Granit Anmeldelser 762

4,4

Rullbart oppvaskstativ: Jeg målte ikke nøyaktig nok på forhånd, men delte bare stativet på midten ved å klippe silikon/gummidelen. Da var stativet stort nok til å tørke espressokoker på, uten å ta... Vis mer

Har handlet på nett 2 ganger hos Granit, ene gangen et møbel. Varene kommer som avtalt, og passer beskrivelsene som angis om produktet. Jeg har vært endel i fysisk butikk, så det gjenpeiler nok mi... Vis mer

Vi fant akkurat det vi så etter. Kjøpte oppbevaringsbokser i mykt tøy til skuffene i skyvedørsgarderoben. Flott for å sikre litt orden i sakene. God pris og rask levering.

Produktene er fine og leveransen gikk raskt og bra men jeg hadde bestilt tre rammer men fikk bare én i pakken min. Åpnet den ikke med en gang så det var vanskelig å bevise å kreve pengene tilbake.

1. Husholdningsbutikk
  2. Butikk for kurvmøbler
  3. Interiørbutikk
  4. Møbelbutikk
  5. Lampeforretning
  6. Utemøbler

Om Granit

We believe in form and function that last — designs that work everywhere, regardless of personal style. Sustainable and long-term, in a color palette inspired by the nature around us.

We are not here to fill your home with things. We aim to offer smart, lasting, thoughtful, and comfortable solutions for your home and everyday life — so you can simplify, and make more time for what truly matters.

Our story began in Stockholm in 1996 with an idea: functional and timeless storage solutions designed to create order and simplicity.

Today, almost 30 years later, we have developed a wide range of products for the entire home. Yet the core philosophy behind the Granit collection remains unchanged — inspiring and sustainable functionality that simplifies your life and gives you more time to live. From the very beginning, our motto has been clear: Simplify life.

4,4

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Produktet levde ikke opp til forventningene

Produktet levde dessverre ikke opp til forventningene.. Det står at gardinene er off-white, men de er kritthvite i fargen og ser billige ut. I tillegg er hempene plassert forskjellig på hver gardin, og på flere av gardinene er det et stort tøystykke på kantene som henger ned fordi hempen ikke er plassert langt nok ut. Det får gardinene til å se rotete og billige ut.

28. april 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager at gardinene ikke møtte forventningene dine når det gjelder farge og kvalitet. Det er ikke akseptabelt at hempene er plassert ulikt og at gardinene har disse kvalitetsfeilene.

Vi setter stor pris på at du deler dette med oss, da det hjelper oss å forbedre produktene våre.

Granit

Ikke fått alle varene!!!

Ikke fått alle varene!!!! Veldig frustrerende!

27. april 2026

Hei Merete,

Det er veldig beklagelig at du ikke har fått alle varene dine ennå. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice på customerservice@granit.com og oppgi ordrenummeret ditt, så sjekker vi opp i dette for deg med det samme!

Team Granit

Bare praktisk, men ikke særlig vakker look

Synes den er for kantete i looken. Ser billig ut

29. april 2026

Hei Irina,

Takk for din tilbakemelding! Det var synd å høre at produktet ikke helt levde opp til forventningene dine når det gjelder design og utseende.
Vi setter stort pris på at du deler dine tanker.

Team Granit

Raskt levert og varen stod til…

Raskt levert og varen stod til forventningen! :)

25. april 2026

Hei Helene!

Tusen takk for de fem stjernene! Så fint å høre at leveransen var rask og at varen innfridde forventningene dine. Vi setter stor pris på din tilbakemelding!

Velkommen tilbake!

Varene ble bestilt for 2 uker siden

Varene ble bestilt for 2 uker siden. De er ennå ikke kommet og jeg får heller ingen informasjon om hvor varene befinner seg.

25. april 2026

Hei!

Takk for din tilbakemelding. Det var leit å høre at du ennå ikke har mottatt varene dine og at du mangler informasjon om hvor pakken befinner seg.

Vennligst ta kontakt med vår kundeservice direkte på customerservice@granit.com, så skal vi se nærmere på saken din med en gang og finne ut hvor bestillingen din er.

Vi ønsker selvsagt at du skal få varene dine så raskt som mulig!

Team Granit

Dype fine kasser som passer godt på min…

Dype fine kasser som passer godt på min balkong, ser ut til å kunne brukes en del år.

20. april 2026

Hei Marikane!

Tusen takk for din flotte anmeldelse! Vi er så glade for at kassene passer perfekt på balkongen din og at du er fornøyd med kvaliteten. Det er akkurat slik vi ønsker det, produkter som varer i mange år!

Rullbart oppvaskstativ, oppvaskkluter

Rullbart oppvaskstativ:
Jeg målte ikke nøyaktig nok på forhånd, men delte bare stativet på midten ved å klippe silikon/gummidelen. Da var stativet stort nok til å tørke espressokoker på, uten å ta opp hele plassen over vasken. Veldig fornøyd med den løsninga.

Oppvaskkluter i cellulose & bomull:
Klutene er slitesterke og tåler maskinvask veldig godt. Jeg kjøpte en 2-pk først, og kjøpte så flere etter å ha prøvd dem ei stund. Svart er veldig praktisk for bruksflekker vises ikke.

Hei Tanja,

Tusen takk for den hyggelige og detaljerte tilbakemeldingen!

Det var et utrolig smart tips med det rullbare oppvaskstativet, så kreativt å tilpasse det slik at det passer perfekt til espressokannen uten å ta opp for mye plass. Vi er også veldig glade for å høre at du er fornøyd med oppvaskklutene våre og at de svarte klutene fungerer bra i hverdagen.

Vi setter stor pris på at du deler dine erfaringer med oss. Velkommen tilbake til oss i Granit!

Team Granit

Det ena kuddöverdrager såg ut som det…

Det ena kuddöverdrager såg ut som det var någon annan som haft före då det inte var paketerat.

5. april 2026

Hej Susanne,

Tack för att du tagit dig tid att lämna en recension.

Det tråkigt att höra att din upplevelse inte blev helt perfekt. Vi strävar alltid efter att våra produkter ska levereras i nyskick och vara väl paketerade. Ibland kan varor ha packats om på vårt lager, men det ska naturligtvis fortfarande kännas som en helt ny produkt för dig som kund.

Vi vill gärna titta närmare på detta åt dig. Kontakta oss gärna på customerservice@granit.com med ditt ordernummer, så ska vi se till att hjälpa dig på bästa sätt!

Team Granit

Fornøyd, handler gjerne på nett igjen

Jeg har vært endel i fysisk butikk, så det gjenpeiler nok mine forventninger og.

8. april 2026

Hei Tina,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Vi er glade for at du har hatt gode opplevelser med netthandel hos oss, og at produktene møter forventningene dine fra fysiske butikker. Vi setter pris på din støtte.

Likte poduktene jeg kjøpte

Likte poduktene jeg kjøpte, men de var altfor kostbare.

30. mars 2026

Hei Solfrid,

Takk for din tilbakemelding!
Det er veldig hyggelig å høre at du likte produktene du kjøpte hos oss. Samtidig forstår vi din tilbakemelding angående prisen. Vi streber etter å tilby produkter i god kvalitet og med et tidløst design som skal vare lenge, men vi tar med oss dine synspunkter videre i vårt arbeid.
Vi håper du blir fornøyd med kjøpene dine i lang tid fremover!

Fornøyd

Fornøyd med produkt og levering

22. mars 2026

Hei,

Takk for den positive tilbakemeldingen! Vi er veldig glade for at du er fornøyd med både produktet og leveringen. Din tilfredshet betyr mye for oss.

Rask levering

20. mars 2026

Hei Kathrine,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Vi setter pris på at du er fornøyd med den raske leveringen vår. Det er viktig for oss at kundene får produktene sine raskt.

Team Granit

To av vasene var dessverre knust i…

To av vasene var dessverre knust i postgangen.

21. mars 2026

Hei Marit,

Tusen takk for din tilbakemelding. Det var veldig trist å høre at to av vasene ble knust under transporten, slik skal det selvfølgelig ikke være.
Vennligst registrer en transportskade via vår nettside så snart som mulig, så vil vi løse dette for deg med en gang. Vi ønsker naturligvis at du skal få hele og fine varer hjem!
Takk for din tålmodighet, så håper vi at du blir fornøyd med løsningen.

Team Granit

Produktene var akkurat som jeg ønsket

Produktene var akkurat som jeg ønsket! Rask levering og fin pris!

14. mars 2026

Hei Trude,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Vi er glade for at produktene møtte forventningene dine og at du var fornøyd med både leveringstid og pris. Det setter vi stor pris på.

Team Granit

Gode produkter og rask levering.

Gode produkter, spesielt thin-tip granit pen. Ny favoritt.

Hej Elin,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!
Det er så gøy å høre at våre Thin Tip-penner har blitt en ny favoritt hos deg, vi er også veldig glade i dem.

Vi ønsker deg en fortsatt kreativ och fin dag!

Fine glass, bra service!

Bestilling gikk knirkefritt, jeg fikk varene mine kjapt. Glassene er supre!

2. mars 2026

Hei Maria,
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!
Det er så hyggelig å høre at bestillingen gikk knirkefritt og at du er fornøyd med både den raske leveringen og de nye glassene dine.
Håper vi ser deg igjen snart.

Rask levering

Rask levering, god kvalitet på produktet.

12. mars 2026

Hej Helle,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at både leveringen var hurtig, og at du er tilfreds med kvaliteten af dit produkt. Det betyder meget for os.

Team Granit

Produktet var veldig bra og stod til…

Produktet var veldig bra og stod til forventningene!

5. mars 2026

Hei Ingrid,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det gleder oss stort å høre at produktet svarte til forventningene og at du er fornøyd.
Håper vi ser deg hos Granit igjen snart!

Fornøyd med oppvevaringsbager

Hei Erik,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!
Det er så godt å høre at oppbevaringsboksene passet perfekt i garderoben og at de hjelper med å holde orden i sakene. Vi setter stor pris på at du er fornøyd med både prisen og den raske leveringen.

Lykke til med organiseringen, og velkommen tilbake til oss!