ProLinker / Hoofdkraan.nl — onterechte factuur na opzegging Na één maand gebruik heb ik mijn abonnement direct opgezegd nadat de eerste incasso mislukte. Desondanks ontving ik vervolgens factu... Vis mer
Se hva andre synes
Ik heb via deze site een opdracht gedaan rn daarvoor zou ik €484,- krijgen. Helaas na dik anderhalve maand heb ik nog steeds niks ontvangen, terwijl de klant waarvoor ik de opdracht heb gedaan in febr... Vis mer
Hoofdkraan is de plek voor ZZP-ers om in contact te komen met opdrachtgevers. Het platform is zeer goed opgezet waardoor je gelijk op de hoogte bent van nieuwe opdrachten in jouw vakgebied. En contact... Vis mer
Update na reactie: ik heb weer contact proberen op te nemen. Ik word gewoon nog steeds genegeerd. DOE GEEN ZAKEN MET HUN!! Opdracht gedaan bij Hoofdkraan, na twee maanden nog steeds mijn geld nie... Vis mer
Selskapet har svart
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har svart på 43 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Hoge abonnementskosten
Eerst hebben ze al de abonnementskosten enorm verhoogd en dat terwijl er veel te weinig goede opdrachten op de site staan. Maar nu heb ik een keer een opdracht via Hoofdkraan laten uitbetalen, dat zou "veilig" zijn. Maar nu krijg ik mijn geld niet uitbetaald. Je denkt: even mailen dan. Maar dat e-mailadres op hun site bestaat niet. Er is via Google een telefoonnummer te vinden, maar dat bestaat ook niet. Hoe kan dit bedrijf blijven draaien, terwijl ze niet eens bereikbaar zijn?! Inmiddels, anderhalf jaar later is het bedrag dat ik tegoed had uiteindelijk toch nog uitbetaald. Daarom mijn review wat bijgesteld. Toch blijf ik de kosten hoog vinden, vooral oneerlijk omdat opdrachtgevers niets hoeven te betalen voor het gebruik van de site.

Incassoterreur
In het verleden had ik als freelancer uitstekende ervaringen met Hoofdkraan. Begin mei mijn abonnement daarom weer aangepast naar Pro om hopelijk weer wat opdrachten binnen te halen. Voor zes maanden vooruitbetaald, dus tot 1 november 2024.
Tot mijn grote ergernis incasseert Stripe, het systeem waarmee Hoofdkraan werkt, ten onrechte ook maandelijks een bedrag. Ik betaal dus dubbel. En nu probeer ik al twee maanden die dubbele incasso's te stoppen.
Van Hoofdkraan krijg ik telkens terug 'Oh ja, we zien het, sorry, we lossen het op', maar vervolgens gebeurt het gewoon weer.
Ik storneer telkens de incasso's, maar de volgende dag probeert Stripe ze gewoon weer te incasseren. Heb hen ook al gemaild, maar geen enkele reactie. Daarom heb ik ze nu geblokkeerd bij mijn bank, helaas geen andere mogelijkheid om van de onterechte incasso's af te komen. Echt hele slechte service van Hoofdkraan!

Svar fra Hoofdkraan.nl
Je wordt niet betaald voor je werk
Opdracht gedaan bij Hoofdkraan, na twee maanden nog steeds mijn geld niet uitbetaald gekregen. Herhaaldelijk per mail en telefonisch contact proberen te krijgen maar weigert actie te ondernemen.
Kansloos bedrijf.

Svar fra Hoofdkraan.nl
Weet met wie je zaken doet
Hoofdkraan is van dezelfde eigenaar als Freelancer.nl. 🤔⚠️⛔️ Dus wees gewaarschuwd.

BLIJF WEG BIJ HOOFDKRAAN.nl
BLIJF WEG BIJ HOOFDKRAAN.nl, want je komt nooit meer van ze af. Het begon al met een misleiding: in een reclame een mooi prijsje voor 3 maanden ... blijk je er voor een jaar aan vast te zitten (met het allerkleinste lettertje ergens onderaan gezet door Hoofdkraan.nl). De service stelde weinig voor. Dit is gewoon profiteren van zzp'ers. Maar dan: ik heb bij het aanmelden ook meteen opgezegd (kan ik iedereen aanraden, kun je het nooit vergeten). Daarvan via mail een bevestiging gehad ... na het jaar kreeg ik ook geen mailtjes meer (kon ook niet meer inloggen) ... maar wel een betalingsherinnering voor een volgende periode! Mail over gestuurd. Geen antwoord van Hoofdkraan. tweede factuur gekregen. Nu mail gestuurd naar Hoofdkraan met mijn administratiekosten. geen antwoord van Hoofkraan. Tweede mail gestuurd met mijn administratiekosten. Geen antwoord. Wel een brief van een incassobureau (Cannock, lees de reviews daarvan en huiver, pure oplichters). Mail gestuurd met bewijs van opzegging + de bevestiging van Hoofdkraan daarvan .... geen antwoord van Cannock, wel een sms (die niet te beantwoorden was) en tweede mail met intimidatie. Vandaag weer geantwoord. Bij een volgende bericht van Cannock dien ik een klacht in. Het zal ze niet veel kunnen schelen, want als 2 procent erin trapt verdienen ze genoeg. ERGO: vertel het verder: geef GEEN GELD AAN HOOFDKRAAN!

Svar fra Hoofdkraan.nl
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.