Papieren lagen klaar, om te ondertekenen. Reparatie was volgens afgesproken tijd klaar en er was nog koffie. Zeer tevreden
Beliggenhet
Bytt filialHogeweg 8, 1521 AZ Wormerveer, Noord-Holland, NL
•Vi bekrefter ikke spesifikke uttalelser siden en forfatters mening er hens egen, men vi kan merke en anmeldelse som "bekreftet" når vi kan bekrefte at det har vært kontakt med virksomheten. Mer informasjon
Se hva andre synes
Ik ben super tevreden. Ik was een beetje duizelig en er werd goed meegedacht. Ik kreeg een rustige plek waar ik kon wachten tot alles gedaan was. Van tijd tot tijd kwam er iemand vertellen en uitlegge... Vis mer
Selskapet har svart
Ik ben vriendelijk benaderd. Het was wel duidelijk dat men onderbemand staat; tijdens de afspraak om de auto op te halen was het even zoeken wie ons zou helpen, maar na 3 kwartier werden we te woord g... Vis mer
Selskapet har svart
Ik werd eerder gebeld omdat een document van mijn auto niet correspondeerde met de fabrieks gegevens en dat wilde de garage in orde maken. Ik kon langskomen en na het afgeven van de sleutel en een kwa... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Skrevet av virksomheten
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Kontaktopplysninger
Hogeweg 8, 1521 AZ, Wormerveer, Noord-Holland, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Klantvriendelijk en betrouwbaar
Ik wordt altijd goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan. Het onderhoud wordt altijd uitgevoerd zoals afgesproken.
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
Het goed uitvoeren van de afgesproken…
Het goed uitvoeren van de afgesproken werkzaamheden en afspraken.

Reparatie prima
Reparatie prima, helaas de dag dat ik de auto kwam halen bleken ze te staken. Helaas is mij de dag ervoor dit niet verteld. Ik heb die dag de auto wel gemist

Auto onderhoud
We werden erg fijn geholpen en snel. Gelukkig geen onnodige kosten voor de auto. Als extra een bon voor de wasstraat erbij, echt top!
apk diverse ondrrhoud
al 25 jaar goed behandelt door mnr roos
altyd goed overleg met mij gehad
toppertje
Goede ervaring
Snelle behandeling van de klacht
Snelle behandeling van de klacht.
Ook goed op de hoogte gehouden van de schade en kosten.

Goede verkoper
Ben niet voor niets al 50 jaar klant…
Ben niet voor niets al 50 jaar klant bij deze dealer/garage
Ik kreeg een leenauto en het probleem…
Ik kreeg een leenauto en het probleem van wat een fabrieksfout was is verholpen.ze waren alleen vergeten de afdekkapjes te plaatsen van me binnenspiegel dus dat is een minpuntje
Correcte afwikkeling van de opgegeven…
Correcte afwikkeling van de opgegeven problemen
Hedin Wormerveer
Prima service, ik vond wel dat het lang duurde voordat ik terecht kon voor een relatief kleine ingreep.
Het zal de drukte zijn geweest en ik had er verder geen moeite mee of last van.
Prima geholpen en vriendelijk geholpen.
Garantie werd alsnog toegepast voor…
Garantie werd alsnog toegepast voor vervanging distributieriem na ruim half jaar gebruik van de auto.
leuke front-line medewerkers die…
leuke front-line medewerkers die meedenken met de klant, zoals Peter.
Vriendelijkheid
Pech onderweg
Ik moest onverwacht naar de garage, kon niet verder rijden. Het was heel druk, er was geen ruimte voor zo’n grote reparatie. Ze zouden het zo snel mogelijk bekijken en proberen op te lossen. Ik werd enkele uren later al gemeld, kosten werden doorgegeven en de APK ,die voor februari op de planning stond, zou ook meegenomen worden. 4 dagen later werd ik gebeld dat mijn auto klaar was. Heel blij mee.
Bandenwissel
Ik had een afspraak voor een bandenwissel en ik hoefde niet lang te wachten. Dat is prettig.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.