Hekta På Tur Anmeldelser

4,1

Ekstremt imponert over leveringstid! Tok 24 timer fra bestilling til vi mottok varene. Hadde bestilt for små sko og returnering og ny levering gikk utrolig kjapt og knirkefritt. Anbefaler å handle fr... Vis mer

Anbefales ikke. Holder ikke det de lover med levering (Bestill NÅ for levering fredag). Når man klager til kundeservice er de fryktelig selvgode og sier de er så flinke så (og dessuten betyr ikke be... Vis mer

Det er først når du må reklamere og benytte deg av kundeservice du finner ut hvordan et firma er. Jeg fikk en vare som ikke var 100% i orden, og fikk testa dette. Først nærmest umiddelbart svar p... Vis mer

Veldig rask levering! Bestilte rundt 13.00 på dagen og fikk allerede 1 time etter beskjed om at pakken var pakket inn og levert på postkontoret. Noen timer senere fikk jeg beskjed om at pakken ville a... Vis mer

1. Arrangementer og underholdning

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Hekta På Tur er nettbutikken for deg som elsker friluftsliv og som elsker å bruke naturen rundt deg. Vi har et bredt utvalg turutstyr som vil bidra til å gjøre din turopplevelse enda bedre!

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

9 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Utrolig rask leveringstid!

Jeg bestilte diverse utstyr Torsdag rundt kl 14:00 og Fredag kl 09:27 fikk jeg melding om at pakken lå på postkontoret. Altså under 24 fra ordre til pakken var klar for henting, imponerende greier!

Anbefales på det sterkeste! 👏

8. september 2020

Rekordrask levering!

Fine priser, rekordrask levering, og null problemer med verken nettbutikk, utvalg, kvalitet, betaling eller transport. Bestilte på en tirsdag og varene ankom posten på torsdagen. Helt glitrende!

25. juli 2020

Supert!

Supert vareutvalg innen frilufts- og kajakkutstyr, superrask levering og fantastisk kundeservice!

16. juni 2020

Supert!!

Pakken jeg bestilte kom i postkassen dagen etter jeg bestilte den! Velsig fornøyd med produktet jeg bestilte (hengekøye med myggnett) og den sto over all forventning😊 Fikk også en liten overraskelse med pakka! Alt i alt en god handleopplevelse, og jeg er kjempefornøyd!

7. juni 2020

Supert!

Rask levering! Produkter som sto til forventning og fikk til og med en pose med nøtter som gave!

7. mai 2020

Kanonbra service - gullbedrift!!!

Dette er gullsjappa som har stålkontroll på alt og ikke minst vet hvordan kunder skal behandles!!! Supert vareutvalg, service og veiledning og lynraske! De svarer superraskt på telefon og på mail nesten i samme sekund som du trykker på send! Alltid hyggelig og løsningsorientert. Jeg bestilte 5 stk hengekøyer og en tarp fredag og varene kunne hentes mandag! Med info underveis om hvor pakken befant seg. Prisene er gode og heretter blir det kun Hekta på tur jeg handler hos! Å bli kåret til «Årets logistikkopplevelse» 2018 er uhyre fortjent!
Hurraaa! 😊

28. april 2020

Veldig rask levering!!

Bestilte søndag kveld og tirsdag lå varene i postkassen min. Det var tegnet på et smilefjes på ordrebrekreftelsen, og de hadde lagt med en liten overraskelse. Veldig hyggelig og ikke minst lynraskt førstegangskjøp 😊😊

13. november 2019

Levert på døra på under 24 timer

Hyggelig og effektiv handleopplevelse fra jeg fant varen på Google til den var betalt og ordren bekreftet. En liten hilsen i pakken er også hyggelig, om det strengt tatt ikke er nødvendig. Aller mest imponerende er leveringstiden. Varen ble bestilt om morgenen, og i løpet av natten sto den på trappen hjemme.

8. mai 2019

Positiv netthandelsopplevelse

Rask levering. Flott å få levert pakken på dørmatten (via Helthjem) sammen med morgenavisen. Pakken inneholdt også en liten overraskelse. God pris på produktet jeg bestilte. En veldig positiv netthandelsopplevelse.

15. september 2018
Vis anmeldelser på alle språk. (80 anmeldelser)