HiCurlies Anmeldelser

4,3

Het serum is snel geleverd. Tip: Miste wel een toelichting op het product en gebruiksaanwijzing. Het flesje zat is een wat grote doos zonder extra verpakking om het flesje. Dus graag voortaan een... Vis mer

Informatie over product is goed. Ook de levering is snel. enige opmerking is dat de verpakking wat goedkoper mag gezien de uitvoering. Bij de eerste bestelling is dat te begrijpen, maar bij de volgend... Vis mer

Ben nu ongeveer 3 weken bezig en volgens mij is m’n haar uitval al minder. Nu is het wachten op het volgende resultaat en dat is meer haargroei.

1. Butikk med hårprodukter

HiCurlies is a premium Dutch haircare brand dedicated to helping people regain confidence through healthier hair and a healthier scalp. We believe that beautiful hair starts at the scalp. Rather than focusing on quick fixes, we develop carefully formulated products designed to support the scalp's natural environment and promote stronger, fuller-looking hair over time. Our flagship Scalp Activating Serum is lightweight, oil-free, dermatologically tested, and formulated for daily use without leaving the hair greasy. Every formula is developed with quality, simplicity, and long-term consistency in mind. At HiCurlies, transparency and trust are at the heart of everything we do. We set realistic expectations, continuously invest in product innovation, and stand behind our products with exceptional customer care, including our 150-day money-back guarantee. From premium packaging to every customer interaction, our goal is to create an experience that reflects the same level of care we put into our formulations. HiCurlies is more than a haircare brand—it is a long-term partner for people seeking healthier hair, renewed confidence, and a scalp-first approach to hair wellness.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

37 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Topper!

De blow out Brush besteld door te zijn geinfluenced door een bekende tiktokker. Ik ben zelf niet zo handig met haren doen en vind het al snel te veel werk, hierdoor is het snel en makkelijk en met veel volume! Ik zou het iedereen aanraden, en ik zou graag iemand blij maken met hetzelfde product!

6. mai 2023

Eindelijk goede snelle waves !!

Verschillende wave tangen gehad, toen kwam ik via Instagram bij een bekende Nederlander het filmpje tegen die de hicurlie wave tang had gebruikt… besteld en SUPER tevreden. T blijf lang zitten, de tang gaat ver genoeg open wat bij sommige niet het geval is. Snel heet en makkelijk mee te nemen in de box die je krijgt waar hij in zit, super slim gedaan !

Super fijne ervaring gehad

Super fijne ervaring gehad! Snelle service. Het product doet wat het moet doen, makkelijk te bedienen! Blij dat ik iets heb kunnen vinden wat werkt voor mijn haar

27. april 2023

Geweldig apparaat

Geweldig apparaat! Binnen no-time de mooiste krullen. Zelfs ik met mn twee linker handen krijg krullen in mn haar. Het apparaat heeft ook echt een leuk kleurtje. Love it!

5. mai 2023

De tang ziet er mooi (roze) uit

De tang ziet er mooi (roze) uit. Snel verzonden. Het was even wennen, maar na een aantal keren gebruik, gaat het steeds beter. Het maakt echt mooie natuurlijke waves in mijn haar. Ik ben er echt blij mee.

Love it!

Love it!
Ik heb zelf best dik haar en heb veel dingen geprobeerd om me haren mee te doen maar tot nu werken de föhnen van jullie het best.

WOWW Hi Curlies

WOWW wat is de Blowout Brush een geweldig artikel. Voor zowel een gladde look, een look met volume of een mooie krul, in 1 woord geweldig. Super snelle levering, mooie verpakking en duidelijke uitleg hoe je de Blowout Brush moet gebruiken. Ik ben om en hoop jij die dit leest net zo enthousiast bent als ik.
Buy the Blowout Brush and welcome to the family. 🥰