Gymshark Anmeldelser 40 305

3,2

Har gått fint de siste gangene jeg har bestilt, men denne gangen skulle jeg sende i retur. Jeg fikk som andre på denne nettsiden en strekkode som ikke kunne scannes, men posten tok den alikevell. Nå,... Vis mer

Gymshark har god kvalitet på klærne, men levering tar ofte 2-2,5 uker. Størrelsen er ofte litt stor, men de har size guide og brukeranmeldelser som sier om plaget vanligvis sitter for løst eller tett.... Vis mer

Har sendt to returer til Gymshark, og en retur er allerede avvist av Klarna fordi det har tatt for lang tid. De ber om bekreftelse på retur, men gir ikke returseddel som er mulig å scanne slik at man... Vis mer

Bestilt klær fra gymshark 3 ganger nå. Venter på 3 pakken nå men den kommer ikke i tide. Dette er altså 2 av 3 pakker som ikke kommer i tide. Snakket med helthjem som pakken skal bli levert fra.... Vis mer

1. Butikk med treningstøy

Om Gymshark

We’re Gymshark. We exist to unite the conditioning* community.

It’s not our goals that unite us, but the things we do to achieve them. Because although our training grounds and end goals might be different, sweat is our sport. And we’re a team of individuals who know that to go further, we go together.

*Conditioning is everything we do today to prepare for tomorrow.

3,2

Middels

40k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Varene som aldri kommer

Bestilte varer for flere uker siden, fikk aldri ordrebekreftelse, så har ikke odrenummer. Ingen varer er kommet, men faktura har de sendt.

9. desember 2021

Elendig kundeservice!!

Elendig kundeservice!!!
De bruker for lang tid på å sende ordre, umulig å rette opp i ordrer som er gjort feil fra deres side, umulig å legge inn to ordrer for tett oppå hverandre.
Ubrukelig sted! Anbefaler ikke til noen.

3. desember 2021

Reklamerte på gymshark tights

Reklamerte på gymshark tights, fikk ett utrolig hyggelig svar og får tilsendt en ny en uten å levere tilbake den defekte❤️ Verdens mest hyggeligste kundeservice og ellers har de fantastiske varer. Nesten alle treningsklærne mine er herifra🙈 Mitt favorittmerke når det gjelder treningsklær av høyeste kvalitet.

16. september 2021

Svar fra Gymshark

Hey Kine, we really appreciate this review, thanks so much for you kind words and we're glad we could get this sorted for you! 💙

Æ bestilte en shorts + flere ting

Æ bestilte en shorts + flere ting. Fikk ikke shorts, de va uheldig å sendte meg en tights som æ ikke hadde bestilt. Kontakta kundeservice, de sende meg shortsen, gratis frakt, shipping nr, og lar meg få beholde tightsen ❤️ Utrulig gla før att æ slapp å styre med returnering, og at æ faktisk fikk meg en ny tights 😎

20. august 2021

Hey Julie,

We really appreciate this review, thanks so much for you kind words and we're glad we could get this sorted for you! 💙

Gode produkter, rask levering og bra kundeservice

Kjøpte to tights. Begge var behagelige og myke i fine farger. Utrolig rask levering, pakken kom på døren litt over et døgn etter bestilling! Kontaktet kundeservice fordi det fulgte med mer enn jeg hadde bestilt. Tok noen dager før jeg fikk svar, men ypperlig service når de først svarte. Veldig fornøyd med Gymshark!

9. juli 2021

Hey Marte,

Thanks so much for taking the time to leave this lovely review!

Fantastisk service!

Jeg hadde en tskjorte som jeg skulle reklamere på, og tok kontakt med gymshark over Messenger. Jeg fikk raskt svar og oppfølgning, og fikk tilbud om å få tilsendt en ny tskjorte eller et gavekort tilsvarende prisen. Jeg hadde hele tiden god kontakt med gymshark og fikk svar på det jeg lurte på. Fantastisk service som alltid!

9. juli 2021

Hi Paula!

Thank you so much, we're glad you like our products and customer service. 🙌

Var helt umulig å returnere fra Norge

Var helt umulig å returnere fra Norge. Verste kundeservice opplegg jeg har vært borti. Alt for avansert å forstå hvordan man kontaktet de. Ellers liker jeg veldig godt produktene deres men kommer ikke til å bestille noe mer derfra fordi det ikke er mulig å returnere.

7. juli 2021

Ble ved flere anledninger merket for…

Ble ved flere anledninger merket for "bedrageri" når jeg prøvde å bestille fra deres nettside. Fikk noen andre til å forsøke å bestille for meg, og de opplevde akkurat det samme. Jeg fikk beskjed fra Gymshark om å prøve å få noen andre til å bestille for meg, siden det ikke var mulig å gjøre det selv. Dette hadde jeg da allerede gjort uten suksess. Det hele endte med at jeg ikke fikk bestilt noe som helst i det hele tatt. Usikker på om jeg noensinne kommer til å gidde å gi dette tullet en sjanse til.

15. juni 2021

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Når UPS mistet pakken vår sendte Gymshark oss en ny. Vi har mottatt «reservepakken» og varene har så langt ypperlig kvalitet. Uansett er det ingenting å ta Gymshark på, de er absolutt hjelpsomme og serviceinnstilte!

3. juni 2021

Bedre kundeservice får man ikke

Bedre kundeservice får man ikke! Fikk helt utrolig god hjelp av Isabella på kundeservice❤️ gymshark sørger alltid for at kvaliteten skal være i toppklasse! Utrolig fornøyd både med kundeservice og produktene jeg eier🤩

3. mai 2021

For en service!!🤩🤩

For en service!!🤩🤩
Ekstremt hyggelige mennesker jeg pratet med, som virkelig ønsket å hjelpe meg! Jeg fikk tilsendt ny tights - helt gratis, pga en feil i den første jeg kjøpte, og den nye kom drøye 24 timer senere🙏🏼😍

29. april 2021

Super kundeservice

Treningstøy med god kvalitet, rask behandling og frakt. Ikke minst super kundeservice. Enkel å komme i kontakt med. Reklamerte på ett par tights, og fikk raskt svar. Er veldig fornøyd!

5. april 2021

Hey Hege,

Thanks so much for leaving this lovely review! We're glad you're pleased with our services! 🦈

De har verdens beste klær

De har verdens beste klær, men også super service! Jeg har anbefalt Gymshark til mine venner, og de har samme oppfatninger som meg!
Jeg har mottatt feil vare, og de fikser med en gang!

1. april 2021

Hey Chathrine,

Sorry to hear that this happened, but we're glad we managed to get this resolved for you! 🙌

Super kundebehandling

Reklamerte på et par tights og fikk kjempe rask og god kundeservice! Veldig fornøyd.

18. mars 2021

Hey Stine,

Thanks for this review, we're pleased that you like our customer service!

Fikk en tights som ikke var helt 100%

Fikk en tights som ikke var helt 100%. kontaktet gymshark og alt ordnet seg med en gang, veldig hyggelig dame😁 anbefales!

10. mars 2021

Hey Joakim,

Thank you for taking the time to leave this review, we're glad that we could get this resolved for you!