Kjøpte og betalte varer hos Headshop Norge for over 3000kr for 5-6 dager siden. Orderen er ikke ferdig. Logger inn på min konto i nettbutikken dems og ingenting har skjedd. Jeg har sendt gjentatte m... Vis mer
Første gangen jeg bestilte her bestilte jeg rullepapir og hendrix filter, og endte da opp med rullepapir og et annet hendrix-papir produkt enn det jeg hadde bestilt uten beskjed på forhånd. Og nå er d... Vis mer
Drit opplegg hele sjappa.. 7 mnd siden jeg bestile en vare på forskuddsbetaling, ikke fådt noen varer eller ingen svarer!! De har åsså fjernet varen fra nettsiden uten st jeg har fådt penger tilbake!!... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Headshop Norge er headshop nettbutikk som selger varer til hele Norge. Vi er opptatt av god og rask ordrebehandling og kundeservice så kunden blir fornøyd. Du får poeng tilsvarende 10% av dine kjøp på nettet, du kan bruke ved neste kjøp.
Kristian 4des gate 17, 4612, Kristiansand
- headshop.no
Andre kikket også på
kjapp levering og bra kundeforhold
Bra kundebetjenning og kjapp levering
Rask levering og produkter som holdt det de lovet
Ingenting å klage på
Kjempebra nettbutikk som alltid har god kundeservice!
Headshop er en nettbutikk du kan stole på. De gjør det de kan for at du skal bli fornøyd hver gang du handler der.
Jeg har ikke fått det jeg betalte for
Jeg betalte 849 for en vannpipe og 189 for 100 filter. Nå, 12 dager senere sitter jeg med 100 filter og ingen pipe. Når jeg prøver å ringe "kundeservice" er det ingen som tar tlf, selvom kl er 16:25 og de stenger kl 17. Har prøvd å ringe 18 ganger nå, ingen svar.
Kommer jeg til å bestille her igjen? Nei!

Svar fra Headshop.no
Bra produkt og rask levering
Helt greie priser. bra produkter og kjapp levering.
Veldig lett og oversiktelig nettbutikk.
Pakken var kraftig forsinket.
Pakken min var veldig forsinket uten at jeg fikk direkte beskjed om hvor den var eller når den ble levert. Svak og treg tilbakemelding ang spørsmål om pakken via Facebook siden. Laderen til vaporizeren jeg kjøpte funket heller ikke.

Seriøs Headshop
Meget god kundeservice og sender raskt. Anbefales fremfor alle andre i norge!
Rask levering!
Rask levering (fellesferien) og gode produkter!
Oversiktlig, enkelt og raskt.
Oversiktlig nettshop, enkelt å bestille, rask levering.
Knallbra service, pris og utvalg samt. kjapp frakt
De har rask respons og vennlig kundeservice som lytter til deg og hjelper deg på en effektiv måte. De har alt, lave priser, utvalg, rask og billig frakt, bra og hyggelig kundeservice.
Bra leveringstid og kundeservice
Bestilte en større ordre fra HS, og fikk pakken etter tre virkedager. Da jeg åpnet den var det et av produktene som manglet (emballasjen fulgte med, men selve produktet var ikke i esken), så det hadde skjedde en liten glipp. Ringte dem rett før klokken 18 samme dag (ja, de er tilgjengelige så lenge!), forklarte situasjonen og fikk beskjed om at de skulle ordne det. Tre virkedager senere fikk jeg produktet mitt, pluss litt ekstra stæsj som plaster på såret.
De er veldig tilgjengelige på telefon og e-post, kundeservicen er top notch! Nettsiden framstår som noe uprofesjonell på grunn av hyppige norsk-feil (spes. å/og), men dette rokker ikke ved helhetsinntrykket. De sender ikke pakker tirsdag/torsdag, så leveringstid vil avhenge litt av når du bestiller.
Jeg vil ikke nøle med å anbefale HS til andre, og synes også de har best utvalg og priser av norske headshops.
Dårlig kvalitet.
Bestilte Project x for nesten samme pris som den originale pax. ikke fornøyd med denne, dårlig materiale (tåler ingen ting) ovnen passer ikke helt så den står ikke av seg selv, munnstykket låser seg ikke vis du trykker den litt for hardt ned. plastikk har begynt å falle av under ved ovnen og jeg har aldri røyket med den bare ladet. så den er ubrukt.
grunnen til 2 stjerner er fordi leveringstiden var bra.

SUPER kundeservice!
Er meger fornøyd, kjapp leveranse og alt var bra! God bong
meget god og rask service
Laget min andre ordre nylig og måtte be om å få aktivert oppkravsbetaling,litt tungvint men ordnet seg raskt.
Fornøyd sånn sett.
Mener å å ha sett noe om lojalitets rabatt og det er jo bra.
Sist og ikke minst ville vite hvor langt pakken var kommet og ba om
sporingsnr som jeg fikk samme dag :)
Meget fornøyd hittill men savner endel næringer medium mm i growshop.
En fantastisk opplevelse
En seriøs og billig butikk her skal jeg heretter handle det meste
Super rask service
varene kom kjapt og diskré innpakket,
Og hadde i tillegg litt ekstra stash oppi:)
Veldig fornøyd og kommer til å handle mere igjen her!
God, rask service.
Godt utvalg, rask forsendelse og rimelig billig!
kjempe bra
Hadde kort leveringstid og supert at de kaller seg hyggelignetthandel as. Mn jeg skulle hatt ei kule til bongen, for ristene faller bare ut når gruva skal tømmes.
Bra service og rask levering
Helt perfekt! Må bare anbefales!
Perfekt
Rask og diskre levering, godt emballert og inneholder bra produkter ;) Om du er misfornøyd eller har spørsmål så kan du trygt kontakte kundeservice. Headshop Norge har landets beste kundeservice! Jeg kan garantere deg at de strekker seg langt for at kundene skal være fornøyd. Jeg har blitt glad i Headshop, og handler fast her.