Gymshark Anmeldelser 40 305

3,2

Har gått fint de siste gangene jeg har bestilt, men denne gangen skulle jeg sende i retur. Jeg fikk som andre på denne nettsiden en strekkode som ikke kunne scannes, men posten tok den alikevell. Nå,... Vis mer

Gymshark har god kvalitet på klærne, men levering tar ofte 2-2,5 uker. Størrelsen er ofte litt stor, men de har size guide og brukeranmeldelser som sier om plaget vanligvis sitter for løst eller tett.... Vis mer

Har sendt to returer til Gymshark, og en retur er allerede avvist av Klarna fordi det har tatt for lang tid. De ber om bekreftelse på retur, men gir ikke returseddel som er mulig å scanne slik at man... Vis mer

Bestilt klær fra gymshark 3 ganger nå. Venter på 3 pakken nå men den kommer ikke i tide. Dette er altså 2 av 3 pakker som ikke kommer i tide. Snakket med helthjem som pakken skal bli levert fra.... Vis mer

1. Butikk med treningstøy

Om Gymshark

We’re Gymshark. We exist to unite the conditioning* community.

It’s not our goals that unite us, but the things we do to achieve them. Because although our training grounds and end goals might be different, sweat is our sport. And we’re a team of individuals who know that to go further, we go together.

*Conditioning is everything we do today to prepare for tomorrow.

3,2

Middels

40k anmeldelser

Veldig fornøyd med Gymshark

Veldig fornøyd med Gymshark sin kundeservice. Var blant annet en retur som ikke ble refundert, men kundeservice svarte rask på min melding og refunderte det utestående beløpet! Alt innen en time 🤩🤩❤️ Tusen takk igjen!

Mvh Selcan Atalay

26. september 2022

Svar fra Gymshark

Hei Selcan, tusen takk for fin tilbakemelding 💙 Supert å høre at problemet ditt ble løst! Ha en fin uke videre 🎉

Har bestillt vare som jeg ikke hørte…

Har bestillt vare som jeg ikke hørte noe mer om. Pengene er borte. Har send flere meldinger ingen svar å få. Ordre Nr. #44b638-337
Bestillte fra en side som heter gymsharkeunorge.com

13. september 2022

Svar fra Gymshark

Hei! Takk for at du tok kontakt om dette. Dette høres dessverre ut som et falskt nettsted 😥 Om du kunne tatt kontakt med oss gjennom Kundestøtte teamet vårt så hjelper vi deg mer enn gjerne med dette her 🙏

Venter ennå på varene som jeg bestilte…

Venter ennå på varene som jeg bestilte og betalt for 5 uker siden. Har sendt dem mail uten at dem svarer meg…..

2. september 2022

Hei Christine,

Takk for tilbakemeldingen.

Dessverre tror jeg du kan ha kjøpt fra en falsk nettside. 😢
Fordi bestillingsnummeret du skrev inn ikke er et Gymshark-bestillingsnummer.
Våre bestillingsnumre starter alltid med #NO (#NO123456).

Hvis du har bestilt fra vår nettside: https://se.gymshark.com/, vil du alltid motta en ordrebekreftelse sendt til e-postadressen du oppga på bestillingen.

Vennligst kontakt oss via vår kundeservice: https://support.gymshark.com/sv
slik at vi kan hjelpe deg med å prøve å dobbeltsjekke om du har lagt inn bestillingen din på vår offisielle nettside eller ikke.

Jeg vil også råde deg til å kontakte banken din med en gang og be om hjelp, men kontakt oss gjerne via vår nettstøtte.

Vi ser frem til å høre fra deg for å hjelpe deg!🦈

Bestilt trenings klær hos gymshark i…

Bestilt trenings klær hos gymshark i snart 3år.. Har alltid fått klærne raskere enn forventet, og bare 1 gang har jeg mottat feil produkter, som ble ordnet opp i av fantastisk kundeservice!
Anbefaler på det sterkeste!

29. august 2022

Svar fra Gymshark

Heisann! Tusen takk for så fin en tilbakemelding, supert at du fikk ordnet opp i den bestillingen som ble feil. Vi setter skikkelig stor pris på at du er en del av Gymshark familien vår! Ha en fin dag videre ✨

Dårlig kvaliteten på tightsene

Dårlig kvaliteten på tightsene er 3 gang det har blitt hull i tightsene jeg har kjøpt hos gymshark, er forsiktig med de men likevell blir de dor ødelagt… får heller ikke noe penger tilbake, noe jeg sykes burde være en selvfølge.

16. august 2022

Svar fra Gymshark

Hei Sylvia, takk for at du sa ifra om dette, vi beklager virkelig å høre at du ikke er fornøyd med tightsene dine. Om du tar kontakt med teamet vårt i kundestøtte så kan vi se på dette for deg 💙 Du kan følge denne linken for å sende oss en melding direkte, du kan også sende bilder av tightsen her: https://support.gymshark.com/en-US

De få gangene det har vært noe å…

De få gangene det har vært noe å utsette, har jeg alltid opplevd rask og god kundeservice! Fast kunde og ender alltid like fornøyd:-) Anbefales!

8. juli 2022

Svar fra Gymshark

Hei Anna! Takk for at du legger igjen en tilbakemelding, det betyr mye 💕 Så fint å høre at du har opplevd både rask og god kundeservice hos oss!

Fejk scamsida

Jag som många andra som la beställningar under rean köpte från en sida som heter gymsharksverige.se vilket är en scam..

Den riktiga sidan heter se.gymshark.com

8. juli 2022

Hej Alfred,

Tack för din feedback.

Tyvärr så finns det en del phisingsidor/ fake websidor. Jag beklagar verkligen att du blivit utsatt.

Jag skulle öven råda dig att kontakta din bank på en gång och be om hjälp, men hör gärna av dig till oss via våran web support. https://support.gymshark.com/sv

Vi ser fram emot att höra ifrån dig !🦈

VELDIG FORNØYD MED KS!

Super flinke og behjelpelig KS!
Løste saken raskt.

20. juni 2022

Svar fra Gymshark

Tusen takk for at du tok deg tiden til å legge igjen en tilbakemelding, det betyr mye 💙 fint å høre at du fikk ordnet opp i saken raskt også!

Jeg hadde problemer med mail

Jeg hadde problemer med å skrive feil e-mail. Jeg sendte melding til gymshark og de hjalp meg fort og de sendte meg sporing nummret. Super kunne service

10. juni 2022

Svar fra Gymshark

Hei! Takk for tilbakemeldingen, det setter vi stor pris på. Supert å høre at dette ordnet seg så greit, vi håper du elsker dine nye Gymshark goodies! 🦈

Jeg må igjen skryte skikkelig av…

Jeg må igjen skryte skikkelig av gymshark sine klær og kundeservice!!🤩 Jeg elsker klærne, hvor komfortable de er og hvor godt de passer. Ved alle mine få reklamasjoner så har de fikset dette opp lett og sluppet å returnere varene til og med! Dette er jo sykt lettvint. Kundeservice er behjelpelig på sitt beste og alltid superhyggelig - de vil finne den beste løsningen. Kundeservicen er i topp klasse! Jeg har mistet tellingen nå på hvor mye treningsklær jeg har fra gymshark🥰

6. juni 2022

Svar fra Gymshark

Tusen takk for tilbakemeldingen vi setter stor pris på dette, det er skikkelig koselig å høre 💙 Ha en fin dag! 🦈

Kvaliteten er bra, MEN…

Kvaliteten på klærn er bra, men problemer her e at dokker har en alt for dårlig logistikk noe som gjør at æ velge å gi kun 2 stjerne. Bestille klær på mandag å de ble ikke sendt før idag (fredag)… det e før dårlig, i tillegg så må man betale 250,- om man ønske å få pakken sendt raskere, det e faktisk ganske dårlig service… skuffende, hadde forventet mer.

25. mars 2022

Veldig bra

Veldig gode treningklær, blir alltid fornøyd når jeg bestiller fra gymshark. Har hørt at folk opplever prisene som litt høye, men jeg mener at i forhold til kvaliteten er det en grei pris. Gå gjerne en str opp hvis du vipper mellom to str, siden thightsene kan bli litt gjennomsiktige :)

31. januar 2022

Dette er andre gang jeg bestiller fra…

Dette er andre gang jeg bestiller fra Gymshark og jeg bestilte den på black friday salget deres den 18 november. Jeg skriver dette den 19. desember, pakken er ikke kommer og ingen i kundeservicen svarer på meldingene jeg sender. Det som er mest frustrerende er at det er julegaver i den og snart stenger butikkene der pick up pointet mitt er

20. desember 2021

Har ikke fått pakken enda

Har ikke fått pakken enda, men fikk gratis express shipping pga kjøpte for over 1400kr. Dette sto på men så får jeg melding dagen etterpå hvor det står at den er forventet leveringstid den 22 desember, den ble kjøpte den 15 desember og skulle komme innen 1-2 virkedager

16. desember 2021

Kansellert ordre uten grunn Black Week og nå total feilleveranse

Fikk først kansellert en black week ordre uten grunn, og bestilte noen dager senere en ordre for min datter hvor det blir levert noe helt annet i pakken en det som er bestilt? Når dette tas opp med kundeservice på mail så er de overhodet ikke interessert i å finne en løsning på noe som helst. Kundeservice virker nesten likegyldige og småfrekke 😡 Styr unna!!

15. desember 2021

Varene dukker ikke opp

Ingen bekreftelse, ingen varer eller sporingsnummer. Men jeg har betalt via paypal.

Det er 3 uker siden jeg bestilte og betalte, har ikke hørt noe fra dem i noen kanaler.
Har prøv chat på kundeservice og valgte "snakk med en medarbeider" Det er tre dager siden, og de har ikke sett chat-meldingen enda.

10. desember 2021