Se hva andre synes
Selskapet har svart
Wir hatten einen wunderbaren Urlaub mit unserer 5-jährigen Tochter dort. Der Hof ist super geführt, alle Menschen dort sehr freundlich. Es gab tolle Angebote (Bauerndiplom, Ponydiplom, Lagerfeuer, Hu... Vis mer
Selskapet har svart
Heerlijke plek om met kleine kinderen te vertoeven, zo midden tussen allerlei pony's, ezels en andere boerderijdieren. Ik vond het jammer dat er niet of nauwelijks eetmogelijkheden waren (was denk i... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om FarmCamps, luxe logeren bij de boer
Skrevet av virksomheten
Beleef het boerenleven, met het comfort van thuis
Bij FarmCamps laten we gezinnen het échte boerenleven ervaren – zonder in te leveren op comfort. Vakantie draait bij ons om samen zijn, plezier maken en ontdekken. Daarom logeer je niet zomaar ergens, maar midden op het platteland bij onze gastvrije boeren.
Je slaapt in luxe tenten die van alle gemakken zijn voorzien – vaak zelfs met een eigen badkamer. Zo geniet je van het buitenleven, mét het comfort van thuis. Terwijl ouders ontspannen, spelen de kinderen eindeloos buiten, knuffelen ze met dieren, helpen ze mee met klusjes of ontdekken ze spelenderwijs hoe het leven op de boerderij werkt.
Elke boerderij heeft een eigen karakter en unieke activiteiten. Rooster marshmallows bij het kampvuur, maak een ritje op een pony, speel in de hooiberg en ontdek meer over de natuur en de herkomst van ons eten. Plezier en educatie gaan bij FarmCamps hand in hand.
Met boerderijen verspreid door heel Nederland en zelfs over de grens in Duitsland, is er altijd een locatie die bij jullie past. Samen maken we herinneringen die een leven lang meegaan – in de rust van de natuur en het eenvoudige buitenleven. Grote avonturen, voor kleine boeren!
Kontaktopplysninger
Kerkstraat 14, 1404HH, Bussum, Nederland
- 088-8889188
- marketing@farmcamps.com
- farmcamps.com
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Heerlijk genieten bij de Bonte Fries
Wat een super leuke week was dit. Voor ons wat dit de eerste ervaring met Farm Camps, maar Piet en Marije ontvingen ons direct met open armen, vol passie praten ze over hun boerderij, hebben zowel oog voor de kinderen als voor de ouders. De plek waar de tenten staan is super netjes én zodra er iets gebeurt op de boerderij, laten ze het direct zien! We hebben lammetjes geboren zien worden, een veulentje, een kalfje, dieren mogen verzorgen, marshmallows geroosterd, geknutseld, gespeeld in de speeltuin, genoten van de rust,... Heerlijk!!! Dankjewel voor alles lieve Piet, Marije en Eva!
Ongelooflijke ervaring bij Boer Piet en…
Ongelooflijke ervaring bij Boer Piet en Boerin Marije
Hier hebben we ongelofelijk van…
Hier hebben we ongelofelijk van genoten! Top met vrienden en kinderen, want je kan de kinderen hier met een gerust hart laten spelen terwijl je een beetje bijpraat. De schattige dieren dragen bij tot het vakantieplezier. En de ontvangst is supervriendelijk. 100% ontspanning!
Heerlijke plek om met kleine kinderen te vertoeven!
Ik vond het jammer dat er niet of nauwelijks eetmogelijkheden waren (was denk ik deels ook toeval omdat 'pizza-avond' niet doorging). En de boerin oogde een beetje gestresst, waardoor je minder makkelijk even een praatje maakt of wat vraagt.
Maar niettemin al met al zeker een aanrader!
We hebben in augustus gelogeerd bij…
We hebben in augustus gelogeerd bij Farmcamps Fluitenberg. Was super leuk en een mooie camping!
Heerlijk spelen in de buitenlucht
Heerlijk spelen in de buitenlucht! Lekker mee de dieren voeren, kaas maken, kabouterpad lopen. Echt heerlijk bijkomen. Lieve diertjes en gezellige boerin met een heel leuk winkeltje!
We hebben weer genoten
We hebben weer genoten. De medewerkers zijn super vriendelijk en behulpzaam. De paarden worden top verzorgd. De meisjes hebben heerlijk dagelijks gelezen en de lessen die we volgden waren goed.
Geweldige farmcamps!
Fijne mensen, veel te beleven, binnenspeeltuin, pizza maken, chips maken, dieren voeren, pony rijden enz enz. We zijn hier nu 4 jaar oprij geweest in de herfstvakantie en het bevalt ons super!
Bedankt voor de vrijheid
Ondanks het slechte weer, maakten de boer en boerin er echt een feestje van. We kregen ook alle vrijheid om de boerderij en manege zelf te ontdekken. Top!

Svar fra FarmCamps, luxe logeren bij de boer
Je waant je op vakantie in het buitenland
Warm welkom door gastvrouw, gastheer en medewerkers. Nette tenten en schoon kampeerterrein. Je waant je in het buitenland bij de verloren kost door de prachtige heuvelachtige omgeving. Er zijn ontzettend veel leuke activiteiten om deel te nemen en voortreffelijke horeca.

Jammer
Dit was de eerste keer dat ik verdrietig terugkwam van een vakantie bij Fleurstables. Vanwege het slechte weer was er te veel gedoe met wanneer je wel of niet met de verzorgpony's kon rijden omdat de pensiongasten ook hun rijlessen planden op de tijd dat de campinggasten konden rijden. Ook gaf het gedoe tussen ouders onderling omdat er soms dubbel met de pony's gereden werd. Echt jammer. En ik weet dat ik niet de enige was die week die dit zo ervaren heeft. Meestal vinden we het een fijne plek met stoere activiteiten voor meiden&jongens die van paardrijden houden.

Svar fra FarmCamps, luxe logeren bij de boer
Fantastische overnachting met kinderen!
Wij zijn nu 2 keer bij FarmCamps geweest en we hebben beide keren een fantastische ervaring gehad! Het is zo ontzettend leuk dat je bij echte boerengezinnen komt, die er alles voor doen om te zorgen dat jij en je kinderen een geweldige tijd hebben. Dit is 1 van onze favoriete overnachtingen met de kinderen, de voorzieningen zijn altijd goed en verzorgd. En hoe leuk dat je elke keer weer een nieuwe boerderij kunt kiezen! We komen snel weer bij 1 van de leuke boerderijen slapen!

Ontzettend aardige mensen
Ontzettend aardige mensen. Heel gastvrij en voor de kinderen was er veel mogelijk op de boerderij qua activiteiten.

Svar fra FarmCamps, luxe logeren bij de boer
De camping zag er netjes uit
De camping zag er netjes uit. Vriendelijk, gastvrij. Veel speelmogelijkheden.

Hier is alles mogelijk!
Hier is alles mogelijk!
Voor ons was FarmCamps een geheel nieuwe ervaring. Onze dochter van 7 jaar heeft haar ogen uitgekeken en zich geen moment verveeld. Bij de Bonte Fries maakten we kennis met boer Piet en boerin Marije: buitengewoon vriendelijke en gastvrije mensen. We mochten overal meekijken (koeien melken in de melkput), kinderen mochten helpen (pony’s in de stallen terug zetten) en ondanks het regenachtige weer werd er een leuk programma in elkaar gedraaid (lang leve de schuur incl. touwslingeren in een hooiberg). Een enorme plus van deze boerderij was voor ons de diversiteit aan dieren: varkens, kippen, katten, konijnen, schapen, paarden en koeien. We hebben zelfs een kalfje geboren zien worden! Ja, het was best een eindje rijden naar de Bonte Fries, maar het was echt de moeite waard!

Urlaub auf dem Reiterhof
Unser Aufenthalt auf dem Hof von Juliane und Günther war einfach wunderbar! 🐴
Wir durften uns jeden Tag um unser Pflegepony Lea kümmern – sie zu füttern und mit ihr spazieren zu gehen war ein echtes Highlight. 💛 Das Frühstück war super lecker und liebevoll zubereitet, und auch die Zelte waren richtig gemütlich, selbst bei kühlerem Wetter. Wir haben uns rundum wohlgefühlt und kommen sehr gerne wieder! 🌿

Paarden pret 🐎
Mij dochter Norah en ik hebben we drie heerlijke dagen gehad bij Fleur Stables. Boer Jan en boerin Saskia zijn zulke lieve, warme en betrokken mensen — je voelt je meteen welkom alsof je bij familie logeert. Hun passie en oprechte aandacht maken deze plek echt bijzonder. We gingen weg met een warm hart en een grote glimlach. Min dochter heeft haar paarden droom kunnen uitleven . Absoluut een aanrader — wij komen zeker terug!

Svar fra FarmCamps, luxe logeren bij de boer
Dit is niet echt een boerenbedrijf
Dit is niet echt een boerenbedrijf. Het is meer een indoorspeelparadijs. Ik begrijp daarom ook niet waarom deze boerderij aangesloten is bij Farmcamps. Als je opzoek bent naar een plek om mee te draaien met de boer kun je beter kiezen voor een andere locatie! Het personeel is niet zo vriendelijk...

Svar fra FarmCamps, luxe logeren bij de boer
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.