Har gått fint de siste gangene jeg har bestilt, men denne gangen skulle jeg sende i retur. Jeg fikk som andre på denne nettsiden en strekkode som ikke kunne scannes, men posten tok den alikevell. Nå,... Vis mer
Gymshark har god kvalitet på klærne, men levering tar ofte 2-2,5 uker. Størrelsen er ofte litt stor, men de har size guide og brukeranmeldelser som sier om plaget vanligvis sitter for løst eller tett.... Vis mer
Har sendt to returer til Gymshark, og en retur er allerede avvist av Klarna fordi det har tatt for lang tid. De ber om bekreftelse på retur, men gir ikke returseddel som er mulig å scanne slik at man... Vis mer
Bestilt klær fra gymshark 3 ganger nå. Venter på 3 pakken nå men den kommer ikke i tide. Dette er altså 2 av 3 pakker som ikke kommer i tide. Snakket med helthjem som pakken skal bli levert fra.... Vis mer
GSHQ, Central Boulevard, B90 8AB, Solihull, Storbritannia
Veldig fornøyd med Gymshark sin kundeservice. Var blant annet en retur som ikke ble refundert, men kundeservice svarte rask på min melding og refunderte det utestående beløpet! Alt innen en time 🤩🤩❤️ Tusen takk igjen!
Mvh Selcan Atalay

Svar fra Gymshark
Har bestillt vare som jeg ikke hørte noe mer om. Pengene er borte. Har send flere meldinger ingen svar å få. Ordre Nr. #44b638-337
Bestillte fra en side som heter gymsharkeunorge.com

Svar fra Gymshark
Venter ennå på varene som jeg bestilte og betalt for 5 uker siden. Har sendt dem mail uten at dem svarer meg…..

Svar fra Gymshark
Bestilt trenings klær hos gymshark i snart 3år.. Har alltid fått klærne raskere enn forventet, og bare 1 gang har jeg mottat feil produkter, som ble ordnet opp i av fantastisk kundeservice!
Anbefaler på det sterkeste!

Svar fra Gymshark
Dårlig kvaliteten på tightsene er 3 gang det har blitt hull i tightsene jeg har kjøpt hos gymshark, er forsiktig med de men likevell blir de dor ødelagt… får heller ikke noe penger tilbake, noe jeg sykes burde være en selvfølge.

Svar fra Gymshark
De få gangene det har vært noe å utsette, har jeg alltid opplevd rask og god kundeservice! Fast kunde og ender alltid like fornøyd:-) Anbefales!

Svar fra Gymshark
Jag som många andra som la beställningar under rean köpte från en sida som heter gymsharksverige.se vilket är en scam..
Den riktiga sidan heter se.gymshark.com

Svar fra Gymshark
Super flinke og behjelpelig KS!
Løste saken raskt.

Svar fra Gymshark
Jeg hadde problemer med å skrive feil e-mail. Jeg sendte melding til gymshark og de hjalp meg fort og de sendte meg sporing nummret. Super kunne service

Svar fra Gymshark
Jeg må igjen skryte skikkelig av gymshark sine klær og kundeservice!!🤩 Jeg elsker klærne, hvor komfortable de er og hvor godt de passer. Ved alle mine få reklamasjoner så har de fikset dette opp lett og sluppet å returnere varene til og med! Dette er jo sykt lettvint. Kundeservice er behjelpelig på sitt beste og alltid superhyggelig - de vil finne den beste løsningen. Kundeservicen er i topp klasse! Jeg har mistet tellingen nå på hvor mye treningsklær jeg har fra gymshark🥰

Svar fra Gymshark
Hadde problemer med et av produktene jeg bestilte, og tok kontakt med Gymshark. Fikk raskt svar, god respons og de er veldig hjelpsomme.
Kjøpte først feil størrelse, så jeg returnerte den. Fikk pengene tilbake raskt, og alt var enkelt og rydding. Kan anbefale
Kvaliteten på klærn er bra, men problemer her e at dokker har en alt for dårlig logistikk noe som gjør at æ velge å gi kun 2 stjerne. Bestille klær på mandag å de ble ikke sendt før idag (fredag)… det e før dårlig, i tillegg så må man betale 250,- om man ønske å få pakken sendt raskere, det e faktisk ganske dårlig service… skuffende, hadde forventet mer.
Veldig gode treningklær, blir alltid fornøyd når jeg bestiller fra gymshark. Har hørt at folk opplever prisene som litt høye, men jeg mener at i forhold til kvaliteten er det en grei pris. Gå gjerne en str opp hvis du vipper mellom to str, siden thightsene kan bli litt gjennomsiktige :)
Sendte artikler (to sportsBH) i retur. Gymshark mottok ikke returen (uvisst hva som har skjedd). De slettet allikevel artiklene fra fakturaen min.
Dette er andre gang jeg bestiller fra Gymshark og jeg bestilte den på black friday salget deres den 18 november. Jeg skriver dette den 19. desember, pakken er ikke kommer og ingen i kundeservicen svarer på meldingene jeg sender. Det som er mest frustrerende er at det er julegaver i den og snart stenger butikkene der pick up pointet mitt er
Har ikke fått pakken enda, men fikk gratis express shipping pga kjøpte for over 1400kr. Dette sto på men så får jeg melding dagen etterpå hvor det står at den er forventet leveringstid den 22 desember, den ble kjøpte den 15 desember og skulle komme innen 1-2 virkedager
Fikk først kansellert en black week ordre uten grunn, og bestilte noen dager senere en ordre for min datter hvor det blir levert noe helt annet i pakken en det som er bestilt? Når dette tas opp med kundeservice på mail så er de overhodet ikke interessert i å finne en løsning på noe som helst. Kundeservice virker nesten likegyldige og småfrekke 😡 Styr unna!!
Ingen bekreftelse, ingen varer eller sporingsnummer. Men jeg har betalt via paypal.
Det er 3 uker siden jeg bestilte og betalte, har ikke hørt noe fra dem i noen kanaler.
Har prøv chat på kundeservice og valgte "snakk med en medarbeider" Det er tre dager siden, og de har ikke sett chat-meldingen enda.