Gymshark Anmeldelser 40 304

3,2

Har gått fint de siste gangene jeg har bestilt, men denne gangen skulle jeg sende i retur. Jeg fikk som andre på denne nettsiden en strekkode som ikke kunne scannes, men posten tok den alikevell. Nå,... Vis mer

Gymshark har god kvalitet på klærne, men levering tar ofte 2-2,5 uker. Størrelsen er ofte litt stor, men de har size guide og brukeranmeldelser som sier om plaget vanligvis sitter for løst eller tett.... Vis mer

Har sendt to returer til Gymshark, og en retur er allerede avvist av Klarna fordi det har tatt for lang tid. De ber om bekreftelse på retur, men gir ikke returseddel som er mulig å scanne slik at man... Vis mer

Bestilt klær fra gymshark 3 ganger nå. Venter på 3 pakken nå men den kommer ikke i tide. Dette er altså 2 av 3 pakker som ikke kommer i tide. Snakket med helthjem som pakken skal bli levert fra.... Vis mer

1. Butikk med treningstøy

Om Gymshark

We’re Gymshark. We exist to unite the conditioning* community.

It’s not our goals that unite us, but the things we do to achieve them. Because although our training grounds and end goals might be different, sweat is our sport. And we’re a team of individuals who know that to go further, we go together.

*Conditioning is everything we do today to prepare for tomorrow.

3,2

Middels

40k anmeldelser

SVINDEL! Jeg har ikke mottatt varer!!

Jeg har bestilt klær hos dere på blakk friday, den 9. des. har jeg fått Mail om at din bestilling er på vei, men jeg har enda ikke mottatt varer!! Kunne ikke spore pakken gjennom postnord heller!!! SVINDEL!!

8. desember 2022

Svar fra Gymshark

Heisann, takk for tilbakemeldingen din.

Vi beklager å høre at du ikke har mottatt bestillingen din! Kunne du tatt kontakt med oss på linken nedenfor slik at vi kan undersøke dette for deg? 💖

Svindel...

Svindel
Min sønn på 16 år har bestilt treningstøy fra dere. Jeg sjekket bestilling og sum før jeg la inn kortet til betaling. Fikk ordrebekreftelse, og tenkte alt var ok. Dessverre sjekket jeg ikke nettsiden og ordrebekreftelse godt nok, da dette nå viser seg å være svindel. Skulle ta kontakt med Gymshark, da levering tok såpass lang tid. Ser jo nå at ordrebekreftelse ser veldig merkelig ut, så er nok helt sikkert falsk. Ikke mulig å finne kontaktinformasjon til Gymshark i den... Skikkelig kjipt for min sønn som har ventet lenge på klærne.

Hei,

Takk for tilbakemelding, vi beklager å høre om dette!

Hvis du tror at du har kjøpt gjennom et usikret nettsted kan du ha vært utsatt for svindel. Vi anbefaler at du kontakter banken din direkte, og de kan kanskje ordne refusjon for kjøpet.

Men hvis du kjøper gjennom Gymshark.com kommer vi til å være her for å hjelpe deg med alle spørsmål du måtte ha 💙

For å finne ut mer om falske kontoer og nettsteder, sjekk ut Gymshark Central: https://central.gymshark.com/article/fake-gymshark-accounts

I mellomtiden, om du kunne tatt kontakt med teamet vårt så kan vi se om det er noen måte vi kan hjelpe deg på, bare følg linken nedenfor 🦈

gymsharkl Norge

gymsharklnorge
er en falsk side, har nok ingenting med gymshark.com, der har jeg bestilt før og alt har gått helt fint. Dessverre måtte jeg rate for å få skrive, men hold dere unna denne nettbutikken, altså den falske.

25. desember 2022

Hej Gwen,

Tak for din feedback, og vi beklager meget dette! Vi gør alt hvad vi kan for at lukke de falske Gymshark hjemmeside derude.

At yde en god kundeservice er altafgørende for os, så hvis du kan kontakte os via vores hjemmeside, vil vi med glæde undersøge dette og forhåbentlig få dette ordnet så hurtigt som muligt🙌

Vi ønsker dig en glædelig jul og godt nytår🦈

Blitt svindlet

Har bestilt varer i november og betalt via paypal, men hørte ingenting mer. Prøvd å kontakte flere ganger, men har heller ikke hørt noe fra gymshark enda. Antakeligvis svindel 😔

11. november 2022

Hej Khuliun,

Tak for din besked og vi beklager rigtig meget dette!

Hvis du kan kontakte os via vores hjemmeside, vil vi med glæde undersøge dette og hjælpe dig så hurtigt som vi kan🙌

Vi ønsker dig en glædelig jul og godt nytår🦈

Frustrert.

Hei. Bestillte varer rundt 25 november, ordren er betalt, men har ikkje hørt noko meir.
Tatt kontakt med kundeservice, men får ikkje kontakt. Dette er for dårlig! Ønsker enten pengene tilbake eller ein oppdatering på pakken og når den blir sendt, men ikkje så lett når ein ikkje får kontakt med nettsida!

Hei!

Takk for at du legger igjen en tilbakemelding. Dette er ikke opplevelsen vi ønsker at kundene våre skal ha hos oss.

Kunne du tatt kontakt med oss på linken nedenfor slik at vi kan se på dette for deg? Når du går gjennom chatbotten så må du bare gi noen detaljer om henvendelsen din først, så blir du sendt videre til et medlem av teamet vårt 💖

Ikke fått bekreftelse eller levering av varene

Jeg bestilte en vare 7. desember. Betalingen gikk igjennom samme dag, etter det har jeg ikke hørt noe. Jeg ser under at folk blir bedt om å ta kontakt på en support link, men det er kun en chatbot og jeg får ikke svar når jeg legger inn et spørsmål og jeg kommer ikke i kontakt med noe annet et chatboten. Jeg ser at det er veldig mange som opplever det samme og lurer på om dette bare er svindel...

6. desember 2022

Hei!

Takk for at du legger igjen en tilbakemelding. Jeg beklager å høre om dette.

Kunne du tatt kontakt med oss på linken nedenfor slik at vi kan se på dette for deg? Når du går gjennom chatbotten så må du bare gi noen detaljer om henvendelsen din først, så blir du sendt videre til et medlem av teamet vårt 😊

Sykt lang leveringstid og elendig kundeservice

Bestilte varer 5.12. Ikke fått bestillingsbekreftelse på e-post, men har mottatt faktura for varene. På nettsiden har det stått et post nord sporingsnummer siden 8.12., men forsendelsen er enda ikke innlevert til postnord!! Det er nærmest umulig å nå noen på kundeservice, det er kun robot med standardsvar. Tlf nummer eller Mail eksisterer ikke. Når jeg endelig får kontakt med reelle personer, svarer de ikke på spørsmålene mine, og skylder på Kuréren?! På nettsiden står det at siste bestillingsfrist for varelevering før jul er 16.12.!! Det er jo blank løgn når de ikke engang klarer å levere varer før jul som er bestilt i begynnelsen av desember. Varene jeg bestilte er julepresanger, men ser ikke for meg at de vil bli levert i tide. Utrolig kjipt, når en antar at en har vært tidlig ute. Det frister virkelig ikke å bestille herfra igjen. Til sammenligning så har jeg bestilt fra andre steder i går, og varene ble pakket og sendt samme dag!

18. desember 2022

Hei,

Takk for at du sier ifra om dette, vi beklager å høre at du fortsatt ikke har mottatt bestillingen din, det er ikke opplevelsen vi ønsker for kundene våre.

Vi har akkurat sendt deg en melding i svar til henvendelsen din på nettsiden vår, og ser fram til å høre fra deg sånn at vi kan ordne opp i dette for deg 💖

Manglende levering av varer

Fikk bekreftelse på betalte varer den 09.12.22. Har enda ikke fått beskjed om varene er sendt fra lager og ingen trackingnummer på noe forsendelse. Dette var julegave og det står på deres nettside at leveringstiden er 2-4 dager. Vi har prøvd å ta kontakt for å få svar på hvorfor vi ikke har mottatt varene. Vi trodde dette var en seriøs nettbutikk. Utrolig kjedelig. Vi håper dere snarest tar kontakt.

8. desember 2022

Hei,

Takk for tilbakemelding, jeg beklager å høre at du ikke har fått noen oppdatering på bestillingen din.

Om du kunne tatt kontakt med kundestøtte teamet vårt gjennom linken nedenfor så hjelper vi deg gjerne med dette!

Mangler bestillingsbekreftelse og pakke

Bestilte 27.11.22. Fikk ingen bekreftelse pr. epost. Har kun info fra Paypal om at ordren er betalt. Har sendt epost til gymshark.com den 9.12. men ikke fått svar. Ser at flere opplever det samme, og at gymshark svarer med å be om at det tas kontakt via en lenke så skal de hjelpe. Denne lenken går bare til en "support" side, hvor det eneste man kan gjøre er å kommunisere med en chatbot, ingen hjelp å få! Jeg trenger ikke denne linken, jeg trenger et svar på eposten som er sendt! Ordren var ment å være en julegave, dette er bare altfor dårlig fra et firma jeg trodde var seriøst!

26. november 2022

Svar fra Gymshark

Heisann, takk for at du sa ifra om dette.

Jeg beklager å høre at du ikke har fått svar på eposten din.

Dessverre har vi ikke kundestøtte tilgjengelig over epost, men hvis du går gjennom chatbotten på support-siden vår så kommer du gjennom til et medlem av kundestøtte teamet vårt som kan hjelpe deg.

Bare velg 'Snakk med en person' så hjelper vi deg så fort vi kan 💖

Ser fram til å høre fra deg snart!

Jeg bestilte en pakke den 9 november i…

jeg bestilte en pakke den 9 november i forbindelse med black friday, vet godt dette kan ta tid, mottok en bekreftelse på at pakken var på vei 8 desember, må dette tidspunktet hadde jeg allerede vært i kontakt med gymshark kundeservice to ganger! i dag får jeg så beskjed om at varen som er bestilt ikke er på lager lenger og kan derfor ikke sendes til meg. dette er FOR DÅRLIG! jeg får pengene tilbake godt nok, men dette var en dårlig opplevelse hos dere.

7. desember 2022

Hei,

Takk for tilbakemeldingen, jeg beklager å høre at opplevelsen du har hatt i Black Friday salget vårt har vært skuffende.

Mangler skjer fra tid til annen, til tross for forberedelser og justeringer som vi foretar på varehuset kan vi dessverre ikke unngå dette fullstendig.

Å gi en god kundeopplevelse er utrolig viktig for oss, og vi beklager at vi ikke har klart å levere dette ved denne anledningen.

Som alltid fortsetter vi å jobbe hardt for å unngå at dette skjer igjen!

Om du vil ha videre hjelp med dette, ta gjerne kontakt med kundestøtte teamet vårt.

Obs!

Bestilte julegave til nevøen min under salget 14. november og mottok kun en bekreftelse på at orderen var betalt. Etter dette har jeg ikke hørt et pip. Ingen oppdatering av noe slag. Dette lukter svindel!

13. november 2022

Svar fra Gymshark

Hei! Takk for at du sa ifra, dette er ikke opplevelsen vi vil at kundene våre skal ha.

Om du kunne tatt kontakt med teamet vårt på linken nedenfor, så kan vi se videre på dette for deg 🦈

Jeg bestilte varer fra gymshark 26…

Jeg bestilte varer fra gymshark 26 november. De er ikke sendt fra gymshark enda. Får svar at de skal sende de så fort som mulig men ingenting skjer. Det er en julegave. Utrolig dårlig.

25. november 2022

Svar fra Gymshark

Hei! Takk for at du sa ifra, jeg beklager å høre at du venter på bestillingen din. På grunn av Black Friday salget vårt opplever vi forsinkelser på varehuset.

La inn bestilling 25/11-2022

La inn bestilling 25/11-2022. Fikk aldri noen ordrebekreftelse, men mottok faktura fra Klarna. I dag er det 8 Desember og ennå ikke hørt noe fra butikken. Butikken har ikke telefon de kan nås på og svarer ikke på Mail. Så totalt fravær av support. Anbefaler ingen å betale noe på forskudd i denne butikken. Jeg vet ennå ikke om jeg vil motta min ordre eller ikke.

Svar fra Gymshark

Hei! Takk for at du sa ifra, jeg beklager å høre at du venter på bestillingen din. Vi har kun en online chat gjennom nettsiden vår (i tillegg til sosiale medier), men dessverre har vi ikke epostadresse eller telefon for kundestøtte. Ta kontakt med teamet vårt på linken nedenfor så hjelper vi deg gjerne med dette:

https://support.gymshark.com/en-GB 🙌

Har bestilt varer i oktober

Har bestilt varer i oktober, enda ikke hørt noe. Forsøkt å undersøke med gymshark norge vedr min bestilling, uten å få id 2209162258191992. Svindel?

29. november 2022

Hei,

Takk for at du sa ifra om dette, vi beklager virkelig det 🥺

Om du kunne tatt kontakt med kundestøtteteamet vårt så kan vi hjelpe deg videre!

hvilken nettside må man bruke?

Hei hvilken nettside er det man må bruke for jeg brukte no.gymshark.com på to bestilinger på black friday og den ene er kansellerte og den andre ikke.

28. november 2022

Heisann!

no.gymshark.com er riktig nettsted for Gymshark bestillinger til Norge!

Om du har hatt problemer med en bestilling, ta gjerne kontakt med Kundestøtteteamet vårt for videre assistanse 🙌

God kundeservice

Fikk tilsendt feil produkt, og produktene jeg hadde bestilt var nå utsolgt. Fikk isteden gavekort på samme sum, beholde klærne som var feil og 20% rabatt på neste kjøp. Utrolig bra kundeservice som fikser opp raskt☺️

25. november 2022

Svar fra Gymshark

Tusen takk for fin tilbakemelding, vi setter stor pris på det 🧡 Jeg håper du finner noe annet fint med rabattkoden din!

Svindel på gymsharklnorge.com

Svindel på gymsharklnorge.com

Jeg trodde dette var den norske nettsiden. Det var det ikke. Man blir losst videre til tryllewilliam.com for betaling

Vi beklager virkelig å høre dette 🥺

Gymshark har samarbeidet med noen fantastiske tredjepartsleverandører i det siste, men dette er dessverre ikke en av dem, og vi kan ikke garantere at dette er et ekte Gymshark-produkt eller et sikkert nettsted.

Om du kunne tatt kontakt med kundestøtte teamet vårt så kan vi hjelpe deg videre med dette!

Penger trukket vare ikke kommet

Pengene ble trukket. Mottok aldri ordrebekreftelse eller varer

21. november 2022

Hei,

Takk for at du sa ifra om dette, vi beklager virkelig det!

Svindel på gymsharknorgestote.com

Har bestillt vare på gymsharknorgestore.com som jeg ikke hørte noe mer om. Pengene er borte. Ordre Nr. #44b638-163

20. november 2022

Vi beklager virkelig å høre dette 🥺

Anbefales

Jeg har bestilt klær fra Gymshark flere ganger, og det har alltid gått problemfritt. Retur av varer er enkelt å forholde seg til og leveringstiden overholdes.

19. november 2022

Svar fra Gymshark

Tusen takk for fin tilbakemelding, vi setter stor pris på det 🧡