Granit Anmeldelser 762

4,4

Rullbart oppvaskstativ: Jeg målte ikke nøyaktig nok på forhånd, men delte bare stativet på midten ved å klippe silikon/gummidelen. Da var stativet stort nok til å tørke espressokoker på, uten å ta... Vis mer

Har handlet på nett 2 ganger hos Granit, ene gangen et møbel. Varene kommer som avtalt, og passer beskrivelsene som angis om produktet. Jeg har vært endel i fysisk butikk, så det gjenpeiler nok mi... Vis mer

Vi fant akkurat det vi så etter. Kjøpte oppbevaringsbokser i mykt tøy til skuffene i skyvedørsgarderoben. Flott for å sikre litt orden i sakene. God pris og rask levering.

Produktene er fine og leveransen gikk raskt og bra men jeg hadde bestilt tre rammer men fikk bare én i pakken min. Åpnet den ikke med en gang så det var vanskelig å bevise å kreve pengene tilbake.

1. Husholdningsbutikk
  2. Butikk for kurvmøbler
  3. Interiørbutikk
  4. Møbelbutikk
  5. Lampeforretning
  6. Utemøbler

Om Granit

We believe in form and function that last — designs that work everywhere, regardless of personal style. Sustainable and long-term, in a color palette inspired by the nature around us.

We are not here to fill your home with things. We aim to offer smart, lasting, thoughtful, and comfortable solutions for your home and everyday life — so you can simplify, and make more time for what truly matters.

Our story began in Stockholm in 1996 with an idea: functional and timeless storage solutions designed to create order and simplicity.

Today, almost 30 years later, we have developed a wide range of products for the entire home. Yet the core philosophy behind the Granit collection remains unchanged — inspiring and sustainable functionality that simplifies your life and gives you more time to live. From the very beginning, our motto has been clear: Simplify life.

4,4

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Jeg likte vasen godt

26. februar 2026

Hei Anne,

Takk for din hyggelige tilbakemelding! Vi er veldig glade for at du likte vasen vår. Det betyr mye for oss at våre kunder er fornøyde med produktene våre.

Fornøyd

Varen kom som forvennet. God kvalitet

20. februar 2026

Hej Julie,

Tak for din gode anmeldelse. Vi er glade for, at varen kom som forventet og at du er tilfreds med kvaliteten. Det er præcis den slags oplevelser, vi ønsker at give vores kunder.

Misvisende tilbudspriser

Misvisende tilbudspriser

28. februar 2026

Hej,

Tack för att du hör av dig. Vi beklagar verkligen att priserna upplevdes som missvisande.
Du är mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har frågor kring din beställning eller specifika priser, så hjälper vi dig direkt!

Hej Katarina,
Stort tack för din fina feedback, det gör oss verkligen glada att höra att allt har varit så lyckat.
Vi hoppas att du får mycket glädje av din beställning!

Likte produktene.

18. februar 2026

Hei Aslaug,
Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det gleder oss stort å høre at du likte produktene våre.
Håper vi ser deg snart igjen, enten på nettsiden eller i en av våre butikker!

Kjempebra kvalitet og design

Kjempebra kvalitet og design, varene kom hele og fine, samt rask levering.

23. februar 2026

Hei Maria,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Vi er glade for at du er fornøyd med både kvaliteten, designet og leveringen av produktene våre. Det betyr mye for oss å høre at du hadde en god handleopplevelse.

Team Granit

Enkelt å bestille på nett,pakken til…

Enkelt å bestille på nett,pakken til mitt nærmeste postkontor og fornøyd med varen.

15. februar 2026

Hei Laila,

Tusen takk for din 5-stjernes vurdering! Vi er glade for at du syntes nettbestillingen var enkel, at leveringen fungerte bra og at du er fornøyd med varen. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din.

Rask levering.

Rask levering.
Varene sto til forventningene.
Fornøyd.

17. februar 2026

Hei!
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det gleder oss stort å høre at leveringen var rask og at varene levde opp til forventningene dine.
Velkommen tilbake til oss for en hyggelig handel i fremtiden!
Team Granit

Varene stod dessverre ikke helt til…

Varene stod dessverre ikke helt til forventningene denne gangen. Vært fornøyd før, men nå var kurvene jeg kjøpte veldig ulik sånn de så ut på bildet, og de lukter litt dårlig.

8. februar 2026

Hei Camilla,
Takk for at du deler din erfaring med oss, selv om det er leit å høre at kurvene ikke levde helt opp til forventningene denne gangen.
Siden våre kurver ofte er laget av naturmaterialer, kan de både variere litt i utseende og ha en naturlig duft som vanligvis avtar etter kort tid. Vi vil selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med kjøpet ditt!
Du er hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice, så skal vi se på dette sammen og hjelpe deg med en løsning.

Team Granit

Produktet var akkurat slik jeg hadde…

Produktet var akkurat slik jeg hadde håpet på, og leveringstiden var kort.

3. februar 2026

Hei!

Tusen takk for din fine tilbakemelding. Vi er glade for at produktet møtte dine forventninger og at leveringen var rask. Det setter vi stor pris på.

Helt topp!

Stolen passet beskrivelsen og leveringen var rask og grei.

31. januar 2026

Hei Maja,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at stolen levde opp til forventningene og at leveringen gikk raskt og smidig.
Vi håper du blir kjempefornøyd med din nye stol!

Varen var superfin

Varen var superfin, altså som på bildet.
Rask levering

27. januar 2026

Hei Ann Christin,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det gleder oss stort å høre at varen levde opp til forventningene og at du er fornøyd med både produktet og leveringen.

Vi håper vi ser deg igjen i nettbutikken snart!

Hei Bente,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen og 5 stjerner! 🌟
Det gleder oss stort å høre at du er fornøyd med både den raske leveringen og varene dine.
Velkommen tilbake til oss.

Team Granit

To av produktene var skadet da jeg fikk…

To av produktene var skadet da jeg fikk de. Sendte mail med bilder og alt, men fikk beskjed om å sende alt på nytt via en link. Det ble tungvint og tåpelig.

25. januar 2026

Hei Andrea,

Takk for din tilbakemelding, og beklager at produktene dine var skadet.

Jeg forstår at det kan føles som et ekstra steg, men grunnen til at vi ber deg bruke lenken (vår reklamasjonsportal), er at det er der saken din blir formelt registrert og håndtert. Så snart du har lagt inn informasjonen der, kan vi hjelpe deg videre med en løsning eller nye varer med en gang.

Vi setter pris på tålmodigheten din, og vi sitter klare til å hjelpe deg så snart saken din ligger i systemet!

Team Granit

Den ene koppen var ødelagt

Den ene koppen var ødelagt. Hanken var falt av!

23. januar 2026

Hei Liv,

Takk for din tilbakemelding.
Det var veldig leit å høre at den ene koppen var ødelagt! Slik skal det selvfølgelig ikke være.

Vennligst ta kontakt med vår kundeservice, så skal vi hjelpe deg med å løse dette på best mulig måte.

Har kun fått 1 av 2 sengebord

Har kun fått 1 av 2 sengebord

29. januar 2026

Hei Robin,

Takk for din tilbakemelding. Vi vil gjerne hjelpe deg med å se nærmere på dette med en gang.
Vi vil derfor be deg kontakte vår kundeservice direkte på customerservice@granit.com, slik at vi kan dobbeltsjekke ordren din og løse dette for deg så raskt som mulig.

Enkelt å bestille

Enkelt å bestille, rask levering

20. januar 2026

Hei Frank,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Vi setter pris på at du trekker frem hvor enkelt det var å bestille og at leveringen var rask. Det er akkurat slik vi ønsker at opplevelsen skal være.

Team Granit

Jeg har nå fått tre påminnelser fra…

Jeg har nå fått tre påminnelser fra dere om å svare på hva jeg synes om opplevelsen. Men varene jeg har kjøpt, dem har jeg ikke fått ennå. Toppen av ironi er at jeg har kjøpt en kalender. Første måned i kalenderen går straks ut på dato.

9. januar 2026

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi forstår godt at dette oppleves frustrerende, spesielt når varene ennå ikke har kommet frem.

Vi vil gjerne hjelpe deg videre og se nærmere på saken sammen med deg. Ta derfor kontakt med vår kundeservice (customerservice@granit.com), så kan vi undersøke dette nærmere og finne en god løsning.

Vennlig hilsen