Kjøpte og betalte varer hos Headshop Norge for over 3000kr for 5-6 dager siden. Orderen er ikke ferdig. Logger inn på min konto i nettbutikken dems og ingenting har skjedd. Jeg har sendt gjentatte m... Vis mer
Første gangen jeg bestilte her bestilte jeg rullepapir og hendrix filter, og endte da opp med rullepapir og et annet hendrix-papir produkt enn det jeg hadde bestilt uten beskjed på forhånd. Og nå er d... Vis mer
Jeg betalte 849 for en vannpipe og 189 for 100 filter. Nå, 12 dager senere sitter jeg med 100 filter og ingen pipe. Når jeg prøver å ringe "kundeservice" er det ingen som tar tlf, selvom kl er 16:25... Vis mer
Drit opplegg hele sjappa.. 7 mnd siden jeg bestile en vare på forskuddsbetaling, ikke fådt noen varer eller ingen svarer!! De har åsså fjernet varen fra nettsiden uten st jeg har fådt penger tilbake!!... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Headshop Norge er headshop nettbutikk som selger varer til hele Norge. Vi er opptatt av god og rask ordrebehandling og kundeservice så kunden blir fornøyd. Du får poeng tilsvarende 10% av dine kjøp på nettet, du kan bruke ved neste kjøp.
Kristian 4des gate 17, 4612, Kristiansand
- headshop.no
Andre kikket også på
topp service.anbefales på de sterkeste:)
Litt treg levering men ellers alt ok:)
Anbefales!
Bra varer til en bra pris!
Takk for umiddelbar ekspedering av forsendelsen!
Rask levering
Rask levering og utmerket service, har handlet mye hos dere :)
Over forventningene
Jeg bestilte her pga gode priser, i tillegg til et genialt bonus-system. Pakken fra "En hyggelig netthandel" kom veldig fort, og da pakken kom frem oppdaget jeg at det manglet en vare. Denne saken fikk en rask løsning, og jeg er fremdeles en meget godt fornøyd kunde som kommer tilbake :)
Magisk
Legendarisk service og teleport frakt. Ble sjokka over hvor fort det gikk før jeg hadde pakken :)
Frakt
Måtte velge frakt med pakke levert på døren. Ellers ok service.
Kjempebra!
Etter bestilling, tok det ikke lang tid før varene dukket opp.
Raskere enn lyset!
Tok 1 dag ifra den var sendt til jeg hadde pakken! Kommer kun til å bruke headshop.no fremover!
Kjapt og trygt
Varen kom raskt og var nøyaktig som beskrevet :)
Leveringen går pinade raskere enn din egen skygge
Sykt imponeranes at varen æ bestilte lå i postkassa mi dagen etter.
Så har du dårlig tid kan æ anbefale Headshop på det varmeste ;-)
Kjempe bra!!!
Headshop.no har særiøst den beste å mest fantastiske sørvicen handler kun hos dere å det kommer jeg altid til å gjøre fikk tilbydd bongen i går den til 250 kjempe fornøyd til prisen!! Stå på særiøst dere driver bra sørice til folk jeg er kjempe fornøyd har også flere venner sol vurderer tingene deres fordi dem er så bra :-) hilsen Marius! Stå på!
Har aldri blitt misfornøyd .. tipp topp alltid, super service, rask levering :) toppers
alt man trenger, de kan skaffe det meste, bare å spørre, henvende seg.. tipp topp kommunikasjon, facebook er supert, kan sende pm osv
kundeservice er blant landets beste.
prisene er kansje norges beste :)
Greie priser, stort utvalg, diskré og kjapp levering!
Dette er første gang jeg har handlet fra headshop, og det blir ikke den siste! Selv om siden kan være litt forvirrende til tider, så finner du fram, og de har stort utvalg.
Godt fornøyd.
Fikk første forsendelsen litt sent, men det var tydeligvis grunnet flytting av lokale. Senere forsendelser har vært sendt innenfor informert tid med nøytral pakning til en ok pris. De har litt manglene inventar så det er noe rom for forbedring.
rask og god service,dårlig poengsystem
Kjøpte noe de gikk tom for og fikk noe mye bedre istede som erstatning. Men får ikke bruke poengene mine med mindre det er den nøyaktige summen...
2 ukers leveringstid
God service på telefon, men levering ble litt lang. Var visst pga noe flytting av butikk. Tok litt over 2 uker fra jeg bestillte til varene ble levert
Levert iht til bestilling
De bestilte varene ankom som forvente med hensyn til tid og kvalitet. Ingenting å klage på!
Super kundeservice
Mangla en vare, og de ordnet opp i det så fort jeg ringte inn, tommel opp!
Vekt fungerer ikke
Jeg bestilte en vekt og den ser ikke ut til og fungere som den skal, det går ikke å kalibere den eller noe. Det er en BLscale MS-500

Svar fra Headshop.no
Dårlig service
Har kjøpt en Xtreme Q,denne virker som den skal,men to deler røk.Venter nå på disse.Det var noen varer jeg bestilte som ikke var på lager.men mitt VISA kort ble belastet.Istedenfor å tilbakeføre beløpet har jeg nå fått "tilgodelapp".Denne er kun gyldig i et år,klarer jeg ikke å bruke opp beløpet vil jeg da kreve det tilbakeført.Håper nå at jeg får delene som røyk snart,disse fantes vistnok i Canada,ikke i Europa.

Svar fra Headshop.no