hebe.pl Anmeldelser

TrustScore 1 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Porażka. Anulowane 3 produkty z 4 i przychodzi jedna rzecz bo cytuje: ,,nie było wszystkich produktów w jednym miejscu i nie mogli wysłać kompletnego zamówienia." Sytuacja sie powtórzyła dwa razy...... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

145 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Niestety moje doświadczenie z zakupami…

Niestety moje doświadczenie z zakupami w Hebe jest bardzo negatywne. W zamówieniu nr 31887788 otrzymałam jeden z kosmetyków już otwarty – produkt był bez nasadki ochronnej, a dozownik był zabrudzony podkładem i nosił wyraźne ślady wcześniejszego użycia. Taki kosmetyk nie powinien nigdy zostać wysłany do klienta jako nowy.
Jest to nie tylko ogromne rozczarowanie, ale również poważny problem związany z higieną i bezpieczeństwem. Klient płaci za nowy produkt, a otrzymuje egzemplarz wyglądający na wcześniej używany. Świadczy to o bardzo słabej kontroli jakości podczas kompletowania zamówień.
Dodatkowo rozczarowuje sposób obsługi reklamacji. Klient, który otrzymuje otwarty i prawdopodobnie używany kosmetyk, powinien móc liczyć na natychmiastowe rozwiązanie problemu. Tymczasem sklep przewiduje czas na rozpatrzenie reklamacji, co oznacza, że klient przez kolejne dni pozostaje bez pełnowartościowego produktu. W przypadku tak oczywistej wady oczekiwałabym wymiany od ręki, a nie konieczności czekania na zakończenie procedury.

8. juli 2026

Nie polecam !!!!

Nie polecam !!!!! Nie dość że zamówienie doszło niekompletne za jedną paczkę pampersów zapłaciłam 110 a reszta produktów w tej cenie nie dotarla a prawie dwa tygodnie czekam na reklamacje i brak odpowiedzi nie polecam sklepu internetowego 😡😡😡

23. juni 2026

Porażka

Porażka.
Sytuacja sie powtórzyła dwa razy.... Porażka i dno. Nigdy wiecej nawet nie wejdę na tą stronę i wszystkim innym tez odradzam. Szkoda nerwów.

7. juli 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nie polecam, zwrocilam nienaruszony produkt, dostalam informacje, ze jest naruszony i ze go do mnie odsylaja. Produkt nie byl w zaden sposob otwarty, spakowalam go i odeslalam. Wiecej nic tu nie kupie.

1. juli 2026

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Nie spodziewałam się po drogerii Hebe…

Nie spodziewałam się po drogerii Hebe takiego traktowania klienta. Od dwóch tygodni nie mam zwrotu swoich pieniędzy na konto bankowe. Mnóstwo razy pisania z konsultantami Hebe na czacie i mailowo nic nie zmienia w tej sytuacji . To chyba nielegalne ,aby pieniądze z anulowanego z winy pracownika Hebe w Galerii Molo w Szczecinie zamówienia tak długo przetrzymywać??? Nr. Zamówienia 31703050. B.R

20. juni 2026

Svar fra hebe.pl

Przykro nam, że spotkała Cię taka sytuacja i rozumiemy Twoje rozczarowanie. :( Zapewniamy, że Twoje zgłoszenie zostało potraktowane ze szczególną dokładnością. Bardzo przepraszamy za niedogodności.

Sprawdziliśmy status twojego zgłoszenia i widzimy że zwrot za anulowane zamówienie został zlecony. W przypadku dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu mailowego na adres pomoc@hebe.pl

Nie wydają paragonu.

28. mai 2026

Svar fra hebe.pl

Bardzo nam przykro! Potrzebujemy więcej szczegółów w celu weryfikacji zgłoszenia - napisz do nas na czacie Hebe lub mailowo na pomoc@hebe.pl

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zamówiłam internetowo z przesyłką do…

Zamówiłam internetowo z przesyłką do domu 4 produkty, za ktore zapłaciłam. Otrzymałam paczkę, bardzo ładnie zapakowaną a w niej brakowało 1 produktu a na paragonie był wyszczególniony. Natychmiast złożyłam reklamację a po 14 dniach otrzymałam informację, że stwierdzono kompletność pakowania. Zrobiono ze mnie oszustkę. Przeboleję stratę prawie 40 zł. ale to jest oszustwo. NIE POLECAM.

30. juni 2026

Svar fra hebe.pl

Bardzo nam przykro, że miałaś taką nieprzyjemną sytuację 😔. Zależy nam na pełnej satysfakcji naszych klientów, dlatego jest nam naprawdę przykro, że nie udało nam się spełnić Twoich oczekiwań. Twoje uwagi przekażemy dalej.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zawsze byłam zadowolona z drogerii Hebe…

Zawsze byłam zadowolona z drogerii Hebe i jestem bardzo zawiedziona 2 razy zamawiałam produkty z Hebe i za każdym razem paczka była uszkodzona porażka

21. juni 2026

Svar fra hebe.pl

Przykro nam, że spotkała Cię taka sytuacja i rozumiemy Twoje rozczarowanie. :( Jeśli przesyłka dotarła uszkodzona, masz możliwość złożenia reklamacji. Zapraszamy do kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta poprzez czat dostępny w aplikacji Hebe lub na stronie hebe.pl. Chętnie pomożemy wyjaśnić sprawę i znaleźć odpowiednie rozwiązanie.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Co tu się wydarzyło?

Do tej pory byłam zadowolona z zamowień. Macie też świetne pędzle marki własnej. Ale odejmuję teraz gwiazdki za podnoszenie cen produktów na promocji. 1+1-40% wychodzi cenowo tak samo jak pojedynczy produkt kupiony przed "promocją".

19. juni 2026

Svar fra hebe.pl

Dziękujemy za Twoją opinię i za to, że podzieliłaś się swoimi spostrzeżeniami. :) Rozumiemy Twoje odczucia dotyczące promocji. Przekażemy Twoją uwagę do odpowiedniego zespołu – każda opinia jest dla nas cenna i pomaga nam się rozwijać. Dziękujemy, że jesteś z nami!

Ситуация произошла в Польше

Ситуация произошла в Польше, Dąbrowa Górnicza, торговый центр Pogoria. Я пришла в магазин, подошла к духам и увидела духи которые меня заинтересовали. Упаковка была вскрыта, то есть, целлофановая плёнка была разорвана и картонная коробка была открыта. Я решила что продукт распакован значит не новый и уже кто то пользовался. Я испробовала парфюм на руку, и поставила на место. Выходя из магазина меня задержал охранник, она утверждала что она через камеру наблюдала как я распаковала новую коробку духов, на что я отрицала это действие так как я этого не делала. Я просила показать видео для подтверждения того что я вскрыла упаковку, но мне отказали в этом.Она заставляла купить не новый, испорченый не мной товар за полную цену. Я отказалась это делать и попросила вызвать полицию. Приехала полиция якобы им показали видео и полиция подтвердила что я испортила продукт. Но при этом охрана магазина стала отрицать что она говорила что я разорвала упаковку. Мне это показалось очень странным, ведь задержали меня за то что я разорвала упаковку, а при полиции она говорит что я достала флакон с упаковки и использовала парфюм. Я считаю что испорченый продукт не убрали с полки А СПЕЦИАЛЬНО ПОДСТАВИЛИ ЕГО ПОКУПАТЕЛЮ ЧТОБЫ ТОТ ПОПАЛ В ТАКУЮ СИТУАЦИЮ КАК Я И НАВЯЗАТЬ ПРЕСТУПЛЕНИЯ НЕ ВИННОМУ ЧЕЛОВЕКУ!!! Будьте осторожны и внимательны, камеры наблюдения вас не спасут Do zdarzenia doszło w Polsce, w centrum handlowym Pogoria w Dąbrowie Górniczej. Weszłam do sklepu, podeszłam do stoiska z perfumami i zobaczyłam perfumy, które przykuły moją uwagę. Opakowanie było otwarte, co oznaczało, że celofan był rozdarty, a karton otwarty. Założyłam, że produkt był rozpakowany, co oznaczało, że nie był nowy i był już używany. Przymierzyłam perfumy na dłoni i odłożyłam je z powrotem. Gdy wychodziłam ze sklepu, zatrzymała mnie ochroniarka. Twierdziła, że ​​widziała na kamerze, jak otwieram nowe opakowanie perfum, ale zaprzeczyłam, że to zrobiłam. Poprosiłam o nagranie wideo, które miałoby udowodnić, że otworzyłam opakowanie, ale odmówiono mi. Naciskali na mnie, żebym kupiła używany produkt, którego nie uszkodziłam, w pełnej cenie. Odmówiłam i poprosiłam o wezwanie policji. Przyjechała policja, rzekomo pokazując im nagranie, a oni potwierdzili, że uszkodziłam produkt. Ale ochrona sklepu zaprzeczyła, jakoby powiedziała, że ​​rozerwałam opakowanie. Wydało mi się to bardzo dziwne, ponieważ zostałem aresztowany za rozerwanie opakowania, a policja twierdzi, że wyjąłem flakon i użyłem perfum w obecności policji. Uważam, że uszkodzony produkt nie został zdjęty z półki, ale celowo wręczony klientowi, aby znalazł się w takiej sytuacji jak ja i zmusił niewinną osobę do popełnienia przestępstwa! Bądźcie ostrożni i czujni; kamery monitoringu was nie uratują.

13. juni 2026

Svar fra hebe.pl

Hej! Bardzo przepraszamy za taką sytuację :( W przypadku braku testerów, uprzejmie prosimy o nie ruszanie innych produktów. Abyśmy mogli lepiej zweryfikować sytuację i odpowiednio pomóc, prosimy również o kontakt mailowo na pomoc@hebe.pl :( <3

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Po co wam sklepy stacjonarne

Po co wam sklepy stacjonarne? W sklepach nigdy nie ma dostępnych produktów, wszystko tylko online? Po co ściemniać ludziom? Na nie chce zamawiać online w związku z tym wybieram się do drogerii - a w waszej nigdy nic nie ma!!! Jaki jest cel drogerii?

14. juni 2026

Svar fra hebe.pl

Cześć, bardzo nam przykro, że Twoje doświadczenia zakupowe pozostawiły negatywne wrażenie. Staramy się dopasowywać do potrzeb naszych Klientów, więc Twoja opinia może stać się cegiełką, która pomoże nam zbudować bardziej satysfakcjonującą obsługę Klienta. Serdecznie przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zwlekają z wysyłką przez długi czas , następnie anulują zamówienie

Zwlekają z wysyłką przez długi czas , brak informacji, następnie zamówienie anulowane. Był to olejek cbd ,który mój autystyczny syn musi brać przez cały czas, toleruje tylko ten jednej dostępny w Hebe , jesteśmy już kilka dni bez i już mamy trzecią noc bez snu !

5. juni 2026

Svar fra hebe.pl

Bardzo nam przykro z powodu anulowania Twojego zamówienia :( Ciągle pracujemy nad tym, by nasze stany magazynowe były jak najlepiej dopasowane do aktualnego zapotrzebowania. Staramy się również przewidywać zainteresowanie różnymi produktami, szczególnie w czasie promocji. Niestety, czasami zdarza się, że produkt, który zamówiłaś, nie jest już dostępny w momencie kompletowania zamówienia. W takich sytuacjach musimy niestety anulować zamówienie :(

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Złożyłam zamówienie online w Hebe…

Złożyłam zamówienie online w Hebe pierwszy i zarazem ostatni raz w życiu. Po otrzymaniu przesyłki pojawiły się u mnie wątpliwości co do autentyczności produktu, dlatego skorzystałam z przysługującego mi prawa do jego zwrotu do sklepu.

Sklep jednak odmawia zwrotu pieniędzy, twierdząc, że produkt był używany, co jest nieprawdą. Nie dość, że otrzymałam produkt budzący zastrzeżenia co do jakości, to jeszcze zostałam oskarżona o kłamstwo.

Po raz pierwszy spotykam się z takim traktowaniem klienta. Zobaczymy, jak ta sytuacja się zakończy — zamierzam złożyć skargę do Rzecznik Konsumentów.

2. juni 2026

Svar fra hebe.pl

Hej! Najmocniej przepraszamy za tę sytuację :( Abyśmy mogli lepiej zweryfikować problem oraz odpowiednio pomóc, prosimy o kontakt mailowo na pomoc@hebe.pl :) Satysfakcja naszych klientów to dla nas priorytet, bardzo chcemy Ci pomóc <3

Vurdert til 1 av 5 stjerner

NAJGORSZY SKLEP ONLINE UWAZAJCIE NA…

NAJGORSZY SKLEP ONLINE UWAZAJCIE NA SWOJE PIENIADZE!!!! SPRAWA TRAFAIA DO RZECZNIKA PRAW KONSUMENTA! CZEKAM PONAD 2 TYGODNIE NA OPLACONE ZAMOWIENIE. OBSLUGA INFOLINII TELEFONICZNEJ JEST NIEUPRZEJMA I WREDNA WOBEC KLIENTA POMIMO ZE KLIENT JEST SPOKOJNY I PROSI O TERMIN DOSTAWY ZAMOWIENIA! Widzę ze pod opiniami tutaj udziela sie hebe z informacją ze pomogą gdy podaja sie numer zamówienia. To NIEPRAWDA! Nic nie robią odpowiedź jest taka ze jakis zespol czy system przydziela zamówienie do miejsca pakowania ALE DALEJ NIE WIEDZA KIEDY WYSLA ZAMOWIENIE! Po co wprowadzacie klienta w błąd podając błędny czas dostawy na stronie? I nie zwracacie pieniędzy! Ani zamówienia ani pieniędzy to oszustwo!!!!!!!!! NIE KUPIĘ NIGDY WIĘCEJ NIC W HEBE IDĘ DO KONKURENCJI!!!! I ZROBCIE SZKOLENIE BIURZE OBSLUGI KLIENTA NA INFOLINII BO TAKIE CHAMSTWO WOBEC KLIENTA NIEUPRZEJMY TON I ZEROWA POMOC TO TYLKO U WAS!

8. mai 2026

Svar fra hebe.pl

Hej, przepraszamy za wszelkie napotkane przez Ciebie trudności. Zapewniamy, że zweryfikujemy Twoje zgłoszenie ze szczególną dokładnością - skontaktuj się w tym celu z nami na czacie lub mailowo na pomoc@hebe.pl

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Beznadziejna obsługa. Zły produkt, jeszcze do tego używany

Szkoda że nie przeczytałam recenzji przed zamówieniem. Dramat. Zamówiłam produkt welli. Na stronie czarne opakowanie, jakie chciałam, bo w takim jest mój produkt. Zdjęcie ok, produkt ok. Co dostaje ? Beżowe opakowanie z czymś innym, tyle że też Wella. Jedni opakowanie już używane. Reklamuje dzwoniąc. Nie da się. Pisać. Pisze. Nic, ani słowa odpowiedzi. Mam coś, czego nie chce, zwrot nie gwarantuje dostawy właściwego. Nigdy więcej Hebe. Stacjonarnie również rozczarowanie. Nieuprzejmy personel, brak odpowiedzi, zamiast tego odburkiwanie klientom. Teraz jeszcze i strona z beznadziejna obsługa. Ignorowanie klienta. Na szczęście są inne, dużo lepsze sklepy.

20. mai 2026

Svar fra hebe.pl

Hej! Najmocniej przepraszamy za taką sytuację :( Abyśmy mogli lepiej zweryfikować sprawę i pomóc w rozwiązaniu zgłoszenia prosimy uprzejmie o kontakt mailowo na pomoc@hebe.pl <3

Otrzymałam zamówienie dokonane online

Otrzymałam zamówienie dokonane online, które nosiło wyraźne ślady wcześniejszego użycia: opakowanie było częściowo otwarte, a w słoiczku znajdowała się jedynie połowa kremu. Pomimo upływu ponad 14 dni od zgłoszenia reklamacji, nie otrzymałam żadnej decyzji ani informacji o jej rozpatrzeniu. Zgodnie z żądaniem sprzedawcy odesłałam produkt, jednak kontakt z firmą jest znacząco utrudniony. Takie postępowanie stanowi naruszenie obowiązujących przepisów prawa konsumenckiego. Nie polecam!

7. mai 2026

Svar fra hebe.pl

Bardzo nam przykro, że spotkała Cię taka sytuacja 😔 Rozumiemy Twoje rozczarowanie i chcemy dokładnie zweryfikować tę sprawę. Prosimy o kontakt poprzez czat w aplikacji Hebe lub na stronie hebe.pl wraz z numerem zamówienia lub zgłoszenia - sprawdzimy wszystko i postaramy się jak najszybciej pomóc.

Hebe 12 dni nie wysyła zamówienia i zabiera pieniądze

Hebe po 12 dniach nadal nie zrealizowało mojego zamówienia. Obsługa na infolinii jest nieprzyjemna i wręcz wrogo nastawiona do klienta . Zbliża się dzień matki a ja nie mam zamówienia. Ciągle kłamią zmieniają terminy a jak zamówienia nie było tak nadal nie ma. Przetrzymują pieniądze za zamówienie, zamówienia nie da się anulować aby zwrócili kasę. Mam czekać na zamówienie które tak jak powiedziała Konsultantka sama nie wie kiedy będzie i koniec. Nie polecam kolejne zakupy zrobię u konkurencji. Wstyd hebe!
Edycja po odpowiedzi hebe z dnia 25 maja
Nadal nie mam zamówienia, minęło 15 dni, nawet nie spakowali i nic nie wiedzą.zero pomocy próbują sobie robić PR w odpowiedziach ze niby pomogą. NIE POMOGLI W ZADEN SPOSÓB!!!! HEBE TO NAJGORSZA DROGERIA ONLINE NIGDY WIĘCEJ NIC U WAS NIE KUPIĘ!

10. mai 2026

Svar fra hebe.pl

Bardzo nam przykro, że spotkała Cię taka sytuacja i że nasze wsparcie nie spełniło Twoich oczekiwań. Prosimy o kontakt poprzez czat w aplikacji Hebe lub na stronie hebe.pl wraz z numerem zamówienia - zweryfikujemy sprawę i postaramy się jak najszybciej pomóc.

Omijać hebe

Nie polecam półtora tygodnia czekania i nie ma towaru. Kontakt mailowy żaden szkoda czasu na tych ludzi . Utopione 200zl ale przynajmniej mam pewności że nie zamówię w hebe nic już nigdy!

21. mai 2026

Svar fra hebe.pl

Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. :( Prosimy o kontakt poprzez czat w aplikacji Hebe lub na stronie hebe.pl wraz z numerem zamówienia -zweryfikujemy sprawę i postaramy się pomóc.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv