Wat een prachtig schip is de ISIS! We hebben genoten! Het zeilen en droogvallen was schitterend, maar ook de catering en de gezellige sfeer aan boord was geweldig. Dikke aanrader om hier een weekend... Vis mer
Selskapet har svart
Wad een heerlijk weekend op de Isis, Het weer heeft niemand onder controle, maar dat hebben we afgedwongen. Droogvallen op een plaat, zeilen, afmeren op Terschelling, ankeren. Ik denk dat we het hele... Vis mer
Selskapet har svart
Ik zou als nuchtere fries even een positieve review schrijven. Ik kan me echter alleen maar aansluiten bij de vorige reviews die stuk voor stuk super positief zijn. wat wil je ook, lekker vrij zeilen,... Vis mer
Een fantastische zeilweek gehad samen met mijn moeder deze zomer op de Isis. Wij hebben ons zo welkom gevoeld door schippersfamilie Anna, Joost en de kinderen. Actief meezeilen of met een boek relax... Vis mer
Gouden Vloot. Voor de mooiste zeilreizen op Unesco Wereld Natuur erfgoed de Waddenzee
colensostraat 20, 1092JG, Amsterdam, Nederland
Magische vijf dagen op de Isis doorgebracht, fantastische bemanning (jong en oud) en Anna en Joost als schippers zijn een geweldig kundig en gastvrij duo. En over meevarend kok Matthijs kan ik een review op zichzelf schrijven, geweldig. We voeren in een hele aangename groep van 29 juli t.m. 2 augustus westwaarts en hebben de eilanden Schiermonnikoog, Terschelling en Vlieland aangedaan. Of je nu heel actief wil zijn, of wat meer op de achtergrond, dit is de ideale vakantie om even al je zorgen op de wal achter te laten.
Geweldige ervaring met de Isis! Wat is het vaargebied op de Waddenzee toch mooi, maar het is ook een prachtig schip! En vooral de mensen, Joost, Matthijs en Freek, zij zorgen voor een heel fijne beleving. Veel dank voor dit toffe weekend!
De kok was fantastisch,leuk gezelschap,heel veel plezier gehad.
Ik heb samen met mijn vader en broer een geweldig zeilweekend gehad op de 100% elektrische Tjalk ‘De Overwinning’
In totaal 6 gasten + bemanning schipper Joost, matroos Jord en kok Martha.
De sfeer was heel ontspannen, alles mag en niets hoeft.
Het enthousiasme over het zeilen werkt aanstekelijk, we waren al snel volop aan het helpen om de zeilen te hijsen en goed te trimmen.
Als laatste van de bruine vloot vertrokken uit Harlingen en als eerste in de haven van Terschelling!!
Zo’n 300 m2 zeil, als de brandweer zo snel gaat de overwinning.
Het schip is voorzien van alle luxe, het eten was heerlijk, kortom helemaal top
Dank!
We waren een weekend zeilen als teambuilding uitje met echte crewleden van een superjacht erbij. Ook voor hun was dit een hele unieke en leuke ervaring! Je werd ook echt aan het werk gezet door het gezin wat de klipper runt en leggen goed uit wat te doen. Daarna heerlijk gegeten en een leuk avondprogramma gehad. Kortom; je bent echt even weg in een hele relaxte sfeer. Wij hebben een topweekend gehad! Grote dank aan schipper Joost, Anna en kids en kok Matthijs.
Mooiste schip, super luxe van binnen met geweldige keuken (inclusief quooker, afwasmachine oven), volledig electrisch, mooiste zeilen en beste schipper!
Het was op meerdere manieren een onvergetelijke midweek: we hebben nooit gezeild, dus dat was voor ons een hele nieuwe ervaring. De Waddenzee is een indrukwekkende omgeving en de eilanden die we even bezocht hebben (Texel en vooral Vlieland) zijn erg mooi. De weersomstandigheden wisselden steeds dus is het heel fijn om een kapitein met veel ervaring te hebben. Joost Martijn is een goede kapitein die echt geniet als het flink waait. Dat maakte het voor ons als gasten een echt leuke ervaring: op 'de woeste golven' met een kapitein die hiervan geniet. Goede tip voor iedere gast: ga met wat pittiger weer juist naar buiten! Geweldig om juist dan de golven en de wind te voelen en beslist de beste manier om eventuele zeeziekte te voorkomen. Bovendien zijn er goede 'zeilpakken' beschikbaar, dus je hoeft niet eens nat te worden. De verblijven zijn uiteraard compact, maar comfortabel. Lekker geslapen en lekker gegeten (nog bedankt Mathijs). Voor de liefhebbers was er ook genoeg mogelijk om mee te helpen bij het zeilen (soms ook wel nodig). Joost Martijn is naast een goede kapitein ook een gezellig verteller. Zijn passie naast zeilen (en uiteraard zijn gezin!) is gasten op een luxe en veilige manier te laten genieten.
Heerlijk weekend gehad, prachtig weer, flexibel programma in overleg met de schipper en matroos.
De boot gaf ons veel gezelligheid en alles was aanwezig om heerlijk te kunnen koken.
Twee super dagen gehad. Uniek schip, snel, modern, duurzaam en comfortable. Veel mogelijkheden om ook mee te zeilen / mee te werken wat het erg leuk en leerzaam maakte. Kortom, aanrader.
Met ons leiderschapsteam hebben we twee dagen gevaren. Van windkracht zes en zonnig tot minimale wind en harde regen, we hebben het allemaal gehad.
Een aanwezige, vriendelijke en gezellige schipper met natuurlijk een prachtig verhaal over de bouw van deze mooie en luxe boot, voorzien van alle gemakken.
Echt de moeite waard, maar ook voor een tweede keer.
Voor mij de ervaring van een onbekend scheepstype op onbekend water. Veel geleerd. En gee. Overvol schip, aandacht voor allen. Prima reis geweest met bevlogen mensen. Ga zo door!
Winterzeilen...
Man, man, man,... wat een ervaring.
onder leiding van een zeer ervaren bemanning heb ik mogen genieten van 3 prachtige dagen in het waddengebied.
Het schip is met liefde en passie helemaal verbouwd en van alle luxe voorzien.
Qua weersomstandigheden was het perfect (wat een geluk)
De bemanning geeft je alle ruimte om actief mee te doen of om vragen te stellen.
Ook op de maaltijden wordt niet bezuinigd, We hebben heerlijk gegeten en gedronken.
s'avonds was er een warme, ontspannen en relaxte sfeer..... dus alle tijd voor een borreltje en goed gesprek.
Ik vind dit echt een aanrader voor een ieder die van zeilen houden een beetje avontuur.
Iedereen bij de Gouden vloot,.....ontzettend bedankt.
Groet Siep
Wat een prachtige ervaring heeft ons team opgedaan tijdens het Winter Zeilen! Met wind, mist en storm over de Waddenzee gezeild, onder leiding van ervaren en enthousiaste schipper Joost. Ondanks de koude omstandigheden, bleven we droog en warm door de aangeboden zeilpakken. Ook aan de innerlijke mens is goed gedacht. De kok aan boord was van een grote meerwaarde voor de hele beleving. Heerlijke, uitgebreide en verse maaltijden. Precies waar je trek in hebt voor-, tijdens- en na het zeilen.
Winterzeilen 2023.
Drie geweldige zeildagen, met prima weer en steeds meer wind. En met een prima (electrisch) schip.
Met de Overwinning en een zeer ervaren scipper Joost, is het een gewelige ervaring.
En koud? Daar kan je met de zeilpakken van de Overwinning goed tegen kleden. En in de boot is het in het ruim en in de hutten prima te verwarmen. En het eten was prima verzorgd.
Volgend jaar weer.
Uitstekende crew, goed georganiseerd. Een goed oog voor de veiligheid en het welbevinden van de opvarenden. Daarnaast hielp het natuurlijk mee dat we prima zeilweer hadden. Een aanrader, we waren voor de tweede keer mee op de Isis.

Svar fra Gouden Vloot Zeilreizen
Ik mocht mee met het gezin van de schipper bij het overvaren van de Overwinning van Harlingen naar Muiden Het was één groot feest!
Het schip vaart als een jacht en deed me hiermee denken aan de Clipper Stad Amsterdam waarop ik als scheepsarts gevaren heb.
Ik heb genoten van het schip en het schippers gezin!

Svar fra Gouden Vloot Zeilreizen
We hebben genoten van een heerlijk weekend.
Mooi schip! De vierpersoons hut was (voor scheepsbegrippen) ruim.
Maat Lizzy startte de dag zaterdag met een ontroerend verhaal over een schipper en zijn ‘wijf’ in vroeger tijden. Wat is er gebuffeld op deze schepen!
En nu mogen wij er vakantie mee vieren! Zaterdag hadden we prachtig weer. Zondag stond er een prima wind!
Schipper Jeroen zorgde ervoor dat we zondag onze handen goed uit de mouwen konden steken. In de warme zeilpakken van het schip.
We voeren even wel 9 knopen!
En steeds kwamen er heerlijke luchten uit de kombuis.
Wat zijn we culinair verwend!
Als je de hele dag lekker buiten bent gaat al dat lekkers er wel in!
Tot de volgende keer!⚓️

Svar fra Gouden Vloot Zeilreizen
Wat hebben we genoten van een heerlijk weekend op de Isis. Het was onze eerste ervaring en deze kon niet beter! Volgende keer weer mee om een keertje droog te vallen. Jeroen en Lizzy wat een kanjers, kundig, lief en gezellig! Onze kokkin Odillia heeft ons werkelijk in de watten gelegd wat een service en heerlijk eten en ze was nog eens super gezellig ook!

Svar fra Gouden Vloot Zeilreizen
We hebben een fantastische ervaring met de Isis en haar bemanning - lekker actief zeilen, droogvallen, prachtige uitzichten, en de geweldige verzorging (7 gangen!!) waren top. Complimenten aan iedereen die dit voor ons mogelijk gemaakt heeft.

Svar fra Gouden Vloot Zeilreizen
Wat een geweldige ervaring; 5 dagen meezeilen op de Isis; droogvallen op het Wad, een nacht op zee ipv een haven, de goede verzorging voor de inwendige mens (zowel de maaltijden als de tussendoortjes) en de gezellige sfeer!
Ik heb genoten!
Jeroen, Lizzy, Louisa (en natuurlijk ook mijn medereizigers) bedankt voor deze fantastische week!!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.