Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer Anmeldelser

Bytt filial

Hogeweg 8, 1521 AZ Wormerveer, Noord-Holland, NL

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ik ben vriendelijk benaderd. Het was wel duidelijk dat men onderbemand staat; tijdens de afspraak om de auto op te halen was het even zoeken wie ons zou helpen, maar na 3 kwartier werden we te woord g... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik werd eerder gebeld omdat een document van mijn auto niet correspondeerde met de fabrieks gegevens en dat wilde de garage in orde maken. Ik kon langskomen en na het afgeven van de sleutel en een kwa... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vandaag zonder afspraak even langsgereden bij Hedin Service in Wormerveer voor een liter olie. Omdat dat niet voorradig was werd mij aangeboden dat een monteur even naar mijn oliepeil zou kijken. W... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Voor mijn APK en onderhoud moest ik naar de werkplaats in Wormerveer gaan. Helaas was het mij niet mogelijk erheen te gaan wegens omstandigheden. De werkplaats medewerker zorgde ervoor dat de auto we... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Opel-forhandler
  2. Bilverksted
  3. Bilforhandler
  4. Biltransportservice

Om Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer

Skrevet av virksomheten

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

824 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik kon wachten tijdens de afspraak en…

Ik kon wachten tijdens de afspraak en ik werd vriendelijk geholpen en geadviseerd.

13. juli 2026

Svar fra Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Een ruim tevoren geplande autobeurt…

Een ruim tevoren geplande autobeurt werd een enorme sof. Auto gebracht op de geplande tijd tegen 10:00u in de ochtend. Met de meegebrachte eigen fiets terug naar huis. Begin van de middag rond 14:00u terug gefietst naar de garage. Daar bleek nog geen tijd besteed te zijn aan onze auto.
Met klem gevraagd om uiterlijk 16:00 de auto gereed te hebben.
Zelfs dat bleek nauwelijks haalbaar.

Het baliepersoneel was duidelijk onderbemenst en leek ook niet echt ter zake kundig.
Dit bleek met name uit het feit dat ik zelf moest aandringen op een beoordeling van de distributieriem.
Iets wat duidelijk hangende was gezien de leeftijd van de auto en het kilometrage.

Inmiddels contact gehad met Hedin automotive op hun initiatief. Een goed gesprek. Feedback volgt.

8. juli 2026

Svar fra Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer

Bedankt voor je beoordeling. Heel vervelend dat je werkplaatsbezoek niet naar volle tevredenheid is verlopen. Ik zet het door naar de vestiging. Fijne zonnige dag gewenst!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Opel lost probleem niet op

Opel geeft aan dat er geen (historische) storingsmeldingen zijn uit te lezen, terwijl bij locale garage wel meldingen zijn uitgelezen.

30. juni 2026

Svar fra Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Of deze meldingen ook bruikbaar zijn voor ons als Erkend Reparateur Opel is de vraag. Op basis van deze info is dat niet te beoordelen.

Goed en snel geholpen

Fijne dealer en snel geholpen

7. juli 2026

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Onacceptabele service bij Hedin Automotive Wormerveer

Ik heb een klacht ingediend bij Hedin Automotive over de vestiging in Wormerveer. Uiteindelijk kwam die klacht juist bij dezelfde vestiging terecht. Ze beloofden mij dat ze mijn bedrijfswagen eindelijk zouden repareren.

Het probleem was een storing in de airbagmodule. Sinds maart ben ik bezig met afspraken maken, mijn bedrijfswagen telkens achterlaten, tijd verliezen en inkomsten mislopen. Ondanks al die maanden is het probleem nog steeds niet opgelost.

De laatste keer heb ik mijn bedrijfswagen zelfs tijdens mijn vakantie achtergelaten, zodat ze alle tijd hadden om de reparatie uit te voeren. Toen ik terugkwam van vakantie, dacht ik dat alles eindelijk in orde zou zijn. Helaas was de wagen opnieuw niet gerepareerd.

Dit is absoluut onacceptabel. Maandenlang word je aan het lijntje gehouden zonder enig resultaat. De communicatie is slecht, afspraken worden niet nagekomen en de service is ver beneden de maat.

Mijn bedrijf zal nooit meer gebruikmaken van Hedin Automotive. Ik zal er persoonlijk voor zorgen dat ook mijn zakenpartners er niet naartoe gaan. Wij hebben een groot aantal Opel-bestelwagens en zijn afhankelijk van een betrouwbare en snelle service. Hedin Automotive heeft bewezen dat zij die niet kunnen bieden.

Mijn conclusie is duidelijk: Hedin Automotive is een enorme teleurstelling. Ik kan dit bedrijf absoluut niet aanbevelen.

5. juni 2026

Svar fra Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Ik heb het doorgezet naar vestigingsmanager om het verder op te pakken.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel en behulpzaam en vriendelijke…

Snel en behulpzaam en vriendelijke personeel. Goede uitleg van reparatie.

6. juli 2026

Beste Niek,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel en dat je een goede uitleg hebt gekregen van de reparatie. Dank voor de review.

netjes en correct

30. juni 2026

Beste meneer/mevrouw Nijkramp,

Fijn om te horen dat je netjes en correct bent geholpen. Dank voor de review.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Altijd oplossingsgericht en super vriendelijk

Altijd oplossingsgericht en super klantvriendelijke dienstverlening van zeer bekwame en professionele medewerkers, zowel aan de balie als op de werkplaats. Dank jullie wel!

23. juni 2026

Beste meneer/mevrouw Amallah,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review en de mooie woorden.

Toch helemaal perfect.

Na aanvankelijk wat problemen is de auto perfect afgeleverd met daarbij persoonlijke service. Top.

29. juni 2026

Beste Piet,

Fijn om te horen dat de auto perfect is aangeleverd en dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Heel vriendelijk en behulpzaam…

Heel vriendelijk en behulpzaam baliepersoneel. Ik ervaarde persoonlijke aandacht en kundige informatie.

25. juni 2026

Beste Henk,

Fijn om te horen dat je vriendelijk en behulpzaam bent geholpen en wat fijn dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review en de mooie woorden.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vooraf duidelijk informatie over de…

Vooraf duidelijk informatie over de kosten .

Netjes geholpen

20. juni 2026

Beste meneer Stam,

Fijn om te horen dat je tevreden ben tover onze communicatie en wat fijn dat je netjes bent geholpen. Dank voor de review.

prima uitgevoerd

15. juni 2026

Beste meneer/mevrouw Rijkhoff,

Fijn om te horen dat alles goed is uitgevoerd. Dank voor de review.

Alles goed gegaan

Alles goed gegaan

16. juni 2026

Beste Louis,

Fijn om te horen dat alles goed is gegaan. Dank voor de review.

Beste meneer/mevrouw Petersen,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice. Dank voor de review.

Goede service.

Beste Suzanne,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uitstekende service met goed en…

Uitstekende service met goed en vriendelijk personeel.

Beste meneer/mevrouw Gramsma,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en personeel. Dank voor de review.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Klantvriendelijke communicatie

De faciliteiten van de wachtruimte waren prima.
De klantvriendelijkheid door open communicatie en het te vriendelijk te woord staan van binnenkomende kan zeker wel beter; ipv schaapachtig naar het computerscherm te blijven kijken.
"Goedemiddag, ik kom zo bij u. Nog een klein moment geduld alstublieft" is toch wel het meest minimale wat er gecommuniceerd kan worden.

Beste Ayold,

Dank voor de review. Wij gaan dit intern bespreken.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De ontvangst was vriendelijk en netjes…

De ontvangst was vriendelijk en netjes en er werd vooraf duidelijk verteld wat de kosten waren. Ook nadat de onderhoudsbeurt klaar was werd ik netjes geholpen. Ik had aangegeven dat er een probleem was met de speaker in het voorportier. Na afloop werd mij verteld dat deze zou worden vervangen onder garantie. Er werd ook gelijk een vervolg afspraak ingepland

8. juni 2026

Beste meneer/mevrouw Posch,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je vriendelijk bent ontvangen, duidelijk geïnformeerd bent en dat er direct een passende oplossing is gevonden. Dat waarderen we enorm.

Met vriendelijke groeten,

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, goede service

8. juni 2026

Beste Sander,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantvriendelijkheid en goede service. Dank voor de review.

Julian van Hedin Automotive

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv