Nijbracht 90, 7821 CA Emmen, NL
•Vi bekrefter ikke spesifikke uttalelser siden en forfatters mening er hens egen, men vi kan merke en anmeldelse som "bekreftet" når vi kan bekrefte at det har vært kontakt med virksomheten. Mer informasjon
Selskapet har svart
De eerste indruk was goed, ga er van uit dat reparatie correct is uitgevoerd . Uitleg bij de factuur overdracht was prima. Alleen contant betalen bij afhalen van mijn auto valt mij tegen van de or... Vis mer
Selskapet har svart
aardige mensen, naar huis gebracht en weer opgehaald toen de auto klaar was. Gebeld over de reparatie en wat het ging kosten en mijn auto keurig gewassen mee terug gekregen
Skrevet av virksomheten
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Nijbracht 90, 7821 CA, Emmen, Nederland
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Tevreden vaste klant. Grote reparatie en een kleine reparatie tijdens onderhoudsbeurt goed en snel uitgevoerd. Heel fijn dat we werden thuisgebracht en opgehaald. Het is ontzettend jammer dat de vestiging in Emmen op 30 juni 2025 gaat sluiten.

Svar fra Citroën-dealer Hedin Automotive - Emmen
Super geholpen! Kon erop wachten onder het genot van een kopje koffie. Jammer dat deze garage uit Emmen verdwijnt. Had er goede ervaringen mee.

Svar fra Citroën-dealer Hedin Automotive - Emmen
Prettige ontvangst en zoals gebruikelijk kwaliteit van de werkzaamheden.

Svar fra Citroën-dealer Hedin Automotive - Emmen
Wij zijn tevreden over de vriendelijkheid en service.
Echter zeer teleurgesteld dat garage gaat sluiten en wij aangewezen worden op Hoogeveen. Wij hadden het plan om nieuwe Citroën te kopen maar dat gaat nu niet door.

Svar fra Citroën-dealer Hedin Automotive - Emmen
Afspraken werden prima nagekomen. Een onverwachte storing werd snel gevonden en bleek heel klein te zijn, maar moest wel hersteld worden.
De auto werd weer keurig afgeleverd.
Een pluim waard.
Naar mijn mening hebben ze de storing serieus en grondig onderzocht. Tevens werd ik netjes te woord gestaan, met de uitleg waardoor de storing evt. Kon onstaan.
Ik werd keurig thuis gebracht. Auto was keurig gewassen. Prima service. Aardig personeel.
ik bracht de auto voor een beurt en kreeg de auto gewassen en van binnen schoon terug
Netjes en vriendelijk ontvangen. Proefrit mogen maken op afspraak. Wat ik jammer vind is dat er geen uitleg is gegeven bij het afleverpakket. Achteraf gezien hadden wij deze niet willen hebben en hadden we aardig wat kunnen besparen. Wellicht hadden wij hier zelf ook alerter op kunnen zijn, maar wil het toch even benoemen.
Bij Hedin kom je niet als klant binnen maar als gast.
Een hand, een praatje en dan pas vragen wat ze voor je kunnen doen.
Wij hadden het geluk dat Ronald ons hielp, een vriendelijke en vakbekwame jonge man die met ons meegedacht heeft zodat we samen tot een zeer goede overeenkomst zijn gekomen.
Tijdens een heerlijk kopje koffie, door Ronald geserveerd,hebben we een keuze gemaakt waar we blij mee zijn en zeker een goed gevoel bij hebben.
Bij vertrek een warme hand en
De goede service die ze meegeven.
Heden, al jaren zijn we een trouwe klant,en we zijn ZEER tevreden over hoe jullie ons helpen en geholpen hebben.
Heel rustig en behulpzaam, nemen alle tijd ook na de koop. in Emmen

Svar fra Citroën-dealer Hedin Automotive - Emmen
Goede en snel geholpen met een lekker kopje koffie toe

Svar fra Citroën-dealer Hedin Automotive - Emmen
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.