Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Via een keukenverkoper bij Hello Front terecht gekomen. We wilden de deuren van de keukenkastjes vervangen incl. de bijbehorende panelen. Via een duidelijk mail werd uitleg gegeven hoe de procedure... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Het contact met Hellofront verliep soepel en correct. De renovatie van onze keuken werd geheel volgens de planning uitgevoerd, heel netjes en secuur gedaan door de monteur, inclusief afvoer van oude... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na een uitgebreid en prettig gesprek hebben we een goede keuze kunnen maken voor de renovatie van onze keuken. De dag na dit gesprek is de keuken opgemeten en kregen we de definitieve offerte. Vandaa... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Kjøkkenombygger
  2. Interiørentreprenør
  3. Innredningsentreprenør
  4. Kjøkkenforhandler

Skrevet av virksomheten

Hello Front maakt van jouw oude keuken weer een blikvanger! We renoveren keukenfronten in elke stijl, kleur en afmeting , helemaal op maat gemaakt. In 99% van de gevallen vernieuwen we je keuken binnen 1 dag. Wij werken door heel Nederland met een flinke dosis vakmanschap én plezier! Naast keukenrenovaties leveren wij ook maatwerk kasten, werkbladen, spoelbakken en kranen. Apparatuur & handgrepen. Maatwerk: Bij Hello Front draait maatwerk om meer dan alleen passen en meten. Wij vertalen jouw ideeën naar unieke, op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw stijl en ruimte. We begeleiden je van idee tot realisatie. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Ontdek de mogelijkheden en laat u inspireren via onze website of socials op Instagram. Wij zijn nu ook te bereiken via whatsapp!

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vervangen deurtjes van keukenkastjes

Via een duidelijk mail werd uitleg gegeven hoe de procedure zal verlopen. Een "inmeter" komt langs om alle maten van de vervangende deurtjes op te meten. Hierna komt een offerte. Na goedkeuring wordt de productie gestart. Planning neemt contact op om in gezamenlijk overleg een datum voor de montage vast te stellen. De montage was naar volle tevredenheid. Alle afspraken werden nagekomen en de mensen van planning, inmeten en montage waren een echt positief visitekaartje voor het bedrijf.

9. april 2026

Beste Willem,

Wat een mooie review, dank je wel!
Leuk om te lezen dat het hele traject (Van het eerste contact tot en met de montage) zo positief is ervaren. Daar doen we samen met onze verkooppunten ook zeker ons best voor.

De complimenten zijn inmiddels gedeeld. Altijd fijn als hun werk zo wordt gewaardeerd!

Veel plezier met jullie "nieuwe" keuken!
Mochten er nog vragen zijn, jullie weten ons te vinden.

Hele goede ervaring

Hele goede ervaring. Denken in oplossingen en werken heel netjes. Vakkundige mensen.

10. mars 2026

Beste Joyce,

Bedankt voor deze mooie review!
Fijn om te horen dat u onze manier van werken en het meedenken in oplossingen zo waardeert.
We geven het compliment zeker door aan ons team.

We wensen je veel plezier met het resultaat! En mocht er in de toekomst nog iets zijn, dan weet je ons te vinden.

Zeer tevreden.

Zeer tevreden.
Wordt erg goed meegedacht in oplossingen.
Resultaat erg netjes .
Alles keurig opgeruimd.
Vakkundig werk compliment ook aan maickel

9. mars 2026

Beste Danny,

Super bedankt voor deze mooie woorden!
Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met ons werk en natuurlijk het belangrijkste, het eindresultaat!

ik zal de complimenten doorgeven aan Maikel!

Hello nieuwe frontjes!

Al onze frontjes laten vervangen door Hello Front. Een super goed alternatief als de rest van je keuken nog goed is. We zijn super blij met het resultaat en monteur Rob heeft erg goed werk afgeleverd.
Verdere communicatie verliep ook erg soepel.
Een aanrader dus!
Groet fam Oudenaller

6. mars 2026

Bedankt voor deze mooie review, fam. Oudenaller! 😊

Fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met het resultaat en met de communicatie rondom.
We geven het compliment natuurlijk ook door aan Rob!

Heel veel plezier met jullie vernieuwde keuken.
Ziet er top uit, al zeggen we het zelf ;)

Zeer tevreden over Hellofront

Vandaag zijn de prachtige noten houten keukenfrontjes gemonteerd, wij zijn super tevreden over Hellofront. Het klantcontact met Joanne gaat snel, vriendelijk, goed bereikbaar en zeer klantgericht. Mick heeft de frontjes mooi strak gemonteerd en werkt secuur en netjes. Super bedankt.

6. mars 2026

Beste Cynthia,

Wat een mooi bericht, dank jullie wel!
Super fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met onze werkwijze en natuurlijk het eindresultaat.
Ik geef het compliment zeker door aan Mick.

Namens ons bedankt voor de fijne samenwerking en heel veel plezier van de "nieuwe" keuken!
Mochten jullie in de toekomst nog iets nodig hebben dan weten jullie ons te vinden.

Met warme groet,

VERBLUFFEND

Vandaag heeft Hello Front in naam van installateur Michael, onze keuken gerenoveerd. Het resultaat is prachtig geworden. Wat nieuwe panelen en handgrepen een mooi effect kunnen geven. Totaal geen spijt dat we deze keuze hebben gemaakt.

25. februar 2026

Beste Familie Versluis,

Hartelijk dank voor deze mooie woorden!
Daar worden wij enorm blij van.

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Ik zal de complimenten overbrengen naar onze monteur Maikel.

Veel plezier van de mooie "nieuwe" keuken!

Met vriendelijk groet,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Compleet andere keuken ( andere…

Compleet andere keuken ( andere keukenkast deurtjes ) prettige communicatie, goede service, snelle levering, tip top montage alles werd keurig netjes en schoon opgeleverd. Dit is wat iedereen wil. Gewoon naar Hello Front !

24. februar 2026

Beste Mirjam,

Wat een geweldige review, dank je wel!
Fantastisch om te horen dat alles van communicatie tot montage, zo goed is bevallen.

We hebben met plezier aan jullie keuken gewerkt! Ik zal de complimenten overbrengen aan onze monteurs.

Veel plezier met jullie "nieuwe" keuken!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Topbedrijf. Goed advies, betrouwbaar en zeer net werk!

Vandaag (3 maanden later) zijn de keukenfronten en greeplijst vervangen. Dit is gedaan door twee ervaren monteurs die zeer net werk hebben geleverd. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en over hoe het gehele traject is verlopen. Wij kunnen Hello Front van harte aanbevelen!

11. februar 2026

Beste Niels,

Bedankt voor deze mooie woorden en het vertrouwen in Hello Front!

Fijn om te horen dat het hele traject van advies en inmeten tot de uiteindelijke montage, zo prettig is verlopen én dat jullie tevreden zijn met het eindresultaat natuurlijk.

Nog bedankt voor jullie flexibiliteit met betrekking tot de montage datum, dat hebben we enorm kunnen waarderen!

We geven de complimenten zeker door aan onze monteurs.

Veel plezier met jullie vernieuwde keuken!

Zeer tevrede

Zeer tevreden over het resultaat,zorgvuldig ,zonder haastwerk en met pricisie en oog voor goede constructie gemonteerd.
Aanbevolen .

10. februar 2026

Beste Linda,

Bedankt voor de mooie woorden!

Fijn om te horen dat onze zorgvuldige werkwijze en oog voor detail zijn opgevallen.
We hebben het met plezier gemonteerd.

Ik zal de complimenten overbrengen aan de monteur.

Bedankt voor je aanbeveling!
We wensen je heel veel plezier van de "nieuwe" keuken!

Aanrader voor keukenrenovatie

Via Evindie Keukens hebben wij samengewerkt met Hellofront voor het vervangen van onze keukenkastjes, en we zijn ontzettend blij met het eindresultaat.
Het team werkte vakkundig en zorgvuldig. Naast de kastjes hebben zij ook de spatwand en onze Quooker netjes geïnstalleerd. Het nieuwe werkblad hebben we via Dekker gekregen, wat het geheel helemaal afmaakt.
Het traject duurde iets langer dan verwacht, maar het eindresultaat is prachtig en zeer netjes afgewerkt. Dat maakte het wachten zeker waard.
Wij zijn erg tevreden en kunnen Hellofront zeker aanraden!

5. desember 2025

Hoi Gisele,

Dank je wel voor deze mooie en uitgebreide review!

Jullie hebben inderdaad een compleet vernieuwde keuken gekregen! Nieuwe fronten, een nieuw werkblad, achterwanden én apparatuur. Erg mooi geworden!

De samenwerking met Evindie en met jullie hebben wij zelf ook als heel prettig ervaren.
Dank ook voor jullie flexibiliteit tijdens het traject. Vertraging is nooit leuk, maar we proberen het dan zo duidelijk en soepel mogelijk te laten verlopen.

Ik geef de complimenten met plezier door aan mijn collega’s.
Geniet van jullie nieuwe keuken en als er ooit iets is: jullie weten ons te vinden!

Hartelijke groet,

Frontjes vervangen

We hebben de frontjes van de keukenkastjes laten vervangen.Erg tevreden mee. Goede duidelijke afspraken en komen de afspraken na. De monteur die op kwam meten een rustige en kundige werknemer. Degene die hem kwam monteren ook erg over te spreken. Rustig, kundig en wetend wat hij doet. Via RJJ keukens in Hoevelaken konden we via een kleurwaaier de kleur bepalen en zo tot een mooi resultaat gekomen. Bedankt!

15. januar 2026

Beste Anja,

Dank jullie wel voor deze mooie woorden en het vertrouwen!
Super om te horen dat zowel het meet als montageproces zo prettig is ervaren.
We geven het compliment met plezier door aan onze inmeter Ken en onze monteur Mick.

Geniet van jullie ‘nieuwe’ keuken!
Mocht er iets zijn dan horen we dat natuurlijk graag.

Snel en goed

Op tijd, snel en goed gewerkt. Plezierig in de omgang.

9. januar 2026

Beste Pierre,

Dank je wel voor het vertrouwen en de mooie woorden. Dat motiveert ons enorm!
Wij zullen de complimenten doorgeven aan onze monteur.

We wensen u uiteraard veel plezier van de "nieuwe" keuken.
Mocht er in de toekomst iets zijn dan horen wij dat graag.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel tevreden met de service en het…

Heel tevreden met de service en het resultaat van Hellofront. We hebben echt weer een "nieuwe" keuken.

15. desember 2025

Beste Jos,

Dank je wel voor deze mooie review!
Super om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de service en het resultaat.

Het is erg mooi geworden, het eiken staat ook erg mooi met jullie werkblad.
Geniet van jullie “nieuwe” keuken!

Mocht er in de toekomst iets zijn dan weet je ons te vinden.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hello Front is een top bedrijf!!

De aanvraag verliep vlot, er werd actief meegedacht in oplossingen, uiterste best gedaan om nog voor kerst te leveren en de monteurs waren vriendelijk, goed en hebben prachtig werk opgeleverd!! Ben heel blij met mijn "nieuwe " keuken 😀

11. desember 2025

Svar fra Hellofront

Dank je wel voor je prachtige review, en voor de tijd die je hebt genomen om deze te schrijven. Dat waarderen we enorm! De complimenten geef ik uiteraard met plezier door aan onze monteurs.

We komen binnenkort nog bij je terug voor het werkblad. Dan is de keuken écht helemaal af en geloof me, dat wordt een plaatje.

Geniet van je “nieuwe” keuken en tot snel!

Met een enthousiaste groet,

Professioneel, vriendelijk en vakkundig

Vanaf eerste contact vriendelijk en professioneel geholpen. Montage ging vlot en netjes, monteurs zijn vriendelijk en beleefd en denken mee over de beste oplossingen en voeren die ook naar tevredenheid uit. Buiten schuld van Hellofront moest er na montage nog iets vervangen worden wat prettig en supersnel opgelost is. Ik zou dit bedrijf aan mijn familie en vrienden zeker aanraden

10. desember 2025

Svar fra Hellofront

Dankjewel Ingrid voor deze prachtige beoordeling.
Wat fijn om te horen dat zowel het contact als de montage zo soepel en prettig zijn verlopen.
Daar worden wij natuurlijk blij van!

Er moest na de montage buiten onze invloed om nog een kleine aanpassing worden gedaan, en mooi dat dit snel en naar tevredenheid is opgelost. We waarderen je vertrouwen enorm, en het betekent veel dat je ons zou aanraden aan familie en vrienden.

En zoals eerder gezegd, mocht er in de toekomst iets zijn....
Je weet ons te vinden.

Verwachtingen volledig waargemaakt

Het contact voorafgaand aan de werkzaamheden verliep uitstekend. Tijdens de uitvoering hebben beide monteurs zich heel professioneel opgesteld met aandacht voor de klant en zorg voor de omgeving.
Er is erg netjes gewerkt!
Ik zou Hello Front zo weer aanraden bij geïnteresseerden voor een duurzame facelift van de keuken.

8. desember 2025

Beste Marcel,

Bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om zo’n mooie review te schrijven.
Dat waarderen we enorm! Heel fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen, precies waar we het voor doen.

De complimenten geef ik zeker door aan onze monteurs, dat maakt ook hun dag :)

We wensen jullie heel veel plezier van de vernieuwde keuken.
Mocht er in de toekomst iets zijn, jullie weten ons altijd te vinden.

Met een enthousiaste groet,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Monteur prettig in de omgang…

Monteur prettig in de omgang professioneel en duidelijk een vakman.

1. desember 2025

Beste Serni,

Wat een prachtige review, dankjewel!
Mooie woorden, we zullen ze zeker aan onze monteur Rob doorgeven.
Daar doen wij elke dag ons best voor, fijn om te zien dat dat zo gewaardeerd wordt.

We wensen je veel plezier van je “nieuwe” greeploze keuken.
Mocht er iets zijn, dan weet je ons natuurlijk te vinden.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Prima service

Prima service. Vriendelijke medewerkers en nauwgezet werk geleverd!

18. november 2025

Beste Kor,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de service en het werk goed bevielen.
We hebben de complimenten doorgegeven aan onze monteurs.

We streven natuurlijk altijd naar die vijf-sterren glimlach ;) is er iets dat we nog beter hadden kunnen doen om dat laatste sterretje te verdienen?
Alle feedback helpt ons om verder te leren en te groeien.

We wensen je heel veel plezier met de "nieuwe" keuken!

Goed werk!

Fijn bedrijf om mee te werken. Prettige communicatie en keurige monteurs! Leveren goed werk.
Onze keuken is weer als nieuw. Geen spijt van!

12. november 2025

Beste Tom,

Wat een geweldige review, dank je wel!
Fantastisch om te horen dat de communicatie prettig was en dat onze monteurs jullie keuken weer als nieuw heeft gemaakt.
De combinatie van onze fronten met jullie nieuwe werkblad is erg mooi.

Super fijn dat jullie zo tevreden zijn met het resultaat , daar doen we het voor!
Mocht er in de toekomst nog iets zijn, dan staan we natuurlijk weer klaar.

Met Enthousiaste groet,

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Meer dan nieuwe fronten zou ik niet bestellen!

De recensies die ik lees gaan vooral over frontjes. Dat gaat blijkbaar goed. Wij hebben een compleet nieuwe keuken besteld. In eerste instantie was het contact heel prettig. We hadden al een ontwerp in gedachte en daar is verder op voort geborduurd. We hebben vanaf dag 1 aangegeven dat de leveringsdatum belangrijk was en geen bottleneck mocht worden voor het in gebruik nemen van de nieuwe woning. Alles ging zo soepel, dat we besloten ook badkamer en bijkeukenkasten te laten maken. Toen alles getekend en aanbetaald was begon de ellende. Alles wat fout kon gaan ging fout. Verkeerd gemeten en/of geleverde onderdelen, niet nagekomen afspraken, eindeloze vertragingen en slechte communicatie. De schuld werd natuurlijk bij anderen gelegd. De productie in het buitenland, de aannemer, maar ook de klant (ik) werd onbeschoft behandeld toen ik wanhopig probeerde eea te redden. Meestal werden onze emails met vragen niet beantwoord. Cruciale informatie, bv een degelijke technische tekening voor de architect & aannemer werd niet geleverd. We moesten het doen met een summiere schets.
Toen alles eindelijk geïnstalleerd was, ongeveer een jaar na het plaatsen van de eerste bestelling, bleven we zitten met een aantel onafgewerkte zaken waarvan de eigenaar zelf had toegegeven dat dit onaanvaardbaar was. Maanden hebben we geprobeerd dit nog op te laten lossen, maar we krijgen geen reactie meer. Zeer kwalijk zo'n slechte service wanneer je zo'n grote investering doet.

Joanne, dank voor je reactie. Natuurlijk ligt de schuld nooit volledig bij een partij. Maar jullie weten heel goed dat jullie heel veel steken hebben laten vallen. En de schade/onafgewerkte zaken die ik op foto's heb laten zien is absoluut niet gemaakt door de aannemer, maar door jullie eigen installateurs. Ik heb Danny de afgelopen maanden meerdere keren geprobeerd telefonisch te bereiken en mails gestuurd om de beloofde losse eindjes te laten regelen, maar ik krijg nul reactie terwijl hij beloofd heeft het af te laten maken. Het hele traject is een nachtmerrie gebleken voor mijn moeder die net weduwe was geworden. Jullie hadden meer je best kunnen doen om het goed te maken. In plaats daarvan blijven jullie vooral de schuld leggen bij iedereen behalve jezelf. Niet erg klantvriendelijk.

9. januar 2025

Beste Marleen,

Bedankt voor uw review.
Jammer om te lezen dat u uw ervaring op deze manier omschrijft, zeker omdat we gedurende het traject samen duidelijke afspraken hebben gemaakt en in overleg meerdere oplossingen hebben geboden.

Voor de volledigheid willen wij graag enkele punten toelichten:

1. Het project betrof volledig maatwerk.

U heeft bij ons geen standaardfronten besteld, maar een compleet maatwerkproject: een keuken, kasten in de berging, slaapkamerkasten en badkamermeubels. Bij maatwerk is het essentieel dat alle keuzes tijdig worden aangeleverd. Ondanks dat wij vanaf het begin hebben aangegeven dat levertijd pas start nadat alle keuzes zijn bevestigd, hebben deze beslissingen geruime tijd op zich laten wachten. Hierdoor is de levertijd opgelopen.

2. De communicatie met de aannemer ter plaatse verliep moeizaam.

We hebben meerdere keren geprobeerd goede afstemming te krijgen met de door u aangestelde aannemer.
Helaas werden afspraken niet nagekomen of niet bevestigd, wat direct gevolgen had voor onze planning en montage.
Ook de technische informatie die wij nodig hadden, ontvingen we niet tijdig.

3. Er is schade ontstaan door werkzaamheden van de aannemer.

Tijdens de werkzaamheden is er schade ontstaan aan onze onderdelen.
Hoewel deze schade niet door ons is veroorzaakt, hebben wij (omdat er vanuit uw aannemer en uzelf geen verdere actie werd ondernomen) uit coulance nieuwe materialen kosteloos geleverd en gemonteerd.
We hebben dit gedaan om verdere discussie te voorkomen; dat is voor niemand prettig, en we wilden het project gewoon netjes kunnen voortzetten.

4. Over de afrondende punten is gezamenlijk besloten.

Aan het einde van het traject waren er enkele kleine punten ter afronding.
In overleg is besloten dat wij deze niet meer zouden uitvoeren, maar dat uw eigen aannemer dit zou overnemen.
U heeft hiervoor een aanzienlijk bedrag niet meer hoeven te betalen, het is dan ook opmerkelijk dat dit in uw review niet benoemd wordt.

5. Wij hebben naar ons beste kunnen meegewerkt aan oplossingen.

Ondanks tegenslagen buiten onze verantwoordelijkheid hebben wij steeds met u meegedacht en waar mogelijk bijgestuurd. Dat er nu een review is geplaatst waarin deze context volledig ontbreekt, vinden wij jammer en niet passend bij de afspraken die we met elkaar hebben gemaakt.

Wij blijven altijd openstaan voor een eerlijk en respectvol gesprek, maar vinden het wel belangrijk dat een beoordeling een volledig en waarheidsgetrouw beeld geeft.
Uiteraard hadden wij sommige zaken anders kunnen aanpakken en hebben daar onze verantwoordelijkheid voor gedragen.
Maar een ingrijpende review die de rol van derden volledig buiten beschouwing laat, vinden wij niet terecht en geeft geen getrouw beeld van onze inzet en dienstverlening.

Joanne / Team Hello Front

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv