Kjøpte og betalte varer hos Headshop Norge for over 3000kr for 5-6 dager siden. Orderen er ikke ferdig. Logger inn på min konto i nettbutikken dems og ingenting har skjedd. Jeg har sendt gjentatte m... Vis mer

Jeg betalte 849 for en vannpipe og 189 for 100 filter. Nå, 12 dager senere sitter jeg med 100 filter og ingen pipe. Når jeg prøver å ringe "kundeservice" er det ingen som tar tlf, selvom kl er 16:25... Vis mer

Drit opplegg hele sjappa.. 7 mnd siden jeg bestile en vare på forskuddsbetaling, ikke fådt noen varer eller ingen svarer!! De har åsså fjernet varen fra nettsiden uten st jeg har fådt penger tilbake!!... Vis mer

1. Rekreasjonssenter

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Headshop Norge er headshop nettbutikk som selger varer til hele Norge. Vi er opptatt av god og rask ordrebehandling og kundeservice så kunden blir fornøyd. Du får poeng tilsvarende 10% av dine kjøp på nettet, du kan bruke ved neste kjøp.

1,2

Dårlig

Perfekt

Kjøpt ett par ganger hos headshop. De leverer alltid og er alltid like fornøyd. Anbefales :-)

16. oktober 2015

Kjapp og god service!

Headshop sender varene kjapt, og tar kontakt om det skulle være problemer med ordren. Anbefales!

18. september 2015

fått feil varer to ganger nå

etter og ha fått feil varer to ganger så handler jeg andre plasser

7. september 2015
Logoen til Headshop.no

Svar fra Headshop.no

Dette var dypt beklagelig. Og vi vil gjerne ordne opp.
Send oss mail til kundeservice/ kontakt oss på nettsiden. Så får vi fikset dette + kompensasjon.

Elendig, 2 ordrer og feil produkter

Første gangen jeg bestilte her bestilte jeg rullepapir og hendrix filter, og endte da opp med rullepapir og et annet hendrix-papir produkt enn det jeg hadde bestilt uten beskjed på forhånd. Og nå er det enda verre. Jeg bestilte en Vaponic glass vaporizer, og hva får jeg i posten? En hul TUSJ som ikke finnes på siden engang? Helt elendig.

27. august 2015
Logoen til Headshop.no

Svar fra Headshop.no

Hei, dette var svært beklagelig at du har fått feil produkt.
Du sendte en melding til kundeservice, som vi besvarte raskt, og det viser seg at du har fått feil produkt.

Sendte mail med returlapp, og beklagelse, men fikk aldri noe svar før denne meldingen.
Vi lever av å levere varer til kunder, derfor er det viktig for oss at du skal bli fornøyd. Derfor gir vi kompensasjoner for feil vi har gjort, i tillegg til å rette oppi den feilen som har skjedd.

Svar mailen, send pakken i retur, så skal dette bli fikset så godt det lar seg gjøre, og kompensasjon kan du forvente.

Super service.

Handlet noe i glass som kom frem knust av posten.
Sendte mail og fikk refundert uten problem.
Absolutt å anbefalle 5 stjerner.

29. juni 2015

Alt i boks fra Headshop!

Veldig fornøyd med Headshop! Håper de vil fortsette med et fint og variert utvalg på sin nettside så jeg slipper å stresse andre steder med å få tak i varene. Har ingenting å klage på hos Headshop!

7. juni 2015

Fantastisk!

de er raske, effektive og veldig flinke på det de gjør.
jeg hadde en pakke som jeg greide å sende feil feil post adresse til (den eksisterte ikke)
og jeg ringte til dem og det ble fiksa på 1 2 3.

17. april 2015

Topp

Annbefaler Headshop, god og rask levering. Thumbs up!

25. februar 2015

Til å stole på.

Headshop var veldig raske og effektive med å sende det jeg hadde bestilt. Det dukket opp i posten 2-3 dager etter bestilling i en veldig fin og anonym pakke. Jeg kommer til å bruke dem igjen og har heller ingen betenkeligheter med å anbefale siden til andre mennesker der ute.

10. februar 2015

Exellent !!!

Hurtig-handel for den som virkelig trenger det ! Skikkelig pakket var det også.., glimrende !! :-)

9. februar 2015

kjempe fornøyd

Bra Kundeservice, pakken kommer raskt. Og dere er flinke på å svare på mail. :)

14. januar 2015