Kjøpte og betalte varer hos Headshop Norge for over 3000kr for 5-6 dager siden. Orderen er ikke ferdig. Logger inn på min konto i nettbutikken dems og ingenting har skjedd. Jeg har sendt gjentatte m... Vis mer

Første gangen jeg bestilte her bestilte jeg rullepapir og hendrix filter, og endte da opp med rullepapir og et annet hendrix-papir produkt enn det jeg hadde bestilt uten beskjed på forhånd. Og nå er d... Vis mer

Jeg betalte 849 for en vannpipe og 189 for 100 filter. Nå, 12 dager senere sitter jeg med 100 filter og ingen pipe. Når jeg prøver å ringe "kundeservice" er det ingen som tar tlf, selvom kl er 16:25... Vis mer

Drit opplegg hele sjappa.. 7 mnd siden jeg bestile en vare på forskuddsbetaling, ikke fådt noen varer eller ingen svarer!! De har åsså fjernet varen fra nettsiden uten st jeg har fådt penger tilbake!!... Vis mer

1. Rekreasjonssenter

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Headshop Norge er headshop nettbutikk som selger varer til hele Norge. Vi er opptatt av god og rask ordrebehandling og kundeservice så kunden blir fornøyd. Du får poeng tilsvarende 10% av dine kjøp på nettet, du kan bruke ved neste kjøp.

1,2

Dårlig

fint

Jeg er fornøyd med varen vi fikk da den vi egentlig bestilte var utsolgt

14. mars 2014

God handel, dårlig presentasjon

Holder for det meste det de lover, tok ikke lang men heller ikke kort tid før pakken var i postens systemer.
Men det som gjorde det litt ubehagelig for meg, er at headshop har gebrokkent norsk over hele linjen; fra produktbeskrivelser til epost. Gjorde at jeg ikke følte meg 100% trygg på at dette var et seriøst foretak.
Men, nå sitter jeg med produktene og alt er bra.

12. mars 2014
Logoen til Headshop.no

Svar fra Headshop.no

Takk for tilbakemelding.

Vi har en jobb å gjøre når det gjelder språkrens, spesielt på de ca. 30-40 siste produktene i vår nettbutikk. Vi ønsker å fremstå som en 100% trygg nettbutikk, derfor er dette noe vi ønsker å jobbe med for å få dette bedre på hele linjen.

SERVICEN VAR SOM FORVENTET AV EN SERIØS BUTIKK!

Du kan trygt handle med Headshop.no! Mere er det egentlig ikke å si.
Hvis det er noe du lurer på, så får du svar før du vet ordet av det.
Headshop.no har den kjappeste kundeservicen eg har vert ute for, og eg har handla seriøst mye på nett!

11. februar 2014

HEADSHOP.NO ER BEST I SERVISE!

Du bestiller. Du har det innen under en uke. Det går super fort. Og om det er noe galt. Eller det skjer noe med ditt produkt. Så er de super raske på å svare på mail. Også finne gode løsninger til problemet!

Headshop.no har best service og levering!

31. januar 2014

Godt produkt, 4 dagers leveringstid og null feil.

Bestilte varen Fredag før klokken 12 på dagen. Kunne følge med på hvor pakken min var hele veien, litt skuffet over at det tok 4 dager før pakken kom, men så bor jeg langt nord i landet. Varen jeg bestilte er ypperlig, og billig. Det kom i en annen farge en det som jeg fikk inntrykk av på bildene på nettsiden.
Pakken var fin og anonym, garantert framtidig kunde.

26. januar 2014

Bra nettbutikk, rask og hyggelig levering!

Bra nettbutikk, greit utvalg, rask og hyggelig levering!
En god del orddelingsfeil som gjør beskrivelsene litt vanskelig å lese, men ellers en grei opplevelse, kommer til å handle igjen!

21. januar 2014

Mottok til slutt varen, men..

Bestillingen og betalingen gikk bra, og opplevdes positivt. Lovnaden om at betalte varer ble sendt første dag i uken var også veldig bra.
At den forhåndsbetalte varen skulle bruke 8 dager fra Kristiansand til Bergen var ikke så bra. Jeg er oppvokst i nord-Norge, og er vant til lengre leveringstid, men 8 dager er langt over det som er forventet da jeg ikke hadde hørt om problemer med betaling eller leveranse. Varene ble mottatt godt innpakket.
Jeg ønsker nok å handle mer hos headshop, men forventer en oppstramming i fraktrutinene og evnt. tilbakemelding om det oppstår forsinkelser.

20. januar 2014
Logoen til Headshop.no

Svar fra Headshop.no

Beklager at det tok så lang til før du fikk varen.
Vi streber etter å få sendt ut ordre så raskt som mulig

Ordre bestilt søndag 12. Januar
Ordre sendt onsdag 15. Januar
Ordre mottatt av kunde 20. Januar

Som du ser hadde 5 av de 8 dagene gått med postgang.
Merker meg at pakken ble fløyet innom Oslo før den ble sendt til Bergen, dette tar dessverre noen dager. Og var utenfor vår kontroll.

Serviceinnstilt og behjelpelig

Jeg fikk et svært godt inntrykk av denne forhandleren. Da jeg rapporterte om en liten feil på siden, viste de sin dedikasjon til orden og kundeservice ved å belønne meg med noen gode bonuspoeng. Jeg fikk dermed oppklart problemet raskt (samme kveld), slik at jeg kunne fortsette med min bestilling. Jeg fikk varene i god tid og med riktig innhold, til da også en god pris på grunn av bonuspoengene. I motsetning til min lokale butikk av samme sort, er denne butikken tydeligvis til å stole på og har et fornøyelig utvalg av varer. Virkelig forfriskende å slippe å måtte bestille fra utlandet (med alt det medfører) kun på grunn av at lokalbutikken ikke har orden på sakene sine.

6. januar 2014

God handel

Valgte det jeg skulle ha, betaling gikk smertefritt, ordrebekreftelse på epost, masse leveringsvarsler på sms fra posten. Pakken ble forsinket hos posten, ble varslet om dette, men den kom til første oppgitte leveringstidspunkt likevel. Innholdet i ordren var som forventet, ingenting manglet/ødelagt. Full pott :) Kommer tilbake.

31. desember 2013

Super service !!

Etter en feilsendt vare, fikk jeg etter en kort henvendelse riktig artikkel tilsendt snarest samme dag :) samtidig fikk jeg beholde det de hadde sendt feil :) helt fantastisk dialog med sjappa var det også :)

4. desember 2013

Rask levering og god kundeservice!

Hadde ett lite problem, som var fullstendig min egen feil. Det ble fikset tilogmed før åpningstid! Meget bra produkt til en meget bra pris, og må si jeg virkelig liker poengsystemet de har satt opp.

Anbefales på det sterkeste. :]

28. november 2013

Norges service-freakshop no.1

Har vært kunde en stund her , og trives bedre enn på noen andre lignende nett-butikker. Foruten godt utvalg , ok priser , rask forsendelse , gratis varer, gir de alt for at kunden skal bli fornøyd. Var så uheldig å få knekket en krittpipe under sending , neste dag sendte jeg inn bilde av pipen , og øyeblikkelig ble kostnadene godskrevet min konto. Fikk sågar deler av frakten refundert. Nye varer dukker stadig opp. Anbefales !

27. november 2013

Knall

Rask og fin levering. Mektig kvalitet på produkter :) Anbefaler virkelig denne nettsiden :)

20. november 2013