Outstanding customer service because of Guy Holt! We were having an issue finding a replacement part locally in the US, but after a few emails, he was able to locate it from their warehouse and mailed... Vis mer

Plus que parfait ! A des produits magnifiques , vous ajoutez un service après vente comme rarement vu . Personnel très à l’écoute et agréable ! Je recommande très très fortement !!

Vi havde købt 3 Gubi væglamper, og efter et par år ( efter garantiperiodens udløb ) skallede malingen af i den ene af skærmene. Vi henvendte os hos Gubi kundeservice og de sendte os en ny skærm uden b... Vis mer

Virkelig flotte produkter som får ens hjem til at se godt ud . Havde dog en oplevelse hvor jeg stillede en forretningsmæssig forespørgsel til GUBi vedrørende priser til et lagersalg . Denne fore... Vis mer

1. Møbelsnekker

GUBI is a design house renowned for designing, developing and marketing a daring and elegant collection of furniture, lighting and interior objects that resonates across the globe. GUBI brings forgotten icons of the past together with tomorrow’s classics. The result is a visionary collection that spans almost 100 years of history and is sold all over the world.

4,6

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Gubi 1 - Stole, der ikke holder

Gubi laver sjove stole, som også har fået flere designpriser rundt omkring.
Desværre holder de ikke, hvad de lover.

Købte en lille flok Gubi 1 -stole for et par år siden.
I følge produktbeskrivelsen skulle de være robuste og velegnede til såvel privat brug som til restauranter og den slags.
Imidlertid... efter et par års helt almindelig brug er de alle sammen gået i stykker.
Samlingerne mellem stel og skal er simpelthen alt for svag, så skallen slipper stellet i de forreste samlinger.
De kan bare ikke holde til, at man læner sig tilbage i stolene.
OG, desværre, der er er ingen billig eller god måde at reparere stolene på.
Enten må man købe nye skaller (som selvfølgelig hurtigt går i stykker igen) eller også må man simpelthen skrue bræddebolte igennem fra oversiden.

Vi har gjort designerne fra Komplot Design opmærksomme på problemet, så vi regner med, at de snart kommer op med et bedre design ;-)

1. juli 2013