alt blitt forsinket. Hultens svarer meg ikke på e-post og ringer ikke opp igjen som lovet. De nekter å sende meg nye varer og gjør lite for at jeg skal få varene mine.

6. juni 2023

Hej,
Beklagar denna förseningen. Vi kan se att vår kundtjänst har gjort ett djupdyk i ärendet och att det finns en pågående dialog mellan dig och kundtjänst.
Finns det fler frågor samt funderingar, vänligen kontakta kundtjänst på nytt, Support@hultens.se
Vi på Hulténs önskar dig en fin dag!

Etter nesten 1 måned har varene ikke…

Etter nesten 1 måned har varene ikke kommet frem. Gjentatte e-poster og telefoner til kundeservice hjelper ikke. Varene står hos DHL i Sverige pga mangelfulle opplysninger fra Hulténs. Skulle tro de hadde klart å gi korrekte opplysninger etter så mange uker, men nei. Sjelden opplevd dårligere oppfølging.

3. juni 2023

Tack för din feedback,
Ditt ärende är nu undersökt och vi kan se att det finns en dialog mellan dig och vår kundtjänst gällande ärendet samt att detta nu ska vara i sin ordning.
Finns det fler frågor samt funderingar, vänligen kontakta oss på Support@hultens.se